Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

11 minutes ago, despina. said:

Γεια σας κοριτσια,καλο μηνα!
Εμενα μου χει γραψει lecalcif των 25000ΙU μια την εβδομαδα.Και ειναι καλο να συνδιαζονται με VIT K.

Σημερα πηγα και πηρα απο το φαρμακειο του ΕΟΠΥΥ τις menopur.Εκει μου ειπε κατι κουλα που μου φανηκαν υπερβολες οτι δεν πρεπει να ανοιχτει καθολου το κουτι με χρι να καταναλωθουν,οτι δεν πρεπει να αποθηκευτουν σε συρταρακι ή στην πορτα και οτι πρεπει να μπουν στο μεσαιο ραφι του ψυγειου και φυσικα οτι πρεπει να καταναλωθουν σχετικα αμεσα γιατι αν γινει καποια διακοπη ρευματος πανε αχρηστα.
Εγω εχω καποιες gonal απο προηγουμενη προσπαθεια και τις εχω φυλαξει στο ραφακι για τα αυγα.Επισης χτες μου εγραψε ο γιατρος και μια ovitrelle και την ειχα βαλει εκει.Ρωτησα τη γραμματεα του γιατρου και μου ειπε δεν πειραζει.
Εσεις τι αποψη εχετε?Φυσικα την ovitrelle την εβγαλα απο το συρταρακι(για μια μερα λετε να επαθε τιποτα)?Οι gonal ομως ειναι πολυ καιρο εκει.Λετε να ειναι κακοσυντηρημενες?

Και εμένα έτσι μου είπε ο φαρμακοποιός δικό μας άτομο για τις menopur και έτσι έκανα , δεν νομίζω όμως να έχουν πάθει και τίποτα .. να πω ότι ήταν και καλοκαίρι ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

34 minutes ago, Laky said:

Καλησπέρα σας. Μόλις ενημερώθηκα ότι γονιμοποιηθηκαν 4 έμβρυα. Ο γιατρός μου πρότεινε να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες και να κάνω εμβρυομεταφορα το Σάββατο κι όχι τη Πέμπτη. Εγώ όμως αγχωθηκα ότι ίσως δε τα καταφέρουν και σκέφτομαι πως ίσως έπρεπε να κάνω εμβρυομεταφορα με τρίτης ημέρας έμβρυο κι όχι να τα αφήσω για βλαστοκυστες. Ο εμβρυολογος επιμένει πως αυτό που δε θα γίνει βλαστοκυστη δε θα δώσει κι εγκυμοσύνη. Γνωρίζοντας όμως πως το περιβάλλον της μήτρας είναι καλύτερα απ' το τεχνικό δε ξέρω τι απόφαση πρέπει να πάρω.

Αυτό που είπα και πριν λίγο θα σου πω. Είχα την ίδια φοβία καθώς έπρεπε να αφήσω τα 3 όλα κι όλα που είχα για να φτάσουν 5ης μέρας και είχα πανικοβληθεί για το αν θα τα καταφέρουν και τελικά τα κατάφεραν και τα 3. Ο γιατρός μου είχε πει ότι στατιστικά αποκλείεται αλλά να που είχαμε και περίσσεμα. 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Και εμένα έτσι μου είπε ο φαρμακοποιός δικό μας άτομο για τις menopur και έτσι έκανα , δεν νομίζω όμως να έχουν πάθει και τίποτα .. να πω ότι ήταν και καλοκαίρι ..

Οταν λες ετσι;Πού τις ειχες βαλει;

1 hour ago, Laky είπε:

Καλησπέρα σας. Μόλις ενημερώθηκα ότι γονιμοποιηθηκαν 4 έμβρυα. Ο γιατρός μου πρότεινε να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες και να κάνω εμβρυομεταφορα το Σάββατο κι όχι τη Πέμπτη. Εγώ όμως αγχωθηκα ότι ίσως δε τα καταφέρουν και σκέφτομαι πως ίσως έπρεπε να κάνω εμβρυομεταφορα με τρίτης ημέρας έμβρυο κι όχι να τα αφήσω για βλαστοκυστες. Ο εμβρυολογος επιμένει πως αυτό που δε θα γίνει βλαστοκυστη δε θα δώσει κι εγκυμοσύνη. Γνωρίζοντας όμως πως το περιβάλλον της μήτρας είναι καλύτερα απ' το τεχνικό δε ξέρω τι απόφαση πρέπει να πάρω.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, εγώ συμφωνώ με τον γιατρό σου, αν είναι να φτάσει βλαστοκύστη θα φτάσει και εκτός μήτρας. Σε ποιό κέντρο είσαι; Άλλωστε δεν έχει ακουστεί κέντρο να μη μπορεί να καλλιεργήσει τα έμβρυα σε βλαστοκύστες. Προσωπικά τη πρώτη φορά είχα βάλει τρίτης μέρας. Μου είχε τύχει σε μια ωοληψία να έχω δυο ωάρια και να γίνουν δυο βλαστοκύστες....οπότε ποτέ δεν ξέρεις, έχε πίστη!

