Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Xristina96 είπε:

@Chris87εσύ πως είσαι σήμερα; Πηγές στον γιατρό; Τα υγρά σου σταμάτησαν;

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ευτυχώς σταμάτησαν! Κάναμε πρώτο υπέρηχο αποψε και όλα δείχνουν καλά. Την αλλά εβδομάδα θα με ξαναδεί για να ακούσουμε και χτύπο με το καλό! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, Troia είπε:

Όχι, ασχολούνται και με τις πολυκυστικές εκεί. Κάνουν καμπύλες ζαχάρου και ινσουλίνης αν δεν έχεις κάνει και αν υπάρχει θέμα σε στέλνουν σε ενδοκρινολόγο εντός του νοσοκομείου. Τουλάχιστον τότε που πήγαινα εγώ έτσι ήταν...

Εγώ πάντως αναγκάστηκα να τα κάνω ιδιωτικά γιατί ο Ενδοκρινολογος (σε πρωινο ραντεβού) μου είπε να κλείσω ραντεβού μετά από 1 μήνα σχεδόν. Επίσης ήταν μεγάλος ειρωνας και δεν με βοήθησε σε ερωτήσεις που του έκανα όπως να πάρω gluco ή όχι. Εν τέλει έφυγα πολύ εκνευρισμένη για το χρόνο που έχασα και πήγα σε ενδοκρινολογο ιδιωτικά παρόλο που είμαι υπέρ των δημοσίων νοσοκομείων. Μάλλον είναι σε ποιον θα τυχεις στο συγκεκριμένο τμημα

14 ώρες πρίν, Troia είπε:

@MarlinaΔιαφωνώ, επειδή το θέμα είναι πολυπαραγοντικό και στο Έλενα θα σου κάνουν τόσες πολλές εξετάσεις που μπορεί να ανακαλύψεις κι άλλα προβλήματα υγείας που αγνοούσες. Σίγουρα δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν πας. Για τις πολυκυστικές, σωστά σου είπαν, η σωστή ειδικότητα δεν είναι αυτή του γυναικολόγου, αλλά του ενδοκρινολόγου αναπαραγωγής. Συστήνω και πάλι να πας στο Έλενα, στην κα. Βενάκη ή σε όποιον άλλο ενδοκρινολόγο σου τύχει (στα πρωινά δεν ξέρεις με ποιον θα είναι το ραντεβού). Όταν τελειώσεις με αυτούς τους 2 βρίσκεις και γυναικολόγο που να σου αρέσει ή μπορεί να μείνεις εκεί που είσαι, επειδή θα σε έχουν καλύψει οι άλλες ειδικότητες. Στα προβλήματα υπογονιμότητας και στις αποβολές δεν έχει τον 1ο και τελευταίο λόγο ο γυναικολόγος...

Επίσης ο ενδοκρινολόγος που σε παρακολουθεί για το θυρεοειδή μάλλον δεν είναι αναπαραγωγής, άρα ανεπαρκής, άρα το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μάλλον είναι να αλλάξεις ενδοκρινολόγο. Βλέπω τον εαυτό μου 5 χρόνια πριν όταν άρχισα να το ψάχνω και να ανακαλύπτω όλα όσα γνωρίζω τώρα. Και αν έψαχνα τώρα για ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής, θα πήγαινα στο Έλενα.

