Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Chris87 είπε:

Εσυ είσαι πολύ ψύχραιμη !! Εγω μια επικοινωνία την εκανα μαζί του αλλά αφού δεν εξελίχθηκε σε αιμορραγία , ηρεμησα! Είναι σύνηθες να βλέπουμε ροζ- καφέ υγρά αλλά επειδή κανεις δε ξέρει την εξέλιξη τους , καλό είναι να μην έχουμε ούτε αυτά μου εξηγούσε.. 

Το είχα διαβάσει και ήξερα τι να περιμένω. Έμπαινα κάθε εβδομάδα στο site του Ιασώ εκεί όπου περιγράφει τα στάδια της εγκυμοσύνης ανά εβδομάδα και είχα διαβάσει ότι σε αυτές τις εβδομάδες μπορεί να συμβεί αυτό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, έχω δυο ερωτήσεις:

1. Τώρα που μπαίνω στα βαθιά και ξεκινάμε διέγερση τέλη του μήνα, τι πρέπει να προσέχω στην καθημερινή μου ρουτίνα; ένα από τα πράγματα που με αγχώνει είναι μήπως φάω κάτι που δεν πρέπει; πχ έχω διαβάσει εδώ ότι δεν πρέπει να τρώω αλάτια πολλά και ζάχαρες, έτσι; επίσης από κρέμες και καλλυντικά, τι μπορώ να χρησιμοποιώ; επειδή γενικά έχω λιπαρό/μεικτό δέρμα, η κρέμα προσώπου που χρησιμοποιούσα ως τώρα είχε σαλικυλικό οξύ, έβαζα που και που μία άλλη με ρετινόλη, κλπ. και από ότι έχω διαβάσει εδώ αυτά απαγορεύονται στη φάση αυτή και στην εγκυμοσύνη... μήπως μπορείτε να μου συστήσετε εσείς με προσωπικό μήνυμα προιόντα που χρησιμοποιείτε ή που σας είπε ο γιατρός σας (μην θεωρηθεί ότι κάνουμε και διαφήμιση!), πχ κρέμα προσώπου; αντηλιακή; Θα ρωτήσω και τον γυναικολόγο εννοείται. 

2. Όσες κάνατε προεμφυτευτικό έλεγχο στα έμβρυα, πόσο διάστημα πήρε από την 5η ημέρα (βλαστοκύστες) μέχρι να σας επιστρέψουν τα αποτελέσματα για το πόσα έμβρυα είναι υγιή;

πρίν από 25 λεπτά , MarGe2022 είπε:

1. Τώρα που μπαίνω στα βαθιά και ξεκινάμε διέγερση τέλη του μήνα, τι πρέπει να προσέχω στην καθημερινή μου ρουτίνα; ένα από τα πράγματα που με αγχώνει είναι μήπως φάω κάτι που δεν πρέπει; πχ έχω διαβάσει εδώ ότι δεν πρέπει να τρώω αλάτια πολλά και ζάχαρες, έτσι; επίσης από κρέμες και καλλυντικά, τι μπορώ να χρησιμοποιώ; επειδή γενικά έχω λιπαρό/μεικτό δέρμα, η κρέμα προσώπου που χρησιμοποιούσα ως τώρα είχε σαλικυλικό οξύ, έβαζα που και που μία άλλη με ρετινόλη, κλπ. και από ότι έχω διαβάσει εδώ αυτά απαγορεύονται στη φάση αυτή και στην εγκυμοσύνη... μήπως μπορείτε να μου συστήσετε εσείς με προσωπικό μήνυμα προιόντα που χρησιμοποιείτε ή που σας είπε ο γιατρός σας (μην θεωρηθεί ότι κάνουμε και διαφήμιση!), πχ κρέμα προσώπου; αντηλιακή; Θα ρωτήσω και τον γυναικολόγο εννοείται. 

