Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα σας. Μόλις ενημερώθηκα ότι γονιμοποιηθηκαν 4 έμβρυα. Ο γιατρός μου πρότεινε να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες και να κάνω εμβρυομεταφορα το Σάββατο κι όχι τη Πέμπτη. Εγώ όμως αγχωθηκα ότι ίσως δε τα καταφέρουν και σκέφτομαι πως ίσως έπρεπε να κάνω εμβρυομεταφορα με τρίτης ημέρας έμβρυο κι όχι να τα αφήσω για βλαστοκυστες. Ο εμβρυολογος επιμένει πως αυτό που δε θα γίνει βλαστοκυστη δε θα δώσει κι εγκυμοσύνη. Γνωρίζοντας όμως πως το περιβάλλον της μήτρας είναι καλύτερα απ' το τεχνικό δε ξέρω τι απόφαση πρέπει να πάρω.

Κοριτσι οι βλαστοκυστες εχουν πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες εμφυτευσης! Γι αυτο και οταν ειναι 3ων ημερων βαζουν παραπανω εμβρυα στην ετ απ οτι σε 5ης ή 6ης μερας. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα σας. Μόλις ενημερώθηκα ότι γονιμοποιηθηκαν 4 έμβρυα. Ο γιατρός μου πρότεινε να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες και να κάνω εμβρυομεταφορα το Σάββατο κι όχι τη Πέμπτη. Εγώ όμως αγχωθηκα ότι ίσως δε τα καταφέρουν και σκέφτομαι πως ίσως έπρεπε να κάνω εμβρυομεταφορα με τρίτης ημέρας έμβρυο κι όχι να τα αφήσω για βλαστοκυστες. Ο εμβρυολογος επιμένει πως αυτό που δε θα γίνει βλαστοκυστη δε θα δώσει κι εγκυμοσύνη. Γνωρίζοντας όμως πως το περιβάλλον της μήτρας είναι καλύτερα απ' το τεχνικό δε ξέρω τι απόφαση πρέπει να πάρω.

Μπράβο!!! Πολύ ευχάριστα νέα!!! Όσο για την απόφαση που καλείσαι να πάρεις καταλαβαίνω ότι είναι δίκοπο μαχαίρι. Η κάθε μία περίπτωση έχει ρίσκο. Αυτό που σου λέει ο εμβρυολόγος στέκει, εν μέρει όμως. Γιατί όπως λες κι εσύ το περιβάλλον της μήτρας βέβαια και είναι καλύτερο σε σχέση με το εργαστήριο και δεν είναι απόλυτο ότι αν δεν προχωρήσει ένα έμβρυο σε βλαστοκύστη στο εργαστήριο ότι δε θα προχωρούσε ούτε στη μήτρα. Αυτό που σου προτείνει ο γιατρός σου είναι πιο ασφαλές για σένα βέβαια. Οπότε δεν ξέρω στη θέση σου τι θα έκανα. Που έχω βρεθεί δηλαδή στη θέση σου και στην αρχή πήγαινα με 3ης μέρας και μετά τα αφήναμε για βλαστοκύστες, αλλά πάντα ήμουν σε δίλημμα. Κάποιες φορές προχωρούσαν και κάποιες άλλες όχι. Οπότε θα σου έλεγα να το ζυγίσεις μέσα σου και να το συζητήσεις λίγο ακόμα με το γιατρό σου, ίσως σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε μία απόφαση. Ότι και να επιλέξεις εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , happiness79 είπε:

Χμμμμμ, κατάλαβα! Ναι ούτε εγώ θα κάνω μόνο το ΕΡΑ, θα κάνω και βιοψία μήτρας! Λαπαροσκόπηση δε νομίζω. Η λαπαροσκόπηση αλήθεια τι δείχνει? Α, αν δείχνει το εσωτερικό της μήτρας νομίζω ότι είχα κάνει πέρυσι μαζί με το πρώτο scratching πριν την τότε εμβρυομεταφορά και ήταν μια χαρά! Cyclacur παίρνω από τη 2η μέρα κι εγώ, άντε να δούμε για πόσο ακόμα, πφφφ, με πειράζουν στα νεύρα, άσε που παρατηρώ ότι μου ανοίγουν την όρεξη κι έχω παχύνει (έξτρα νεύρα γι' αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι...) Από προγεστερόνη θα πάρω και Prolutex και Utrogestan απ' ότι μου είπε (sorry αν το έχω ξαναπεί, δε θυμάμαι τώρα). 

