Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άσχετο λίγο θέμα, θέλω απλώς να το μοιραστώ με σας που θα καταλάβετε. Ειλικρινά αν ξανά ακούσω άλλη μία φορά το «να είσαι ήρεμη, να μην αγχώνεσαι και θα πετύχει» ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑΝΑΛΙΑ 😵‍.
Και όχι τίποτε άλλο, προσπαθείς να τους εξηγήσεις ότι το άγχος παίζει ναι μεν ρόλο αλλά μέχρι ένα σημείο, ανεβάζει κάτι ορμονούλες κτλ που μπορεί να επηρεάσουν, αλλά από κει και πέρα, σε περιπτώσεις σαν εμένα (και εσάς εδώ) το ζήτημα είναι τόσο πολυπαραγωντικό που φτιάχνεις το ένα και βρίσκεις καινούργιο πρόβλημα καπάκια και σταματημό δεν έχει όλο αυτό, και σε κοιτάνε με αυτό το ύφος το «πατ πατ στην πλάτη, αχ η κακομοίρα έχει τόσο άγχος που το έχει ρίξει στα ιατρικά, όλη την ώρα στο ίντερνετ θα είναι και θα ψάχνει» 😒

Και ρε φίλε μου τα λένε αυτά η μία φίλη έχοντας αγκαλιά 3 κουτσούβελα, η άλλη που έμεινε έγκυος πριν 1 μήνα και πιστεύει οτι το έπιασε επειδή σταμάτησε να το σκέφτεται (σιγααά μην σταμάτησε) και η 3η με την κοιλιά τούρλα λίγο πριν γεννήσει και δεν ξέρει τι σημαίνει αντιπηκτική, nipt, εξέταση θυρεοειδή, περιορισμός στο οτιδήποτε (τόσο ρόδινη εγκυμοσύνη έχει η κοπέλα και να συνεχίσει). 

Δηλαδή τι πιστεύουν ρε μπουστη μου;; 6 χρόνια οτι είμαι στην τσίτα από το άγχος και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο; Λες και άλλη ζωή δεν έχουμε; Ή μήπως ότι υπάρχει κοπέλα που κάνει εξωσωματική και δεν έχει έστω λίγο άγχος; Αν ήταν έτσι δεν θα πετύχαινε καμία. Αχ, δεν ήξερα οτι πρέπει να πάω τριλαρί τριλαρό, βάλτε τα σπόρια να τελειώνουμε και yolo 🤪 Ευχαριστώ που μου το είπατε, θα πατήσω το κουμπί να το κλείσω. 

Sorry κορίτσια για το παραλήρημα αλλά λυπάμαι και τον άντρα μου να τα ακούει όλα μόνος του συνέχεια 😅

Δεν χρειάζεται να απαντήσετε κάτι. Βάλτε μία καρδούλα όποια συμπάσχει να αλληλοστηριχτούμε λίγο εδώ να ανέβει το ηθικό 🫶
Τα έβγαλα από μέσα μου και ηρέμησα 😇

Γράφουμε βιβλίο ολόκληρο μονο με την ατάκα, έμεινα όταν χαλάρωσα και σταμάτησα να το σκέφτομαι 🤣🤣 μου το είπε φίλη μου που το μήνα που έμεινε έγκυος μου κλαιγοταν ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδιά. 1 χρόνο προσπαθούσαν και λίγους μήνες στόχευαν ωορρηξία. Α και άλλη μία ατάκα, όσο ψάχνεις βρίσκεις. Το θέμα είναι να μην βρίσκουμε και άλλο προβλημααααααααα!!!!!!! Και άλλο εμπόδιοοοοοοοο!!!!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Έκλαψα 🤣 σκέφτομαι ακριβωωωως τα ιδια... Δλδ ολες οι αλλες που κανουνε παιδια ειναι χαλαρουιτα σε μια αιώρα  πίνοντας πινα κολαδα 🍹 εμας μανα ρε δε μας γέννησε??? Κοριτσι μου οταν δεν εχεις παει στο γιατρό σου παραπανω απο 1 φορα το χρόνο (πολυ λεω, πολλες πανε και ανα 2 χρονια )  και αυτο για να κανουνε τεστ παπ. Που να καταλάβουν εμας που το πραμα μας το βλέπει περισσότερο ο γιατρος παρα ο αντρας μας;  δεν το λεω απο κομπλεξ, κακια κλπ αλλα ρε φιλε σκεψου λιγο πριν μιλήσεις, δεν εχουμε κανα βιτσιο να κανουμε τις κλωσσες με τ αβγα καθε μηνα! 