• Μου αρέσει 3

T4Rzp2.png

πρίν από 40 λεπτά , despina. είπε:

Γεια σας κοριτσια,καλο μηνα!
Εμενα μου χει γραψει lecalcif των 25000ΙU μια την εβδομαδα.Και ειναι καλο να συνδιαζονται με VIT K.

Σημερα πηγα και πηρα απο το φαρμακειο του ΕΟΠΥΥ τις menopur.Εκει μου ειπε κατι κουλα που μου φανηκαν υπερβολες οτι δεν πρεπει να ανοιχτει καθολου το κουτι με χρι να καταναλωθουν,οτι δεν πρεπει να αποθηκευτουν σε συρταρακι ή στην πορτα και οτι πρεπει να μπουν στο μεσαιο ραφι του ψυγειου και φυσικα οτι πρεπει να καταναλωθουν σχετικα αμεσα γιατι αν γινει καποια διακοπη ρευματος πανε αχρηστα.
Εγω εχω καποιες gonal απο προηγουμενη προσπαθεια και τις εχω φυλαξει στο ραφακι για τα αυγα.Επισης χτες μου εγραψε ο γιατρος και μια ovitrelle και την ειχα βαλει εκει.Ρωτησα τη γραμματεα του γιατρου και μου ειπε δεν πειραζει.
Εσεις τι αποψη εχετε?Φυσικα την ovitrelle την εβγαλα απο το συρταρακι(για μια μερα λετε να επαθε τιποτα)?Οι gonal ομως ειναι πολυ καιρο εκει.Λετε να ειναι κακοσυντηρημενες?

Καλησπέρα κοριτσι μου εμένα που μου έγραψε η γιατρός μου κ κάνω ενεσάκια συνδιασμου με gonal κ Menopur  κάθε μεσημέρι η φαρμακοποιός μου είπε στο ψυγείο ..της είπα ότι της έχω στην πόρτα του ψυγείου κ μου είπε μια χαρά... Συν αυτό επειδή είμαι κοτα κ δεν μπορώ να της κάνω μόνη της βάζω στα ενεσάκια κάθε μέρα την δοσολογία κ πάω εκεί κ μου τα κάνουν...δεν μου έχουν πει ότι κάνω λάθος όταν τις το είπα.. βέβαια το φαρμακείο είναι ένα στενό από το σπίτι..Αλλα εγώ μόλις της πήρα μετά από 3 μέρες τις άρχισα κ συν αυτό εμένα μου έδωσε μόνο για 5 μέρες δόση άρα δεν ξέρω αν μείνουν καιρό αν δεν συντηρούνται καλά ...

Αάαα κ επίσης καλέ εγω τις άνοιξα με το που της πήρα να της δω...να δω πως είναι.. πρώτη φορά θα έκανα...κ πάλι δεν μου είπαν κάτι...δεν άνοιξα το φάρμακο φυσικά ...το κουτί μόνο να δω πως είναι μέσα...γιατί να μην κάνει να ανοίξεις το κουτί..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αυτό που είπα και πριν λίγο θα σου πω. Είχα την ίδια φοβία καθώς έπρεπε να αφήσω τα 3 όλα κι όλα που είχα για να φτάσουν 5ης μέρας και είχα πανικοβληθεί για το αν θα τα καταφέρουν και τελικά τα κατάφεραν και τα 3. Ο γιατρός μου είχε πει ότι στατιστικά αποκλείεται αλλά να που είχαμε και περίσσεμα. 

