Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

Παρακαλώ

περιμένω με αγωνία τα νέα σου μπράβο που σου απάντησε αμέσως να βρεθεί λύση γρήγορα και να έχεις ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου και να φύγει αυτή το άγχος με το αίμα 

Ίσως ο δικός μας γιατρός να ακολουθεί αυτό το πρωτόκολλο με την προγεστερονη , ίσως υπάρχει κ άλλη μέθοδος 

Παντως Εγω είμαι υπέρ του ελέγχου και των μετρήσεων για να ρυθμίζεται σωστά η δόση 

και γω πάντως ξέρω ότι μέχρι το πρωί της ετ πρέπει να έχουμε συμπληρώσει ακριβώς τις μέρες των εμβρύων με προγεστερονη. 

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μακάρι να τα καταφέρουμε. Εννοείται θα σας ενημερώσω. Ελπίζω να έχω καλά νέα. 

τα καλύτερα νέα θα μας πεις θα δεις 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

30 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Εγω με 5ης μέρας πηρα 3 μερες προγεστερονη. Με πολυ καλές εξετασεις όμως. 

Οκ τότε. Δεν ήξερα ότι υπάρχει διαφορά από γιατρό σε γιατρό, νόμιζα είναι στάνταρ αυτό ανάλογα με τις ημέρες των εμβρύων. Η ηλικία των εμβρύων δηλαδή ίδια με τις μέρες προγεστερόνης όπως στην φυσιολογική σύλληψη. 

8 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

και γω πάντως ξέρω ότι μέχρι το πρωί της ετ πρέπει να έχουμε συμπληρώσει ακριβώς τις μέρες των εμβρύων με προγεστερονη. 

τα καλύτερα νέα θα μας πεις θα δεις 

Εγώ ξερω ότι πρέπει η τελευταία μέρα λήψης να ειναι και η μέρα μεταφοράς. Σκεψου οτι γίνεται ωορρηξία/ωοληψια και από την επόμενη μετράμε την ηλικία ενός εμβρύου και την 3η ή 5ή μέρα πρωί ή τα τοποθετούμε στην μήτρα ή στην κατάψυξη. Άρα όταν λέμε 3 μέρες προγεστερόνη παίρνουμε 2 ολόκληρες μέρες και την 3η μέρα βάζουμε τα έμβρυα πρωί προς μεσημέρι

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Οκ τότε. Δεν ήξερα ότι υπάρχει διαφορά από γιατρό σε γιατρό, νόμιζα είναι στάνταρ αυτό ανάλογα με τις ημέρες των εμβρύων. Η ηλικία των εμβρύων δηλαδή ίδια με τις μέρες προγεστερόνης όπως στην φυσιολογική σύλληψη. 

Εγώ ξερω ότι πρέπει η τελευταία μέρα λήψης να ειναι και η μέρα μεταφοράς. Σκεψου οτι γίνεται ωορρηξία/ωοληψια και από την επόμενη μετράμε την ηλικία ενός εμβρύου και την 3η ή 5ή μέρα πρωί ή τα τοποθετούμε στην μήτρα ή στην κατάψυξη. Άρα όταν λέμε 3 μέρες προγεστερόνη παίρνουμε 2 ολόκληρες μέρες και την 3η μέρα βάζουμε τα έμβρυα πρωί προς μεσημέρι

Ναι μάλλον εγώ δεν το έγραψα καλά. εγώ έβαλα βλασ. την ημέρα της ετ ήταν 5 μέρα που έπαιρνα προγεστερονη 

19 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Κορίτσια έχω νέα … βρήκαμε την ωορηξια καλο ενδομήτριο και θα κάνω ετ (4η) την Τετάρτη 11/1 σε φυσικό κύκλο , ξεκινάω αύριο προετοιμασία … χαλαρή είμαι για την ώρα νιωθω «παλιά» πλέον … αμην να τα καταφέρω … έχω κουραστεί πολύ 5 χρόνια τωρα στον αγώνα 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία σου και τυχερή . Όλα να πάνε τέλεια !!!!

18 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Κορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας εάν γνωρίζετε ή αν έχετε ακούσει κάτι.

