Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Ria_ είπε:

Η αλήθεια είναι δε ξέρω ακόμα. πέρασε από το μυαλό μου αλλά επειδή ήταν η πρώτη φορά δε ξέρω μήπως και απλά έτυχε και να δοκιμάζαμε άλλη μια και μετά.  Γιατί ξέρω ότι είναι και ένα μεγάλο κόστος η αλήθεια. Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός οταν θα πάμε αλλά λέω ίσως όχι από τη πρώτη φορα. 

Συνήθως τη προτείνουν μετα από μια αποβολή στη πρώτη προσπάθεια? Ή υπάρχει κάτι από κάποια εξέταση δε ξέρω που θα μπορούσα εγώ να του ζητήσω ? 

η αλήθεια είναι ότι συνήθως κάνουν ζευγάρια πιο μεγάλης ηλικίας και μετά από κάποιες αποτυχίες. όντως είναι το κόστος απαγορευτικό. εύχομαι κορίτσι μου η επόμενη ετ να είναι η τυχερή σου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ενδομήτριο και ηθικό στα τάρταρα χαχα

5,5 πήγε απο 3,5. Το καλό είναι ότι τα ωάρια ήταν από 12 έως 14 χιλ οπότε έχει μέρες ακόμα για να μεγαλώσει. 
Περιμένω τηλ τώρα να δω πότε θα ξανα πάω. Αν συνεχίσει να παίρνει με τον ίδιο ρυθμό και μου πουν να πάω Δευτέρα, ίσως να έχει φτάσει στο 8. Για να δούμε 

Εμένα δεν μου είπε καμία λεπτομέρεια...."Όλα καλα"....Ουφφφ τι κουραστικο

Θα με πάρει το μεσημέρι κι εμένα να μου πει ποτέ να ξαναπάω

Έλα @kateriiina25 ας ανεβούμε λίγο ψυχολογικα δεν βγαίνει και τίποτα....εγω έκανα προσπάθεια σήμερα και πήγα για shopping therapy...οχι ότι ψώνισα...αλλα έτσι να ξεχαστώ. 

• Μου αρέσει 2

5 minutes ago, Αγάπ said:

Εμένα δεν μου είπε καμία λεπτομέρεια...."Όλα καλα"....Ουφφφ τι κουραστικο

Θα με πάρει το μεσημέρι κι εμένα να μου πει ποτέ να ξαναπάω

Έλα @kateriiina25 ας ανεβούμε λίγο ψυχολογικα δεν βγαίνει και τίποτα....εγω έκανα προσπάθεια σήμερα και πήγα για shopping therapy...οχι ότι ψώνισα...αλλα έτσι να ξεχαστώ. 

Τώρα με πήραν και μου είπαν να ξανα πάω το Σάββατο. Θα ήμουν μια χαρά πραγματικά αν δεν είχα αυτό το ενδομήτριο γαμώτο. Γιατί όλα τα υπόλοιπα βαίνουν καλώς 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Ninaki- είπε:

Καλησπέρα σας,η εμβρυομεταφορα έγινε!Όλα καλά!τώρα αναμονή,εύχομαι να πάνε όλα κατά ευχήν!τα εμβρυακια μου είναι 4ΒΒ. Ελπίζω να κρατήσουν γερά!!!!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Ξεκουράσου και σου εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε τέλεια!! Με το καλό μια θετική χοριακή!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Ninaki- είπε:

Καλησπέρα σας,η εμβρυομεταφορα έγινε!Όλα καλά!τώρα αναμονή,εύχομαι να πάνε όλα κατά ευχήν!τα εμβρυακια μου είναι 4ΒΒ. Ελπίζω να κρατήσουν γερά!!!!!

με το καλό κορίτσι μου μια τεράστια χοριακη 

• Μου αρέσει 1

26 minutes ago, Orchid88 said:

Από μικρό παιδάκι έμαθα να εύχομαι σε γάμους "Καλούς απογόνους" ποτέ όμως δεν άκουσα από τους γονείς μου να ρωτάνε ένα ζευγάρι πότε θα κάνετε παιδί.. ίσως γι' αυτό δεν ξεστόμισα ποτέ αυτή την ερώτηση. Μεγαλώνοντας και κυρίως μετά από μια συνέντευξη που άκουσα από γυναίκα ότι είναι αδιάκριτο να ρωτάς πότε θα κάνω παιδί και δεν ξέρεις αν θέλω ή αν μπορώ, όποτε γινόταν γύρω μου σχετική κουβέντα (για άλλο ζευγάρι) εναντιωνόμουν και "τα έχωνα¨ στον αδιάκριτο.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συμβεί και σε μένα και στον άντρα μου. Νόμιζα ότι με μια στιγμή απροσεξίας τσουπ θα μείνω έγκυος. Έλα όμως που δεν είναι έτσι.