Σ' αγάπησα ❤️

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σ' αγάπησα ❤️

Προσωπικά έχω κάνεις πολλές διακοπές, έχω πιει πολλά πίνα κολαντα, όλο το καλοκαίρι προσπαθώ να κάθομαι σε μια αιώρα και να απολαμβάνω την ηρεμία. Διακοπές 3 φορές το χρόνο. Έγκυος φυσικά δεν έμεινα 🤣🤣 

• Χαχα 11

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σ' αγάπησα ❤️

Προσωπικά έχω κάνεις πολλές διακοπές, έχω πιει πολλά πίνα κολαντα, όλο το καλοκαίρι προσπαθώ να κάθομαι σε μια αιώρα και να απολαμβάνω την ηρεμία. Διακοπές 3 φορές το χρόνο. Έγκυος φυσικά δεν έμεινα 🤣🤣 

έπαιρνες μεγάλη δόση γιαυτό 😂😂😂😂

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σ' αγάπησα ❤️

Καλε συ ζωαρα κανεις χαχαχχαχ 🤪 

• Χαχα 1

πρίν από 42 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άσχετο λίγο θέμα, θέλω απλώς να το μοιραστώ με σας που θα καταλάβετε. Ειλικρινά αν ξανά ακούσω άλλη μία φορά το «να είσαι ήρεμη, να μην αγχώνεσαι και θα πετύχει» ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑΝΑΛΙΑ 😵‍.
Και όχι τίποτε άλλο, προσπαθείς να τους εξηγήσεις ότι το άγχος παίζει ναι μεν ρόλο αλλά μέχρι ένα σημείο, ανεβάζει κάτι ορμονούλες κτλ που μπορεί να επηρεάσουν, αλλά από κει και πέρα, σε περιπτώσεις σαν εμένα (και εσάς εδώ) το ζήτημα είναι τόσο πολυπαραγωντικό που φτιάχνεις το ένα και βρίσκεις καινούργιο πρόβλημα καπάκια και σταματημό δεν έχει όλο αυτό, και σε κοιτάνε με αυτό το ύφος το «πατ πατ στην πλάτη, αχ η κακομοίρα έχει τόσο άγχος που το έχει ρίξει στα ιατρικά, όλη την ώρα στο ίντερνετ θα είναι και θα ψάχνει» 😒

Και ρε φίλε μου τα λένε αυτά η μία φίλη έχοντας αγκαλιά 3 κουτσούβελα, η άλλη που έμεινε έγκυος πριν 1 μήνα και πιστεύει οτι το έπιασε επειδή σταμάτησε να το σκέφτεται (σιγααά μην σταμάτησε) και η 3η με την κοιλιά τούρλα λίγο πριν γεννήσει και δεν ξέρει τι σημαίνει αντιπηκτική, nipt, εξέταση θυρεοειδή, περιορισμός στο οτιδήποτε (τόσο ρόδινη εγκυμοσύνη έχει η κοπέλα και να συνεχίσει). 

Δηλαδή τι πιστεύουν ρε μπουστη μου;; 6 χρόνια οτι είμαι στην τσίτα από το άγχος και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο; Λες και άλλη ζωή δεν έχουμε; Ή μήπως ότι υπάρχει κοπέλα που κάνει εξωσωματική και δεν έχει έστω λίγο άγχος; Αν ήταν έτσι δεν θα πετύχαινε καμία. Αχ, δεν ήξερα οτι πρέπει να πάω τριλαρί τριλαρό, βάλτε τα σπόρια να τελειώνουμε και yolo 🤪 Ευχαριστώ που μου το είπατε, θα πατήσω το κουμπί να το κλείσω. 

