Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Αγάπ είπε:

Τέλεια!!!Πολυ καλη επιτυχία σου εύχομαι!!!

Είδες? Όλα πάνε τέλεια!!! Μονο θετικες σκέψεις!!

Εμένα με είδε σήμερα και μου είπε να ξεκινήσω utro και την Τεταρτη παμε για ετ με τα 3ων ημερων....νωρίς μου φανηκε 15μερα του κύκλου....Δεν είναι? 

Σας ελέγχουν προγεστερόνη τη μέρα της ετ?Περίμενα να την δει αλλά μου είπε δεν χρειάζεται 

Ελπίζω να έχει κανει καλά τους υπολογισμούς. Θα ξεκινησει πάλι το άγχος μου φαίνεται....χαχαχ

Ελα μαζί πάμε , ποτέ ξεκινάς ουτρο ; Δευτέρα ; Εγω σήμερα ξεκονησα έχω βλασροκυσυεσ …θα δω προγεστερονη κ οιστραδιολη μου είπε Τρίτη ή Τετάρτη να δούμε αν απορροφατε, Εγω λέω να πάω Τρίτη να αλλάξουμε ότι είναι την Τετάρτη 

Σε τεχνητό η φυσικό κύκλο είσαι ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Αγάπ said:

Τέλεια!!!Πολυ καλη επιτυχία σου εύχομαι!!!

Είδες? Όλα πάνε τέλεια!!! Μονο θετικες σκέψεις!!

Εμένα με είδε σήμερα και μου είπε να ξεκινήσω utro και την Τεταρτη παμε για ετ με τα 3ων ημερων....νωρίς μου φανηκε 15μερα του κύκλου....Δεν είναι? 

Σας ελέγχουν προγεστερόνη τη μέρα της ετ?Περίμενα να την δει αλλά μου είπε δεν χρειάζεται 

Ελπίζω να έχει κανει καλά τους υπολογισμούς. Θα ξεκινησει πάλι το άγχος μου φαίνεται....χαχαχ

38 minutes ago, silvy22 said:

Ελα μαζί πάμε , ποτέ ξεκινάς ουτρο ; Δευτέρα ; Εγω σήμερα ξεκονησα έχω βλασροκυσυεσ …θα δω προγεστερονη κ οιστραδιολη μου είπε Τρίτη ή Τετάρτη να δούμε αν απορροφατε, Εγω λέω να πάω Τρίτη να αλλάξουμε ότι είναι την Τετάρτη 

Εγώ κάνω σήμερα την ovitrelle τελικά και Δευτέρα ξεκινάω cyclacur και outro. Η ετ θα γίνει το Σάββατο γιατί έχω μετατόπιση παραθύρου και χρειάζομαι +1 μέρα προγεστερόνη. Πέμπτη θα πάω ξανά για έναν υπέρηχο να μου φύγει απο το μυαλό το θέμα του ενδομητρίου. Μου είπε δεν χρειάζεται αλλά άμα είναι να νιώσω καλύτερα ok. Παρασκευή ή Σάββατο θα μετρήσουμε Ε2 και PRG. Λέω κ γω να πάω Παρασκευή να προλάβουμε να αλλάξουμε κάτι αν χρειαστεί. 

• Μου αρέσει 5

eardp2.png

πρίν από 46 λεπτά , silvy22 είπε:

Σε τεχνητο ειμαι με κατεψυγμένα 3ων ημερ, αύριο ξεκινάω τα utro.

Γιατι δεν μου κοιτάει την προγεστερόνη? Μαλλον πρεπει να επιμείνω ή να τον εμπιστευτώ ή θα παω να την κάνω μόνη μου 

16 minutes ago, Αγάπ said:

Σε τεχνητο ειμαι με κατεψυγμένα 3ων ημερ, αύριο ξεκινάω τα utro.

Γιατι δεν μου κοιτάει την προγεστερόνη? Μαλλον πρεπει να επιμείνω ή να τον εμπιστευτώ ή θα παω να την κάνω μόνη μου 

Πως ξεκινάς αύριο τα outro και την Τετάρτη θα βάλετε 3ης μέρας; 🤔 Έχεις κι εσύ μετατόπιση παραθύρου;

Συνήθως ζητάνε οιστραδιόλη και προγεστερόνη για να δείτε την απορρόφηση των φαρμάκων. Ζήτα του αν είναι να νιώσεις καλύτερα 

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πως ξεκινάς αύριο τα outro και την Τετάρτη θα βάλετε 3ης μέρας; 🤔 Έχεις κι εσύ μετατόπιση παραθύρου;

Συνήθως ζητάνε οιστραδιόλη και προγεστερόνη για να δείτε την απορρόφηση των φαρμάκων. Ζήτα του αν είναι να νιώσεις καλύτερα 

Δεν έχω κάνει εξέταση για μετατόπιση, 4 μέρες προγεστερόνη είναι από Κυριακή μέχρι Τέταρτη. Κανονικά πόσες μέρες πρέπει?