Από την πρώτη στιγμή που καταλάβαμε με τον άντρα μου ότι κάτι συμβαίνει και πριν ακόμα μάθουμε τι φταίει και δεν έρχεται η πολυπόθητη εγκυμοσύνη, του ζήτησα και ευτυχώς το δέχτηκε με χαρά, να μην πούμε τίποτα σε κανέναν. Να κάνουμε ότι χρειαστεί και μόνο όταν θα τα καταφέρουμε, να ενημερώσουμε τους δικούς μας και μετά όλο τον κόσμο, ότι κάναμε εξωσωματική. Να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο τι σημαίνει εξωσωματική και πόσο σημαντικό είναι να μην πληγώνουμε τα ζευγάρια με ερωτήσεις που δεν μας αφορούν. Το περνάμε όλο μόνοι μας σαν ζευγάρι.

Σε αυτό το κομμάτι, ναι δεν ήθελα άγχος, δεν ήθελα να ακούω την πεθερά μου που είναι το άγχος προσωποποιημένο να μας ζαλίζει και να είναι ουφ και αχ και αμάν. Δεν ήθελα να με ζαλίζουν με ερωτήσεις, δεν ήθελα να παλεύουν να μάθουν ποιος από τους δύο έχει "προβλημα", ούτε να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα. Ήθελα την ηρεμία μου, την όποια ηρεμία δηλαδή μπορούσα να διατηρήσω. Ήθελα την αισιοδοξία μου, όσο μπορούσα να την έχω. Ήθελα τον χρόνο μου και κυρίως δεν ήθελα να ακούω λόγια που μπορεί να πληγώσουν την σχέση μου με τον άντρα μου.

Και ξέρεις κάτι, μπήκα στο φόρουμ για να διαβάσω τις εμπειρίες σας και να μοιραστώ την δική μου, να μάθω από εσάς και να μοιραστούμε τα άγχη μας. Εγώ στάθηκα μέχρι στιγμής πολύ τυχερή και έχω θετικές χοριακές με την πρώτη ετ..δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, ελπίζω και εύχομαι καλά. Μου πέρασε μια στιγμή από το μυαλό να μην σας γράψω το θετικό μου, μέχρι στιγμής, αποτέλεσμα για να μην σας στεναχωρήσω..γιατί μεταξύ μας και εγώ θα το σκεφτόμουν, "γιατί αυτή έπιασε τόσο γρήγορα και εγώ όχι". Αλλά ξέρω ότι γράφω σε αγωνίστριες. Που πέφτουν πέντε φορές και σηκώνονται έξι, με περισσότερη δύναμη, με περισσότερο πείσμα, με μεγαλύτερο κουράγιο. Γιατί όλες μας αποφασίσαμε να γίνουμε μανές, δεν έτυχε. Γιατί δίνουμε όλο μας το είναι γι' αυτό, γιατί τρυπιόμαστε, πρηζόμαστε, μελανιάζουμε, χαπακωνόμαστε και ξυπνάμε το επόμενο πρωί και με περίσσιο θάρρος αναρωτιόμαστε που έχει μείνει κενό να κάνουμε την σημερινή ένεση.

Ξέρω ότι σύντομα θα διαβάσω άλλη μια που τα κατάφερε και μετά άλλη μια και άλλη μια. Θέλω όλες να είμαστε με το κεφάλι ΨΗΛΑ!! Κάθε μέρα σας σκέφτομαι όλες, μια προς μια και εύχομαι να πάρετε όλες σύντομα ευχάριστα νέα.

Sorry για το σεντόνι, αλλά από την ώρα που διάβασα την ανάρτηση σου σκέφτομαι πόσο κρίμα θα είναι να σε δει το μωρό σου χωρίς αμφιβληστροειδή 🤣🤣

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες και μια μεγάλη σφιχτή αγκαλιά 💝

Γέλασα με τον αμφιβληστροειδή 😂

Να ξέρεις εδώ μέσα κάθε νέα θετική χοριακή συμβάλει στα ποσοστά επιτυχίας όλων μας. Καμία να μην νιώθει άσχημα να μοιραστεί την χαρά της. Κάποιες μπορεί να πέσουμε λίγο αλλά δεν είναι από κακία ή ζήλεια, είναι απλώς γιατί αδημονούμε να συμβεί και σε μας. 

14 minutes ago, Ninaki- said:

Με το καλό!! Να φέρεις το πρώτο θετικό του 23. Πότε σου είπαν για χοριακή;

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Ninaki- είπε:

Με το καλό με μια τεράστια χοριακη!!!

πρίν από 51 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τώρα με πήραν και μου είπαν να ξανα πάω το Σάββατο. Θα ήμουν μια χαρά πραγματικά αν δεν είχα αυτό το ενδομήτριο γαμώτο. Γιατί όλα τα υπόλοιπα βαίνουν καλώς 

Σύντομα δεν ειναι το Σαββατο?

