Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , LeneL είπε:

Καλά είναι λες και παρακολουθούν σεμινάρια κάπου και μας το κρατούν κρυφό.. τις ίδιες και τις ίδιες μην πω ακούμε όλες! Το κορυφαίο δε που άκουσα πρόσφατα ( είμαι 12 εβδομάδα σε δίδυμα από δωρεά και μου το είπε γνωστή μου που ξέρει για την εξωσωματική αλλά όχι για τη δωρεά) "άντε και τώρα να δεις, μόλις γεννήσεις, το επόμενο θα το πιάσεις φυσικά.." Στο μεταξύ είμαι 43.. ότι δλδ τι; Μη στεναχωριέσαι κακομοίρα που θα κάνεις παιδί από εξωσωματική, τωρα που μπήκε στο on η περιοχή θα γεννοβολας μέχρι τα 60!

εμένα πάλι όσοι ξέρουν ότι έχω κι άλλα έμβρυα με ρωτάνε γιατί δεν κάνω κι άλλο ένα τώρα τι περιμένω;; να μην έχουν διαφορά ηλικίας και καλά. εγώ στα 47 τώρα και τους λέω περιμένω να πάει δημοτικό πρώτα το όριο το πήγαν στα 52 έτσι κι αλλιώς έχω χρόνια ακόμα. 😂😂😂😂

• Χαχα 9

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

«Αποδείξαμε ότι σχεδόν μία στις δύο υπογόνιμες ασθενείς πάσχουν από χρόνια ενδομητρίτιδα. Αυτό από μόνο του ανατρέπει τα δεδομένα που κατατάσσουν την καλλιέργεια του ενδομητρίου στις εξειδικευμένες εξετάσεις και θα μπορούσε μελλοντικά αυτή η διαγνωστική εξέταση να αποτελεί ρουτίνα κατά τη διερεύνηση της υπογονιμότητας.» Απόσπασμα από διπλωματική του εκπα…

• Μου αρέσει 4

20 minutes ago, Visit a vis said:

«Αποδείξαμε ότι σχεδόν μία στις δύο υπογόνιμες ασθενείς πάσχουν από χρόνια ενδομητρίτιδα. Αυτό από μόνο του ανατρέπει τα δεδομένα που κατατάσσουν την καλλιέργεια του ενδομητρίου στις εξειδικευμένες εξετάσεις και θα μπορούσε μελλοντικά αυτή η διαγνωστική εξέταση να αποτελεί ρουτίνα κατά τη διερεύνηση της υπογονιμότητας.» Απόσπασμα από διπλωματική του εκπα…

Επειδή το έχω ψάξει πολύ το θέμα και με ιατρικά άρθρα από το εξωτερικό, στα περισσότερα έλεγαν ότι 1 στις 3 αποτυχημένες εξωσωματικές οφείλεται σε ενδομητρίτιδα και ότι είναι πλέον αυτό με το οποίο ασχολούνται οι περισσότεροι εξωσωματικοί στην έρευνα.

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Επειδή το έχω ψάξει πολύ το θέμα και με ιατρικά άρθρα από το εξωτερικό, στα περισσότερα έλεγαν ότι 1 στις 3 αποτυχημένες εξωσωματικές οφείλεται σε ενδομητρίτιδα και ότι είναι πλέον αυτό με το οποίο ασχολούνται οι περισσότεροι εξωσωματικοί στην έρευνα.

