Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Πολύ σωστά τα λέτε αλλά ο κόσμος δεν σκέφτεται ή απλά θέλει να σε πληγώσει.  Εγώ όπου σταθώ κ όπου βρεθώ ρωτάνε γιατί δεν κάνετε ένα παιδάκι τι κάθεστε. Κ ειλικρινά τι απάντηση περιμένουν? Δεν μπορώ να καταλάβω. Εγώ έχω και το τέρας την πεθερά μου κάθε λίγο τα ίδια και τα ίδια. 

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Συγνώμη που πετάγομαι έτσι, αλλά εμένα ένα πράγμα με βοήθησε στην δεύτερη εμβρυομεταφορα. 

Πήρα όλη την άδεια μου, έκατσα κυριολεκτικά σαν να είμαι διακοπές και μου αξίζει ο ύπνος και η χαλάρωση και πολύ ταινία να μην σκέφτομαι. Μετά ερχόταν ο άντρας μου το απόγευμα και λέγαμε άσχετα, οπότε με έπιανε το άγχος λέγαμε βλακείες. Όλα ήταν καλά μέχρι την 9η μέρα που είδα αίμα ποτάμι. Από τότε η ψυχολογία μου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. 

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα, είχα για τα πάντα τύψεις , πολύ πολύ άγχος και νεύρα και σίγουρη ότι δεν θα πετύχει. Εκεί είχα βιοχημική και έκανα 6 μήνες να συνέλθω. Ένιωθα πάρα πολλές τύψεις.

Χαλαρά όσο μπορείτε. Κυριολεκτικά αυτές οι δύο εβδομάδες αναμονής σας αξίζει να ξεκουραστείτε. Έχετε τραβήξει πολλά.❤️❤️❤️

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε εμένα! Στην πρώτη εμβρυομεταφορά που κατέληξε σε βιοχημική δούλευα από το σπίτι (λόγω καραντίνας), αλλά το είχα πάρει πολύ ζεστά με αποτέλεσμα να καθυστερώ γεύματα, γιατί κοίταζα να είμαι τυπική στη δουλειά μου και τις υπόλοιπες ώρες ήμουν τέζα από τα utrogestan. Οπότε δεν είχα πάντα μαγειρεμένο φαγητό όταν το χρειαζόμουν και κάποια στιγμή ένιωθα εξάντληση και αδυναμία. Τα μη τακτικά γεύματα κάνουν και το ζάχαρό μας να ανεβοκατεβαίνει απότομα. Τη δεύτερη φορά είπα να το πάρω πιο χαλαρά, δούλευα μεν με τηλεεργασία, αλλά καθώς είμαι δημόσιος υπάλληλος και δε φοβάμαι για συνέπειες, κοίταζα πρώτα να έχω μαγειρεμένο φαγητό, μετά ξεκουραζόμουν όταν με ζάλιζαν τα χάπια και δούλευα όσες ώρες μου απέμειναν χαλαρά και χωρίς άγχος. Και όλα πήγαν τέλεια! Και στην επόμενη εμβρυομεταφορά που θα κάνουμε για το αδερφάκι ίσως πάρω άδεια, γιατί πλέον δεν έχουμε τηλεεργασία και ειλικρινά δεν θα την παλέψω να πηγαίνω κάθε μέρα στο γραφείο...

9 ώρες πρίν, Lela79 είπε:

Πες τα χρυσοστομη !

Εμενα χειρότερο μου είναι το «άντε και με ένα μωράκι τώρα με τον άντρα σου ! Τι περιμένετε ;;;» Να σημειώσω ότι εγώ είμαι πλέον 44 κ ο άντρας μου 46 ! Τι περιμένουμε μαντάμ ;;;; Να πάρουμε σύνταξη για να έχουμε χρόνο για το παιδί ;;;!!!!!
Λες κ κανένας τους δεν έχει σκεφτεί την αδιακρισία της ερώτησης κ τι μπορεί να περναει ένα ζευγάρι που δεν έχει παιδί ! 