2. Όσες κάνατε προεμφυτευτικό έλεγχο στα έμβρυα, πόσο διάστημα πήρε από την 5η ημέρα (βλαστοκύστες) μέχρι να σας επιστρέψουν τα αποτελέσματα για το πόσα έμβρυα είναι υγιή;

Εγώ δεν έτρωγα αλάτι και ζάχαρη καθολου αλλά μου είχε πει να τρώω πολλά αυγά. Κατά τ αλλά δεν άλλαξα κάτι στις κρεμες.....μια ενυδατική προσώπου βάζω όλη κι ολη και δεν έβαψα νύχια. Όπως έχουν προτείνει και άλλες κοπέλες στο παρελθόν μπορείς να διαβάσεις το βιβλίο  "it all starts with an egg" το οποίο δίνει καλές συμβουλές για γονιμότητα και διατροφή.

Κοριτσια ετοιμάζομαι για την πρώτη μου εμβρυομεταφορα την επόμενη εβδομάδα και η διάθεση μου έχει γίνει ασανσέρ. Από εκεί που είχα αγωνία και λαχτάρα να ξεκινήσω, τώρα νιώθω άγχος και απογοήτευση, φοβάμαι την αποτυχία πιστεύω. Νόμιζα ότι θα βοηθουσαν και οι διακοπές των Χριστουγέννων και το όλο κλίμα αλλά μάλλον με έκανε χειρότερα αφού ψιλοκλειστηκα για να μην κολλήσω κοβιντ και μου ακυρώσουν την προσπάθεια.

Ουφφφ.....καταλαβαίνω ότι μόνο με το άγχος αρνητικά αποτελέσματα μπορώ να προκαλέσω αλλά ολό λέω να μην αγχώνομαι και καθε μερα ξυπνάω με τις ίδιες αρνητικές σκέψεις φόβου και άγχους για το πώς θα πάει. Τι πράγμα κι αυτό....

πρίν από 29 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Αν βρεις τόσο ψαγμένο γυναικολόγο που να σου δώσει τέτοιες συμβουλές, πες μας τον κι εμάς...

Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής που αναφέρει το βιβλίο που έγραψε η κοπέλα παραπάνω καλό είναι να έχουν ξεκινήσει 3 μήνες πριν την ωοληψία, διότι τόσο κάνουν τα ωάρια να ωριμάσουν. Το αλάτι κόβεται στην περίπτωση που είσαι υποψήφια για υπερδιέγερση (εγώ δεν ήμουν και δεν άλλαξα κάτι σε αυτό), αλλά η ζάχαρη ανήκει στις τροφές που προκαλούν φλεγμονές (μαζί με άλλα) και επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων (έχει σχέση και με την αντίσταση στην ινσουλίνη που κάνει τα ωάριά μας πιο σκληρά). Για τα καλλυντικά, διάβασε το βιβλίο (αν θέλεις, σου το στέλνω σε pdf) και θα σου εξηγήσει τι βλάπτει και τι όχι. Αυτό που πρέπει να αποφεύγεις σε καλλυντικά και χημικά είναι οι φθαλικές ενώσεις, καθώς και το BPA που βρίσκεται στα πλαστικά. Π.χ. ένα σημαντικό, αλλά και εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να αφαιρέσεις το ημιμόνιμο μανικιούρ σου (περιέχει φθαλικές ενώσεις) που θα έχεις μάλλον από τις γιορτές. Το λέω επειδή όταν έκανα εγώ την ωοληψία μου και τις εμβρυομεταφορές μου στο Ιασώ δεν είδα ούτε μία ασθενή χωρίς ημιμόνιμο! Επίσης να κάνεις πολλά και συχνά γεύματα για να μην έχεις αυξομειώσεις στο ζαχαρό σου (και μετά την εμβρυομεταφορά). Είναι κι άλλα πολλά που τώρα επειδή είμαι έξω από το χορό εδώ και 2 χρόνια δεν τα έχω πρόχειρα στο μυαλό μου για να σου τα γράψω. Διάβασε το βιβλίο και θα σε διαφωτίσει.

πρίν από 21 λεπτά , Troia είπε:

Αν βρεις τόσο ψαγμένο γυναικολόγο που να σου δώσει τέτοιες συμβουλές, πες μας τον κι εμάς...

Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής που αναφέρει το βιβλίο που έγραψε η κοπέλα παραπάνω καλό είναι να έχουν ξεκινήσει 3 μήνες πριν την ωοληψία, διότι τόσο κάνουν τα ωάρια να ωριμάσουν. Το αλάτι κόβεται στην περίπτωση που είσαι υποψήφια για υπερδιέγερση (εγώ δεν ήμουν και δεν άλλαξα κάτι σε αυτό), αλλά η ζάχαρη ανήκει στις τροφές που προκαλούν φλεγμονές (μαζί με άλλα) και επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων (έχει σχέση και με την αντίσταση στην ινσουλίνη που κάνει τα ωάριά μας πιο σκληρά). Για τα καλλυντικά, διάβασε το βιβλίο (αν θέλεις, σου το στέλνω σε pdf) και θα σου εξηγήσει τι βλάπτει και τι όχι. Αυτό που πρέπει να αποφεύγεις σε καλλυντικά και χημικά είναι οι φθαλικές ενώσεις, καθώς και το BPA που βρίσκεται στα πλαστικά. Π.χ. ένα σημαντικό, αλλά και εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να αφαιρέσεις το ημιμόνιμο μανικιούρ σου (περιέχει φθαλικές ενώσεις) που θα έχεις μάλλον από τις γιορτές. Το λέω επειδή όταν έκανα εγώ την ωοληψία μου και τις εμβρυομεταφορές μου στο Ιασώ δεν είδα ούτε μία ασθενή χωρίς ημιμόνιμο! Επίσης να κάνεις πολλά και συχνά γεύματα για να μην έχεις αυξομειώσεις στο ζαχαρό σου (και μετά την εμβρυομεταφορά). Είναι κι άλλα πολλά που τώρα επειδή είμαι έξω από το χορό εδώ και 2 χρόνια δεν τα έχω πρόχειρα στο μυαλό μου για να σου τα γράψω. Διάβασε το βιβλίο και θα σε διαφωτίσει.

Το βιβλίο από πού μπορώ να το προμηθευτώ;

Διαφημίσεις

29 minutes ago, Αγάπ said:

Εγώ δεν έτρωγα αλάτι και ζάχαρη καθολου αλλά μου είχε πει να τρώω πολλά αυγά. Κατά τ αλλά δεν άλλαξα κάτι στις κρεμες.....μια ενυδατική προσώπου βάζω όλη κι ολη και δεν έβαψα νύχια. Όπως έχουν προτείνει και άλλες κοπέλες στο παρελθόν μπορείς να διαβάσεις το βιβλίο  "it all starts with an egg" το οποίο δίνει καλές συμβουλές για γονιμότητα και διατροφή.

Κοριτσια ετοιμάζομαι για την πρώτη μου εμβρυομεταφορα την επόμενη εβδομάδα και η διάθεση μου έχει γίνει ασανσέρ. Από εκεί που είχα αγωνία και λαχτάρα να ξεκινήσω, τώρα νιώθω άγχος και απογοήτευση, φοβάμαι την αποτυχία πιστεύω. Νόμιζα ότι θα βοηθουσαν και οι διακοπές των Χριστουγέννων και το όλο κλίμα αλλά μάλλον με έκανε χειρότερα αφού ψιλοκλειστηκα για να μην κολλήσω κοβιντ και μου ακυρώσουν την προσπάθεια.

Ουφφφ.....καταλαβαίνω ότι μόνο με το άγχος αρνητικά αποτελέσματα μπορώ να προκαλέσω αλλά ολό λέω να μην αγχώνομαι και καθε μερα ξυπνάω με τις ίδιες αρνητικές σκέψεις φόβου και άγχους για το πώς θα πάει. Τι πράγμα κι αυτό....

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Καταλαβαίνω το άγχος σου, και εγώ το ίδιο έκανα. Από τα Χριστούγεννα και μετά δεν πήγα πουθενά διότι δεν θέλω να κολλήσω τίποτα και να αρρωστήσω τώρα. Έχω μόνιμο άγχος σαν και σένα, μην το ένα μην το άλλο, και μην αποτύχει, αλλά...