Διαφημίσεις

5 minutes ago, Αγάπ said:

Δεν έχω κάνει εξέταση για μετατόπιση, 4 μέρες προγεστερόνη είναι από Κυριακή μέχρι Τέταρτη. Κανονικά πόσες μέρες πρέπει?

3ης μέρας είναι 3 μέρες προγεστερόνη και 5ης 5 μέρες 

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν ξέρω γιατί μου δίνει μια μέρα παραπάνω...ή μπερδεύτηκε ή κάτι θα είδε από την εμπειρία του. Θα ρωτήσω. Σ ευχαριστώ πολύ 

Εκτός εάν εχει υπολογίσει 3 μέρες να έχω πάρει προγεστερόνη και η Τετάρτη μέρα είναι η ετ.

2 ώρες πρίν, BlackCat είπε:

Όπως είπε και μια κοπέλα παραπάνω στο μαμυλαντ υπάρχει κοπέλα με καθεξιν αποβολές που τελικά είχε αιμορροφιλια κ οι αποβολες της ήταν με τρομερές αιμοραγιες λόγω αντιπηκτικής αγωγής.

Μετά από μεγάλο αγώνα εντόπισε το θέμα κ είναι έγκυος τώρα γιατί απλά ΔΕΝ πήρε αντιπηκτική αγωγή. Ίσως σε βοηθούσε να μιλήσεις μαζι της. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολύ για την απάντηση. Επικοινώνησα χθες το βράδυ με την κ. Οικονομοπούλου και μου απάντησε μέσα σε μισή ώρα. Θα με δει την Δευτέρα και θα κάνουμε όλες τις εξετάσεις στο νοσοκομείο. Μου είπε να περιμένω στο νοσοκομείο τα αποτελέσματα να μην φύγω για να δούμε τι θα κάνουμε πως θα προχωρήσουμε. Ένιωσα ότι δεν θα με αφήσει να φύγω έτσι. Μου έστειλε και σήμερα να δει πως είμαι. Μακάρι να προλάβουμε την κατάσταση και να μην χάσω το μωράκι μου. Με τρομάζει το γεγονός ότι εδώ και 3 μέρες νιώθω μια πίεση μόνιμα χαμηλά σαν βάρος στο κέντρο χαμηλά. Χωρίς κράμπες και δεν περνάει με μπουσκοπαν α και παρόλο του αίματος έχω αυξημένα διάφανα υγρά, ελαστικές βλεννες να το πω;  Πάρα πολλά. 

Μακαρι την Δευτέρα να πάρω μια ανάσα! Να μην χαθεί αυτή η εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 10

8 minutes ago, Αγάπ said:

Δεν ξέρω γιατί μου δίνει μια μέρα παραπάνω...ή μπερδεύτηκε ή κάτι θα είδε από την εμπειρία του. Θα ρωτήσω. Σ ευχαριστώ πολύ 

Εκτός εάν εχει υπολογίσει 3 μέρες να έχω πάρει προγεστερόνη και η Τετάρτη μέρα είναι η ετ.

Όχι γιατί σκέψου η @silvy22 που θα βάλει 5ης μέρες ξεκίνησε σήμερα προγεστερόνη και Τετάρτη έχει την μεταφορά όπως εσύ άρα έπρεπε να έχετε 2 μέρες διαφορά στην έναρξη φαρμάκων 

4 minutes ago, Xristina96 said:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολύ για την απάντηση. Επικοινώνησα χθες το βράδυ με την κ. Οικονομοπούλου και μου απάντησε μέσα σε μισή ώρα. Θα με δει την Δευτέρα και θα κάνουμε όλες τις εξετάσεις στο νοσοκομείο. Μου είπε να περιμένω στο νοσοκομείο τα αποτελέσματα να μην φύγω για να δούμε τι θα κάνουμε πως θα προχωρήσουμε. Ένιωσα ότι δεν θα με αφήσει να φύγω έτσι. Μου έστειλε και σήμερα να δει πως είμαι. Μακάρι να προλάβουμε την κατάσταση και να μην χάσω το μωράκι μου. Με τρομάζει το γεγονός ότι εδώ και 3 μέρες νιώθω μια πίεση μόνιμα χαμηλά σαν βάρος στο κέντρο χαμηλά. Χωρίς κράμπες και δεν περνάει με μπουσκοπαν α και παρόλο του αίματος έχω αυξημένα διάφανα υγρά, ελαστικές βλεννες να το πω;  Πάρα πολλά. 