Όσο για τις φίλες με παιδιά ας μην αρχίσω με τις παπαριες που λέγονται ... με την τελευταία συνομιληκη μου η οποία έμεινε έγκυος φυσικά να στραβώνει με το γιατρό που της είπε ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στην εγκυμοσύνη κ θα της συμπεριφερθεί σα μια εγκυμοσύνη θαύμα λόγω της ηλικίας της με έξτρα αγωγή προληπτικά. Εκείνη παρεξηγήθηκε που σχολίασε την ηλικία της γιατι δεν καταλάβαινε ποιο είναι το ιδιαίτερο στη δίκη της περίπτωση εγκυμοσύνης κ στράβωσε αλλάζοντας γιατρό! Γιατί άμα πιάσεις παιδί χωρίς κόπο μετά τα 40 που να καταλάβεις ποσό πολύτιμο δώρο είναι ;;; Κάθεσαι κ ασχολείσαι με τρίχες όπως τα ηλικιακά σχόλια !!! Ήμαρτον δηλαδή .... Κ το θαύμα ήταν ότι άκουγα όλα αυτά τα παράπονα/σχόλια της χωρίς να μπορώ να αντιδράσω γιατι τι να της πω ;;;; Άσε μας κοπελίτσα μου με τα ζόρια σου κ έλα να δεις τη μπλαβιασμένη από ενέσεις κοιλιά μου ;;;;

Ο καθένας το χαβά του .... Κ εμείς τα χάπια μας, τις ενέσεις μας κ ένα ταξί να φυγουμε για ωοληψιες κ εμβρυομεταφορες με βάρκα την ελπίδα !!!!🤣

Ο δικός μου γυναικολόγος πάντως δε συμφωνεί με αυτό το 'προληπτικά'. Στα 40 μου δεν πήρα απολύτως τίποτα προληπτικά, έκανα κανονικά τη ζωή μου, πήγα διακοπές το καλοκαίρι, πήγαινα κολυμβητήριο, κτλ. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου και είχα πολύ εύκολη αποκατάσταση μετά την καισαρική.

Όσο για την ηλικία, μόλις χθες μίλησα με μία κοπέλα που γνώρισα στο mammyland με την ίδια ηλικία με εσένα που γέννησε την προηγούμενη εβδομάδα ένα υγιέστατο αγοράκι!!!

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ευτυχώς αυτή την ερώτηση έχουν σταματήσει να μου την κάνουν. Μας έμαθαν τόσα χρόνια πια οτι προσπαθούμε και δεν έρχεται οπότε είναι διακριτικοί. 
Όσο για τις υπέροχες αυτές ανησυχίες εγκυμοσύνης που έχουν οι φίλες… άσε, είναι για να κλαις. Μόλις είχα κάνει την 2η μου ετ μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μια φίλη μου. Μετά απο λίγες μέρες, αφού έμαθε για την αποτυχία μου, κάναμε χαζοκουβεντούλα για την εγκυμοσύνη της και κλαιγόταν που δεν θα μπορούσε να πάει Κυκλάδες επειδή της απαγόρευσε η γιατρός της να ανεβεί σε μηχανάκι. Η κοιλιά μου ήταν ακόμα μπλε από τις μελανιές και ήθελα απλώς να φτάσω σπίτι μου να κλάψω.
Καλά κάνουν και έχουν αυτές τις ανησυχίες, κι εγώ στην θέση τους αυτές θα είχα, όμως σκέψου λίγο γαμώτο σε ποιον το λες. 

Το έχω ξαναγράψει: όταν βρεθείτε στην αντιπέρα όχθη, θα αισθάνεστε άβολα απέναντι στις γυναίκες που δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα...Από τη μία θα θέλετε να τους μεταφέρετε τη γνώση που έχετε αποκτήσει, από την άλλη θα θέλετε να είστε διακριτικές, γιατί το θέμα είναι λεπτό και δεν ξέρεις η κάθε μία τι έχει περάσει...