...δεν βγαίνει έτσι. Αυτομαστιγωνόμαστε, και ουσιαστικά μόνο κακό κάνουμε. Ώρες ώρες που μου έρχονται αναλαμπές σοφίας, θυμίζω στον εαυτό μου ότι όλο αυτό είναι ένα ταξίδι προς τη μητρότητα, προφανώς πιο 'δύσκολο' από το ταξίδι προς τη μητρότητα που παίρνουν άλλες κοπέλες που αποκτούν τα μωρά τους με φυσιολογικό τρόπο, αλλά δεν παύει να είναι ένα ταξίδι, που στον προορισμό έχει κάτι τόσο ανεκτίμητο. Δες το σαν ένα ταξίδι που το έχεις ξεκινήσει, έχεις φορτώσει το αμάξι με μπαγκάζια, έχεις βάλει μέσα όσα περισσότερα μπορούσες και θυμήθηκες, άρα έχεις κάνει ότι καλύτερο μπορείς... και από εκεί και πέρα, μπορεί στο δρόμο να σκάσει το λάστιχο, τι να κάνουμε, δεν είχες έλεγχο πάνω σε αυτό! Μπορεί στα μισά του δρόμου να σκεφτείς ότι ξέχασες την οδοντόβουρτσα σου... ε εντάξει, είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ατυχίες μπορεί να μας συμβούν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κάνουμε πάντα ότι καλύτερο μπορούμε όμως, και ελπίζουμε για το καλύτερο. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει καθόλου αυτό που σου είπα. Σου εύχομαι ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, και η πρώτη να είναι και η τελευταία σου εμβρυομεταφορά, και να έχεις σύντομα μια χοριακή ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! 🥰

28 minutes ago, Troia said:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. 

Κάνω διατροφή εδώ και πολύ καιρό, προσέχω τι τρώω, ισορροπημένη διατροφή, μικρά και συχνά γεύματα. Αλάτι δεν ρίχνω ποτέ επιπλέον από όσο έχω βάλει στο μαγείρεμα, αλλά δεν το έχω κόψει σύριζα, δηλ δεν τρώω το φαγητό ανάλατο... γλυκά με μέτρο, τώρα για τους επόμενους μήνες θα τα κόψω τελείως... ημιμόνιμο δεν κάνω ποτέ, απλό μανικιούρ πάντα...απλά ρωτούσα περισσότερο όσον αφορά πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν την διαδικασία απότομα. 

Αν μπορείς να μου στείλεις το βιβλίο, θα βοηθούσε να πάρω μερικές ακόμα ιδέες. Ευχαριστώ! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MarGe2022 είπε:

Εγώ θα σου πω από την δική μου πρόσφατη εμπειρία ότι καλό θα ήταν να κόψεις τη ζάχαρη και το αλάτι , όσο περισσότερο μπορείς ειδικά αν έχεις στο πρωτόκολλο σου κορτιζόνη. Και για λόγους αισθητικής - δε θα πρηστεις- αλλά κυρίως για λόγους υγείας. Επίσης πρόσθεσε στη διατροφή σου 3-5 ασπράδια ημερησίως , βοηθούν πολύ την διαδικασία και για να αποφευχθεί η υπερδιέγερση και κατόπιν στην εμφύτευση του εμβρύου. Περιόρισε την καφεΐνη , τη νικοτίνη και το αλκοόλ στο ελάχιστο και πάρε βιταμίνες για την ενίσχυση της ποιότητας των ωαρίων σου. Φαντάζομαι ήδη κάτι θα σου έχουν προτείνει να παίρνεις, εγώ 30 ημέρες πριν είχα ξεκινήσει profertil και D3. 
Όσον αφορά στα νύχια και στα μαλλιά φέρεσαι σαν να είσαι έγκυος πρώτου τριμήνου , δεν βάφεις μαλλιά και δεν κανεις μόνιμο μανικιούρ. Στην ωοληψια δε το θέλουν κυρίως λόγω της ναρκωσης. 
Απο καλλυντικά ότι έχει μέσα ρετινόλη και Βιταμίνη Α καλό είναι να το αποφεύγεις, αλλά αυτά θα στα πουν και οι γιατροί πιο αναλυτικά. 
Επισης εγώ είχα διαβάσει ότι βοηθούν οι ηλεκτρολύτες στη φάση της διέγερσης , οι γιατροί όμως ήταν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ αρνητικοί στην κατανάλωση lucozade κτλπ. 
Επίσης να είσαι χαρούμενη και ήρεμη , γιατί όπως σωστά λένε οι γιατροί όλα ρυθμίζονται, το οξειδωτικό στρες όμως όχι. .και η θετική ψυχολογία παίζει ρόλο !!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να μας γράφεις θετικά νέα !  