Α, ώστε είσαι και σήμερα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση, κατάλαβα! Ε, δεν είναι και άσχημη αυτή η μαστούρα, σαν αγουροξύπνημα που κρατάει όλη μέρα ένα πράγμα! Περαστικούλια σου και πολύ καλά αποτελέσματα να έχεις! 

Όχι, η λαπαροσκόπηση δείχνει το εξωτερικό της μήτρας, ωοθήκες και σάλπιγγες. Κανονικά την κάνεις αν έχεις δείγματα ενδομητριωσης, αλλά εγώ λόγω απανωτών αποτυχιών είπα να τα.ελεγξω όλα. Απλά η λαπαροσκόπηση είναι πιο βαριά από την υστεροσκοπηση... Σου κάνουν τρεις τρυπουλες στην κοιλιά και λίγο σήμερα με ενοχλούν... Ευτυχώς δεν φάνηκε κάποιο πρόβλημα με τη λαπαροσκοπηση.

Αφού θα σου κάνει μέθη για να πάρει δείγμα, δεν θα βάλει κ την κάμερα να δει κ το εσωτερικό (υστεροσκοπηση δηλαδή); 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, despina. είπε:

Γεια σας κοριτσια,καλο μηνα!
Εμενα μου χει γραψει lecalcif των 25000ΙU μια την εβδομαδα.Και ειναι καλο να συνδιαζονται με VIT K.

Σημερα πηγα και πηρα απο το φαρμακειο του ΕΟΠΥΥ τις menopur.Εκει μου ειπε κατι κουλα που μου φανηκαν υπερβολες οτι δεν πρεπει να ανοιχτει καθολου το κουτι με χρι να καταναλωθουν,οτι δεν πρεπει να αποθηκευτουν σε συρταρακι ή στην πορτα και οτι πρεπει να μπουν στο μεσαιο ραφι του ψυγειου και φυσικα οτι πρεπει να καταναλωθουν σχετικα αμεσα γιατι αν γινει καποια διακοπη ρευματος πανε αχρηστα.
Εγω εχω καποιες gonal απο προηγουμενη προσπαθεια και τις εχω φυλαξει στο ραφακι για τα αυγα.Επισης χτες μου εγραψε ο γιατρος και μια ovitrelle και την ειχα βαλει εκει.Ρωτησα τη γραμματεα του γιατρου και μου ειπε δεν πειραζει.
Εσεις τι αποψη εχετε?Φυσικα την ovitrelle την εβγαλα απο το συρταρακι(για μια μερα λετε να επαθε τιποτα)?Οι gonal ομως ειναι πολυ καιρο εκει.Λετε να ειναι κακοσυντηρημενες?

Εμένα μου είχαν πει πάντως ότι πρέπει να τις βάλω στο συρτάρι για τα λαχανικά και όχι σε κάποιο ράφι! Ότι να 'ναι... θα μας τρελάνουν! Ότι δεν πρέπει να τις ανοίξεις βέβαια νωρίτερα από τη χρήση το έχω ακούσει κι εγώ! Καλή σου επιτυχία!!! 

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Εμένα μου είχαν πει πάντως ότι πρέπει να τις βάλω στο συρτάρι για τα λαχανικά και όχι σε κάποιο ράφι! Ότι να 'ναι... θα μας τρελάνουν! Ότι δεν πρέπει να τις ανοίξεις βέβαια νωρίτερα από τη χρήση το έχω ακούσει κι εγώ!