13 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

@Troia αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να προωθήσεις και σε εμένα το βιβλίο;

για δες, το έλαβες;

12 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Σε ποιον ενδοκρινολ ιδιώτη πας;

στον Παπαδόγια. Καλός, δε λέω, και παράπονο δεν έχω, αλλά αν έψαχνα τώρα για ενδοκρινολόγο, θα πήγαινα στη Βενάκη στο Έλενα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Troia είπε:

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε εμένα! Στην πρώτη εμβρυομεταφορά που κατέληξε σε βιοχημική δούλευα από το σπίτι (λόγω καραντίνας), αλλά το είχα πάρει πολύ ζεστά με αποτέλεσμα να καθυστερώ γεύματα, γιατί κοίταζα να είμαι τυπική στη δουλειά μου και τις υπόλοιπες ώρες ήμουν τέζα από τα utrogestan. Οπότε δεν είχα πάντα μαγειρεμένο φαγητό όταν το χρειαζόμουν και κάποια στιγμή ένιωθα εξάντληση και αδυναμία. Τα μη τακτικά γεύματα κάνουν και το ζάχαρό μας να ανεβοκατεβαίνει απότομα. Τη δεύτερη φορά είπα να το πάρω πιο χαλαρά, δούλευα μεν με τηλεεργασία, αλλά καθώς είμαι δημόσιος υπάλληλος και δε φοβάμαι για συνέπειες, κοίταζα πρώτα να έχω μαγειρεμένο φαγητό, μετά ξεκουραζόμουν όταν με ζάλιζαν τα χάπια και δούλευα όσες ώρες μου απέμειναν χαλαρά και χωρίς άγχος. Και όλα πήγαν τέλεια! Και στην επόμενη εμβρυομεταφορά που θα κάνουμε για το αδερφάκι ίσως πάρω άδεια, γιατί πλέον δεν έχουμε τηλεεργασία και ειλικρινά δεν θα την παλέψω να πηγαίνω κάθε μέρα στο γραφείο...

Ο δικός μου γυναικολόγος πάντως δε συμφωνεί με αυτό το 'προληπτικά'. Στα 40 μου δεν πήρα απολύτως τίποτα προληπτικά, έκανα κανονικά τη ζωή μου, πήγα διακοπές το καλοκαίρι, πήγαινα κολυμβητήριο, κτλ. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου και είχα πολύ εύκολη αποκατάσταση μετά την καισαρική.

Όσο για την ηλικία, μόλις χθες μίλησα με μία κοπέλα που γνώρισα στο mammyland με την ίδια ηλικία με εσένα που γέννησε την προηγούμενη εβδομάδα ένα υγιέστατο αγοράκι!!!

Το έχω ξαναγράψει: όταν βρεθείτε στην αντιπέρα όχθη, θα αισθάνεστε άβολα απέναντι στις γυναίκες που δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα...Από τη μία θα θέλετε να τους μεταφέρετε τη γνώση που έχετε αποκτήσει, από την άλλη θα θέλετε να είστε διακριτικές, γιατί το θέμα είναι λεπτό και δεν ξέρεις η κάθε μία τι έχει περάσει...

για δες, το έλαβες;

Γενικα στην εμβρυομεταφορα ποιες ειναι οι οδηγιες; εγω δουλευω με μικρα παιδακια οποτε οσες ωρες ειμαι στη δουλεια ειμαι συνηθως ορθια η σκυμμενη πανω απο τα παιδια κτλ. Ειναι ο μονος λογος που σκεφτομαι οτι ισως ειναι καλυτερα να καθυστερησω τη διαδικασια μεχρι το καλοκαιρι. Απο την αλλη αισθανομαι οτι οσο πιο νωρις ξεκινησω ισως πιο νωρις ερθει το θαυματακι μας! 

11 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

Ο ενδοκρινολόγος που με βοήθησε όσο δεν παει στο ταξίδι αυτό ειναι ο Εμμ.Σ@υβατζ@γλ@υ

Ο καλυτερος με διαφορα που αν αρχισω να μιλαω γι αυτον θα δακρυσω. Επιστήμονας, με ευαισθητοποίηση στο θέμα εξωσωματική, ξύπνιος, με ανοιχτές κεραίες.

Έχω και εμπειρία από Βενάκη και Κιαπέκ@υ

Με παρακολούθησε καθ ολη την διαρκεια της εγκυμοσύνης αλλα και μετα. Αν θα μπορουσα να αναφερω ενα αρνητικο του ειναι η καθυστερηση του πρωτου ραντεβου μαζι του προ εγκυμοσυνης. αυτο μονο

Έχω ακούσει καλά λόγια για το Σουβατζόγλου, αλλά και το αρνητικό ότι είναι δύσκολα προσβάσιμος (π.χ. δεν απαντάει στα mail κτλ.) Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως και τα καλύτερα τα έχω ακούσει για τις άλλες 2 που ανέφερες.