Τελικά τι έγινε; 

1 hour ago, Laky είπε:

Καλησπέρα κοριτσια και καλό μήνα εύχομαι. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση άσχεταμε τα φάρμακα, με τις θεραπείες κ.λ.π. Πως σας φέρονται δικά σας άτομα σχετικά μ όλη αυτή την διαδικασία που περνάτε; σε σ όσους το έχετε πει φυσικά. Σας στηρίζουν; ενδιαφέρονται για όλο αυτό που βιωνετε; 

25 minutes ago, Laky said:

Τελικά τι έγινε; 

Περιμένω σε 4 μέρες αποτελέσματα :) 

24 minutes ago, Marina21 said:

Καλησπέρα κοριτσια και καλό μήνα εύχομαι. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση άσχεταμε τα φάρμακα, με τις θεραπείες κ.λ.π. Πως σας φέρονται δικά σας άτομα σχετικά μ όλη αυτή την διαδικασία που περνάτε; σε σ όσους το έχετε πει φυσικά. Σας στηρίζουν; ενδιαφέρονται για όλο αυτό που βιωνετε; 

Εμένα όλοι μου οι φίλοι που το έχω πει είναι πολύ υποστηρικτικοί και σε κάθε βήμα που πάει καλά με γιορτάζουν χαχα. Τα πεθερικά μου είναι πολύ διακριτικοί και προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν.

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

51 minutes ago, Marina21 said:

Εμένα πέρα απο τον άντρα μου, μόνο μια φίλη μου το ήξερε, και αυτό γιατί έχει περάσει απο την διαδικασία ήδη 2-3 φορές η ίδια. Οπότε, με νιώθει. Τους φόβους, τις αγωνίες, τις απορίες. Επειδή ξέρω πόσο πολύ θα χαρούν φίλοι και οικογένεια, και θα θέλουν να μαθαίνουν νεα, δεν μπορώ/μπορούσα να το διαχειριστώ εαν κάτι δεν πάει καλά και για αυτό δεν ενημέρωσα κανέναν.

Δεν έχουμε ενημερώσει τους γονείς μας ακόμα φαντάσου, θα το κάνουμε όταν ακούσουμε καρδούλα.

• Μου αρέσει 2

22 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Όχι τωρα αποθηλασα, θα περιμενω κανα δυο μηνες ακομα. Ζωηρεύει μερα με την μερα! Εσεις πως ειστε πως περνάτε με το θαυματακι σου;

Άσε κοριτσάκι μου έχω πάθει πλάκα! Έχω ερωτευτεί! Σαν χαζή κάνω… μου τα έλεγες κ δεν τα πίστευα! Θέλω κ εγώ κατά το καλοκαίρι να προσπαθησω αλλά πρέπει να από θηλάσω πρώτα.

• Μου αρέσει 3

gcglp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Pagor είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου εμένα που μου έγραψε η γιατρός μου κ κάνω ενεσάκια συνδιασμου με gonal κ Menopur  κάθε μεσημέρι η φαρμακοποιός μου είπε στο ψυγείο ..της είπα ότι της έχω στην πόρτα του ψυγείου κ μου είπε μια χαρά... Συν αυτό επειδή είμαι κοτα κ δεν μπορώ να της κάνω μόνη της βάζω στα ενεσάκια κάθε μέρα την δοσολογία κ πάω εκεί κ μου τα κάνουν...δεν μου έχουν πει ότι κάνω λάθος όταν τις το είπα.. βέβαια το φαρμακείο είναι ένα στενό από το σπίτι..Αλλα εγώ μόλις της πήρα μετά από 3 μέρες τις άρχισα κ συν αυτό εμένα μου έδωσε μόνο για 5 μέρες δόση άρα δεν ξέρω αν μείνουν καιρό αν δεν συντηρούνται καλά ...

Αάαα κ επίσης καλέ εγω τις άνοιξα με το που της πήρα να της δω...να δω πως είναι.. πρώτη φορά θα έκανα...κ πάλι δεν μου είπαν κάτι...δεν άνοιξα το φάρμακο φυσικά ...το κουτί μόνο να δω πως είναι μέσα...γιατί να μην κάνει να ανοίξεις το κουτί..