Sorry κορίτσια για το παραλήρημα αλλά λυπάμαι και τον άντρα μου να τα ακούει όλα μόνος του συνέχεια 😅

Δεν χρειάζεται να απαντήσετε κάτι. Βάλτε μία καρδούλα όποια συμπάσχει να αλληλοστηριχτούμε λίγο εδώ να ανέβει το ηθικό 🫶

Γενικα υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω απτο θέμα παιδιου που δυστυχώς διαιωνιζονται κ οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα . Κ όχι μόνο μέχρι να κάνεις παιδι αλλα κ αφού το κάνεις.  

• Μου αρέσει 2

πρίν από 47 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μια ειδική μνεία στις "είχα μια φίλη που είχε κάνει 1625 εξωσωματικές και μόλις το άφησε έμεινε έγκυος φυσικά σε 6δυμα".. ναι χρυσή μου, το ότι το άφησε βοήθησε,όχι η ορμόνη που είχε κατεβάσει...

Σε λάτρεψα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 10

πρίν από 7 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

έπαιρνες μεγάλη δόση γιαυτό 😂😂😂😂

Μάλλον το παρακανα με τα πίνα κολαντα, έπρεπε να πίνω και κάποιο άλλο κοκτέιλ.

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

Καλε συ ζωαρα κανεις χαχαχχαχ 🤪 

Είμαι τυχερή γιατί η οικογένεια του άντρα μου είναι στα Ιωάννινα. Οπότε φεύγουμε από την Αθήνα σε κάθε 4ημερο ή κανονική άδεια. Ξέρεις όταν θέλουν να σε δουν τα πεθερικά σου κάνουν και δώρο τα περισσότερα μεταφορικά 🤣🤣 και όταν πηγαίνω εκεί κάνω ζωαρα. Κοιμάμαι σαν γαϊδουρα, τα έχω όλα έτοιμα. Δηλαδή όπως θες να είναι μια σωστή νύφη εγώ καμια σχέση χαχχαχαχ μας προσέχουν πολύ γιατί μένουμε Αθήνα και τα κάνουμε όλα μόνοι μας χωρίς ταπερακια και μας λυπούνται ❤️ ααα έχω και του κολλητούς μου με σπίτι στην Κερατέα. Με όλα αυτά δεν έπρεπε να μείνω έγκυος;;; Ή έπρεπε να περιορίσω τα πέρα δώθε; 🤣🤣

Εσύ θα κάνεις δίδυμα. Εγώ πέρυσι κέρδισα το φλουρί, προς το παρόν είμαι έγκυος. Φέτος δεν το κέρδισα.

Ααααα και κάτι ακόμα, τα παιδιά από εξωσωματική είναι επιστήμονες. Από την δημιουργία τους είναι με επιστήμονες. Έχουν έμπειρες πριν καν γεννηθούν. Σωληνάκια, κατάψυξη. Ουυυυ ξέρουν περισσότερα πράγματα από εμάς.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Είμαι τυχερή γιατί η οικογένεια του άντρα μου είναι στα Ιωάννινα. Οπότε φεύγουμε από την Αθήνα σε κάθε 4ημερο ή κανονική άδεια. Ξέρεις όταν θέλουν να σε δουν τα πεθερικά σου κάνουν και δώρο τα περισσότερα μεταφορικά 🤣🤣 και όταν πηγαίνω εκεί κάνω ζωαρα. Κοιμάμαι σαν γαϊδουρα, τα έχω όλα έτοιμα. Δηλαδή όπως θες να είναι μια σωστή νύφη εγώ καμια σχέση χαχχαχαχ μας προσέχουν πολύ γιατί μένουμε Αθήνα και τα κάνουμε όλα μόνοι μας χωρίς ταπερακια και μας λυπούνται ❤️ ααα έχω και του κολλητούς μου με σπίτι στην Κερατέα. Με όλα αυτά δεν έπρεπε να μείνω έγκυος;;; Ή έπρεπε να περιορίσω τα πέρα δώθε; 🤣🤣

Εσύ θα κάνεις δίδυμα. Εγώ πέρυσι κέρδισα το φλουρί, προς το παρόν είμαι έγκυος. Φέτος δεν το κέρδισα.

