Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χαχαχχαχα άσε εγώ είμαι γλωσσου. Χαχχαχαχα 

Λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη. Εγώ γενικά σας διάβαζα και έπαιρνα πολύ δύναμη από εσάς. 

Όχι την Τετάρτη είναι να ακούσουμε καρδιά. Έκανα την 5 εβδομάδα περίπου μία είδαμε σάκο, μετά από μια εβδομάδα είχε μεγαλώσει είδαμε και εμβρυακα στοιχεία και τώρα είπαμε να με δει την επόμενη Τετάρτη. Μακάρι. Καμιά φορά όμως δεν είδε από πού προέρχεται το αίμα δυστυχώς. Ώρες ώρες είναι πολύ έντονες. Υπομονή και πίστη στο φασοκακι μου. Μετά από 3 χρόνια , 2 βιοχημικές, τώρα που τα κατάφερα είμαστε έτσι κάθε μέρα με ερωτηματικό.

Ολα θα πανε καλα ειναι μάχιμο το μπιζελακι σου! Κοριτσι θα ναι κατσε να δεις! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

θα σου έλεγα να σε κάνω συμπεθέρα αλλά τον έχω καπαρώσει τον μικρό δεν γίνετε 😂😂😂😂😂

Περίμενε περίμενε μην τα καταφέρω τελικά και έχω κάνα κοριτσαρο. Εμείς βγαίνουνε και ψηλές. Και ο γιος σου πιστολιασει αυτήν που τον έταξες και διαλέξει την δικιά μου 🤣🤣🤣

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Ολα θα πανε καλα ειναι μάχιμο το μπιζελακι σου! Κοριτσι θα ναι κατσε να δεις! 

Μόλις αυτό έγραψα για πλάκα χαχχαχα ναι κρατιέται. Προσπαθεί και ας αντιδράει περίεργα το σώμα μου.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Περίμενε περίμενε μην τα καταφέρω τελικά και έχω κάνα κοριτσαρο. Εμείς βγαίνουνε και ψηλές. Και ο γιος σου πιστολιασει αυτήν που τον έταξες και διαλέξει την δικιά μου 🤣🤣🤣

Μόλις αυτό έγραψα για πλάκα χαχχαχα ναι κρατιέται. Προσπαθεί και ας αντιδράει περίεργα το σώμα μου.

Εχω ακουσει ιδανικες εγκυμοσυνες να μην καταλήγουν καλα. Και δυακολες εγκυμοσυνες που δίνουν μωρακια... Ολα ειναι πιθανά! Εγω ειμαι σε μια φαση πλεον πως οτι ειναι να γινει, δεν μπορουμε να κανουμε τπτ παραπανω. Ελπιζεις για το καλυτερο. Εγω σου ευχομαι να κανσις μια Σκλεναρικοβα και να τους τρελανει ολους έδω μεσα.. Ειναι το φόρουμ των αγοριων μεχρι στιγμης . Χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

αχχχ δεν γίνετε έχω κλείσει την φίρμα του φόρουμ ρε φιλενάδα. θα με μπλοκάρουν αν έστω κοιτάξουμε αλλού 😂😂😂😂😂

άσε που εσύ θα κάνεις αγόρι μαχητή!!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Εχω ακουσει ιδανικες εγκυμοσυνες να μην καταλήγουν καλα. Και δυακολες εγκυμοσυνες που δίνουν μωρακια... Ολα ειναι πιθανά! Εγω ειμαι σε μια φαση πλεον πως οτι ειναι να γινει, δεν μπορουμε να κανουμε τπτ παραπανω. Ελπιζεις για το καλυτερο. Εγω σου ευχομαι να κανσις μια Σκλεναρικοβα και να τους τρελανει ολους έδω μεσα.. Ειναι το φόρουμ των αγοριων μεχρι στιγμης . Χαχαχαχ

Εγώ το σκέφτομαι από σήμερα αυτό με την επανάληψη χοριακης που έκανα. Ένιωθα ότι θα πάθω κατάθλιψη. Κάθε μέρα κλάμα. Κάνω όμως ότι μπορώ, το καλύτερο. Σίγουρα δεν θα έχω τύψεις ότι και να συμβεί. Μακάρι να πάνε όλα καλά και ας μείνω ξάπλα 9 μήνες. 

