Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

15 minutes ago, Angot said:

Δεν πονουσα κατα τη διάρκεια. Με επιασε μετα.. Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να κάνει συσπάσεις η μητρα μου λόγω τπυ σπερματος.. 

Ναι μετά πονούσα κι εγω, δεν το ειπα σωστά. Και ο πόνος ήταν σαν να είναι στο έντερο 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Kate92 είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια! Εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Έγραφα παλιότερα,αλλά σας παρακολουθώ ακόμα. Μη σε αγχωνει ο θυρεοειδής, εφόσον το παρακολουθείς όλα θα είναι καλά. Κι εγώ είμαι έγκυος σε δίδυμα στο 7ο μήνα και ως τώρα παρέμεινε σταθερός και δε μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Εννοείται όμως να σε παρακολουθεί ενδοκρινολόγος στενά! Φύλαγε τα ρούχα σου....

Όσο για την ξεκούραση, η κάθε κύηση είναι διαφορετική, αλλά κι εμένα ο γιατρός από τον πρώτο υπέρηχο μου είπε ξεκάθαρα πολληηη ξεκούραση, όχι δουλειές στο σπίτι (μου τις εκοψε εντελώς, ούτε να πλύνω τα πιατα που λέει ο λογος), να πηγαίνω στη δουλειά μου εφόσον ήταν καθιστική, αλλά χαλαρά και χωρίς αγχος. Δουλευα μέχρι πριν δύο εβδομάδες,αλλά σταμάτησα γιατί πλέον ζοριζομαι με τα πάντα καιου δημιουργούσε άγχος! Όλα καλά θα πάνε! Να πιστεύεις τα μωρά σου! Αν μπορώ να σου φανώ χρήσιμη σε κάτι, είμαι στη διάθεσή σου.

Σε ευχαριστω πολύ ! Με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια σου! Προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο μπορώ, αλλά το 9ωρο στο γραφείο δε το γλιτώνω , θέλω πολύ να πάει καλά αυτή η κυηση και σκέφτομαι ότι και εγώ στο 6μηνο-7μηνο θα σταματήσω. Είχα μια αποβολή στην 9η εβδομάδα μέσα στο 2022 από φυσική σύλληψη.. και τώρα ειδικα με τη δίδυμη έχω διπλή αγωνία αν όλα θα εξελιχθούν ομαλά! 

Σημερα κάπου διάβασα ότι στη δίδυμη  δικαιούσαι 12 εβδομάδες άδεια πριν και δε θυμάμαι πόσες μετά .. αντί 8 και 9 ! Ισχύει κάτι τέτοιο ;; 

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι μετά πονούσα κι εγω, δεν το ειπα σωστά. Και ο πόνος ήταν σαν να είναι στο έντερο 

Να μην ανησυχώ τοτε. Συμβαίνει απ οτι καταλαβα...  Ουτε σεξ να μη κάνουμε δλδ 🤣

• Χαχα 4

πρίν από 11 λεπτά , Chris87 είπε:

Σε ευχαριστω πολύ ! Με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια σου! Προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο μπορώ, αλλά το 9ωρο στο γραφείο δε το γλιτώνω , θέλω πολύ να πάει καλά αυτή η κυηση και σκέφτομαι ότι και εγώ στο 6μηνο-7μηνο θα σταματήσω. Είχα μια αποβολή στην 9η εβδομάδα μέσα στο 2022 από φυσική σύλληψη.. και τώρα ειδικα με τη δίδυμη έχω διπλή αγωνία αν όλα θα εξελιχθούν ομαλά! 

Σημερα κάπου διάβασα ότι στη δίδυμη  δικαιούσαι 12 εβδομάδες άδεια πριν και δε θυμάμαι πόσες μετά .. αντί 8 και 9 ! Ισχύει κάτι τέτοιο ;; 

Επειδή είναι δίδυμα θα σε βγάλει ο γιατρος σου σε άδεια πιο νωρίς 100% μετα τον 5ο δεν θα σε αφήσει να καθεσε τόσες ώρες οποτε γενικα φροντισε με την δουλειά να έχεις κλείσει εκκρεμότητες  

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Να μην ανησυχώ τοτε. Συμβαίνει απ οτι καταλαβα...  Ουτε σεξ να μη κάνουμε δλδ 🤣

Αυτό έλεγα και εγώ προχθες στον άντρα μου.. ενώ ο φυσικός τρόπος απόκτησης παιδιού περιλαμβάνει πολύ σεξ..με την εξωσωματική ξεχνάς και τα βασικά..