Πώς τα πάτε με το μικρούλι; Έχετε βρει τους ρυθμούς σας; Πόσο είναι τώρα;

Κορίτσια έκανα και τη δεύτερη χοριακη έπεσε και άλλο από 680 ,310 σήμερα οπότε μιλάμε για αποβολή μου είπε ο γιατρός και επίσημα . Θα σταματήσω τα χάπια για να αδιαθετησω και θα πάω την άλλη εβδομάδα να μιλήσουμε από κοντά να δούμε τι θα κάνουμε και πως θα προχωρήσουμε πριν την επόμενη προσπάθεια. 

Συνήθως σε πόσες μέρες έρχεται περίοδος από όταν τα σταματάμε ? Ξέχασα να ρωτήσω αν ξέρετε .

• Λυπημένη/-ος 18

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Γενικα στην εμβρυομεταφορα ποιες ειναι οι οδηγιες; εγω δουλευω με μικρα παιδακια οποτε οσες ωρες ειμαι στη δουλεια ειμαι συνηθως ορθια η σκυμμενη πανω απο τα παιδια κτλ. Ειναι ο μονος λογος που σκεφτομαι οτι ισως ειναι καλυτερα να καθυστερησω τη διαδικασια μεχρι το καλοκαιρι. Απο την αλλη αισθανομαι οτι οσο πιο νωρις ξεκινησω ισως πιο νωρις ερθει το θαυματακι μας! 

Εξαρτάται από το γιατρό. Ο δικός μου δίνει την οδηγία ότι συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας. Τα μόνα πράγματα που είχε απαγορέψει είναι τα τοξικά και τα βάρη, αλλά εννούσε να μετακινείς βαριά έπιπλα κτλ. Εγώ πήγαινα κανονικά και λαική και σουπερμάρκετ και σήκωνα τα ψώνια. Το μόνο πρόβλημα ήταν οι ζαλάδες από τα utrogestan, που όμως δεν παίρνουν όλες οι γυναίκες από το στόμα. Άλλες τα παίρνουν κολπικά και άλλες κάνουν ενέσεις προγεστερόνης. Και είχα παρατηρήσει ότι όταν βρισκόμουν σε κίνηση, δε ζαλιζόμουν, παρά μόνο όταν καθόμουν. Οπότε προσπαθούσα να τα παίρνω και μετά να βρίσκομαι σε κίνηση για να μην ζαλίζομαι. Θα έλεγα αυτό να δεις με το γιατρό σου, αν πάρεις utrogestan, ίσως να είναι δύσκολο να δουλεύεις με παιδάκια. Επίσης είναι και οι ιώσεις...

πρίν από 41 λεπτά , Troia είπε:

Εξαρτάται από το γιατρό. Ο δικός μου δίνει την οδηγία ότι συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας. Τα μόνα πράγματα που είχε απαγορέψει είναι τα τοξικά και τα βάρη, αλλά εννούσε να μετακινείς βαριά έπιπλα κτλ. Εγώ πήγαινα κανονικά και λαική και σουπερμάρκετ και σήκωνα τα ψώνια. Το μόνο πρόβλημα ήταν οι ζαλάδες από τα utrogestan, που όμως δεν παίρνουν όλες οι γυναίκες από το στόμα. Άλλες τα παίρνουν κολπικά και άλλες κάνουν ενέσεις προγεστερόνης. Και είχα παρατηρήσει ότι όταν βρισκόμουν σε κίνηση, δε ζαλιζόμουν, παρά μόνο όταν καθόμουν. Οπότε προσπαθούσα να τα παίρνω και μετά να βρίσκομαι σε κίνηση για να μην ζαλίζομαι. Θα έλεγα αυτό να δεις με το γιατρό σου, αν πάρεις utrogestan, ίσως να είναι δύσκολο να δουλεύεις με παιδάκια. Επίσης είναι και οι ιώσεις...

Καταλαβα. Ναι οι ιωσεις ειναι μεγαλο προβλημα αν και φοραω ακομα μασκα. Οπως και να το κανεις ομως ερχεσαι σε πολυ στενη επαφη με τα παιδια και οχι μονο. Σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες θα το συζητησω και με τον γιατρο! 