Λες; Εγώ είμαι 1.76, ο άντρας μου 1.80 ο αδερφός μου 1.93 και τα άλλα δύο από 1.74 και 1.73. να σημειώσω ότι ο μπαμπάς μου ήταν 1.80 αλλά κοντενει λόγω ηλικίας και η μαμά μου είναι 1.52. οπότε μπορεί να πάρει από την μαμά μου; 🤣🤣 Έχουμε καλή καρδιά δεν πειράζει! Χαρά μου ότι και να είναι. 

πρίν από 8 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

αχχχ δεν γίνετε έχω κλείσει την φίρμα του φόρουμ ρε φιλενάδα. θα με μπλοκάρουν αν έστω κοιτάξουμε αλλού 😂😂😂😂😂

άσε που εσύ θα κάνεις αγόρι μαχητή!!!!! 

Άμα είναι δικιά μας κοπέλα από εδώ δεν θα μπω στην μέση. 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kinder έκπληξη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εγώ το σκέφτομαι από σήμερα αυτό με την επανάληψη χοριακης που έκανα. Ένιωθα ότι θα πάθω κατάθλιψη. Κάθε μέρα κλάμα. Κάνω όμως ότι μπορώ, το καλύτερο. Σίγουρα δεν θα έχω τύψεις ότι και να συμβεί. Μακάρι να πάνε όλα καλά και ας μείνω ξάπλα 9 μήνες. 

Λες; Εγώ είμαι 1.76, ο άντρας μου 1.80 ο αδερφός μου 1.93 και τα άλλα δύο από 1.74 και 1.73. να σημειώσω ότι ο μπαμπάς μου ήταν 1.80 αλλά κοντενει λόγω ηλικίας και η μαμά μου είναι 1.52. οπότε μπορεί να πάρει από την μαμά μου; 🤣🤣 Έχουμε καλή καρδιά δεν πειράζει! Χαρά μου ότι και να είναι. 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kinder έκπληξη.

Καιγω έχω να πω πως νιωθω στουμπος! Λενε οτι βγαινει οσο η μαμα + είστε ολοι ψηλοί παντως.. Ψηλο θα ειναι και το μωρο.! Πρωτα ο θεος 

• Μου αρέσει 1

Χεχεχχε μακάρι να πάνε όλα καλά. 

Σε ευχαριστώ πολύ.

Πάντως εγώ θα ήθελα να ήμουν κοντουλα, να φοράς τις τακουναρες χωρίς σχόλια του τύπου αφού είσαι ψηλή τι τα θες. Να μπαίνεις σε κλαμπ και να μην κοιτάς τα κεφάλια (1.76 + 10 πόντους τακούνι 1,87). 

Αλλά τι να κάνουμε αυτό μας έτυχε. 

πρίν από 14 λεπτά , Xristina96 είπε:

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kinder έκπληξη.

καλέ εννοείται ότι από δω θα παίρναμε νύφη. τι ότι κι ότι;;; 

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ.

Πάντως εγώ θα ήθελα να ήμουν κοντουλα, να φοράς τις τακουναρες χωρίς σχόλια του τύπου αφού είσαι ψηλή τι τα θες. Να μπαίνεις σε κλαμπ και να μην κοιτάς τα κεφάλια (1.76 + 10 πόντους τακούνι 1,87). 

αντε καλέ για να πονάνε τα πόδια σου από τα τακούνια;;; πάντως και εγώ κοντή είμαι και ο άντρας μου δεν είναι πρώτο μπόι. 

