Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 hours ago, Αγάπ said:

Με το καλό με μια τεράστια χοριακη!!!

Σύντομα δεν ειναι το Σαββατο?

Έλα όλα καλά θα πανε....θα βρει τροπο να το φτιάξει ο Dr

Για υπέρηχο θα πάω το Σάββατο, δεν νομίζω να κάνω ovitrelle ακόμα. Θα του πω να το καθυστερήσουμε όσο μπορούμε 

2 hours ago, Σποράκι said:

Καλή επιτυχία ❣️

Ρε συ λογικό να είναι μικρό το ενδομήτριο με φεμαρα και ο γιατρός σου το γνωρίζει αυτό. Μη σε παίρνει από κάτω εγώ την τελευταία φορά που τα πήρα είχε φτάσει 8 πριν την ωοληψια. Έχεις ακόμα μέρες, αφού ανέβηκε θα δεις ότι θα ανεβεί και άλλο.

Ναι το ξέρει, μου λέει να μην ανησυχώ αλλά εγώ ανησυχώ γιατί και χωρίς femara, με σκέτα cyclacur όταν έκανα προετοιμασία για Νίκα, είχε φτάσει με το ζόρι 7,5.

Τέλος πάντων, έχω τσακίσει και τους χυμούς ρόδι, κάνω και γυμναστική, παίρνω Q10 και ίσως προλάβω να κάνω και κάναν βελονισμό. 

1 hour ago, linaa said:

Όσες μέρες μεγαλώνει το ωάριο μεγαλώνει κ το ενδομητριο για να υποδεχθεί τυχόν γονιμοποιημενο ωάριο. Οταν γίνει η ωορηξια αν δεν υπάρχει γονιμοποίηση τότε ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για να καταστρέφουν κ ωάριο κ ενδομητριο κ να φυγουν με την περίοδο. Στον επόμενο κύκλο ξεκινάνε όλα απτην αρχη 

Το ωάριο φτάνει περίπου 20 με 22 χιλιοστά κ μεγαλώνει περίπου σε μιάμιση μερα . Οποτε αν είναι 14 εχει ακομα μερες 

Και μετά την ωοληψία νομίζω ανεβαίνει, μέχρι την ημέρα της εμφύτευσης. Βοηθούν και τα cyclacur που παίρνουμε σίγουρα 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Για υπέρηχο θα πάω το Σάββατο, δεν νομίζω να κάνω ovitrelle ακόμα. Θα του πω να το καθυστερήσουμε όσο μπορούμε 

Ναι το ξέρει, μου λέει να μην ανησυχώ αλλά εγώ ανησυχώ γιατί και χωρίς femara, με σκέτα cyclacur όταν έκανα προετοιμασία για Νίκα, είχε φτάσει με το ζόρι 7,5.

Τέλος πάντων, έχω τσακίσει και τους χυμούς ρόδι, κάνω και γυμναστική, παίρνω Q10 και ίσως προλάβω να κάνω και κάναν βελονισμό. 

Και μετά την ωοληψία νομίζω ανεβαίνει, μέχρι την ημέρα της εμφύτευσης. Βοηθούν και τα cyclacur που παίρνουμε σίγουρα 

Η ovitrelle σε τι βοηθαει? 

Κι εμένα Σάββατο θα με δει, το ενδομήτριο μου είπε είναι καλό, στο αίμα έχουμε μείνει πισω....τι εννοούσε τώρα δεν ξέρω...προγεστερόνη-οιστραδιολη μου έκανε σήμερα 

4 minutes ago, Αγάπ said:

Η ovitrelle σε τι βοηθαει? 

Κι εμένα Σάββατο θα με δει, το ενδομήτριο μου είπε είναι καλό, στο αίμα έχουμε μείνει πισω....τι εννοούσε τώρα δεν ξέρω...προγεστερόνη-οιστραδιολη μου έκανε σήμερα 

Δεν κατάλαβα κι εγώ τι εννοεί με αυτό που σου είπε. Η ovitrelle είναι για να έχεις έλεγχο της ωορρηξίας και να ξεκινήσει η λήψη προγεστερόνης. Από την ώρα που θα την κάνεις, γίνεται η ωορρηξία σε 36 ώρες 

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν κατάλαβα κι εγώ τι εννοεί με αυτό που σου είπε. Η ovitrelle είναι για να έχεις έλεγχο της ωορρηξίας και να ξεκινήσει η λήψη προγεστερόνης. Από την ώρα που θα την κάνεις, γίνεται η ωορρηξία σε 36 ώρες 

Νόμιζα ότι όταν γινεται μεταφορά με κατεψυγμένα δεν κάνουμε καθόλου ωορρηξία λόγω των φαρμάκων. Αν κάνουμε ωορηξια τι θα γίνει το ωάριο? 