Στπ τμ. αποβολών θα σε συμβουλέψουν και για τον προεμφυτευτικό. Επίσης τις εξετάσεις της θρομβοφιλίας τις χρυσοπλήρωσες, ενώ εκεί θα σου τις έκαναν δωρεάν, αλλά και πάλι, τις έχει αξιολογήσει αιματολόγος; Εκεί θα σε δει αιματολόγος. Και αν είσαι τυχερή, θα έχει επιστρέψει η κα. Τσεκούρα που ήταν σε αναστολή (αν δεν έχει συνταξιοδοτηθεί), οπότε θα σου πει ό,τι θέλεις για τον τρόπο ζωής και τη διατροφή (είναι το α και το ω στην αντίσταση στην ινσουλίνη που σχετίζεται με τις πολυκυστικές). Α, και πώς φαίνεται ότι δεν έχει ασχοληθεί κανείς σοβαρά με το πραγματικό σου πρόβλημα; Δεν έχεις κάνει  καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης. Θα σου τα κάνουν στο Έλενα αυτά. Γενικά, μην το σκέφτεσαι. Πήγαινε εκεί, ρύθμισε την αντίσταση στην ινσουλίνη σου, χάσε βάρος αν χρειάζεται (η αντίσταση στην ινσουλίνη και η πολυκυστικές συχνά έχουν σχέση με περιττά κιλά) και η πρόβλεψή μου είναι ότι το παιδάκι σου τελικά θα το συλλάβεις φυσικά (το πιο πιθανό είναι αυτό να σου πουν και στο Έλενα). Και είσαι και τυχερή, γιατί θα βρεις ραντεβού μέσα στο μήνα.

@Troia μου Καλή Χρονιά με Υγεία !!! Να σε ρωτήσω τη κα Βενακη πως κλείνω ραντεβού μαζί της;; Είχα πάει πρωί αλλά έπεσα σε άλλο ενδοκρινολόγο αλλά δε με κάλυψε πολύ .....

9 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Ακριβώς! Για αυτό έφυγα, ένιωσα ότι με κορόιδεψαν. Έκαναν και πάρα πολλά λάθη. Είχα αντιμετώπιση δημοσίου ενώ πλήρωσα 4.000 με τα φάρμακα από εοππυ. 

Μου έκανα εμβρυομεταφορα με διπλάσια από το όριο προλακτίνη, TSH 3.6, προγεστερόνη 500 κάτι και Ε2 ή 2 ή 3 χιλιάδες λόγω διέγερσης. Οι ωοθήκες μου κολλημένες μεταξύ τους. Καρυότυπο δικό μου προβληματικό, δεν μου το είπαν ποτέ, ενώ έπρεπε να κάνω έλεγχο στα έμβρυα. Αλλά μου είπαν να ακνω εκεί τις εξετάσεις γιατί βγαίνουν γρήγορα και είναι αξιόπιστα. Και στο τέλος; Ήταν σαν να ρίχνουν την ευθύνη σε εμένα. Μου είπαν μετά την αποτυχία να πάω αιματολογο, να πάρω κορτιζόνη, να κάνω υστεροσκοπηση. Με βομβάρδισαν. Είδε ο γιατρός τις εξετάσεις και μου είπε να ξεκινήσω Τ4 ενώ τους είχα πει ότι έπαιρνα κανονικα και να δούμε την προλακτίνη και κανένας δεν τον ενημέρωσε ότι εγώ είχα πάρει θετικό τεστ στο σπίτι (είχα βιοχιμικη) υποτίθεται είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα με απίστευτα σχόλια. Υποτίθεται κοιτάνε την κάθε ασθενή ξεχωριστά 🤣🤣 18 ωάρια , 12 ώριμα, 8 γονιμοποιηθηκαν, μου έβαλαν με το ζόρι 4η μέρα όπου έδωσαν βιοχημική, και έμεινα με 2 άριστα και 2 πολύ κακά. Τους είπα ότι θα αλλάξω κέντρο και είπαν ένα ξερό οκ. 

Ιστορία ολόκληρη γράφω, άρα πως να μην νιώσω ότι με κορόιδεψαν.

Αν ήταν έτσι πήγαινα σε δημόσιο.

Ήμουν προετοιμασμένη για αρνητικό, ήξερα ότι συνήθως δεν πετυχαίνεις με την πρώτη. Αλλά έπρεπε να παίξουν και με την ψυχολογία μου. 

(Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει).

Κορίτσι μου αν μπορείς στείλε μου μνμ για ποιο κέντρο ήταν αυτό;

6 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

@Ria_ όλες τα περάσαμε είναι μεγάλη απογοήτευση αλλά παίρνουμε δύναμη κ από τις αποτυχίες για να συνεχίσουμε.. Η κάθε μία με τον δικό της τρόπο.. πάρε τον χρόνο σου .. έχουμε Χρόνια ακόμη να προσπαθούμε,να ελπίζουμε και που θα πάει στο τέλος κάτι θα κερδίσουμε.. 