Στο εύχομαι πραγματικά να σε βοηθήσει η Οικονομοπούλου. Αποκλείεται να σε αφήσει, ειναι εξαιρετικός άνθρωπος. Ελπίζω να βρείτε τον λόγο και να μην είναι τίποτα σοβαρό 🙏🏻

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Αγάπ είπε:

Σε τεχνητό κύκλο εμένα μου είπαν ότι έχουν περιθώριο+3 μέρες. Εγώ με βλαστοκυστες πήρα +1 μέρα προγεστερόνη. Ούτε εμένα μου μέτρησαν προγεστερόνη και οιστραδιόλη.

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Στο εύχομαι πραγματικά να σε βοηθήσει η Οικονομοπούλου. Αποκλείεται να σε αφήσει, ειναι εξαιρετικός άνθρωπος. Ελπίζω να βρείτε τον λόγο και να μην είναι τίποτα σοβαρό 🙏🏻

Μακάρι!

Εγώ πάντως ακόμα δεν κινδυνεύω γιατί η γενική αίματος βγαίνει καλή. Το μωράκι μου να αντέξει μέχρι να βρούμε την λύση.

Υπάρχουν εγκυμοσύνες με αιμορραγίες που κινδυνεύουν οι εγκυμονούσες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

τα υγρά είναι της εγκυμοσύνης θα τα έχεις το πρώτο τρίμηνο μη φοβάσαι και η πίεση είναι που μεγαλώνει η μήτρα σου ούτε αυτό μη το φοβάσαι κορίτσι μου. Καλά αποτελέσματα την Δευτέρα. μπράβο στην γιατρό. και μπράβο και στην @silvy22που αμέσως το σκέφτηκε. γιαυτό και ο θεούλης δεν θα την αφήσει έτσι. 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 34 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγω με 5ης μέρας πηρα 3 μερες προγεστερονη. Με πολυ καλές εξετασεις όμως. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 13 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

τα υγρά είναι της εγκυμοσύνης θα τα έχεις το πρώτο τρίμηνο μη φοβάσαι και η πίεση είναι που μεγαλώνει η μήτρα σου ούτε αυτό μη το φοβάσαι κορίτσι μου. Καλά αποτελέσματα την Δευτέρα. μπράβο στην γιατρό. και μπράβο και στην @silvy22που αμέσως το σκέφτηκε. γιαυτό και ο θεούλης δεν θα την αφήσει έτσι. 

Ναι!! @silvy22σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ναι!! @silvy22σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Παρακαλώ

περιμένω με αγωνία τα νέα σου μπράβο που σου απάντησε αμέσως να βρεθεί λύση γρήγορα και να έχεις ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου και να φύγει αυτή το άγχος με το αίμα 

πρίν από 40 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Όχι γιατί σκέψου η @silvy22 που θα βάλει 5ης μέρες ξεκίνησε σήμερα προγεστερόνη και Τετάρτη έχει την μεταφορά όπως εσύ άρα έπρεπε να έχετε 2 μέρες διαφορά στην έναρξη φαρμάκων 

Ίσως ο δικός μας γιατρός να ακολουθεί αυτό το πρωτόκολλο με την προγεστερονη , ίσως υπάρχει κ άλλη μέθοδος 

Παντως Εγω είμαι υπέρ του ελέγχου και των μετρήσεων για να ρυθμίζεται σωστά η δόση 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Παρακαλώ

περιμένω με αγωνία τα νέα σου μπράβο που σου απάντησε αμέσως να βρεθεί λύση γρήγορα και να έχεις ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου και να φύγει αυτή το άγχος με το αίμα 

Μακάρι να τα καταφέρουμε. Εννοείται θα σας ενημερώσω. Ελπίζω να έχω καλά νέα. 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...