Έλα όλα καλά θα πανε....θα βρει τροπο να το φτιάξει ο Dr

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Γέλασα με τον αμφιβληστροειδή 😂

Να ξέρεις εδώ μέσα κάθε νέα θετική χοριακή συμβάλει στα ποσοστά επιτυχίας όλων μας. Καμία να μην νιώθει άσχημα να μοιραστεί την χαρά της. Κάποιες μπορεί να πέσουμε λίγο αλλά δεν είναι από κακία ή ζήλεια, είναι απλώς γιατί αδημονούμε να συμβεί και σε μας. 

Με το καλό!! Να φέρεις το πρώτο θετικό του 23. Πότε σου είπαν για χοριακή;

Στις 15 αλλά πέφτει Σάββατο,οπότε στις 16!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Ria_ μετά την πρώτη εμβρυομεταφορα (βιοχημική) μου είπαν να κάνω υστεροσκοπηση, να πάω σε αιματολογο και να κοιτάξω ακόμα καλύτερα τα ορμονολογικα μου με ενδοκρινολόγο. Η αλήθεια είναι ότι τα έκανα όλα και στον αιματολογο έκανα μόνο το πακέτο θρόμβωφιλιας που έχει αποδεχθεί ότι ευθύνεται για αποβολές. 

Πήρα dostinex για την προλακτίνη και αυξημένη δόση Τ4 και είδαμε καλύτερα ότι χρειάζομαι περισσότερη προγεστερόνη σε επόμενη εμβρυομεταφορα.

Αυτά μπορείς να τα κάνεις για να νιώσεις εσύ καλά. Μην σκέφτεσαι την επόμενη φορά μην έχω κάτι. Εμβρυομεταφορα έκανες στο κύκλο της διέγερσης ή με κατεψυγμένα;

επίσης έχεις πολλά στην κατάψυξη,θα σου έλεγε να ελέγξεις μια 4αδα τις καλύτερες σου βλαστοκυστες. Εάν δεν κάνω λάθος το κόστος για 4 φτάνει σχεδόν τα 2.000 ευρώ . άλλοι είναι πιο οικονομικοι ,έχει να κάνει με το κέντρο. Εγώ δεν έκανα γιατί και είχα μόνο 2 άριστες βλαστοκυστες και δεν μου το είχαν πει από το κέντρο ενώ πρέπει να κάνω λόγω προβληματικού καρυότυπου.

Ααα μια δεν μου έδωσαν τίποτα παραπάνω. Μόνο ciclacur, utrogestan, prolutex. Αντιπηκτικες θα ξεκινούσα με το θετικό τεστ, αλλά ακόμα δεν μπορώ.

1 hour ago, Ninaki- είπε:

Καλή επιτυχία ❣️

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε συ λογικό να είναι μικρό το ενδομήτριο με φεμαρα και ο γιατρός σου το γνωρίζει αυτό. Μη σε παίρνει από κάτω εγώ την τελευταία φορά που τα πήρα είχε φτάσει 8 πριν την ωοληψια. Έχεις ακόμα μέρες, αφού ανέβηκε θα δεις ότι θα ανεβεί και άλλο.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ενδομήτριο και ηθικό στα τάρταρα χαχα

5,5 πήγε απο 3,5. Το καλό είναι ότι τα ωάρια ήταν από 12 έως 14 χιλ οπότε έχει μέρες ακόμα για να μεγαλώσει. 
Περιμένω τηλ τώρα να δω πότε θα ξανα πάω. Αν συνεχίσει να παίρνει με τον ίδιο ρυθμό και μου πουν να πάω Δευτέρα, ίσως να έχει φτάσει στο 8. Για να δούμε 

Τώρα η άσχετη θα σκάσει ερωτήση... πώς σχετίζεται το μέγεθος των ωαρίων με το μέγεθος του ενδομητρίου;

tvXOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Ele@n είπε:

Τώρα η άσχετη θα σκάσει ερωτήση... πώς σχετίζεται το μέγεθος των ωαρίων με το μέγεθος του ενδομητρίου;

Έχεις ακόμα μέρες μέχρι των ωορρηξία άρα και χρόνο να μεγαλώσει και άλλο το ενδομήτριο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Ele@n είπε:

Όσες μέρες μεγαλώνει το ωάριο μεγαλώνει κ το ενδομητριο για να υποδεχθεί τυχόν γονιμοποιημενο ωάριο. Οταν γίνει η ωορηξια αν δεν υπάρχει γονιμοποίηση τότε ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για να καταστρέφουν κ ωάριο κ ενδομητριο κ να φυγουν με την περίοδο. Στον επόμενο κύκλο ξεκινάνε όλα απτην αρχη 

Το ωάριο φτάνει περίπου 20 με 22 χιλιοστά κ μεγαλώνει περίπου σε μιάμιση μερα . Οποτε αν είναι 14 εχει ακομα μερες 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...