Αισθάνομαι ότι ελάχιστες εξετάσεις για εμάς τους υπογόνιμους γράφονται…

Γελασα πολυ με τα τελευταια σχολια! Νομιζω οτι πρεπει να κλεισουμε τα αυτια μας στα σχολια των γυρω μας οσο δυσκολο και αν ειναι. Κοριτσια θελω τα φωτα σας αν γνωριζετε, καθως ειμαι στο ξεκινημα!  Το εγραψα και σαν νεο θεμα. Με μπερδεψε πολυ ο γυναικολογος. Εχουμε κανει 2 σπερμοδιαγραμματα ενα σε ιδιωτικο μικροβιολογικο και ενα επαναληπτικο σε ιδιωτικο κεντρο που αναλαμβανει και εξωσωματικες. Οταν ρωτησα λοιπον τον γιατρο για τα σπερμοδιαγραμματα που πρεπει να γινουν σε δημοσια δομη μου ειπε οτι ειμαστε καλυμμενοι με αυτα τα δυο και δε χρειαζεται να κανουμε αλλο. Τι ισχυει τελικα; ο γιατρος ασχολειται με εξωσωματικες δεν μπορω να πιστεψω οτι απλα ειναι ασχετος και δε γνωριζει για τα χαρτια που απαιτουνται!!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Γελασα πολυ με τα τελευταια σχολια! Νομιζω οτι πρεπει να κλεισουμε τα αυτια μας στα σχολια των γυρω μας οσο δυσκολο και αν ειναι. Κοριτσια θελω τα φωτα σας αν γνωριζετε, καθως ειμαι στο ξεκινημα!  Το εγραψα και σαν νεο θεμα. Με μπερδεψε πολυ ο γυναικολογος. Εχουμε κανει 2 σπερμοδιαγραμματα ενα σε ιδιωτικο μικροβιολογικο και ενα επαναληπτικο σε ιδιωτικο κεντρο που αναλαμβανει και εξωσωματικες. Οταν ρωτησα λοιπον τον γιατρο για τα σπερμοδιαγραμματα που πρεπει να γινουν σε δημοσια δομη μου ειπε οτι ειμαστε καλυμμενοι με αυτα τα δυο και δε χρειαζεται να κανουμε αλλο. Τι ισχυει τελικα; ο γιατρος ασχολειται με εξωσωματικες δεν μπορω να πιστεψω οτι απλα ειναι ασχετος και δε γνωριζει για τα χαρτια που απαιτουνται!!

Και μεις δυο ειχαμε απο ιδιωτικα εργαστηρια και μια χαρα τα δεχτηκαν! Απλα επρεπε να εχουν αποσταση 75 μερες…

1 hour ago, Zaxaroulamak said:

Πλέον μπορείς και από ιδιωτικά διαγνωστικά. Παλιά έπρεπε μόνο από δημόσια δομή 

eardp2.png

πρίν από 59 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πλέον μπορείς και από ιδιωτικά διαγνωστικά. Παλιά έπρεπε μόνο από δημόσια δομή 

1 ώρα πρίν, Στελλα33 είπε:

Και μεις δυο ειχαμε απο ιδιωτικα εργαστηρια και μια χαρα τα δεχτηκαν! Απλα επρεπε να εχουν αποσταση 75 μερες…

Α τελεια! Γιατι εψαξα τα δικαιολογητικα στο ιντερνετ και στις λιστες που βρηκα ελεγε για δημοσια δομη. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!

9 ώρες πρίν, linaa είπε:

Όσες μέρες μεγαλώνει το ωάριο μεγαλώνει κ το ενδομητριο για να υποδεχθεί τυχόν γονιμοποιημενο ωάριο. Οταν γίνει η ωορηξια αν δεν υπάρχει γονιμοποίηση τότε ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για να καταστρέφουν κ ωάριο κ ενδομητριο κ να φυγουν με την περίοδο. Στον επόμενο κύκλο ξεκινάνε όλα απτην αρχη 

Το ωάριο φτάνει περίπου 20 με 22 χιλιοστά κ μεγαλώνει περίπου σε μιάμιση μερα . Οποτε αν είναι 14 εχει ακομα μερες 

Άχου μπερδεύτηκα....νόμιζα ότι μιλούσατε για ετ, όχι για ωοληψία...

tvXOp2.png

14 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Α τελεια! Γιατι εψαξα τα δικαιολογητικα στο ιντερνετ και στις λιστες που βρηκα ελεγε για δημοσια δομη. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!

Καλησπέρα,

Εγώ που πέρασα επιτροπή τον Μαρτίου του 22, ήθελαν από δημόσιο φορέα και μετά αξιολόγηση ουρολόγου συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ και είχε άλλη μια σφραγίδα δεν θυμάμαι ακριβώς. 

Σου στέλνω π.μ

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

Εγώ που πέρασα επιτροπή τον Μαρτίου του 22, ήθελαν από δημόσιο φορέα και μετά αξιολόγηση ουρολόγου συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ και είχε άλλη μια σφραγίδα δεν θυμάμαι ακριβώς. 

Σου στέλνω π.μ

Καλησπέρα! Θέλουν είτε από δημόσιο είτε από ιδιωτικό, με απόσταση 75 ημερών. Γνωμάτευση από ουρολόγο χρειάζεται μόνο όταν είναι παθολογικά τα σπερμοδιαγραμματα. 

Αν τα κάνεις ιδιωτικά, θέλει δύο διαφορετικά εργαστήρια. 