Καλα αυτο το να μην ανοιξεις το κουτι ειναι οντως χαζο!Το φαρμακο να μην το ανοιξεις το καταλαβαινω.
Πιο πολυ με προβληματιζει το αν στα συρταρια αποθηκευσης δεν ψυχεται τοσο καλα...Θα ρωτησω και κανα φαρμακοποιο...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , despina. είπε:

Καλα αυτο το να μην ανοιξεις το κουτι ειναι οντως χαζο!Το φαρμακο να μην το ανοιξεις το καταλαβαινω.
Πιο πολυ με προβληματιζει το αν στα συρταρια αποθηκευσης δεν ψυχεται τοσο καλα...Θα ρωτησω και κανα φαρμακοποιο...

Υποτίθεται οτι αν δεν τις χρειαστείς τις μονάδες πρεπει να επιστρέψεις το κουτί.

15 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Και μου λέει ο πατέρας μου τις προάλλες, κοίτα αυτές τις μέρες να τρως μόνο σαβούρες και άσε τα υγιεινά, δεν θες γερό ανοσοποιητικό γιατί το έμβρυο εξωσωματικής είναι ξένο σώμα. Και έλεγα έχει δίκιο, δεν έχει??

Το ίδιο φυσικα ισχύει για καθε έμβρυο και απο φυσική συλληψη. Εξού και ολόκληρο οικοδόμημα  με τα αντιπατρικα εμβόλια.

4 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@καντι μου συνένζυμο q10 σκέτο ;έχεις καμία μάρκα;

Δεν πήρα ποτε συνενζυμο οποτε δεν εχω να προτείνω κάποιο.

τα πήγατε πολυ καλα που απο τα 4 τα τρία έκαναν τόσες διεραισεις.

@Καντι μου μπορώ να ζητήσω έκθεση ; Πώς θα το ζητησω θυμάσαι και με ποιον να μιλήσω;

Δεν ζήτησα ποτε έκθεση μου αρκούσε οτι μου έλεγε ο Σφ και οι φωτογραφίες.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Περιμένω σε 4 μέρες αποτελέσματα :) 

Εμένα όλοι μου οι φίλοι που το έχω πει είναι πολύ υποστηρικτικοί και σε κάθε βήμα που πάει καλά με γιορτάζουν χαχα. Τα πεθερικά μου είναι πολύ διακριτικοί και προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Ελπίζω να έχεις να μας πεις υπέροχα νέα! Δυο βλαστοκυστες μετέφερες ή μία;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μπορεί να είμαι μπορεί και να μην είμαι χαχαχα 
Μία εβδομάδα από την πρώτη μου ετ είμαι και περιμένω αποτελέσματα!! Τις ίδιες φοβίες με σένα είχα και έχω. 

Σου εύχομαι μια θετικότατη χοριακη !!!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ναι, εμένα έτσι μου είπε ο γιατρός ότι θέλει 120 ώρες πριν. Τώρα αν υπάρχει κάποια απόκλιση εντάξει, δεν έγινε κ κάτι φοβερό. Οπότε μην αγχωθεις γι'αυτό τζάμπα. Να είδες, η @Nephele78 ενώ ξεκίνησε προγεστερόνη βράδυ, την εξέταση την έκανε πρωί κ όλα μια χαρά!

Εγώ δεν έκανα μόνο το era. Έκανα κ βιοψία ngs και χτύπησα κ μια λαπαροσκοπηση. Οπότε είχα γενική αναισθησία και σήμερα είμαι κάπως αλλά λόγω της λαπαροσκόπησης, όχι του ΕΡΑ τεστ. Εσύ μια χαρά θα είσαι!!! 

Από προγεστερόνη εγώ πήρα μόνο ουτροτζεσταν. Είχα ξεκινήσει κανονικά με cyclacur τη 2η μέρα του κύκλου μου και μετά βάλαμε τα ουτρο. Μια προσομοίωση δηλαδή της διαδικασίας, αλλά με μικρότερες δόσεις φαρμάκων. Τ' αποτελέσματα σε δύο εβδομάδες... Άντε να δούμε τι θα δούμε... ❤️

Χμμμμμ, κατάλαβα! Ναι ούτε εγώ θα κάνω μόνο το ΕΡΑ, θα κάνω και βιοψία μήτρας! Λαπαροσκόπηση δε νομίζω. Η λαπαροσκόπηση αλήθεια τι δείχνει? Α, αν δείχνει το εσωτερικό της μήτρας νομίζω ότι είχα κάνει πέρυσι μαζί με το πρώτο scratching πριν την τότε εμβρυομεταφορά και ήταν μια χαρά! Cyclacur παίρνω από τη 2η μέρα κι εγώ, άντε να δούμε για πόσο ακόμα, πφφφ, με πειράζουν στα νεύρα, άσε που παρατηρώ ότι μου ανοίγουν την όρεξη κι έχω παχύνει (έξτρα νεύρα γι' αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι...) Από προγεστερόνη θα πάρω και Prolutex και Utrogestan απ' ότι μου είπε (sorry αν το έχω ξαναπεί, δε θυμάμαι τώρα). 