1 hour ago, Ria_ είπε:

Κορίτσια έκανα και τη δεύτερη χοριακη έπεσε και άλλο από 680 ,310 σήμερα οπότε μιλάμε για αποβολή μου είπε ο γιατρός και επίσημα . Θα σταματήσω τα χάπια για να αδιαθετησω και θα πάω την άλλη εβδομάδα να μιλήσουμε από κοντά να δούμε τι θα κάνουμε και πως θα προχωρήσουμε πριν την επόμενη προσπάθεια. 

Συνήθως σε πόσες μέρες έρχεται περίοδος από όταν τα σταματάμε ? Ξέχασα να ρωτήσω αν ξέρετε .

Καλημέρα κορίτσι μου λυπάμαι πολύ γιαυτό που περνάς. πρέπει να πέσει τελείως η χοριακη για να έρθει περίοδος. 

1 hour ago, Ria_ είπε:

Λυπάμαι πολύ, σε λίγες μέρες θα σου έρθει, η επόμενη να είναι η τυχερή

1 ώρα πρίν, Ria_ είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου… Εύχομαι η επόμενη σου να είναι και η τυχερή ! Να σκέφτεσαι θετικά γιατί είδα πως έχεις μπόλικα εμβρυακια που σε περιμένουν! 

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου λυπάμαι πολύ γιαυτό που περνάς. πρέπει να πέσει τελείως η χοριακη για να έρθει περίοδος. 

Α μάλιστα κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ ! Δυστυχώς ηταν να γίνει κ αυτό :(

πρίν από 37 λεπτά , silvy22 είπε:

Λυπάμαι πολύ, σε λίγες μέρες θα σου έρθει, η επόμενη να είναι η τυχερή

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,μακάρι!! 

πρίν από 12 λεπτά , minnie26 είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου… Εύχομαι η επόμενη σου να είναι και η τυχερή ! Να σκέφτεσαι θετικά γιατί είδα πως έχεις μπόλικα εμβρυακια που σε περιμένουν! 

Ναι ευτυχώς έχουμε αλλά 9 εμβρυακια ελπίζω ένα από αυτά να είναι το παιδάκι μας και να μη περάσουμε τα ίδια και την επόμενη φορά. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️

• Μου αρέσει 8

πρίν από 14 λεπτά , Ria_ είπε:

Α μάλιστα κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ ! Δυστυχώς ηταν να γίνει κ αυτό :(

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,μακάρι!! 

Ναι ευτυχώς έχουμε αλλά 9 εμβρυακια ελπίζω ένα από αυτά να είναι το παιδάκι μας και να μη περάσουμε τα ίδια και την επόμενη φορά. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️

σκέφτεσαι τον προεμφυτευτικο; έστω σε κάποια από αυτά; 

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

σκέφτεσαι τον προεμφυτευτικο; έστω σε κάποια από αυτά; 

Η αλήθεια είναι δε ξέρω ακόμα. πέρασε από το μυαλό μου αλλά επειδή ήταν η πρώτη φορά δε ξέρω μήπως και απλά έτυχε και να δοκιμάζαμε άλλη μια και μετά.  Γιατί ξέρω ότι είναι και ένα μεγάλο κόστος η αλήθεια. Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός οταν θα πάμε αλλά λέω ίσως όχι από τη πρώτη φορα. 

Συνήθως τη προτείνουν μετα από μια αποβολή στη πρώτη προσπάθεια? Ή υπάρχει κάτι από κάποια εξέταση δε ξέρω που θα μπορούσα εγώ να του ζητήσω ? 

51 minutes ago, Αγάπ said:

Καλημέρα κορίτσια,

@EvgeniaCher @kateriiina25 πως πήγε σήμερα? Έχουμε ενδομήτριο και ηθικό ακμαίο?

Ενδομήτριο και ηθικό στα τάρταρα χαχα

5,5 πήγε απο 3,5. Το καλό είναι ότι τα ωάρια ήταν από 12 έως 14 χιλ οπότε έχει μέρες ακόμα για να μεγαλώσει. 
Περιμένω τηλ τώρα να δω πότε θα ξανα πάω. Αν συνεχίσει να παίρνει με τον ίδιο ρυθμό και μου πουν να πάω Δευτέρα, ίσως να έχει φτάσει στο 8. Για να δούμε 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...