Θα χαρώ πολύ για οποιαδήποτε γνώμη.

Πήγα σήμερα εκτάκτως στην κλινική που συνεργάζεται ο γιατρός μου να με δει γιατί χθες ξεκίνησε μια έντονη πίεση στην κοιλιά χαμηλά και λίγο πιο έντονες κράμπες και εννοείται μια απότομη αύξηση αιμοραγγιας με πηγματα. Έστειλα φωτό στον γιατρό με τις αιμορραγίες (Παναγία μου που έφτασα να στέλνω φωτογραφίες την σερβιετα μου). Τέλος πάντων, πήγαμε για υπέρηχο να επιβεβαιώσει την αποβολή και είδαμε ότι το έμβρυο αναπτύσεται και είδαμε την καρδιά να πάλλεται. Σήμερα μπήκα στην 7η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε να πάω σε αιματολογο μήπως τελικά έχω πρόβλημα με την πήξη του αίματος. Έχουμε αποκλείσει όλα τα γυναικολογικά προβλήματα που έχουν να κάνουμε με αιμοραγγιες. 

Έχω κάνει υστεροσκοπηση, βιοψία ενδομητριου, σαλπιγογραφια, καλλιέργεια κολπικού, για κονδυλώματα , hpv, κολποσκόπηση, δεν έχω πολύποδες, ινομυωματα, συμφυσεις, δεν έχω κάνει ποτέ χειρουργείο στην κοιλιά, πήρα προληπτικά αντιβίωση γιατί εμφάνισα ουρεοπλασμα αλλά το καταπολεμησαμε. Ο τράχηλος μια χαρά χωρίς αλλοιώσεις. Δεν έχω αιμάτωμα και δεν φαίνεται αποκόλληση. Όλα είναι φυσιολογικά εκτός το ότι η μήτρα μου είναι γεμάτη με αίμα. Έχετε ακούσει να ευθύνεται αιματολογικά θέματα με αιμοραγγιες; Μέχρι να δω τον αιμαρολογο θα φρικαρω. Από την αρχή της εγκυμοσύνης μου τα έχω παίξει. Μια φορά δεν έχω χαρεί. Τολμώ να χαρώ μια μέρα και την επόμενη έχω αιμορραγία.

Ααα και υποτίθεται έχω ελαφριά τάση θρόμβωφιλιας

Δυστυχώς δε μπορώ να σου απαντήσω τι μπορείς να κάνεις γιατί δε ξέρω αν και είδα ότι βρήκες λύση τελικά ,μπράβο στη γιατρό αυτή που σου απάντησε αμμεσα εδώ διαβάσει πολύ καλά πράγματα εδώ μέσα για αυτήν . Ευχομαι όλα να σου πάνε καλά ,το μωράκι σου είναι μαχητής το έχει αποδείξει ήδη και το πιστεύω ότι όλα θα σου πάνε καλά θα δεις !!! Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτό που περνάς και πόσο έχεις κουραστεί αλλά πιστεύω θα βρεθεί το πρόβλημα.

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αχ κορίτσια το τι χαρά έχω πάρει σήμερα, δεν λέγεται! Το ενδομήτριο μέσα σε 2 μέρες πήρε 2,5 χιλ. Έφτασε 8 🥳 Δεν το περίμενα καθόλου, έλεγα θα είμαι ευχαριστημένη να έχουμε ξεπεράσει τα 6,5. Με βλέπω για ovitrelle σήμερα και λογικά μεταφορά την Παρασκευή 💛 Περιμένω τηλ για οδηγίες 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου και σε εσένα ,μπράβο !!! Με το καλό η έμβρυομεταφορα σου :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολύ για την απάντηση. Επικοινώνησα χθες το βράδυ με την κ. Οικονομοπούλου και μου απάντησε μέσα σε μισή ώρα. Θα με δει την Δευτέρα και θα κάνουμε όλες τις εξετάσεις στο νοσοκομείο. Μου είπε να περιμένω στο νοσοκομείο τα αποτελέσματα να μην φύγω για να δούμε τι θα κάνουμε πως θα προχωρήσουμε. Ένιωσα ότι δεν θα με αφήσει να φύγω έτσι. Μου έστειλε και σήμερα να δει πως είμαι. Μακάρι να προλάβουμε την κατάσταση και να μην χάσω το μωράκι μου. Με τρομάζει το γεγονός ότι εδώ και 3 μέρες νιώθω μια πίεση μόνιμα χαμηλά σαν βάρος στο κέντρο χαμηλά. Χωρίς κράμπες και δεν περνάει με μπουσκοπαν α και παρόλο του αίματος έχω αυξημένα διάφανα υγρά, ελαστικές βλεννες να το πω;  Πάρα πολλά. 