Α, ώστε είσαι και σήμερα ζαβλακωμένη από τη νάρκωση, κατάλαβα! Ε, δεν είναι και άσχημη αυτή η μαστούρα, σαν αγουροξύπνημα που κρατάει όλη μέρα ένα πράγμα! Περαστικούλια σου και πολύ καλά αποτελέσματα να έχεις! 

5 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Είναι λιγο 3000 τη μερα!Μη φοβασαι να παρεις παραπανω,μονο καλο θα σου κανει,το αλλο που συμβαινει ειμαι οτι με το που κοπει η ντε πεφτει αποτομα & για αυτο θελει συντηρηση παντα.το ελαχιστο ειναι 35.οι λεκαλσιφ νομιζω γραφονται.εγώ σου προτεινω Smile D3 5000 IU + K2 100 mcg 60 καψουλες 12€

Εξεταση για ΕΡΑ εγινε τη δευτερα 12:00 μεσημερι αφου προηγήθηκε τη τεταρτη η ωοληψια του βιολογικού ωαριου και μπηκε καταψυξη ως εμβρυο 3ης μερας,ΔΕν ειχα μετατοπιση παραθυρου οποτε και κατευθειαν στον αλλο κυκλο εκανα ετ και ακριβως τα ιδια..δηλαδη τεταρτη ωοληψια και δευτερα ετ

Μα πόσο πρόσφατα τα, έκανες και τα θυμάσαι με τόση ακρίβεια?!! Εντυπωσιάζομαι!!! Έχω παρατηρήσει ότι με αυτές τις διαδικασίες έχω μια δυσκολία να ανακαλέσω στη μνήμη μου τα λίγο παλιότερα βιώματα, κάνω delete! 

Καλή επιτυχία να έχεις! Και εμένα 4 μου πήρανε, τα τρία γονιμοποιηθηκαν !

Χαρά και αυτή...τι τραβάμε ..

Χαρά και αυτή...τι τραβάμε ..

@καντι μου συνένζυμο q10 σκέτο ;έχεις καμία μάρκα;

Κορίτσια μου γλυκά ...Τα νέα μου θα σας πω.. 4 ωάρια μου πήραν ,σήμερα Τρίτη μέρα με πήραν και μου είπαν ότι έχουμε 3 αρκετά καλής ποιότητας έμβρυα 8-10 κυττάρων τα οποία θα καταψυξουμε σήμερα ,η εμβυομεταφορα λόγω επέμβασης θα γίνει μετά από κάνα πενταμηνο. Είναι καλό αυτό ,λίγα δεν είναι ; Τι λέτε; Γνώμες ;Σημειώστε ότι είμαι όσο πιο άσχετη δε πάει! Συγνώμη που σας έχω πρήξει αυτό το καιρό με τις ηλίθιες ερωτήσεις μου..

Συγχαρητήρια!!! 3 στα 4 είναι πολύ καλό ποσοστό! Για τα έμβρυα 3ης μέρας δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις, σίγουρα όμως θα σε βοηθήσουν άλλα κορίτσια από εδώ που ξέρουν περισσότερα! Δε θυμάμαι τι επέμβαση έκανες και χρειάζεται να αφήσεις τόσους μήνες κενό (σίγουρα θα το έχεις πει, αλλά με τόσα μηνύματα εδώ κάπου το έχασα μάλλον). Σκέφτομαι όμως ότι αν σου φαίνονται λίγα και εφόσον έχεις κενό στη διαδικασία τώρα, ότι μπορείς να δοκιμάσεις φυσικούς κύκλους για να μαζέψεις λίγα ακόμα! Το αν είναι λίγα ή πολλά τα 3 είναι βέβαια σχετικό, ένα και καλό θέλουμε!! Στη θέση σου θα το συζητούσα με το γιατρό αυτό, να δούμε τι άποψη έχει κι εκείνος ως πιο έμπειρος! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...