Αμήν κοριτσι μου μακάρι ,πιστεύω θα συνέλθω σιγά σιγά απλά είναι αυτό το αρχικό σοκ που δε το περιμένεις ειμασταν χαρούμενη που τα καταφέραμε με τη πρώτη αλλά δυστυχώς . Δε τα παρατάμε όμως σίγουρα ! 

4 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Έχω σταθερό κύκλο (28-29 μέρες), κάνω κανονικά ωορρηξία, οι ορμόνες μου είναι φυσιολογικές, τις έχω εξετάσει στην 2η και 21η μέρα του κύκλου μου, αλλά παρ' όλα αυτά με ξεκίνησε με ciclacur από την 2η μέρα του κύκλου (χθες τα ξεκίνησα) χωρίς όμως να μου εξηγήσει τον λόγο αλλά και την δυνατότητα ότι μπορεί να γίνει η εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο. Την ίδια διαδικασία ακολούθησα και στην πρώτη εμβρυομεταφορά που οδηγήθηκε σε βιοχημική κύηση. Την Πέμπτη έχω τον πρώτο υπέρηχο. 

Ο δικός μου γιατρός φαίνεται να προτιμάει τον τεχνικό κύκλο, δεύτερη φορά που ξεκινώ σε τεχνικό κύκλο παρ' όλο που δεν έχω θέμα με ορμόνες, ωορρηξία και ο κύκλος μου είναι σταθερός. Την Πέμπτη έχω τον πρώτο υπέρηχο. Εγώ προσωπικά θέλω να πραγματοποιείται η διαδικασία όσο πιο φυσιολογικά γίνεται εφικτό χωρίς πολλά πολλά φάρμακα. 

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά :) 

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το μόνο που δεν γνωρίζω και δεν έχει ελεγχθεί είναι ένα το ενδομήτριο μου παχαίνει ικανοποιητικά από μόνο του, όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά. Εύχομαι αυτήν την φορά να κυλήσουν όλα καλά :) 

Αυτό που ξεκινάνε την όλη διαδικασία χωρίς τις απαραίτητες αιματολογικές - ορμονολογικές εξετάσεις δεν μπορώ να το κατανοήσω!!! Στηρίζονται στον αρχικό έλεγχο που έχει γίνει 2-6 μήνες πριν και θεωρούν ότι όλα είναι καλά όπως τότε........απλά απερίγραπτο....

Πωπωωωω, ειλικρινά λυπάμαι πολύ 😒

Σε ευχαριστώ πολύ , τουλάχιστον ας κρατήσουμε το θετικό όπως είπε και ο γιατρός ότι τουλάχιστον πετύχαμε εμφύτευση. 

3 ώρες πρίν, eleni 21 είπε:

@Ria_ λυπάμαι πολύ κορίτσι μου.. δεν ξέρω τι να πω..το θετικό είναι ότι μένεις έγκυος..κρατα αυτό.. εύχομαι η επόμενη φορά σου να είναι η τυχερή.. Σου στέλνω τεράστια αγκαλιά 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,προσπαθώ αυτό να κρατήσω η αλήθεια σα θετικό μέσα σε όλο αυτό . Στεναχωριέμαι και πολύ αλλά δεν αλλάζει κάτι θα ξανά σηκωθώ και θα προσπαθήσουμε για την επόμενη φορά .

3 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

@Ria_ Δεν έχω λόγια κορίτσι μου… μακάρι να έχει συμβεί το λιγότερο επώδυνο για εσένα και την υγεία σου! Στεναχωρήθηκα αληθινά μόλις διάβασα τα νέα σου.. το θετικό είναι ότι μένεις έγκυος και έχεις εμβρυακια που σε περιμένουν! Τα επόμενα να είναι τα τυχερά εύχομαι! 

