Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν έχω αιματολογο, έπαιρνα μόνο salospir και είπαμε αντιπηκτικες θα κάνουμε με το που δω θετική χοριακη την 11η μέρα. Πήγα την 9η για χοριακη γιατί είχα αιμορραγία με τρελούς πόνους και ήθελα να κόψω τα χάπια. Έκοψα το salospir και δεν ξεκινήσαμε ποτέ τις αντιπηκτικες. Και η αιμορραγία συνεχίζεται, κάποιες φορές είναι πάρα πολύ. Συγνώμη και όλας αλλά αλλαγή σερβιετας ανά μία ώρα. Εγώ χρησιμοποιώ τις μεγαλύτερες που υπάρχουν στο σούπερ οπότε καταλαβαίνεις. Οι πόνοι σταμάτησαν για 2 εβδομάδες και χθες ξεκίνησε αυτή η πίεση. Μπορώ την Οικονόμου να την βρω αυτήν την εβδομάδα; Ξέρω ότι στο δημόσιο αργούν τα ραντεβού.

Ναι προσπαθεί να κρατηθεί. Ο οργανισμός μου όμως τι κάνει;

Θα  σου  στείλω σε μνμ το μειλ της να στείλεις τωρα την κατάσταση σου 

δεν έχω εμπειρία αλλά μου φαίνεται πολύ το αίμα που έχεις 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω αιματολογο, έπαιρνα μόνο salospir και είπαμε αντιπηκτικες θα κάνουμε με το που δω θετική χοριακη την 11η μέρα. Πήγα την 9η για χοριακη γιατί είχα αιμορραγία με τρελούς πόνους και ήθελα να κόψω τα χάπια. Έκοψα το salospir και δεν ξεκινήσαμε ποτέ τις αντιπηκτικες. Και η αιμορραγία συνεχίζεται, κάποιες φορές είναι πάρα πολύ. Συγνώμη και όλας αλλά αλλαγή σερβιετας ανά μία ώρα. Εγώ χρησιμοποιώ τις μεγαλύτερες που υπάρχουν στο σούπερ οπότε καταλαβαίνεις. Οι πόνοι σταμάτησαν για 2 εβδομάδες και χθες ξεκίνησε αυτή η πίεση. Μπορώ την Οικονόμου να την βρω αυτήν την εβδομάδα; Ξέρω ότι στο δημόσιο αργούν τα ραντεβού.

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Τοσο πολύ αίμα Χριστίνα μου ε ; Εχεισ Κόψει τα αντιπηκτικά ε ;

Ειχες πάει στην Οικονομόπουλου στο Ελενα ; Αν έχει το ιστορικό σου και στείλεις μειλ απανταει αμέσως,ή μπορείς να της πεις να σε καλέσει 

το εμβρυακι σου το βλέπω πολύ δυνατο !! Έτσι μαχητής να μείνει μέχρι  το τέλος 

Γιατί έχουμε 3 αποτυχημένες η μια παλλιδρομη λόγω χρωμοσωμικών είπε ο ντοκ, καταλαβαίνουμε ότι τα εμβρυακια μας έχουν μέτρια ποιότητα 

έστειλα μειλ να δούμε τι θα πει κ αυτός 

αγάπη άλλος κύκλος εκείνος άλλος αυτός. που το ξέρεις ότι είναι μέτρια τα εμβρυακια σας;; 

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ότι μπορεί κάνει. ηρέμησε αφού το μωράκι είναι εκεί όλα καλά θα πάνε. ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

Η εγκυμοσύνη όμως δεν πήζει το αίμα; Δεν το αραιώνει. Φαντάσου δεν έχω ποτέ καφέ στο σκούπισμα, ή θα είναι ροζ ή κόκκινο με πηγματα.