Αλήθεια, όσες έχετε εμπειρία, πότε κάνατε σεξ μετά την εμβρυομεταφορά και το θετικό τεστ; Ο γιατρός μου είχε πει όχι μέχρι την 1η β-χοριακή, αλλά ξέχασα να ρωτήσω σήμερα την μαία... 

On 2/1/2023 at 1:08 ΜΜ, Orchid88 είπε:

Καλή Χρονιά να έχουμε κορίτσια με υγεία, ευτυχία, αγάπη και το 2023 να φέρει σε όλες μας τα θαυματάκια μας!!

Έκανα 2η χοριακή σήμερα και ανέβηκε στο 91,33 από 57,47 που είχα το Σάββατο. Είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι από το κέντρο γιατί δεν ανέβηκε όσο περίμεναν... Εγώ παραμένω όμως αισιόδοξη και αναμένω την 3η χοριακή την Τετάρτη.

Χαιρόμαστε για κάθε ένα μικρό βήμα που κάνουμε... 

3η χοριακή σήμερα κορίτσια και ανεβήκαμε στο 170,80 !!! 🌈

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Chris87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς δουλεύεις αρκετές ώρες! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, οπότε ρύθμισα μόνη μου το ωράριο μου. Εξαρχής μείωσα το 8ωρο μου σε 6ωρο, τρεις φορές τη βδομάδα. Και στον τέταρτο μήνα, λόγω μιας επιπλοκής που είχα, κράτησα 5ωρο κάθε μέρα, με το σκεπτικό να κλείσω τις εκκρεμότητες μου ως τα Χριστούγεννα. Δυστυχώς για τις άδειες δε γνωρίζω, αλλά νομίζω πως ο γυναικολόγος μπορεί να σου δικαιολογήσει έξτρα άδεια οσο καιρό είσαι έγκυος.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια καλησπερα και καλη χρονια. Δεν περναω καλα τις τελευταίες μερες... Σκέφτομαι οτι πρωτοχρονιά θα γεννούσα και εχω πεσει, γι αυτο χαθηκα!!! @Ria_ λυπαμαι για την ατυχία σου, σε καταλαβαίνω οσο δε φαντάζεσαι... Περναει αλλα οχι τελειως... Παντα θα το εχεις σαν βαρος μεσα σου!

Κατι άσχετο ρε κορίτσια, δεν αφορα αυτό το topic αλλα λογω την επαφης μας τοσο καιρο ηθελα να ρωτησω. Ειχα ελεύθερη επαφη χθες το βραδυ με τον αντρα μου και απο κεινη την ώρα μεχρι και τωρα έχω πονους περιοδου - μεση και μια αισθηση ότι κατεβασα περιοδο (δεν εχω τιποτα περα απο διαφαβα υγρα όμως ) ... Να πω οτι κατα τη διαρκεια της επαφης δεν πονουσα, ουτε ειχα κάποια ενοχληση. Περιμενω σε 12 μερες περιπου περιοδο οποτε να πεις οτι θα μου ερθει σήμερα αύριο. Εχω αρχισει να ανησυχώ μηοως συμβαίνει κατι μετα απο τις τοσες φορες που εχω πειραξει τα μέσα μουμ

Καλησπέρα κοριτσι μου και σε ευχαριστώ πολύ ναι το ξέρω δυστυχώς ,είναι η δεύτερη φορα που μου συμβαίνει και πίστευα ότι δε θα μου ξανασυμβεί . Πριν χρόνια με άλλο σύντροφο όταν ακόμα δεν σκεφτόμουν για παιδί όπως τώρα είχα μείνει έγκυος είδαμε σάκο στην αρχή αλλά όταν πήγαμε για καρδουλα δε χτύπουσε και έκανα αποξεση. Πολλές φορές ακόμα κ τώρα κοντά 10 χρόνια μετά τ σκέφτομαι ακόμα λέω πράγματα ή θυμάμαι πράγματα από εκείνη τη περίοδο ,πάντα υπάρχει αυτό το αγκάθι . 

Αυτή τη φορά δε ξέρω ντρέπομαι που το λέω ναι μεν είχα θετικό προαίσθημα ότι θα πάνε όλα καλά αλλά από την άλλη είχα και ένα πράγμα δε ξέρω πως να το πω σαν σαν ένστικτο ότι κάτι θα γίνει αλλά όχι απαραίτητα ένστικτο δε ξέρω πως να το πω.  Έλεγε ο άντρας μου πράγματα έκανε όνειρα ήθελε να το πει και τον σταματαγα ,ίσως υποσυνείδητα είχα το φόβο αυτού που έπαθα τότε και μετά ενοιωθα άσχημα γιατί αυτός δε μπορούσε να το καταλάβει και τον άφηνα. Αλλά αυτός ο φόβος πια δε πιστεύω ότι θα φύγει κ ποτέ ,ελπίζω μόνο την επόμενη να σταθούμε πάλι τυχερή κ να πάνε όλα καλά.  Και σε εσένα εύχομαι το ίδιο ,ήταν ακόμα πιο δυσκολο για σένα ❤️