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι κοπέλα μου, λογικά τη Πέμπτη θα έχει πέσει μου είπαν και άλλο οπότε απλά δε προχώρησε τελικά και ίσως δεν είναι εξωμήτριο ούτε θα χρειαστει κάτι άλλο. Τουλάχιστον πετύχαμε εμφύτευση και έχουμε και άλλα εμβρυακια προσπαθώ να πιαστώ από εκεί . Δε λέω ότι δε φοβάμαι ότι θα ξανά συμβεί αλλά... 

Εσύ τι κάνεις πως πήγε στο γιατρό ? 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chris87 είπε:

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ευτυχώς σταμάτησαν! Κάναμε πρώτο υπέρηχο αποψε και όλα δείχνουν καλά. Την αλλά εβδομάδα θα με ξαναδεί για να ακούσουμε και χτύπο με το καλό! 

Υπέροχα! Μπράβο χαίρομαι πολύ! Όλα καλά θα πάνε. Ελπίζω να μην ξανά δεις αίμα. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Εγώ πάντως αναγκάστηκα να τα κάνω ιδιωτικά γιατί ο Ενδοκρινολογος (σε πρωινο ραντεβού) μου είπε να κλείσω ραντεβού μετά από 1 μήνα σχεδόν. Επίσης ήταν μεγάλος ειρωνας και δεν με βοήθησε σε ερωτήσεις που του έκανα όπως να πάρω gluco ή όχι. Εν τέλει έφυγα πολύ εκνευρισμένη για το χρόνο που έχασα και πήγα σε ενδοκρινολογο ιδιωτικά παρόλο που είμαι υπέρ των δημοσίων νοσοκομείων. Μάλλον είναι σε ποιον θα τυχεις στο συγκεκριμένο τμημα

Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία από το ενδοκρινολογικό του Έλενα, πηγαίνω σε ιδιώτη, αλλά όταν έγραφα πιο συστηματικά εδώ άκουγα καλά λόγια. Προσωπική εμπειρία έχω από το τμ. αποβολών με επικεφαλής τότε την κα. Τσεκούρα που έκανε στις ασθενείς καμπύλες αν δεν τις είχαν κάνει ως τότε και αν χρειαζόταν.

9 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@Troia μου Καλή Χρονιά με Υγεία !!! Να σε ρωτήσω τη κα Βενακη πως κλείνω ραντεβού μαζί της;; Είχα πάει πρωί αλλά έπεσα σε άλλο ενδοκρινολόγο αλλά δε με κάλυψε πολύ .....

Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και ό,τι επιθυμεί η ψυχή μας!

Αναγκαστικά κλείνεις απογευματινό ραντεβού αν θέλεις την ίδια. Στα πρωινά είναι όποιος σου τύχει. Για τα απογευματινά παίρνεις τηλέφωνο στη γραμματεία των απογευματινών μετά τις 3 το μεσημέρι. Δεν ξέρω αν τα έχουν βάλει στο 1535

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Αμήν κοριτσι μου μακάρι ,πιστεύω θα συνέλθω σιγά σιγά απλά είναι αυτό το αρχικό σοκ που δε το περιμένεις ειμασταν χαρούμενη που τα καταφέραμε με τη πρώτη αλλά δυστυχώς . Δε τα παρατάμε όμως σίγουρα ! 

Σε ευχαριστώ πολύ , τουλάχιστον ας κρατήσουμε το θετικό όπως είπε και ο γιατρός ότι τουλάχιστον πετύχαμε εμφύτευση. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,προσπαθώ αυτό να κρατήσω η αλήθεια σα θετικό μέσα σε όλο αυτό . Στεναχωριέμαι και πολύ αλλά δεν αλλάζει κάτι θα ξανά σηκωθώ και θα προσπαθήσουμε για την επόμενη φορά .