Αν είναι δημόσιο, δέχονται να είναι από το ίδιο και τα δύο. @Zaxaroulamak

Εμείς με αυτό το "πρόβλημα" πήγαμε. Εννοείται θέλει σπερμοδιαγραμμα 72 ημερών. εμάς μας καθοδήγησαν από το κέντρο που διαλέξαμε. Μας έφτιαξαν εκείνοι το φάκελο. Μας είπαν τι πρέπει να κάνουμε και αυτά κάναμε. Ήθελαν κάποιες αιματολογικές και την σαλπιγογραφια μου. Πέρασα τον Μάρτιο όπως είπα και πριν γι'αυτό το είπα.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλησπέρα! Θέλουν είτε από δημόσιο είτε από ιδιωτικό, με απόσταση 75 ημερών. Γνωμάτευση από ουρολόγο χρειάζεται μόνο όταν είναι παθολογικά τα σπερμοδιαγραμματα. 

Αν τα κάνεις ιδιωτικά, θέλει δύο διαφορετικά εργαστήρια. 

Αν είναι δημόσιο, δέχονται να είναι από το ίδιο και τα δύο. 

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εμείς με αυτό το "πρόβλημα" πήγαμε. Εννοείται θέλει σπερμοδιαγραμμα 72 ημερών. εμάς μας καθοδήγησαν από το κέντρο που διαλέξαμε. Μας έφτιαξαν εκείνοι το φάκελο. Μας είπαν τι πρέπει να κάνουμε και αυτά κάναμε. Ήθελαν κάποιες αιματολογικές και την σαλπιγογραφια μου. Πέρασα τον Μάρτιο όπως είπα και πριν γι'αυτό το είπα.

Για τα εργαστήρια το άλλαξαν πέρυσι πρόπερσι, το θυμάμαι γιατί τότε περνούσα πρώτη φορά επιτροπη.. Κι εγώ τώρα το 22 πέρασα δεύτερη φορά και τα φρεσκαρα. Σίγουρα θέλουν όλες οι εξετάσεις τις ανάλογες σφραγίδες. 

πρίν από 10 λεπτά , Neverstop είπε:

Για τα εργαστήρια το άλλαξαν πέρυσι πρόπερσι, το θυμάμαι γιατί τότε περνούσα πρώτη φορά επιτροπη.. Κι εγώ τώρα το 22 πέρασα δεύτερη φορά και τα φρεσκαρα. Σίγουρα θέλουν όλες οι εξετάσεις τις ανάλογες σφραγίδες. 

Ίσως να μην ήταν ενημερωμένο το κέντρο που ήμουν. γιατι όπως είπα εμείς ακολουθήσαμε καταγραμμα ότι μας είπαν. Πάλι καλά που άλλαξε γιατί του δημοσίου είναι ταλαιπωρία.

• Μου αρέσει 1

On 5/1/2023 at 7:01 ΜΜ, MarGe2022 είπε:

@Ria_ λυπάμαι πολύ. Πάρε το χρόνο σου, ανασυγκρότησε δυνάμεις, και με το κεφάλι ψηλά και την καρδιά γεμάτη ελπίδα θα προχωρήσεις πάλι μπροστά. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά. 

Για την ανάγκη προεμφυτευτικού ελέγχου, θα σε συμβουλέψει ο γιατρός σου αν όντως χρειάζεται. Για το κόστος προεμφυτευτικού που ρωτάς, αν θες σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με τα νούμερα που μου έχουν πει εμένα, γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να πω κόστη και ονόματα εδώ. 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου ,το καλό είναι ότι ναι μεν φοβάμαι την επόμενη φορά αλλά από την άλλη θελω να προσπαθήσω σύντομα πάλι . ! Θα ηρεμήσω λίγο τώρα είπαμε να πάμε και ένα 2ημερο με τον άντρα μου λίγο να ξεχάστουμε όσο γίνεται και μετά να δούμε τι θα κάνουμε . 

Ναι στείλε μου αν θέλεις να έχω μια ιδέα αν και δε νομίζω να μου πει κάτι τέτοιο ακόμα αλλά ναι να έχω μια εικόνα. 

Κορίτσια σταμάτησα τα φάρμακα για να αδιαθετησω αλλά που και που έχω λίγο αιματακι μια ροζ μια κόκκινο μια καφέ έχω ποικιλία χαχα είναι φυσιολογικό λέτε ? Ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό που μιλήσαμε χτες. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...