• Λυπημένη/-ος 3

Καλησπέρα σε όλες και καλή χρονιά να έχουμε! Εν όψει αφαίρεσης ενός μεγάλου υπορογόνιου ινομυώματος βρίσκομαι στη φάση εύρεσης γιατρού. Γνωρίζει καμιά σας τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη στη Θεσ/κη ;Είναι καθηγητής στο Αριστοτέλειο και χειρουργεί  και ιδιωτικά....

On 30/12/2022 at 9:22 ΠΜ, Troia είπε:

@happiness79Να σας ζήσουν και καλή ανατροφή!!!! Μπαίνω σπάνια πια και μόλις διάβασα τα νέα σας! 15 Δεκ. έχει γενέθλια και ο άντρας μου. Tip για τοξότες: να μη νιώθουν ότι τους λέτε τι να κάνουν...Θέλει τρόπο για να τους βάλετε να κάνουν κάτι...

Χαχαχα!! Χρήσιμο tip!!! Νορμάλ άνθρωποι οι Τοξότες λοιπόν, χαίρομαι, καλά θα τα πάμε!!! Να τον χαίρεσαι τον άντρα σου και ευχαριστούμε για τις ευχές! Φιλάκια!

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αχ ρε κορίτσι ακριβώς σαν και σένα είμαι κι εγώ. Μία έχω αγωνία και προσμονή και την άλλη μία απίστευτη άρνηση και δεν θέλω να φτάσει η ώρα. Είναι ο φόβος της αποτυχίας αυτός. Έλεγα θα είμαι ήρεμη αυτή την φορά αλλά βλακείες.  Πότε είναι η ετ σου; Εγώ υπολογίζω την άλλη Παρασκευή ή Σάββατο. Αύριο έχω τον 2ο υπέρηχο

Πήγα να το βάλω εδώ δημόσια για όποιο κορίτσι θέλει να το κατεβάσει αλλά δεν με αφήνει να το στείλω. Στο έστειλα σε προσωπικό. 

Αν το θέλει και κάποιο άλλο κορίτσι ας μου πει. 

Αύριο έχω κι εγώ υπέρηχο, υπολογίζουμε την αλλη Παρασκευή την ετ εάν όλα πάνε καλά!!

Παρέα θα είμαστε εν αναμονή αποτελεσμάτων σε αναμμένα κάρβουνα!

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθω έτσι και τώρα το έχω πάει παραπέρα....νιώθω άσχημα που δεν έχω καλό προαίσθημα. Από τώρα το καταδίκασα μέσα μου ....και δεν είναι καθόλου καλό  

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για τις 2 μας και να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.

5 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Καταλαβαίνω το άγχος σου, και εγώ το ίδιο έκανα. Από τα Χριστούγεννα και μετά δεν πήγα πουθενά διότι δεν θέλω να κολλήσω τίποτα και να αρρωστήσω τώρα. Έχω μόνιμο άγχος σαν και σένα, μην το ένα μην το άλλο, και μην αποτύχει, αλλά...

...δεν βγαίνει έτσι. Αυτομαστιγωνόμαστε, και ουσιαστικά μόνο κακό κάνουμε. Ώρες ώρες που μου έρχονται αναλαμπές σοφίας, θυμίζω στον εαυτό μου ότι όλο αυτό είναι ένα ταξίδι προς τη μητρότητα, προφανώς πιο 'δύσκολο' από το ταξίδι προς τη μητρότητα που παίρνουν άλλες κοπέλες που αποκτούν τα μωρά τους με φυσιολογικό τρόπο, αλλά δεν παύει να είναι ένα ταξίδι, που στον προορισμό έχει κάτι τόσο ανεκτίμητο. Δες το σαν ένα ταξίδι που το έχεις ξεκινήσει, έχεις φορτώσει το αμάξι με μπαγκάζια, έχεις βάλει μέσα όσα περισσότερα μπορούσες και θυμήθηκες, άρα έχεις κάνει ότι καλύτερο μπορείς... και από εκεί και πέρα, μπορεί στο δρόμο να σκάσει το λάστιχο, τι να κάνουμε, δεν είχες έλεγχο πάνω σε αυτό! Μπορεί στα μισά του δρόμου να σκεφτείς ότι ξέχασες την οδοντόβουρτσα σου... ε εντάξει, είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ατυχίες μπορεί να μας συμβούν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κάνουμε πάντα ότι καλύτερο μπορούμε όμως, και ελπίζουμε για το καλύτερο. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει καθόλου αυτό που σου είπα. Σου εύχομαι ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, και η πρώτη να είναι και η τελευταία σου εμβρυομεταφορά, και να έχεις σύντομα μια χοριακή ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! 🥰

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. 