πρίν από 26 λεπτά , Αγάπ είπε:

Νόμιζα ότι όταν γινεται μεταφορά με κατεψυγμένα δεν κάνουμε καθόλου ωορρηξία λόγω των φαρμάκων. Αν κάνουμε ωορηξια τι θα γίνει το ωάριο? 

εγώ που έκανα εμβρυομεταφορα κατεψυγμένων σε τεχνητό κύκλο μόνο ciclacur πήρα και 15η μέρα έκανα ovitrell . Ο γιατρός μου είπε ότι με την ovitrell μιμουμαστε την ωορρηξία, "κοροϊδεύουμε" το μυαλό ότι κάναμε ωορρηξία για να λειτουργήσει στα υπόλοιπα σωστά πιο φυσιολογικά; Κάπως έτσι. 

Αν κάνει σε φυσικό κύκλο τότε ή το χάνεις ή το παίρνεις μήπως γονιμοποιηθεί και αυτό. Απλά ο φυσικός είναι "μπελαλιδικο" μπορεί να ακυρωθεί και είναι πιο αγχωτικό. Ενώ ο τεχνητός είναι προγραμματισμένα όλα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 1/4/2023 at 1:59 PM, Chris87 said:

Εγώ θα σου πω από την δική μου πρόσφατη εμπειρία ότι καλό θα ήταν να κόψεις τη ζάχαρη και το αλάτι , όσο περισσότερο μπορείς ειδικά αν έχεις στο πρωτόκολλο σου κορτιζόνη. Και για λόγους αισθητικής - δε θα πρηστεις- αλλά κυρίως για λόγους υγείας. Επίσης πρόσθεσε στη διατροφή σου 3-5 ασπράδια ημερησίως , βοηθούν πολύ την διαδικασία και για να αποφευχθεί η υπερδιέγερση και κατόπιν στην εμφύτευση του εμβρύου. Περιόρισε την καφεΐνη , τη νικοτίνη και το αλκοόλ στο ελάχιστο και πάρε βιταμίνες για την ενίσχυση της ποιότητας των ωαρίων σου. Φαντάζομαι ήδη κάτι θα σου έχουν προτείνει να παίρνεις, εγώ 30 ημέρες πριν είχα ξεκινήσει profertil και D3. 
Όσον αφορά στα νύχια και στα μαλλιά φέρεσαι σαν να είσαι έγκυος πρώτου τριμήνου , δεν βάφεις μαλλιά και δεν κανεις μόνιμο μανικιούρ. Στην ωοληψια δε το θέλουν κυρίως λόγω της ναρκωσης. 
Απο καλλυντικά ότι έχει μέσα ρετινόλη και Βιταμίνη Α καλό είναι να το αποφεύγεις, αλλά αυτά θα στα πουν και οι γιατροί πιο αναλυτικά. 
Επισης εγώ είχα διαβάσει ότι βοηθούν οι ηλεκτρολύτες στη φάση της διέγερσης , οι γιατροί όμως ήταν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ αρνητικοί στην κατανάλωση lucozade κτλπ. 
Επίσης να είσαι χαρούμενη και ήρεμη , γιατί όπως σωστά λένε οι γιατροί όλα ρυθμίζονται, το οξειδωτικό στρες όμως όχι. .και η θετική ψυχολογία παίζει ρόλο !!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να μας γράφεις θετικά νέα !  

Καλησπέρα, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, παίρνω βιταμίνες, μου έχουν δώσει και D3. Αυτό με τα ασπράδια δεν το ήξερα - φαντάζομαι βραστά ε; 

Από άγχος είμαι ντεμί... όσο πλησιάζουν οι μέρες ανεβαίνει...χθες το βράδυ, το μάτι γαρίδα, δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. 