• Ευχαριστώ 1

7 minutes ago, Xristina96 said:

Σε ευχαριστώ πολύ.

Τι να πούμε και 'μείς που φοράμε τακούνια και εξακολουθούμε να είμαστε κοντές; Τι να σου κάνουν οι 10 πόντοι αν είσαι 1.56??? 😅

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 4

eardp2.png

Φτάνεις 1.66 και αν φορέσεις έτσι κάτι τακουναρες πολύ θηλυκα άσε. Δεν είναι τυχαίο που στους περισσότερους άντρες αρέσουν οι κοντουλες. Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι! Εμείς είμαστε και λίγο άχαρες χχαχαχααχαχ τρώμε συνέχεια σαβουρες. Τρώμε και το κεφάλι με τα ντουλάπια. Άσε σου λέω. Κάτι ξέρω.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Ο ενδοκρινολόγος που με βοήθησε όσο δεν παει στο ταξίδι αυτό ειναι ο Εμμ.Σ@υβατζ@γλ@υ

Ο καλυτερος με διαφορα που αν αρχισω να μιλαω γι αυτον θα δακρυσω. Επιστήμονας, με ευαισθητοποίηση στο θέμα εξωσωματική, ξύπνιος, με ανοιχτές κεραίες.

Έχω και εμπειρία από Βενάκη και Κιαπέκ@υ

Με παρακολούθησε καθ ολη την διαρκεια της εγκυμοσύνης αλλα και μετα. Αν θα μπορουσα να αναφερω ενα αρνητικο του ειναι η καθυστερηση του πρωτου ραντεβου μαζι του προ εγκυμοσυνης. αυτο μονο

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Φτάνεις 1.66 και αν φορέσεις έτσι κάτι τακουναρες πολύ θηλυκα άσε. Δεν είναι τυχαίο που στους περισσότερους άντρες αρέσουν οι κοντουλες. Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι! Εμείς είμαστε και λίγο άχαρες χχαχαχααχαχ τρώμε συνέχεια σαβουρες. Τρώμε και το κεφάλι με τα ντουλάπια. Άσε σου λέω. Κάτι ξέρω.

Καλε τρελάθηκες κ ειναι το τακουνι μεγαλύτερο απτο μπόι!! Γιαυτο περνούν τα μοντέλα στο 1.60 χα χα χα ! Άκου  αχαρο το 1.76 🤪

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

Θετική σκέψη και φρόντισε να απασχολείς το μυαλό σου με ευχάριστα και ενδιαφέρονται θέματα. Ένα όμορφο βιβλίο, μια ωραία ταινία, περπάτημα και ήπια γυμναστική βοηθούν κάπως την κατάσταση. Εγώ αύριο έχω τον 1ο υπέρηχο.

Σ ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία σου ευχομαι!!!

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Συγνώμη που πετάγομαι έτσι, αλλά εμένα ένα πράγμα με βοήθησε στην δεύτερη εμβρυομεταφορα. 

Πήρα όλη την άδεια μου, έκατσα κυριολεκτικά σαν να είμαι διακοπές και μου αξίζει ο ύπνος και η χαλάρωση και πολύ ταινία να μην σκέφτομαι. Μετά ερχόταν ο άντρας μου το απόγευμα και λέγαμε άσχετα, οπότε με έπιανε το άγχος λέγαμε βλακείες. Όλα ήταν καλά μέχρι την 9η μέρα που είδα αίμα ποτάμι. Από τότε η ψυχολογία μου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. 

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα, είχα για τα πάντα τύψεις , πολύ πολύ άγχος και νεύρα και σίγουρη ότι δεν θα πετύχει. Εκεί είχα βιοχημική και έκανα 6 μήνες να συνέλθω. Ένιωθα πάρα πολλές τύψεις.