Α καλα!Στο φαρμακειο του Εοπυυ στο ειπαν αυτο?
Ρωτησα παντως και το φαρμακοποιό και μου πε δεν πειραζει.Ποση διαφορα θερμοκρασιας μπορει να εχει εκει?Υποτιθεται λεει απο 2-6 βαθμους κελσιου στις οδηγιες που ειδα.

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλή σου επιτυχία!!!  

Ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μολις μου εστειλε το μικροβιολογικο κ τα υπολοιπα. 

Γλυκοζη 0.98

Αντισταση ινσουλινης 2.81 (ηπια ως μετρια αντισταση απο 2.5 ως 4.8)

Ινσουλινη 11.6

ΑΜΗ 5.03!

Θα παω αυριο απο τον γιατρο μου να τις δει συνδυαστικα. Αλλα υποθετω οτι αφου η ΑΜΗ ειναι καλη, δεν εχει σημασια η χαμηλη fsh!

Οτι μου πει!

Μιλησα κ με τον ενδοκρινολογο σημερα και μου ειπε ολα οκ, συνεχιζω κανονοκα μου ειπε να παρω φουλ D3 μιας και εβγαλα 10,6 και το ελεγχουμε ξανα αργοτερα! Και επειδη ειδα λετε για D3 εγω με 10 και 11, οταν επαιρνα 1000 ή 2000 δεν αλλαζε. Παιρνω 4000 καθημερινα για 3 μηνες και παει καπου στο 30. Παιρνω Lamperts ή Forte .

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Καντι είπε:

Υποτίθεται οτι αν δεν τις χρειαστείς τις μονάδες πρεπει να επιστρέψεις το κουτί.

Το ίδιο φυσικα ισχύει για καθε έμβρυο και απο φυσική συλληψη. Εξού και ολόκληρο οικοδόμημα  με τα αντιπατρικα εμβόλια.

Δεν πήρα ποτε συνενζυμο οποτε δεν εχω να προτείνω κάποιο.

τα πήγατε πολυ καλα που απο τα 4 τα τρία έκαναν τόσες διεραισεις.

Δεν ζήτησα ποτε έκθεση μου αρκούσε οτι μου έλεγε ο Σφ και οι φωτογραφίες.

Φωτογραφίες να μου στείλουν να ζητήσω ;;τα πήγα καλά ,μπορούσα και καλύτερα μου είπε ,Θέλουμε και άλλα μου είπε ο αγαπημενος μου! 

πρίν από 13 λεπτά , Elle12 είπε:

Γλυκοζη 0.98

Ινσουλινη 11.6

ΑΜΗ 5.03!

Θα παω αυριο απο τον γιατρο μου να τις δει συνδυαστικα. Αλλα υποθετω οτι αφου η ΑΜΗ ειναι καλη, δεν εχει σημασια η χαμηλη fsh!

Οτι μου πει!

Μιλησα κ με τον ενδοκρινολογο σημερα και μου ειπε ολα οκ, συνεχιζω κανονοκα μου ειπε να παρω φουλ D3 μιας και εβγαλα 10,6 και το ελεγχουμε ξανα αργοτερα! Και επειδη ειδα λετε για D3 εγω με 10 και 11, οταν επαιρνα 1000 ή 2000 δεν αλλαζε. Παιρνω 4000 καθημερινα για 3 μηνες και παει καπου στο 30. Παιρνω Lamperts ή Forte .

Καλησπερα κοριτσια μηπως καποια κοπελα εχει εμπειρια απο  επεμβαση κιρσοκηλης του συζυγου?

Just now, Maroxmarox είπε:

Φωτογραφίες να μου στείλουν να ζητήσω ;;τα πήγα καλά ,μπορούσα και καλύτερα μου είπε ,Θέλουμε και άλλα μου είπε ο αγαπημενος μου! 