Ααααα και κάτι ακόμα, τα παιδιά από εξωσωματική είναι επιστήμονες. Από την δημιουργία τους είναι με επιστήμονες. Έχουν έμπειρες πριν καν γεννηθούν. Σωληνάκια, κατάψυξη. Ουυυυ ξέρουν περισσότερα πράγματα από εμάς.

είσαι τυχερή που έχεις τετοια πεθερά. κάποια κοπέλα είχε γράψει κάποια στιγμή ότι πήγαν μια βδομάδα στο σπίτι τις πεθεράς διακοπές και όχι μόνο θα δεν είδε θάλασσα της έβαψε και όλο το σπίτι μόνη της με τον άντρα της μέσα έξω 😂😂😂😂

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Troia είπε:

Αν βρεις τόσο ψαγμένο γυναικολόγο που να σου δώσει τέτοιες συμβουλές, πες μας τον κι εμάς...

Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής που αναφέρει το βιβλίο που έγραψε η κοπέλα παραπάνω καλό είναι να έχουν ξεκινήσει 3 μήνες πριν την ωοληψία, διότι τόσο κάνουν τα ωάρια να ωριμάσουν. Το αλάτι κόβεται στην περίπτωση που είσαι υποψήφια για υπερδιέγερση (εγώ δεν ήμουν και δεν άλλαξα κάτι σε αυτό), αλλά η ζάχαρη ανήκει στις τροφές που προκαλούν φλεγμονές (μαζί με άλλα) και επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων (έχει σχέση και με την αντίσταση στην ινσουλίνη που κάνει τα ωάριά μας πιο σκληρά). Για τα καλλυντικά, διάβασε το βιβλίο (αν θέλεις, σου το στέλνω σε pdf) και θα σου εξηγήσει τι βλάπτει και τι όχι. Αυτό που πρέπει να αποφεύγεις σε καλλυντικά και χημικά είναι οι φθαλικές ενώσεις, καθώς και το BPA που βρίσκεται στα πλαστικά. Π.χ. ένα σημαντικό, αλλά και εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να αφαιρέσεις το ημιμόνιμο μανικιούρ σου (περιέχει φθαλικές ενώσεις) που θα έχεις μάλλον από τις γιορτές. Το λέω επειδή όταν έκανα εγώ την ωοληψία μου και τις εμβρυομεταφορές μου στο Ιασώ δεν είδα ούτε μία ασθενή χωρίς ημιμόνιμο! Επίσης να κάνεις πολλά και συχνά γεύματα για να μην έχεις αυξομειώσεις στο ζαχαρό σου (και μετά την εμβρυομεταφορά). Είναι κι άλλα πολλά που τώρα επειδή είμαι έξω από το χορό εδώ και 2 χρόνια δεν τα έχω πρόχειρα στο μυαλό μου για να σου τα γράψω. Διάβασε το βιβλίο και θα σε διαφωτίσει.

@Troia αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να προωθήσεις και σε εμένα το βιβλίο;

tvXOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

είσαι τυχερή που έχεις τετοια πεθερά. κάποια κοπέλα είχε γράψει κάποια στιγμή ότι πήγαν μια βδομάδα στο σπίτι τις πεθεράς διακοπές και όχι μόνο θα δεν είδε θάλασσα της έβαψε και όλο το σπίτι μόνη της με τον άντρα της μέσα έξω 😂😂😂😂

Ωχ τι κρίμα! Πω πω. Όχι έχω καλά πεθερικά και ο κουνιάδος μου και η γυναίκα του με αγαπάνε πολύ, και από οτι φαίνεται με αγαπάει και η κόρη τους (14 μηνών). Η πεθερά μου είναι πολύ καλή σπάνια την πιάνει το πεθεριλικη αχχαχαχα σηκώνει φρύδι, θέλει να σε ψαρωσει, σου την λέει με τρόπο. Αλλά είναι πολύ καλός άνθρωπος. Λογικό να την πιάνει κάποιες φορές, έγω κράτησα τον γιο της στην Αθήνα, ενώ ένα μήνα πριν με γνωρίσει είχε μετακομίσει τα μισά πράγματα του στα Γιάννενα. Χαχχαχχαχα απορώ πως με αγαπάει αυτή η γυναίκα. Η μαμά μου είναι πολύ χειρότερη με τα αγόρια της 🤣🤣🤣🤣 ο πεθερός μου επίσης φανταστικός. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να με παρεις κ μενα μαζι χχαχαχ... Μαλλον χρειάζομαι λίγη χαλάρωση για να πιάσει το εμβρυο! 