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι κοπέλα μου, λογικά τη Πέμπτη θα έχει πέσει μου είπαν και άλλο οπότε απλά δε προχώρησε τελικά και ίσως δεν είναι εξωμήτριο ούτε θα χρειαστει κάτι άλλο. Τουλάχιστον πετύχαμε εμφύτευση και έχουμε και άλλα εμβρυακια προσπαθώ να πιαστώ από εκεί . Δε λέω ότι δε φοβάμαι ότι θα ξανά συμβεί αλλά... 

Εσύ τι κάνεις πως πήγε στο γιατρό ? 

Πήγαν όλα καλά στο γιατρό , κάναμε τον πρώτο υπέρηχο, είδαμε 2 σάκους και την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να δούμε αν είναι όλα οκ και αναπτύσσονται έμβρυα κανονικά. Εγώ συνεχίζω να είμαι πολύ επιφυλακτική ωστόσο γιατί έχω καεί στο παρελθόν και  κρατώ μικρό καλάθι τις πρώτες εβδομάδες..
Μάλλον έπαθα κάποια μικρή αποκόλληση και εξού το ροζ αίμα , αλλα αφού σταματησε την ίδια ημέρα δεν τον ανησυχεί. 
Επισης με ξεκίνησε Τ4 , ενω η μέτρηση ήταν μέσα στα φυσιολογικά όρια ( είχα 2 και είναι έως 4.5 το όριο), λέγοντας ότι πρέπει να μείνω χαμηλά γιατί ο θυρεοειδής θα τα παίξει με τη δίδυμη. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη αυτό ;; 

πρίν από 42 λεπτά , Chris87 είπε:

Πήγαν όλα καλά στο γιατρό , κάναμε τον πρώτο υπέρηχο, είδαμε 2 σάκους και την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να δούμε αν είναι όλα οκ και αναπτύσσονται έμβρυα κανονικά. Εγώ συνεχίζω να είμαι πολύ επιφυλακτική ωστόσο γιατί έχω καεί στο παρελθόν και  κρατώ μικρό καλάθι τις πρώτες εβδομάδες..
Μάλλον έπαθα κάποια μικρή αποκόλληση και εξού το ροζ αίμα , αλλα αφού σταματησε την ίδια ημέρα δεν τον ανησυχεί. 
Επισης με ξεκίνησε Τ4 , ενω η μέτρηση ήταν μέσα στα φυσιολογικά όρια ( είχα 2 και είναι έως 4.5 το όριο), λέγοντας ότι πρέπει να μείνω χαμηλά γιατί ο θυρεοειδής θα τα παίξει με τη δίδυμη. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη αυτό ;; 

Πολύ ωραία τα νεα σου συγχαρητήρια κορίτσι μου εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια μια καλή κ τελειομηνη εγκύμοσυνη!!! Και εγώ δεν εχω θυροειδή έχω γύρω στο 2.5 αλλά από την αρχή της εξωσωματικής η ενδοκρινολόγος μου σύστησε να περνω χαπι γιατί το θέλουμε οσο γίνεται πιο χαμηλά και ρυθμιζόμενο τη τελευταία φορά στη πρώτη χοριακη είχα 2.15 νομίζω και απλά μου το αύξησε λίγο . 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 38 λεπτά , Chris87 είπε:

Καλημέρα!!

Εγώ με χασιμοτο και ενώ επαιρνα ήδη Τ4, μόλις έμεινα έγκυος και ενω νομιζω ήταν κάπου κοντά στο 3 μου αύξησε αυτόματα το χάπι στο αμέσως μεγαλύτερο!!Είναι συνήθης πρακτική να δίνουν χάπι για το θυρεοειδη στις γυναίκες που μένουν έγκυες γιατί θέλουν η τιμή του να είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλά!!Και η εγκυμοσύνη επηρεάζει το θυρεοειδη!!Παντως μη σε ανησυχεί, από τη στιγμή που ξεκίνησες χάπι θα τον ελέγχεις κάθε μήνα και θα πορεύεσαι ανάλογα με τα αποτελέσματα του!!Θα σου συνιστούσα βέβαια την περιοδο που θα είσαι έγκυος να σε παρακολουθεί ενδοκρινολογος και να μην επαναπαυτείς με τον γυναικολόγο σου!!

Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τα μωράκια σου!!Πάντως πρέπει να ξεκουράζεσαι πολύ λόγω διδυμης κύησης!!

1 hour ago, Chris87 είπε:

Αν είδες ροζ βλέννες, είναι απόλυτα φυσιολογικό στο α' τρίμηνο, διότι καθώς τεντώνεται η μήτρα μπορεί να σπάσουν μικρά αγγεία. 2 φορές είδα, ούτε καν πήρα το γιατρό τηλέφωνο, όταν του το ανέφερα μου επιβεβαίωσε αυτό που σου έγραψα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Giouli36 είπε:

Καλημέρα!!

Εγώ με χασιμοτο και ενώ επαιρνα ήδη Τ4, μόλις έμεινα έγκυος και ενω νομιζω ήταν κάπου κοντά στο 3 μου αύξησε αυτόματα το χάπι στο αμέσως μεγαλύτερο!!Είναι συνήθης πρακτική να δίνουν χάπι για το θυρεοειδη στις γυναίκες που μένουν έγκυες γιατί θέλουν η τιμή του να είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλά!!Και η εγκυμοσύνη επηρεάζει το θυρεοειδη!!Παντως μη σε ανησυχεί, από τη στιγμή που ξεκίνησες χάπι θα τον ελέγχεις κάθε μήνα και θα πορεύεσαι ανάλογα με τα αποτελέσματα του!!Θα σου συνιστούσα βέβαια την περιοδο που θα είσαι έγκυος να σε παρακολουθεί ενδοκρινολογος και να μην επαναπαυτείς με τον γυναικολόγο σου!!

Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τα μωράκια σου!!Πάντως πρέπει να ξεκουράζεσαι πολύ λόγω διδυμης κύησης!!

Η ενδοκρινολόγος μου με βλέπει 1 -2 φορες το χρόνο λόγω όζων που έχω αλλά δεν παίρνω χάπι, τώρα που ξεκίνησα με την μικρότερη δόση Τ4 ,ο γυναικολόγος μου είπε να μην πάω ακόμη σε ενδοκρινολόγο , είναι νωρίς.. θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η κυηση και τον άλλο μήνα θα την επισκεφθω. 

Μου είπε να προσέχω πολύ και να κουράζομαι ελάχιστα αλλά βρε κορίτσια όσες εργάζεστε είναι δυνατόν να μην κουραζόμαστε ; Ώρες ώρες νιώθω σα κοτόπουλο παροτι παίρνω σχετικα λίγη προγεστερονη γιατί ο οργανισμός μου παράγει αρκετή, η χθεσινή μέτρηση ήταν 290! 

54 minutes ago, Giouli36 said:

Καλημέρα!!

Καλημέρα @Giouli36, να σε ρωτήσω κάτι. Εγώ έχω χασιμότο αλλά η ενδοκρινολόγος δεν μου έδωσε κάποιο χάπι πέρα από σελήνιο. Εσένα σου είχε δώσει κάτι πριν την διέγερση; Ξεκινάω διέγερση στο τέλος του μήνα και έχω αγχωθεί. Από το κέντρο εξωσωματικής μου είπαν ότι μετά την διέγερση και πριν την εμβρυομεταφορά θα μου δώσουν κορτιζόνη...

πρίν από 21 λεπτά , Troia είπε:

Αν είδες ροζ βλέννες, είναι απόλυτα φυσιολογικό στο α' τρίμηνο, διότι καθώς τεντώνεται η μήτρα μπορεί να σπάσουν μικρά αγγεία. 2 φορές είδα, ούτε καν πήρα το γιατρό τηλέφωνο, όταν του το ανέφερα μου επιβεβαίωσε αυτό που σου έγραψα.

Εσυ είσαι πολύ ψύχραιμη !! Εγω μια επικοινωνία την εκανα μαζί του αλλά αφού δεν εξελίχθηκε σε αιμορραγία , ηρεμησα! Είναι σύνηθες να βλέπουμε ροζ- καφέ υγρά αλλά επειδή κανεις δε ξέρει την εξέλιξη τους , καλό είναι να μην έχουμε ούτε αυτά μου εξηγούσε.. 