Μακαρι την Δευτέρα να πάρω μια ανάσα! Να μην χαθεί αυτή η εγκυμοσύνη.

Κορίτσι μου το μωράκι σου είναι μαχητής/τρια και εσυ το ίδιο. Θα τα πας μια χαρά και η Οικονομοπούλου είναι φοβερή γιατρός και άνθρωπος. Ευχομαι να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η ταλαιπωρία και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Μακάρι να τα καταφέρουμε. Εννοείται θα σας ενημερώσω. Ελπίζω να έχω καλά νέα. 

@Xristina96κοριτσάκι μου το μωράκι σου ήρθε για να μείνει..με τέτοια δοκιμασία που περνάς αυτό είναι εκεί και θα παραμείνει εκεί.Ολα καλά θα πάνε 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αχ κορίτσια το τι χαρά έχω πάρει σήμερα, δεν λέγεται! Το ενδομήτριο μέσα σε 2 μέρες πήρε 2,5 χιλ. Έφτασε 8 🥳 Δεν το περίμενα καθόλου, έλεγα θα είμαι ευχαριστημένη να έχουμε ξεπεράσει τα 6,5. Με βλέπω για ovitrelle σήμερα και λογικά μεταφορά την Παρασκευή 💛 Περιμένω τηλ για οδηγίες 

Πολύ όμορφα νέα!! Σιγά σιγά πλησιάζουν οι μέρες :) 

5 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Τέλεια!!!Πολυ καλη επιτυχία σου εύχομαι!!!

Είδες? Όλα πάνε τέλεια!!! Μονο θετικες σκέψεις!!

Εμένα με είδε σήμερα και μου είπε να ξεκινήσω utro και την Τεταρτη παμε για ετ με τα 3ων ημερων....νωρίς μου φανηκε 15μερα του κύκλου....Δεν είναι? 

Σας ελέγχουν προγεστερόνη τη μέρα της ετ?Περίμενα να την δει αλλά μου είπε δεν χρειάζεται 

Ελπίζω να έχει κανει καλά τους υπολογισμούς. Θα ξεκινησει πάλι το άγχος μου φαίνεται....χαχαχ

Όλα καλά θα πάνε :) Ο ιατρός μου είπε ότι να φτιαχτεί πρώτα το ενδομήτριο και τότε θα κοιτάξουμε την προγεστερόνη, βέβαια την πρώτη φορά την είχαμε δει την 2η μέρα του κύκλου.

• Μου αρέσει 2

17 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Λυπαμαι πολυ. Ναι ειναι πολλες οι δυσκολιες. Κι εγω παρολο που φοραω μασκα πολλες φορες την κατεβαζω γιατι ειναι δυσκολο να μιλας τοση ωρα με μασκα! Πιθανον θα το αφησω για το καλοκαιρι ωστε να μην εχω αγχος με αδειες κτλ αλλα αν χρειαστει να συνεχισουμε και με αλλες προσπαθειες θα ειναι δυσκολο να περιμενω τοσους μηνες. Θα δειξει 😕

Την προσπάθεια που μου χάρισε το γιο μου την έκανα στις διακοπές του Πάσχα (προ κορωνοιου) που ανοίγει ο καιρός... βέβαια μετά από 2-3 περιστατικά αιμορροιας έβαλα αδεια επαπηλουμενης κυησης και δεν ξαναπήγα για δουλειά! 