Χαλαρά όσο μπορείτε. Κυριολεκτικά αυτές οι δύο εβδομάδες αναμονής σας αξίζει να ξεκουραστείτε. Έχετε τραβήξει πολλά.❤️❤️❤️

Σ ευχαριστώ πολύ, προσπαθώ να βάλω τη σκέψη μου σε τάξη και να το πάρω λίγο πιο χαλαρά το θέμα.  Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου!

34 minutes ago, Lela79 said:

Πες τα χρυσοστομη !

Εμενα χειρότερο μου είναι το «άντε και με ένα μωράκι τώρα με τον άντρα σου ! Τι περιμένετε ;;;» Να σημειώσω ότι εγώ είμαι πλέον 44 κ ο άντρας μου 46 ! Τι περιμένουμε μαντάμ ;;;; Να πάρουμε σύνταξη για να έχουμε χρόνο για το παιδί ;;;!!!!!
Λες κ κανένας τους δεν έχει σκεφτεί την αδιακρισία της ερώτησης κ τι μπορεί να περναει ένα ζευγάρι που δεν έχει παιδί ! 

Όσο για τις φίλες με παιδιά ας μην αρχίσω με τις παπαριες που λέγονται ... με την τελευταία συνομιληκη μου η οποία έμεινε έγκυος φυσικά να στραβώνει με το γιατρό που της είπε ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στην εγκυμοσύνη κ θα της συμπεριφερθεί σα μια εγκυμοσύνη θαύμα λόγω της ηλικίας της με έξτρα αγωγή προληπτικά. Εκείνη παρεξηγήθηκε που σχολίασε την ηλικία της γιατι δεν καταλάβαινε ποιο είναι το ιδιαίτερο στη δίκη της περίπτωση εγκυμοσύνης κ στράβωσε αλλάζοντας γιατρό! Γιατί άμα πιάσεις παιδί χωρίς κόπο μετά τα 40 που να καταλάβεις ποσό πολύτιμο δώρο είναι ;;; Κάθεσαι κ ασχολείσαι με τρίχες όπως τα ηλικιακά σχόλια !!! Ήμαρτον δηλαδή .... Κ το θαύμα ήταν ότι άκουγα όλα αυτά τα παράπονα/σχόλια της χωρίς να μπορώ να αντιδράσω γιατι τι να της πω ;;;; Άσε μας κοπελίτσα μου με τα ζόρια σου κ έλα να δεις τη μπλαβιασμένη από ενέσεις κοιλιά μου ;;;;

Ο καθένας το χαβά του .... Κ εμείς τα χάπια μας, τις ενέσεις μας κ ένα ταξί να φυγουμε για ωοληψιες κ εμβρυομεταφορες με βάρκα την ελπίδα !!!!🤣

Ευτυχώς αυτή την ερώτηση έχουν σταματήσει να μου την κάνουν. Μας έμαθαν τόσα χρόνια πια οτι προσπαθούμε και δεν έρχεται οπότε είναι διακριτικοί. 
Όσο για τις υπέροχες αυτές ανησυχίες εγκυμοσύνης που έχουν οι φίλες… άσε, είναι για να κλαις. Μόλις είχα κάνει την 2η μου ετ μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μια φίλη μου. Μετά απο λίγες μέρες, αφού έμαθε για την αποτυχία μου, κάναμε χαζοκουβεντούλα για την εγκυμοσύνη της και κλαιγόταν που δεν θα μπορούσε να πάει Κυκλάδες επειδή της απαγόρευσε η γιατρός της να ανεβεί σε μηχανάκι. Η κοιλιά μου ήταν ακόμα μπλε από τις μελανιές και ήθελα απλώς να φτάσω σπίτι μου να κλάψω.
Καλά κάνουν και έχουν αυτές τις ανησυχίες, κι εγώ στην θέση τους αυτές θα είχα, όμως σκέψου λίγο γαμώτο σε ποιον το λες. 

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...