Κάντι μου είπε 4 πήραμε τόσα είχαμε ,αλλά δε τον ρώτησα αφού βλέπαμε 12-13 σε καλό μεγεθος γιατί πήραμε μόνο αυτά; Απλά για την έκθεση για εμένα τη θέλω ,και βέβαια τον πιστευω,είχα στεναχωρηθεί αλλά μόλις πήρα τα νέα πέταξα!

Ειδα και κατι ενδιαφερον στις οδηγιες χρησης για οσες χρησιμοποιητε Gonal:

• Εντός της διάρκειας ζωής του, το προϊόν μπορεί να φυλάσσεται σε θερμοκρασία ίση ή μικρότερη των 25°C για διάστημα έως και 3 μήνες χωρίς να ψυχθεί ξανά και πρέπει να απορρίπτεται εάν δεν έχει χρησιμοποιηθεί έπειτα από 3 μήνες.
  • Μόλις ανοιχτεί, το προϊόν μπορεί να φυλάσσεται για 28 ημέρες το μέγιστο έξω από το ψυγείο (σε θερμοκρασία ίση ή μικρότερη των 25°C).
  • Να μην χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φάρμακο που έχει απομείνει στη προγεμισμένη συσκευή τύπου πένας μετά από 28 ημέρες.

Ovitrelle:
    Μπορεί να φυλαχτεί σε θερμοκρασία μικρότερη των 25°C για διάστημα έως και 30 ημέρες χωρίς να τοποθετηθεί στο ψυγείο ξανά κατά την περίοδο αυτή και πρέπει να απορριφθεί εάν δεν χρησιμοποιηθεί μέσα σε αυτές τις 30 ημέρες.

Και menopur:
    Πριν από την ανάμιξη:
    Το Menopur πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο.Ωστόσο, μπορεί να αποθηκευτεί για μέγιστο διάστημα 12 ωρών σε θερμοκρασία δωματίου
    (≤ 25°C), για παράδειγμα κατά τη μεταφορά.
    Μετά την ανάμιξη:
    Το Menopur μπορεί να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου (≤ 25°C) μέχρι και 28 ημέρες.

Αρα τζαμπα μας τρελαινουν...οτι αν μεινει λιγο εκτος ψυγειου πρεπει να πεταχτει
  • Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , happiness79 είπε:

Χμμμμμ, κατάλαβα! Ναι ούτε εγώ θα κάνω μόνο το ΕΡΑ, θα κάνω και βιοψία μήτρας! Λαπαροσκόπηση δε νομίζω. Η λαπαροσκόπηση αλήθεια τι δείχνει? Α, αν δείχνει το εσωτερικό της μήτρας νομίζω ότι είχα κάνει πέρυσι μαζί με το πρώτο scratching πριν την τότε εμβρυομεταφορά και ήταν μια χαρά! Cyclacur παίρνω από τη 2η μέρα κι εγώ, άντε να δούμε για πόσο ακόμα, πφφφ, με πειράζουν στα νεύρα, άσε που παρατηρώ ότι μου ανοίγουν την όρεξη κι έχω παχύνει (έξτρα νεύρα γι' αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι...) Από προγεστερόνη θα πάρω και Prolutex και Utrogestan απ' ότι μου είπε (sorry αν το έχω ξαναπεί, δε θυμάμαι τώρα). 

Α, ώστε είσαι και σήμερα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση, κατάλαβα! Ε, δεν είναι και άσχημη αυτή η μαστούρα, σαν αγουροξύπνημα που κρατάει όλη μέρα ένα πράγμα! Περαστικούλια σου και πολύ καλά αποτελέσματα να έχεις! 

Μα πόσο πρόσφατα τα, έκανες και τα θυμάσαι με τόση ακρίβεια?!! Εντυπωσιάζομαι!!! Έχω παρατηρήσει ότι με αυτές τις διαδικασίες έχω μια δυσκολία να ανακαλέσω στη μνήμη μου τα λίγο παλιότερα βιώματα, κάνω delete! 