Καλα και οταν θα μου πουν ειδες που ηρέμησες και τα κατάφερες;;; τους εχω έτοιμη απάντηση... '' ειχατε δικιο τελικα ηθελε χαλάρωση! το ενα μωρο το επιασα γιατι ξυνομουν με το δεξι χέρι, και το αλλο επειδή ξυνομουν με το αριστερο καποια στιγμη ξυνομουν ταυτοχρονα και τσουυυπ τα δίδυμα !!! Το εχω πει στον άντρα μου, πως αν κανουμε διδυμακια θα τους αλλαξω τα φωτα... 🤭

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Να με παρεις κ μενα μαζι χχαχαχ... Μαλλον χρειάζομαι λίγη χαλάρωση για να πιάσει το εμβρυο! 

Καλα και οταν θα μου πουν ειδες που ηρέμησες και τα κατάφερες;;; τους εχω έτοιμη απάντηση... '' ειχατε δικιο τελικα ηθελε χαλάρωση! το ενα μωρο το επιασα γιατι ξυνομουν με το δεξι χέρι, και το αλλο επειδή ξυνομουν με το αριστερο καποια στιγμη ξυνομουν ταυτοχρονα και τσουυυπ τα δίδυμα !! Το εχω πει στον άντρα μου, πως αν κανουμε διδυμακια θα τους αλλαξω τα φωτα... 🤭

• Χαχα 4

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ωχ τι κρίμα! Πω πω. Όχι έχω καλά πεθερικά και ο κουνιάδος μου και η γυναίκα του με αγαπάνε πολύ, και από οτι φαίνεται με αγαπάει και η κόρη τους (14 μηνών). Η πεθερά μου είναι πολύ καλή σπάνια την πιάνει το πεθεριλικη αχχαχαχα σηκώνει φρύδι, θέλει να σε ψαρωσει, σου την λέει με τρόπο. Αλλά είναι πολύ καλός άνθρωπος. Λογικό να την πιάνει κάποιες φορές, έγω κράτησα τον γιο της στην Αθήνα, ενώ ένα μήνα πριν με γνωρίσει είχε μετακομίσει τα μισά πράγματα του στα Γιάννενα. Χαχχαχχαχα απορώ πως με αγαπάει αυτή η γυναίκα. Η μαμά μου είναι πολύ χειρότερη με τα αγόρια της 🤣🤣🤣🤣 ο πεθερός μου επίσης φανταστικός. 

μη μιλάς καθόλου τότε. αχχχ ας μην γίνουμε κακές πεθερές δεν θα το αντέξω. από τον μεγάλο γιο μπορεί να γίνω σύντομα από τον μικρό αν ζω σίγουρα θα έχω άνοια τότε οπότε θα γλυτώσει η μία νύφη μου 😂😂😂

• Χαχα 7

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Καλα και οταν θα μου πουν ειδες που ηρέμησες και τα κατάφερες;;; τους εχω έτοιμη απάντηση... '' ειχατε δικιο τελικα ηθελε χαλάρωση! το ενα μωρο το επιασα γιατι ξυνομουν με το δεξι χέρι, και το αλλο επειδή ξυνομουν με το αριστερο!! Το εχω πει στον άντρα μου, πως αν κανουμε διδυμακια θα τους αλλαξω τα φωτα... 🤭

Έτσι πρέπει!!!!!! Χαχαχχαχαχα 

Εγώ αυτό θα πω. Έμεινα έγκυος γιατί χαλάρωσα. Έκατσα στοκ καναπέ και έτρωγα μελομακάρονα. Τον Μάιο που δεν τα κατάφερα δεν είχα μελομακάρονα 🤣🤣🤣🤣

• Χαχα 7

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...