πρίν από 13 λεπτά , silvy22 είπε:

Θα  σου  στείλω σε μνμ το μειλ της να στείλεις τωρα την κατάσταση σου 

δεν έχω εμπειρία αλλά μου φαίνεται πολύ το αίμα που έχεις 

Α ρε φιλενάδα γιαυτό σαγαπω. και γιαυτό αυτή την φορά όλα θα πάνε καλά γιατί πάντα κοιτάς να βοηθήσεις όσες κοπέλες μπορείς ❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Α ρε φιλενάδα γιαυτό σαγαπω. και γιαυτό αυτή την φορά όλα θα πάνε καλά γιατί πάντα κοιτάς να βοηθήσεις όσες κοπέλες μπορείς ❤️❤️❤️ 

❤️❤️❤️

έχω μάθει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και πάντα θα προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ όπως κανείς και σύ ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

On 5/1/2023 at 10:38 ΠΜ, Zaxaroulamak είπε:

Καταλαβα. Ναι οι ιωσεις ειναι μεγαλο προβλημα αν και φοραω ακομα μασκα. Οπως και να το κανεις ομως ερχεσαι σε πολυ στενη επαφη με τα παιδια και οχι μονο. Σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες θα το συζητησω και με τον γιατρο! 

Καλησπέρα... Είναι δύσκολο το επάγγελμα μας από πολλές απόψεις... στην τελευταία μου εμβρυομεταφορα παρολη τη χρήση μάσκας... κόλλησα ίωση που άρχισε να εκδηλώνεται αμέσως μετά την εμβρυομεταφορα με πυρετό και πολύ έντονο βήχα... δεν ξέρω αν ούτως ή άλλως θα έπαιρνα αρνητικό αποτέλεσμα αλλά όσο να ναι τώρα το σκέφτομαι και το μετανιώνω...

πρίν από 59 λεπτά , Xristina96 είπε:

Γιατί δεν συζητάς να κάνεις εισαγωγή να σε ψάξουν στην κλινική που ειναι ο γιατρος σου ? Ώστε να τελειώσεις πιο γρηγορα με εξετασεις κ γιατρους κ να σε δουν κ όλες οι ειδικότητες που χρειαζετε ? 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Γιατί δεν συζητάς να κάνεις εισαγωγή να σε ψάξουν στην κλινική που ειναι ο γιατρος σου ? Ώστε να τελειώσεις πιο γρηγορα με εξετασεις κ γιατρους κ να σε δουν κ όλες οι ειδικότητες που χρειαζετε ? 

Δυστυχώς δεν έχω ιδιωτική ασφάλεια. Θα πρέπει να πάω σε δημόσιο και φαντάζομαι ξέρετε πως δουλεύει το δημόσιο. Αναμονή το λιγότερο 5 ώρες. Μόνο Τσάκα Τσάκα δεν τελειώνεις και στο τέλος; Να μείνω στο νοσοκομείο για εβδομάδες αν δεν σταματήσει το αίμα; Έχει πάει νύφη μου με αίμα και δεν τις έκαναν τίποτα και μάλιστα στον 7ο μηνα. Ορούς μόνο και έκατσε ένα μήνα μέσα. Και 1 φορά την εβδομάδα υπέρηχο της έκαναν. Για αυτό δεν έχω πάει στο νοσοκομείο και το καθυστερω, ούτε ο γιατρός δεν μου το πρότεινε βέβαια.

Δυστυχώς δεν έχω ιδιωτική ασφάλεια. Θα πρέπει να πάω σε δημόσιο και φαντάζομαι ξέρετε πως δουλεύει το δημόσιο. Αναμονή το λιγότερο 5 ώρες. Μόνο Τσάκα Τσάκα δεν τελειώνεις και στο τέλος; Να μείνω στο νοσοκομείο για εβδομάδες αν δεν σταματήσει το αίμα; Έχει πάει νύφη μου με αίμα και δεν τις έκαναν τίποτα και μάλιστα στον 7ο μηνα. Ορούς μόνο και έκατσε ένα μήνα μέσα. Και 1 φορά την εβδομάδα υπέρηχο της έκαναν. Για αυτό δεν έχω πάει στο νοσοκομείο και το καθυστερω, ούτε ο γιατρός δεν μου το πρότεινε βέβαια.

Μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου γιατί κ τα ιδιωτικά καλύπτουν κάποια ποσα από τον εοππυ. Όχι να μείνεις μέσα μέχρι να σταματήσει η αιμορραγία απλα αν πας σαν έκτακτο περιστατικό να σου κάνουν καποιες εξετασεις άμεσα . Ρωτα γιατί σίγουρα καλύπτονται κάποια νοσηλεία κ απτα ιδιωτικά με τον εοππυ . 

1 hour ago, Sisheido είπε:

Καλησπέρα... Είναι δύσκολο το επάγγελμα μας από πολλές απόψεις... στην τελευταία μου εμβρυομεταφορα παρολη τη χρήση μάσκας... κόλλησα ίωση που άρχισε να εκδηλώνεται αμέσως μετά την εμβρυομεταφορα με πυρετό και πολύ έντονο βήχα... δεν ξέρω αν ούτως ή άλλως θα έπαιρνα αρνητικό αποτέλεσμα αλλά όσο να ναι τώρα το σκέφτομαι και το μετανιώνω...

Λυπαμαι πολυ. Ναι ειναι πολλες οι δυσκολιες. Κι εγω παρολο που φοραω μασκα πολλες φορες την κατεβαζω γιατι ειναι δυσκολο να μιλας τοση ωρα με μασκα! Πιθανον θα το αφησω για το καλοκαιρι ωστε να μην εχω αγχος με αδειες κτλ αλλα αν χρειαστει να συνεχισουμε και με αλλες προσπαθειες θα ειναι δυσκολο να περιμενω τοσους μηνες. Θα δειξει 😕

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Κορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας εάν γνωρίζετε ή αν έχετε ακούσει κάτι.

Θα χαρώ πολύ για οποιαδήποτε γνώμη.

Πήγα σήμερα εκτάκτως στην κλινική που συνεργάζεται ο γιατρός μου να με δει γιατί χθες ξεκίνησε μια έντονη πίεση στην κοιλιά χαμηλά και λίγο πιο έντονες κράμπες και εννοείται μια απότομη αύξηση αιμοραγγιας με πηγματα. Έστειλα φωτό στον γιατρό με τις αιμορραγίες (Παναγία μου που έφτασα να στέλνω φωτογραφίες την σερβιετα μου). Τέλος πάντων, πήγαμε για υπέρηχο να επιβεβαιώσει την αποβολή και είδαμε ότι το έμβρυο αναπτύσεται και είδαμε την καρδιά να πάλλεται. Σήμερα μπήκα στην 7η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε να πάω σε αιματολογο μήπως τελικά έχω πρόβλημα με την πήξη του αίματος. Έχουμε αποκλείσει όλα τα γυναικολογικά προβλήματα που έχουν να κάνουμε με αιμοραγγιες. 

Έχω κάνει υστεροσκοπηση, βιοψία ενδομητριου, σαλπιγογραφια, καλλιέργεια κολπικού, για κονδυλώματα , hpv, κολποσκόπηση, δεν έχω πολύποδες, ινομυωματα, συμφυσεις, δεν έχω κάνει ποτέ χειρουργείο στην κοιλιά, πήρα προληπτικά αντιβίωση γιατί εμφάνισα ουρεοπλασμα αλλά το καταπολεμησαμε. Ο τράχηλος μια χαρά χωρίς αλλοιώσεις. Δεν έχω αιμάτωμα και δεν φαίνεται αποκόλληση. Όλα είναι φυσιολογικά εκτός το ότι η μήτρα μου είναι γεμάτη με αίμα. Έχετε ακούσει να ευθύνεται αιματολογικά θέματα με αιμοραγγιες; Μέχρι να δω τον αιμαρολογο θα φρικαρω. Από την αρχή της εγκυμοσύνης μου τα έχω παίξει. Μια φορά δεν έχω χαρεί. Τολμώ να χαρώ μια μέρα και την επόμενη έχω αιμορραγία.