4 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

Πήγαν όλα καλά στο γιατρό , κάναμε τον πρώτο υπέρηχο, είδαμε 2 σάκους και την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να δούμε αν είναι όλα οκ και αναπτύσσονται έμβρυα κανονικά. Εγώ συνεχίζω να είμαι πολύ επιφυλακτική ωστόσο γιατί έχω καεί στο παρελθόν και  κρατώ μικρό καλάθι τις πρώτες εβδομάδες..
Μάλλον έπαθα κάποια μικρή αποκόλληση και εξού το ροζ αίμα , αλλα αφού σταματησε την ίδια ημέρα δεν τον ανησυχεί. 
Επισης με ξεκίνησε Τ4 , ενω η μέτρηση ήταν μέσα στα φυσιολογικά όρια ( είχα 2 και είναι έως 4.5 το όριο), λέγοντας ότι πρέπει να μείνω χαμηλά γιατί ο θυρεοειδής θα τα παίξει με τη δίδυμη. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη αυτό ;; 

Καλησπέρα και συγχαρητήρια! Εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Έγραφα παλιότερα,αλλά σας παρακολουθώ ακόμα. Μη σε αγχωνει ο θυρεοειδής, εφόσον το παρακολουθείς όλα θα είναι καλά. Κι εγώ είμαι έγκυος σε δίδυμα στο 7ο μήνα και ως τώρα παρέμεινε σταθερός και δε μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Εννοείται όμως να σε παρακολουθεί ενδοκρινολόγος στενά! Φύλαγε τα ρούχα σου....

Όσο για την ξεκούραση, η κάθε κύηση είναι διαφορετική, αλλά κι εμένα ο γιατρός από τον πρώτο υπέρηχο μου είπε ξεκάθαρα πολληηη ξεκούραση, όχι δουλειές στο σπίτι (μου τις εκοψε εντελώς, ούτε να πλύνω τα πιατα που λέει ο λογος), να πηγαίνω στη δουλειά μου εφόσον ήταν καθιστική, αλλά χαλαρά και χωρίς αγχος. Δουλευα μέχρι πριν δύο εβδομάδες,αλλά σταμάτησα γιατί πλέον ζοριζομαι με τα πάντα καιου δημιουργούσε άγχος! Όλα καλά θα πάνε! Να πιστεύεις τα μωρά σου! Αν μπορώ να σου φανώ χρήσιμη σε κάτι, είμαι στη διάθεσή σου.

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Κορίτσι μου ο χρόνος που πραγματικά χρειάζεται για να βγουν τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικού είναι 2 εβδομάδες, όμως επειδή τα εργαστήρια συγκεντρώνουν δείγματα απο πολλές γυναίκες ώστε να τους συμφέρει οικονομικά για τα αναλώσιμά τους, εσύ τελικά παίρνεις τα αποτελέσματα συνήθως σε ένα μήνα

2 hours ago, Αγάπ said:

Αχ ρε κορίτσι ακριβώς σαν και σένα είμαι κι εγώ. Μία έχω αγωνία και προσμονή και την άλλη μία απίστευτη άρνηση και δεν θέλω να φτάσει η ώρα. Είναι ο φόβος της αποτυχίας αυτός. Έλεγα θα είμαι ήρεμη αυτή την φορά αλλά βλακείες.  Πότε είναι η ετ σου; Εγώ υπολογίζω την άλλη Παρασκευή ή Σάββατο. Αύριο έχω τον 2ο υπέρηχο

1 hour ago, Xristina96 said:

Το βιβλίο από πού μπορώ να το προμηθευτώ;

Πήγα να το βάλω εδώ δημόσια για όποιο κορίτσι θέλει να το κατεβάσει αλλά δεν με αφήνει να το στείλω. Στο έστειλα σε προσωπικό. 