38 minutes ago, Αγάπ said:

Κάνεις ωορρηξία αν πας με φυσικό κύκλο όπως είπε και η @Xristina96. Εγώ ας πούμε έχω τώρα 4 ωάρια.

Τόσο καιρό έπαιρνα femara για ωοληψίες και για φυσικές επαφές, μέχρι 2 ωάρια είχα πάντα και τώρα που πάνε άχρηστα είναι 4, για τέτοια τύχη μιλάμε  😏

eardp2.png

On 1/4/2023 at 2:36 PM, SummerDream said:

Κορίτσι μου ο χρόνος που πραγματικά χρειάζεται για να βγουν τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικού είναι 2 εβδομάδες, όμως επειδή τα εργαστήρια συγκεντρώνουν δείγματα απο πολλές γυναίκες ώστε να τους συμφέρει οικονομικά για τα αναλώσιμά τους, εσύ τελικά παίρνεις τα αποτελέσματα συνήθως σε ένα μήνα

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, ειλικρινά με βοήθησες πολύ. Η όλη διαδικασία της διέγερσης και της εμβρυομεταφοράς θα μου πέσει σε πολύ δύσκολη περίοδο στη δουλειά με πολύ φόρτο, οπότε προσπαθώ κάπως να προετοιμαστώ χρονικά. Να' σαι καλά! 

21 hours ago, Blue Velvet said:

Μην αγχώνεσαι. Μη στεναχωριέσαι.Χαλαρωσε. Ηρέμησε.Δεν το θέλεις αρκετά. Πίστεψε το και το σύμπαν θα σε ανταμείψει.Μην είσαι μίζερη. Μονη σου βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου 

Κάτι τέτοια λένε και για να ηρεμησουμε  βάζουμε ζαναξ μέσ' στο γάλα αντί για κορν φλεικς 

Θα προσθέσω την κλασική (φαντάζομαι και για εσάς) ατάκα που ακούω εγώ συνέχεια (είτε τα λένε σε μένα απευθείας είτε στη μάνα μου): "άντεεεεε, πότεεεεε θα κάνετε κανα μικρό;;;; περνάνε τα χρόνια, τα παιδιά δεν είναι ομελέτα να την χτυπήσεις και έγιναν! εμ, έχετε επικεντρωθεί στην καριέρααααα, που μυαλό για παιδιά" 😡 

όχι αμφιβληστροειδή μόνο, και αυτιά θα ξεριζώσουμε σε λίγο, να μην ακούμε τίποτα από αυτά! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

5 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

η αλήθεια είναι ότι συνήθως κάνουν ζευγάρια πιο μεγάλης ηλικίας και μετά από κάποιες αποτυχίες. όντως είναι το κόστος απαγορευτικό. εύχομαι κορίτσι μου η επόμενη ετ να είναι η τυχερή σου. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,μακάρι!!! 

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

@Ria_ μετά την πρώτη εμβρυομεταφορα (βιοχημική) μου είπαν να κάνω υστεροσκοπηση, να πάω σε αιματολογο και να κοιτάξω ακόμα καλύτερα τα ορμονολογικα μου με ενδοκρινολόγο. Η αλήθεια είναι ότι τα έκανα όλα και στον αιματολογο έκανα μόνο το πακέτο θρόμβωφιλιας που έχει αποδεχθεί ότι ευθύνεται για αποβολές. 

Πήρα dostinex για την προλακτίνη και αυξημένη δόση Τ4 και είδαμε καλύτερα ότι χρειάζομαι περισσότερη προγεστερόνη σε επόμενη εμβρυομεταφορα.

Αυτά μπορείς να τα κάνεις για να νιώσεις εσύ καλά. Μην σκέφτεσαι την επόμενη φορά μην έχω κάτι. Εμβρυομεταφορα έκανες στο κύκλο της διέγερσης ή με κατεψυγμένα;

επίσης έχεις πολλά στην κατάψυξη,θα σου έλεγε να ελέγξεις μια 4αδα τις καλύτερες σου βλαστοκυστες. Εάν δεν κάνω λάθος το κόστος για 4 φτάνει σχεδόν τα 2.000 ευρώ . άλλοι είναι πιο οικονομικοι ,έχει να κάνει με το κέντρο. Εγώ δεν έκανα γιατί και είχα μόνο 2 άριστες βλαστοκυστες και δεν μου το είχαν πει από το κέντρο ενώ πρέπει να κάνω λόγω προβληματικού καρυότυπου.