Συγχαρητήρια!!! 3 στα 4 είναι πολύ καλό ποσοστό! Για τα έμβρυα 3ης μέρας δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις, σίγουρα όμως θα σε βοηθήσουν άλλα κορίτσια από εδώ που ξέρουν περισσότερα! Δε θυμάμαι τι επέμβαση έκανες και χρειάζεται να αφήσεις τόσους μήνες κενό (σίγουρα θα το έχεις πει, αλλά με τόσα μηνύματα εδώ κάπου το έχασα μάλλον). Σκέφτομαι όμως ότι αν σου φαίνονται λίγα και εφόσον έχεις κενό στη διαδικασία τώρα, ότι μπορείς να δοκιμάσεις φυσικούς κύκλους για να μαζέψεις λίγα ακόμα! Το αν είναι λίγα ή πολλά τα 3 είναι βέβαια σχετικό, ένα και καλό θέλουμε!! Στη θέση σου θα το συζητούσα με το γιατρό αυτό, να δούμε τι άποψη έχει κι εκείνος ως πιο έμπειρος! 

@happiness79 ευχαριστώ για την απάντηση..ειμαι πονεμένη ιστορία δύο επεμβάσεις ήδη ινομυωματα,την τελευταία πριν τρία χρόνια.δεν αντιμετωπιστηκα σωστά με καταστολή κτλ μέχρι την ανάρρωση ..μου βγαίνουν συνεχώς και άμεσα. Προσπαθουσαμε ,μετά βρήκαμε θέμα με το σπέρμα ..άστα ..θα καταψυξουμε τώρα,θα κάνω επέμβαση και μετά εμβυομεταφορα .ο γιατρός θέλει και άλλα για να μη χάσουμε χρόνο , ,να έχω μεγαλυτερες πιθανότητες..είμαι και μεγαλοκοπελα ετών 40 κλείνω..έχασα τρία χρόνια ..εύχομαι να τα καταφεδούμε όλες..είστε ηρωίδες..δεν έχω να πω τίποτα άλλο.μονο όταν περάσεις από αυτό μπορείς να καταλαβεις,οι άλλες γυναίκες δε μας καταλαβαίνουν..σου εύχομαι να έχεις μια θετική χοριακη! Εσύ σε τι φάση είσαι;

4 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Και εμένα έτσι μου είπε ο φαρμακοποιός δικό μας άτομο για τις menopur και έτσι έκανα , δεν νομίζω όμως να έχουν πάθει και τίποτα .. να πω ότι ήταν και καλοκαίρι ..

Κορίτσια εάν έχω από ανοικτό μπουκαλάκι περίσσευμα δόσεων μέχρι πότε κρατάει;ξέρετε;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , Elle12 είπε:

Γλυκοζη 0.98

Ινσουλινη 11.6

ΑΜΗ 5.03!

Οτι μου πει!

Αμη 5 pmol ? Ή ng ? Πάντως χαμηλές fsh θελουμε κ οχι πανω απο 11 για παραδειγμα .εγω που ειχα 17 σε διεγερση δεν ανταποκρινομαι κ φθινει η ποιοτητα οσο αυξανεται..επισης η ε2 ειναι αναλογως την fsh.d χαλια ..4000 ; Παραπανω παρε .!!κοριτσια η D3 ειναι η πιο σημαντικη ορμόνη!ανεβαστε δε κανει κακο!

@happiness79 θυμαμαι τα παντα γιατι επρηζα κ τριπλότσεκαρα συνεχως μη τυχον κ γινοταν κανα λαθος.ερα εκανα μαιο 2020 κ κατευθείαν τον επομενο μηνα (ιουνιο) ημουν εγκυος στα διδυμα.

• Μου αρέσει 4

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αυτό που είπα και πριν λίγο θα σου πω. Είχα την ίδια φοβία καθώς έπρεπε να αφήσω τα 3 όλα κι όλα που είχα για να φτάσουν 5ης μέρας και είχα πανικοβληθεί για το αν θα τα καταφέρουν και τελικά τα κατάφεραν και τα 3. Ο γιατρός μου είχε πει ότι στατιστικά αποκλείεται αλλά να που είχαμε και περίσσεμα. 