πρίν από 5 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Καλημέρα @Giouli36, να σε ρωτήσω κάτι. Εγώ έχω χασιμότο αλλά η ενδοκρινολόγος δεν μου έδωσε κάποιο χάπι πέρα από σελήνιο. Εσένα σου είχε δώσει κάτι πριν την διέγερση; Ξεκινάω διέγερση στο τέλος του μήνα και έχω αγχωθεί. Από το κέντρο εξωσωματικής μου είπαν ότι μετά την διέγερση και πριν την εμβρυομεταφορά θα μου δώσουν κορτιζόνη...

Καλημέρα κοπέλα μου!!

Εγω από όταν ανακάλυψα ότι έχω χασιμοτο πριν από 6 περίπου χρόνια παίρνω Τ4!Το σελήνιο δεν ήξερα ότι μπορείς να το πάρεις και ότι βοηθάει!!

Εγω δεν μπορω να σε βοηθήσω στο θέμα εξωσωματικης γιατί τρεις διεγερσεις και εμβρυομεταφορες δεν έλεγξα ποτέ το θυρεοειδη!!Τρελή επιτυχία οι εξωσωματικες μου, ούτε να τις θυμάμαι δε θέλω!!

Αλλά ξέρω ότι τα φάρμακα επηρεάζουν το θυρεοειδη και πρέπει να τον τσεκάρεις!!Οπότε μιλα με την ενδοκρινολογο σου μήπως πάρεις χάπι έστω την μικρότερη δόση για τον θυρεοειδη σου κατά τη διάρκεια της διέγερσης, αφού πρώτα βέβαια τον τσεκάρεις, και απο κει και πέρα τον ελέγχεις όταν με το καλό μείνεις έγκυος, που σου εύχομαι να γίνει πολύ πολύ σύντομα!!

πρίν από 26 λεπτά , Chris87 είπε:

Η ενδοκρινολόγος μου με βλέπει 1 -2 φορες το χρόνο λόγω όζων που έχω αλλά δεν παίρνω χάπι, τώρα που ξεκίνησα με την μικρότερη δόση Τ4 ,ο γυναικολόγος μου είπε να μην πάω ακόμη σε ενδοκρινολόγο , είναι νωρίς.. θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η κυηση και τον άλλο μήνα θα την επισκεφθω. 

Μου είπε να προσέχω πολύ και να κουράζομαι ελάχιστα αλλά βρε κορίτσια όσες εργάζεστε είναι δυνατόν να μην κουραζόμαστε ; Ώρες ώρες νιώθω σα κοτόπουλο παροτι παίρνω σχετικα λίγη προγεστερονη γιατί ο οργανισμός μου παράγει αρκετή, η χθεσινή μέτρηση ήταν 290! 

Κοπέλα μου γνώμη μου είναι να πάρεις τηλ την ενδοκρινολογο σου και να της πεις ότι είσαι έγκυος και αναλυτικά τι παίρνεις!!Ο γυναικολόγος σου ως τι αλήθεια σου είπε να μην πας σε ενδοκρινολογο??Έχει και ειδικότητα ενδοκρινολογου, που θα σου πει κιόλας αν θα πας ή δε θα πας σε άλλο γιατρό??Το έχουμε χάσει λίγο πιστεύω!!

Επειδη έχεις και οζους και δεν παίρνεις χάπι και έχεις και δίδυμη κύηση, εγώ θα σε συμβούλευα αύριο κιόλας να πήγαινες στην ενδικρινολογο σου ή έστω να την πάρεις ένα τηλ.

Όσον αφορά τη δουλειά αν είσαι σε δουλειά γραφείου οκ παλεύεται αλλά τουλάχιστον όταν γυρνάς σπίτι θα ξεκουράζεσαι!!Εγώ πάντως όταν ήμουν έγκυος ειδικά το α τρίμηνο όταν γυρναγα από τη δουλειά κοιμόμουν ένα τρίωρο τετράωρο και δεν έκανα τίποτα άλλο!!Αν πάλι δεν την παλεύεις καθόλου πάρε μια αναρρωτική κάποιες μέρες και βλέπεις πως θα είσαι!! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Giouli36 said:

Καλημέρα κοπέλα μου!!