Ααα μια δεν μου έδωσαν τίποτα παραπάνω. Μόνο ciclacur, utrogestan, prolutex. Αντιπηκτικες θα ξεκινούσα με το θετικό τεστ, αλλά ακόμα δεν μπορώ.

Αααα μάλιστα κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου . Όχι κάναμε με κατεψυγμένα 2 κύκλους μετά τη διέγερση. 

Σκέφτομαι ακόμα να μη κάνω προεμφυτευτικο είναι μεγάλο το κόστος αυτή τη στιγμή ,θα ήθελα ίσως να δοκιμάσουμε άλλη μια φορά και μετά. Όσο για τις εξετάσεις ναι θα πάω την Τετάρτη να μιλήσουμε να δούμε τη χρειάζεται τη θα μου πει και εκεονος. Εγώ θυροειδή είχα μετρήσει είχα κάνει έναν έλεγχο ήταν εντάξει ,προγεστερόνη είχα κάνει στη πρώτη χοριακη ήταν 16 δε μου είπε να αυξήσω και αντιπηκτικες έκανα προληπτικά από την ημέρα της έμβρυομεταφορας και μετά . 

6 hours ago, Ria_ said:

Η αλήθεια είναι δε ξέρω ακόμα. πέρασε από το μυαλό μου αλλά επειδή ήταν η πρώτη φορά δε ξέρω μήπως και απλά έτυχε και να δοκιμάζαμε άλλη μια και μετά.  Γιατί ξέρω ότι είναι και ένα μεγάλο κόστος η αλήθεια. Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός οταν θα πάμε αλλά λέω ίσως όχι από τη πρώτη φορα. 

Συνήθως τη προτείνουν μετα από μια αποβολή στη πρώτη προσπάθεια? Ή υπάρχει κάτι από κάποια εξέταση δε ξέρω που θα μπορούσα εγώ να του ζητήσω ? 

@Ria_ λυπάμαι πολύ. Πάρε το χρόνο σου, ανασυγκρότησε δυνάμεις, και με το κεφάλι ψηλά και την καρδιά γεμάτη ελπίδα θα προχωρήσεις πάλι μπροστά. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά. 

Για την ανάγκη προεμφυτευτικού ελέγχου, θα σε συμβουλέψει ο γιατρός σου αν όντως χρειάζεται. Για το κόστος προεμφυτευτικού που ρωτάς, αν θες σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με τα νούμερα που μου έχουν πει εμένα, γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να πω κόστη και ονόματα εδώ. 

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

@EvgeniaCher @kateriiina25 πως πήγε σήμερα? Έχουμε ενδομήτριο και ηθικό ακμαίο?

Καλησπέρα @Αγάπ, πρώτος υπέρηχος σήμερα το ενδομήτριο στο πιο λεπτό του σημείο ήταν 3,6 και στον πυθμένα ήταν 5,6, έχει αρχίσει και παίρνει όμορφη εικόνα. Βέβαια τέτοιο άγχος σήμερα σαν να πήγαινα για πρώτη φορά στον γυναικολόγο. Ηθικό καλό αλλά το άγχος αυξομειώνεται :) Την ερχόμενη Τετάρτη έχω των 2ο υπέρηχο και βλέπομε πως θα πάει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Καλησπέρα @Αγάπ, πρώτος υπέρηχος σήμερα το ενδομήτριο στο πιο λεπτό του σημείο ήταν 3,6 και στον πυθμένα ήταν 5,6, έχει αρχίσει και παίρνει όμορφη εικόνα. Βέβαια τέτοιο άγχος σήμερα σαν να πήγαινα για πρώτη φορά στον γυναικολόγο. Ηθικό καλό αλλά το άγχος αυξομειώνεται :) Την ερχόμενη Τετάρτη έχω των 2ο υπέρηχο και βλέπομε πως θα πάει

Κράτα γερά!!!!

Είναι και οι ορμόνες που παίρνουμε και μας κάνουν τη διάθεση περιεργη! Θα περιμένουμε τα νέα σου

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

Καλησπέρα σας,η εμβρυομεταφορα έγινε!Όλα καλά!τώρα αναμονή,εύχομαι να πάνε όλα κατά ευχήν!τα εμβρυακια μου είναι 4ΒΒ. Ελπίζω να κρατήσουν γερά!!!!!