Εύχομαι οπότε αποφασίσετε να προχωρήσετε να πάνε όλα καλά και να γεμίσει η αγκαλιά σας με όσα παιδάκια επιθυμείτε!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, eleni 21 είπε:

@Xristina96κοριτσάκι μου το μωράκι σου ήρθε για να μείνει..με τέτοια δοκιμασία που περνάς αυτό είναι εκεί και θα παραμείνει εκεί.Ολα καλά θα πάνε 

Μακάρι!! Και ας γίνει αυτή η δοκιμασία μια ανάμνηση μόνο. 

Σε ευχαριστώ πολύ!

Υ.γ. σήμερα έκλεισα 1 μήνα ξάπλα.... Προσπαθώ για το καλύτερο.

@Ria_ μου σε ευχαριστώ πολύ. Ναι ισχύει, έχω κουραστεί πολύ. Ψυχολογικά... σωματικά. 

Προσπαθεί εκεί να κρατηθεί, ελπίζω πραγματικά να μην προλάβει το σώμα μου να του κάνει κακό μέχρι να βρω το πρόβλημα. 

Δεν έχω λόγια για την γιατρό, γιατί δεν είμαι καν ασθενής της και παρόλαυτα μου απάντησε και ασχολήθηκε βραδιάτικα μαζί μου. Λίγοι γιατροί ασχολούνται χωρίς κέρδος. Μου αξιολόγησε και τις εξετάσεις που έχω κάνει μέχρι στιγμής που της έστειλα μέσω pdf. 

Της είπα ότι μου την προτείνατε από το φόρουμ ❤️.

@Σποράκιναι φάνηκε τι γιατρός είναι με τον τρόπο που γράφει. Κλείσαμε την συζήτηση με << πάρε μια βαθιά ανάσα και θα τα πούμε την Δευτέρα>>. 

Θα σας ενημερώσω την Δευτέρα. 

Σας ευχαριστώ όλες για τις τόσο θετικές σας κουβέντες.

• Μου αρέσει 14

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Την προσπάθεια που μου χάρισε το γιο μου την έκανα στις διακοπές του Πάσχα (προ κορωνοιου) που ανοίγει ο καιρός... βέβαια μετά από 2-3 περιστατικά αιμορροιας έβαλα αδεια επαπηλουμενης κυησης και δεν ξαναπήγα για δουλειά! 

Εύχομαι οπότε αποφασίσετε να προχωρήσετε να πάνε όλα καλά και να γεμίσει η αγκαλιά σας με όσα παιδάκια επιθυμείτε!

Ναι καπως ετσι θα γινει. Ευτυχως αν δεν κανω λαθος η κυηση μετα απο εξωσωματικη θεωρειται ετσι κι αλλιως απαπειλουμενη. Προς το παρον σκεφτομαι τη διαδικασια και να εχουμε ενα θετικο αποτελεσμα, αυτο με νοιαζει μονο, τα αλλα θα τα βρουμε! Σ ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες, να χαιρεσαι κι εσυ το παιδακι σου! 🙂

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μακάρι!! Και ας γίνει αυτή η δοκιμασία μια ανάμνηση μόνο. 

Σε ευχαριστώ πολύ!

Υ.γ. σήμερα έκλεισα 1 μήνα ξάπλα.... Προσπαθώ για το καλύτερο.

@Ria_ μου σε ευχαριστώ πολύ. Ναι ισχύει, έχω κουραστεί πολύ. Ψυχολογικά... σωματικά. 

Προσπαθεί εκεί να κρατηθεί, ελπίζω πραγματικά να μην προλάβει το σώμα μου να του κάνει κακό μέχρι να βρω το πρόβλημα. 

Δεν έχω λόγια για την γιατρό, γιατί δεν είμαι καν ασθενής της και παρόλαυτα μου απάντησε και ασχολήθηκε βραδιάτικα μαζί μου. Λίγοι γιατροί ασχολούνται χωρίς κέρδος. Μου αξιολόγησε και τις εξετάσεις που έχω κάνει μέχρι στιγμής που της έστειλα μέσω pdf. 

Της είπα ότι μου την προτείνατε από το φόρουμ ❤️.

@Σποράκιναι φάνηκε τι γιατρός είναι με τον τρόπο που γράφει. Κλείσαμε την συζήτηση με << πάρε μια βαθιά ανάσα και θα τα πούμε την Δευτέρα>>. 