Αν το θέλει και κάποιο άλλο κορίτσι ας μου πει. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπερα και καλη χρονια. Δεν περναω καλα τις τελευταίες μερες... Σκέφτομαι οτι πρωτοχρονιά θα γεννούσα και εχω πεσει, γι αυτο χαθηκα!!! @Ria_ λυπαμαι για την ατυχία σου, σε καταλαβαίνω οσο δε φαντάζεσαι... Περναει αλλα οχι τελειως... Παντα θα το εχεις σαν βαρος μεσα σου!

Κατι άσχετο ρε κορίτσια, δεν αφορα αυτό το topic αλλα λογω την επαφης μας τοσο καιρο ηθελα να ρωτησω. Ειχα ελεύθερη επαφη χθες το βραδυ με τον αντρα μου και απο κεινη την ώρα μεχρι και τωρα έχω πονους περιοδου - μεση και μια αισθηση ότι κατεβασα περιοδο (δεν εχω τιποτα περα απο διαφαβα υγρα όμως ) ... Να πω οτι κατα τη διαρκεια της επαφης δεν πονουσα, ουτε ειχα κάποια ενοχληση. Περιμενω σε 12 μερες περιπου περιοδο οποτε να πεις οτι θα μου ερθει σήμερα αύριο. Εχω αρχισει να ανησυχώ μηοως συμβαίνει κατι μετα απο τις τοσες φορες που εχω πειραξει τα μέσα μουμ

4 minutes ago, Angot said:

Κορίτσια καλησπερα και καλη χρονια. Δεν περναω καλα τις τελευταίες μερες... Σκέφτομαι οτι πρωτοχρονιά θα γεννούσα και εχω πεσει, γι αυτο χαθηκα!!! @Ria_ λυπαμαι για την ατυχία σου, σε καταλαβαίνω οσο δε φαντάζεσαι... Περναει αλλα οχι τελειως... Παντα θα το εχεις σαν βαρος μεσα σου!

Κατι άσχετο ρε κορίτσια, δεν αφορα αυτό το topic αλλα λογω την επαφης μας τοσο καιρο ηθελα να ρωτησω. Ειχα ελεύθερη επαφη χθες το βραδυ με τον αντρα μου και απο κεινη την ώρα μεχρι και τωρα έχω πονους περιοδου - μεση και μια αισθηση ότι κατεβασα περιοδο (δεν εχω τιποτα περα απο διαφαβα υγρα όμως ) ... Να πω οτι κατα τη διαρκεια της επαφης δεν πονουσα, ουτε ειχα κάποια ενοχληση. Περιμενω σε 12 μερες περιπου περιοδο οποτε να πεις οτι θα μου ερθει σήμερα αύριο. Εχω αρχισει να ανησυχώ μηοως συμβαίνει κατι μετα απο τις τοσες φορες που εχω πειραξει τα μέσα μουμ

Γεια σου κορίτσι μου. Καλή χρονιά! Μήπως έχεις ωορρηξία απλώς και την νιώθεις λίγο παραπάνω αυτό τον μήνα; 

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου. Καλή χρονιά! Μήπως έχεις ωορρηξία απλώς και την νιώθεις λίγο παραπάνω αυτό τον μήνα; 

Ανησυχώ γιατι με επιασε ακριβως μετα την επαφη. Αν το είχα και νωριτερα ωορρηξία θα σκεφτόμουν.. 

8 minutes ago, Angot said:

Ανησυχώ γιατι με επιασε ακριβως μετα την επαφη. Αν το είχα και νωριτερα ωορρηξία θα σκεφτόμουν.. 

Εγώ η αλήθεια είναι ότι πονούσα συχνά σε επαφές μετά την ωορρηξία αλλά ήταν πάντα με πρόκληση από φάρμακα οπότε δεν είμαι και σωστό μέτρο σύγκρισης. Πάντως μου έχει συμβεί αρκετές φορές  

eardp2.png

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ η αλήθεια είναι ότι πονούσα συχνά σε επαφές μετά την ωορρηξία αλλά ήταν πάντα με πρόκληση από φάρμακα οπότε δεν είμαι και σωστό μέτρο σύγκρισης. Πάντως μου έχει συμβεί αρκετές φορές  

Δεν πονουσα κατα τη διάρκεια. Με επιασε μετα.. Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να κάνει συσπάσεις η μητρα μου λόγω τπυ σπερματος.. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...