Ααα και υποτίθεται έχω ελαφριά τάση θρόμβωφιλιας

Κορίτσι μου αιματολογος ειναι και η κυρία λευκού στη Θεσσαλονίκη (ιδιώτης). Εγώ από τα κορίτσια εδώ την έμαθα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ήταν πολύ αναλυτική και αν της εξηγήσεις την κατάσταση σίγουρα θα σε δεχτεί εμβόλιμα. Στο λέω απλά για την περίπτωση που δε βγάλεις άκρη με το δημόσιο. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και ο μαχητής σου να είναι στην αγκαλιά σου σε λίγους μήνες!!

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Η εγκυμοσύνη όμως δεν πήζει το αίμα; Δεν το αραιώνει. Φαντάσου δεν έχω ποτέ καφέ στο σκούπισμα, ή θα είναι ροζ ή κόκκινο με πηγματα.

Καλημέρα! Μια κοπέλα από το άλλο το φόρουμ πήγε στον Άγιο Σάββα και της βρήκαν τι έχει. Μήπως να απευθυνθείς εκεί? 

11 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Κορίτσια έχω νέα … βρήκαμε την ωορηξια καλο ενδομήτριο και θα κάνω ετ (4η) την Τετάρτη 11/1 σε φυσικό κύκλο , ξεκινάω αύριο προετοιμασία … χαλαρή είμαι για την ώρα νιωθω «παλιά» πλέον … αμην να τα καταφέρω … έχω κουραστεί πολύ 5 χρόνια τωρα στον αγώνα 

Με το καλό, να ναι αυτή η τυχερή σου φορά 🤩

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όπως είπε και μια κοπέλα παραπάνω στο μαμυλαντ υπάρχει κοπέλα με καθεξιν αποβολές που τελικά είχε αιμορροφιλια κ οι αποβολες της ήταν με τρομερές αιμοραγιες λόγω αντιπηκτικής αγωγής.

Μετά από μεγάλο αγώνα εντόπισε το θέμα κ είναι έγκυος τώρα γιατί απλά ΔΕΝ πήρε αντιπηκτική αγωγή. Ίσως σε βοηθούσε να μιλήσεις μαζι της. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Κορίτσια έχω νέα … βρήκαμε την ωορηξια καλο ενδομήτριο και θα κάνω ετ (4η) την Τετάρτη 11/1 σε φυσικό κύκλο , ξεκινάω αύριο προετοιμασία … χαλαρή είμαι για την ώρα νιωθω «παλιά» πλέον … αμην να τα καταφέρω … έχω κουραστεί πολύ 5 χρόνια τωρα στον αγώνα 

Τέλεια!!!Πολυ καλη επιτυχία σου εύχομαι!!!

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Αχ κορίτσια το τι χαρά έχω πάρει σήμερα, δεν λέγεται! Το ενδομήτριο μέσα σε 2 μέρες πήρε 2,5 χιλ. Έφτασε 8 🥳 Δεν το περίμενα καθόλου, έλεγα θα είμαι ευχαριστημένη να έχουμε ξεπεράσει τα 6,5. Με βλέπω για ovitrelle σήμερα και λογικά μεταφορά την Παρασκευή 💛 Περιμένω τηλ για οδηγίες 

Είδες? Όλα πάνε τέλεια!!! Μονο θετικες σκέψεις!!

πρίν από 27 λεπτά , Αγάπ είπε:

Τέλεια!!!Πολυ καλη επιτυχία σου εύχομαι!!!

Είδες? Όλα πάνε τέλεια!!! Μονο θετικες σκέψεις!!

Εμένα με είδε σήμερα και μου είπε να ξεκινήσω utro και την Τεταρτη παμε για ετ με τα 3ων ημερων....νωρίς μου φανηκε 15μερα του κύκλου....Δεν είναι? 

Σας ελέγχουν προγεστερόνη τη μέρα της ετ?Περίμενα να την δει αλλά μου είπε δεν χρειάζεται 

Ελπίζω να έχει κανει καλά τους υπολογισμούς. Θα ξεκινησει πάλι το άγχος μου φαίνεται....χαχαχ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...