Εγω από όταν ανακάλυψα ότι έχω χασιμοτο πριν από 6 περίπου χρόνια παίρνω Τ4!Το σελήνιο δεν ήξερα ότι μπορείς να το πάρεις και ότι βοηθάει!!

Εγω δεν μπορω να σε βοηθήσω στο θέμα εξωσωματικης γιατί τρεις διεγερσεις και εμβρυομεταφορες δεν έλεγξα ποτέ το θυρεοειδη!!Τρελή επιτυχία οι εξωσωματικες μου, ούτε να τις θυμάμαι δε θέλω!!

Αλλά ξέρω ότι τα φάρμακα επηρεάζουν το θυρεοειδη και πρέπει να τον τσεκάρεις!!Οπότε μιλα με την ενδοκρινολογο σου μήπως πάρεις χάπι έστω την μικρότερη δόση για τον θυρεοειδη σου κατά τη διάρκεια της διέγερσης, αφού πρώτα βέβαια τον τσεκάρεις, και απο κει και πέρα τον ελέγχεις όταν με το καλό μείνεις έγκυος, που σου εύχομαι να γίνει πολύ πολύ σύντομα!!

Κοπέλα μου γνώμη μου είναι να πάρεις τηλ την ενδοκρινολογο σου και να της πεις ότι είσαι έγκυος και αναλυτικά τι παίρνεις!!Ο γυναικολόγος σου ως τι αλήθεια σου είπε να μην πας σε ενδοκρινολογο??Έχει και ειδικότητα ενδοκρινολογου, που θα σου πει κιόλας αν θα πας ή δε θα πας σε άλλο γιατρό??Το έχουμε χάσει λίγο πιστεύω!!

Επειδη έχεις και οζους και δεν παίρνεις χάπι και έχεις και δίδυμη κύηση, εγώ θα σε συμβούλευα αύριο κιόλας να πήγαινες στην ενδικρινολογο σου ή έστω να την πάρεις ένα τηλ.

Όσον αφορά τη δουλειά αν είσαι σε δουλειά γραφείου οκ παλεύεται αλλά τουλάχιστον όταν γυρνάς σπίτι θα ξεκουράζεσαι!!Εγώ πάντως όταν ήμουν έγκυος ειδικά το α τρίμηνο όταν γυρναγα από τη δουλειά κοιμόμουν ένα τρίωρο τετράωρο και δεν έκανα τίποτα άλλο!!Αν πάλι δεν την παλεύεις καθόλου πάρε μια αναρρωτική κάποιες μέρες και βλέπεις πως θα είσαι!! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου! Εμένα Τ4 δεν μου έχει δώσει. Η αλήθεια είναι ότι η ενδοκρινολόγος μου έχει πει ότι μόλις έχω θετικό τεστ εγκυμοσύνης να την πάρω για να ελέγξουμε αμέσως τον θυροειδή, και να δούμε την TSH. Και επειδή έχω κάποιους όζους λέει, τον επόμενο μήνα που συμπληρώνονται 6 μήνες από την τελευταία εξέταση θα μου κάνει πάλι υπέρηχο. Από το κέντρο εξωσωματικής πιστεύω θα μου ζητήσουν να τα ελέγξω πάλι αυτά διότι με τούτα και με εκείνα, έχουν περάσει 6 μήνες που έκανα αυτές τις εξετάσεις, και μου είπαν τις προάλλες ότι κάποιες εξετάσεις θα μου τις γράψουν πάλι, οπότε θα ζητήσω και αυτά αν δεν τα βάλουν μόνοι τους. Αλλά νομίζω θα τα βάλουν γιατί αυτοί μου είχαν πει τότε να τα κοιτάξω και αυτά. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...