Θα σας ενημερώσω την Δευτέρα. 

Σας ευχαριστώ όλες για τις τόσο θετικές σας κουβέντες.

Το ξέρω εύχομαι σύντομα όλα αυτά να είναι απλά μια ανάμνηση. Μπράβο της η αλήθεια όντως λίγη γιατροί το κανουν αυτό ,πιστεύω θα βγάλεις μια άκρη και θα πάνε όλα καλά με το μικρό σου μαχητή ! 

Κορίτσια έχω μια απορία Πέμπτη έκοψα τα φάρμακα ,είχα που και που λίγο ροζ λίγο καφέ ελάχιστα κάθε φορά ή στο σκούπισμα . 

Σήμερα πονάει η κοιλιά μου σα περίοδο και έχω αρκετο αίμα. Λογικά περίοδος δεν είναι αυτό ? Αλλά τόσο γρήγορα? 

• Μου αρέσει 1

On 6/1/2023 at 9:34 ΜΜ, silvy22 είπε:

Κορίτσια έχω νέα … βρήκαμε την ωορηξια καλο ενδομήτριο και θα κάνω ετ (4η) την Τετάρτη 11/1 σε φυσικό κύκλο , ξεκινάω αύριο προετοιμασία … χαλαρή είμαι για την ώρα νιωθω «παλιά» πλέον … αμην να τα καταφέρω … έχω κουραστεί πολύ 5 χρόνια τωρα στον αγώνα 

Όλα με το καλό!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια! Πηρα με το που ξύπνησα το χάπι για θυρεοειδή , αλλά στα 5 λεπτά μέσα έκανα εμετό! Τώρα τι γίνεται; Να το πάρω ξανά η γίνεται η απορρόφηση του; Αν είχε περάσει μισάωρο ξέρω είμαστε οκ αλλά τώρα έγινε μέσα σε 5 λεπτά..

On 5/1/2023 at 9:53 ΠΜ, Troia είπε:

Έχω ακούσει καλά λόγια για το Σουβατζόγλου, αλλά και το αρνητικό ότι είναι δύσκολα προσβάσιμος (π.χ. δεν απαντάει στα mail κτλ.) Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως και τα καλύτερα τα έχω ακούσει για τις άλλες 2 που ανέφερες.

Πώς τα πάτε με το μικρούλι; Έχετε βρει τους ρυθμούς σας; Πόσο είναι τώρα;

Καλημέρα @Troia

κοιτα, email δεν του εχω στειλει ποτε για να σου πω, αλλα στα τηλέφωνα πάντα τον βρίσκω. Η μονη μου δυσκολια ηταν στο 1ο ραντεβου, εχει πολυ κοσμο ειναι η αληθεια.

εμενα με εχει κερδισει (περα απο την εξατομικευμένη αξιολόγηση της περίπτωσης μου) το extra mile που κάνει να σου δώσει συμβουλές γύρω απο την εξωσωματική. 

και η Κιαπέκ@υ μου ήταν πολυ συμπαθής, απλά δεν ξέρω κατα πόσο έχει νοημα να γραφει μετφορμίνη σε κάθε γυναίκα που την επισκεπτεται. Έχω 3-4 φιλες που πηγαν μετα απο μενα (διαφορετικες περιπτωσεις) και σε όλες έγραψε μετφορμινη.

Τωρα όσον αφορα το μικρουλι (που μεγαλωνει γρηγορα) είναι 4ων μηνων και λίγο. Στη φαση δηλαδη που μπαμπαλιζει μερα νυχτα.🤪 Τον βραδυνο υπνο αργησαμε να τον «ισιωσουμε» (ξυπνηματα καθε μια ωρα) και τωρα παλευουμε τους ημερησιους. Το παιδι μου ειναι αλερτ 24/7! Θα κάνω και το σεμιναριο της Γακη για να δω αν μπορουμε να βοηθησουμε καπως. γενικα η ψυχολογια μου ακομη με πολλα ups & downs αλλα το παλευω..

εσενα; χρόνισε ε; σε τι φαση εισαι; 

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που ετοιμάζονται για ωοληψίες και εμβρυομεταφορές!! 😍 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...