Μπράβο μπράβο!!! Αναμένω τα ευχάριστα νέα σου!!! Με το καλό κορίτσι μου!

πρίν από 15 λεπτά , Pepi123 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μηπως καποια κοπελα εχει εμπειρια απο  επεμβαση κιρσοκηλης του συζυγου?

Καλησπερα κοπελα μου, εγω προσωπικα οχι αλλα εχω δει σε πολλα τοπικς κοριτσια να μιλανε γι αυτο. Απ οτι εχουν πει ειναι πολυ απλη και με καλα αποτελεσματα. Καλη επιτυχια!

πρίν από 2 λεπτά , Nephele78 είπε:

Αμη 5 pmol ? Ή ng ? Πάντως χαμηλές fsh θελουμε κ οχι πανω απο 11 για παραδειγμα .εγω που ειχα 17 σε διεγερση δεν ανταποκρινομαι κ φθινει η ποιοτητα οσο αυξανεται..επισης η ε2 ειναι αναλογως την fsh.d χαλια ..4000 ; Παραπανω παρε .!!κοριτσια η D3 ειναι η πιο σημαντικη ορμόνη ανεβαστε δε κανει κακο!

@happiness79 θυμαμαι τα παντα γιατι επρηζα κ τριπλότσεκαρα συνεχως μη τυχον κ γινοταν κανα λαθος.ερα εκανα μαιο 2020 κ κατευθείαν τον επομενο μηνα (ιουνιο) ημουν εγκυος στα διδυμα.

5ng με ορια (σε ηλικιες 35-39) 0.41-6.96

Fsh 2.76 και Ε2 <24 (μεχρι 24 μετραει το μηχανημα). Θα παω αυριο στον γυναικολογο!

Ναι D3 θελει φουλ.εχω παρει ηδη 4αρα αν δε με πιασει μπορει να παρω  μεγαλυτερη. Και Β12 ξεκιναω παλι και συνεχιζω φυλλικο.. για να δουμε!

πρίν από 22 λεπτά , despina. είπε:

Ειδα και κατι ενδιαφερον στις οδηγιες χρησης για οσες χρησιμοποιητε Gonal:

• Εντός της διάρκειας ζωής του, το προϊόν μπορεί να φυλάσσεται σε θερμοκρασία ίση ή μικρότερη των 25°C για διάστημα έως και 3 μήνες χωρίς να ψυχθεί ξανά και πρέπει να απορρίπτεται εάν δεν έχει χρησιμοποιηθεί έπειτα από 3 μήνες.
  • Μόλις ανοιχτεί, το προϊόν μπορεί να φυλάσσεται για 28 ημέρες το μέγιστο έξω από το ψυγείο (σε θερμοκρασία ίση ή μικρότερη των 25°C).
  • Να μην χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φάρμακο που έχει απομείνει στη προγεμισμένη συσκευή τύπου πένας μετά από 28 ημέρες.

Ovitrelle:
    Μπορεί να φυλαχτεί σε θερμοκρασία μικρότερη των 25°C για διάστημα έως και 30 ημέρες χωρίς να τοποθετηθεί στο ψυγείο ξανά κατά την περίοδο αυτή και πρέπει να απορριφθεί εάν δεν χρησιμοποιηθεί μέσα σε αυτές τις 30 ημέρες.

Και menopur:
    Πριν από την ανάμιξη:
    Το Menopur πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο.Ωστόσο, μπορεί να αποθηκευτεί για μέγιστο διάστημα 12 ωρών σε θερμοκρασία δωματίου
    (≤ 25°C), για παράδειγμα κατά τη μεταφορά.
    Μετά την ανάμιξη:
    Το Menopur μπορεί να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου (≤ 25°C) μέχρι και 28 ημέρες.

Αρα τζαμπα μας τρελαινουν...οτι αν μεινει λιγο εκτος ψυγειου πρεπει να πεταχτει

Menopur εάν ανοίχτει μέχρι πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ,?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...