Καλά αποτελέσματα να έχεις, με μια μεγάλη χοριακή!!

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, Lela79 είπε:

Πες τα χρυσοστομη !

Εμενα χειρότερο μου είναι το «άντε και με ένα μωράκι τώρα με τον άντρα σου ! Τι περιμένετε ;;;» Να σημειώσω ότι εγώ είμαι πλέον 44 κ ο άντρας μου 46 ! Τι περιμένουμε μαντάμ ;;;; Να πάρουμε σύνταξη για να έχουμε χρόνο για το παιδί ;;;!!!!!
Λες κ κανένας τους δεν έχει σκεφτεί την αδιακρισία της ερώτησης κ τι μπορεί να περναει ένα ζευγάρι που δεν έχει παιδί ! 

Όσο για τις φίλες με παιδιά ας μην αρχίσω με τις παπαριες που λέγονται ... με την τελευταία συνομιληκη μου η οποία έμεινε έγκυος φυσικά να στραβώνει με το γιατρό που της είπε ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στην εγκυμοσύνη κ θα της συμπεριφερθεί σα μια εγκυμοσύνη θαύμα λόγω της ηλικίας της με έξτρα αγωγή προληπτικά. Εκείνη παρεξηγήθηκε που σχολίασε την ηλικία της γιατι δεν καταλάβαινε ποιο είναι το ιδιαίτερο στη δίκη της περίπτωση εγκυμοσύνης κ στράβωσε αλλάζοντας γιατρό! Γιατί άμα πιάσεις παιδί χωρίς κόπο μετά τα 40 που να καταλάβεις ποσό πολύτιμο δώρο είναι ;;; Κάθεσαι κ ασχολείσαι με τρίχες όπως τα ηλικιακά σχόλια !!! Ήμαρτον δηλαδή .... Κ το θαύμα ήταν ότι άκουγα όλα αυτά τα παράπονα/σχόλια της χωρίς να μπορώ να αντιδράσω γιατι τι να της πω ;;;; Άσε μας κοπελίτσα μου με τα ζόρια σου κ έλα να δεις τη μπλαβιασμένη από ενέσεις κοιλιά μου ;;;;

Ο καθένας το χαβά του .... Κ εμείς τα χάπια μας, τις ενέσεις μας κ ένα ταξί να φυγουμε για ωοληψιες κ εμβρυομεταφορες με βάρκα την ελπίδα !!!!🤣

Καλά είναι λες και παρακολουθούν σεμινάρια κάπου και μας το κρατούν κρυφό.. τις ίδιες και τις ίδιες μην πω ακούμε όλες! Το κορυφαίο δε που άκουσα πρόσφατα ( είμαι 12 εβδομάδα σε δίδυμα από δωρεά και μου το είπε γνωστή μου που ξέρει για την εξωσωματική αλλά όχι για τη δωρεά) "άντε και τώρα να δεις, μόλις γεννήσεις, το επόμενο θα το πιάσεις φυσικά.." Στο μεταξύ είμαι 43.. ότι δλδ τι; Μη στεναχωριέσαι κακομοίρα που θα κάνεις παιδί από εξωσωματική, τωρα που μπήκε στο on η περιοχή θα γεννοβολας μέχρι τα 60!

• Χαχα 11

πρίν από 10 λεπτά , LeneL είπε:

Καλά είναι λες και παρακολουθούν σεμινάρια κάπου και μας το κρατούν κρυφό.. τις ίδιες και τις ίδιες μην πω ακούμε όλες! Το κορυφαίο δε που άκουσα πρόσφατα ( είμαι 12 εβδομάδα σε δίδυμα από δωρεά και μου το είπε γνωστή μου που ξέρει για την εξωσωματική αλλά όχι για τη δωρεά) "άντε και τώρα να δεις, μόλις γεννήσεις, το επόμενο θα το πιάσεις φυσικά.." Στο μεταξύ είμαι 43.. ότι δλδ τι; Μη στεναχωριέσαι κακομοίρα που θα κάνεις παιδί από εξωσωματική, τωρα που μπήκε στο on η περιοχή θα γεννοβολας μέχρι τα 60!

ΧΑχαχαχαχα!!!! Πραγματικά όμως δεν έχω λόγια  !!!! 😂

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...