Κάνω διατροφή εδώ και πολύ καιρό, προσέχω τι τρώω, ισορροπημένη διατροφή, μικρά και συχνά γεύματα. Αλάτι δεν ρίχνω ποτέ επιπλέον από όσο έχω βάλει στο μαγείρεμα, αλλά δεν το έχω κόψει σύριζα, δηλ δεν τρώω το φαγητό ανάλατο... γλυκά με μέτρο, τώρα για τους επόμενους μήνες θα τα κόψω τελείως... ημιμόνιμο δεν κάνω ποτέ, απλό μανικιούρ πάντα...απλά ρωτούσα περισσότερο όσον αφορά πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν την διαδικασία απότομα. 

Αν μπορείς να μου στείλεις το βιβλίο, θα βοηθούσε να πάρω μερικές ακόμα ιδέες. Ευχαριστώ! 

Σ ευχαριστώ πολύυυυ!!Ταξίδι προς τη μητρότητα....Τι ωραίο που ακούγεται :)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Αγάπ είπε:

Αύριο έχω κι εγώ υπέρηχο, υπολογίζουμε την αλλη Παρασκευή την ετ εάν όλα πάνε καλά!!

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθω έτσι και τώρα το έχω πάει παραπέρα....νιώθω άσχημα που δεν έχω καλό προαίσθημα. Από τώρα το καταδίκασα μέσα μου ....και δεν είναι καθόλου καλό  

Συγνώμη που πετάγομαι έτσι, αλλά εμένα ένα πράγμα με βοήθησε στην δεύτερη εμβρυομεταφορα. 

Πήρα όλη την άδεια μου, έκατσα κυριολεκτικά σαν να είμαι διακοπές και μου αξίζει ο ύπνος και η χαλάρωση και πολύ ταινία να μην σκέφτομαι. Μετά ερχόταν ο άντρας μου το απόγευμα και λέγαμε άσχετα, οπότε με έπιανε το άγχος λέγαμε βλακείες. Όλα ήταν καλά μέχρι την 9η μέρα που είδα αίμα ποτάμι. Από τότε η ψυχολογία μου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. 

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα, είχα για τα πάντα τύψεις , πολύ πολύ άγχος και νεύρα και σίγουρη ότι δεν θα πετύχει. Εκεί είχα βιοχημική και έκανα 6 μήνες να συνέλθω. Ένιωθα πάρα πολλές τύψεις.

Χαλαρά όσο μπορείτε. Κυριολεκτικά αυτές οι δύο εβδομάδες αναμονής σας αξίζει να ξεκουραστείτε. Έχετε τραβήξει πολλά.❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

Πήγαν όλα καλά στο γιατρό , κάναμε τον πρώτο υπέρηχο, είδαμε 2 σάκους και την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να δούμε αν είναι όλα οκ και αναπτύσσονται έμβρυα κανονικά. Εγώ συνεχίζω να είμαι πολύ επιφυλακτική ωστόσο γιατί έχω καεί στο παρελθόν και  κρατώ μικρό καλάθι τις πρώτες εβδομάδες..
Μάλλον έπαθα κάποια μικρή αποκόλληση και εξού το ροζ αίμα , αλλα αφού σταματησε την ίδια ημέρα δεν τον ανησυχεί. 
Επισης με ξεκίνησε Τ4 , ενω η μέτρηση ήταν μέσα στα φυσιολογικά όρια ( είχα 2 και είναι έως 4.5 το όριο), λέγοντας ότι πρέπει να μείνω χαμηλά γιατί ο θυρεοειδής θα τα παίξει με τη δίδυμη. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη αυτό ;; 

Συγχαρητήρια :) Εύχομαι όλα να κυλήσουν φυσιολογικά χωρίς ανεπάντεχα γεγονότα!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 50 λεπτά , Αγάπ είπε:

Θετική σκέψη και φρόντισε να απασχολείς το μυαλό σου με ευχάριστα και ενδιαφέρονται θέματα. Ένα όμορφο βιβλίο, μια ωραία ταινία, περπάτημα και ήπια γυμναστική βοηθούν κάπως την κατάσταση. Εγώ αύριο έχω τον 1ο υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

52 minutes ago, Αγάπ said:

Μαζί θα είμαστε! Ωραία! 
Κι εγώ την έχω λίγο καταδικάσει, μην ανησυχείς, είναι λογικό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και για τις δυο μας 🙏🏻

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...