Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ria_ είπε:

Ευχαριστω πολύ ναι θα σας στείλω .! 

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη..Μην το βάλεις κάτω όμως,αν όντως δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη,μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Συμβαίνουν συνέχεια στις εγκυμοσύνες,εδώ μέσα έχουμε περάσει όλες μας πολλές δυσκολίες. Στο τέλος όμως θα πετύχει και θα γίνεις μανούλα ❤️

πρίν από 17 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη..Μην το βάλεις κάτω όμως,αν όντως δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη,μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Συμβαίνουν συνέχεια στις εγκυμοσύνες,εδώ μέσα έχουμε περάσει όλες μας πολλές δυσκολίες. Στο τέλος όμως θα πετύχει και θα γίνεις μανούλα ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️μακάρι δεν έχω πολλές ελπίδες η αλήθεια ,ήξερα ότι ήταν και αυτό μια πιθανότητα να συμβεί αλλά ξέρεις πως ποτέ δε περιμένεις ότι θα συμβεί τελικά! Οχι δε θα το βάλω κάτω έχουμε αλλά 9 εμβρυακια μακάρι ένα από αυτά να είναι το παιδάκι μας . 

πρίν από 16 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

@Ria ώχ θεέ μου.. λυπάμαι πολύ... Εσύ να είσαι καλά κ όλα θα γίνουν..  Κ ήμουν σίγουρη ότι θα μας έλεγες ευχάριστα νέα..

Και εγώ πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά αν και μετά το αίμα είχα χάσει της ελπίδες μου . Σε ευχαριστώ πολύ πάντως !! :)

Κορίτσια μόλις μου ήρθε η χοριακη 678

• Λυπημένη/-ος 8

πρίν από 6 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️μακάρι δεν έχω πολλές ελπίδες η αλήθεια ,ήξερα ότι ήταν και αυτό μια πιθανότητα να συμβεί αλλά ξέρεις πως ποτέ δε περιμένεις ότι θα συμβεί τελικά! Οχι δε θα το βάλω κάτω έχουμε αλλά 9 εμβρυακια μακάρι ένα από αυτά να είναι το παιδάκι μας . 

Και εγώ πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά αν και μετά το αίμα είχα χάσει της ελπίδες μου . Σε ευχαριστώ πολύ πάντως !! :)

Κορίτσια μόλις μου ήρθε η χοριακη 678

μίλα με τον γιατρό σου μάλλον θα σου ζητήσει πάλι σε δύο μέρες να δείτε αν πέφτει. αν και καλύτερα να κάνετε έναν καλό υπέρηχο κορίτσι μου. αν δεν έχει καλό υπέρηχο ο γιατρός σου να πας αλλού να αποκλείσετε το ενδεχόμενο εξωμήτριο αφού δεν είδατε σάκο το πρωί. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

@Ria_ μου λυπάμαι πάρα πολύ!! Έτσι να σκέφτεσαι, έχετε παρά πολλά εμβρυακια στην κατάψυξη, έχετε πολλές προσπάθειες ακόμα. Σκέψου το θετικό. Μένεις έγκυος ❤️❤️ 

• Ευχαριστώ 1

@Ria_ κορίτσι μου, κάθε μέρα μπαίνω αυτές τις μέρες, σε έχω έννοια. Κάτσε να δεις τι θα σου πει ο γιατρός, αν πρέπει να κάνεις κι άλλο υπέρηχο. Σε σκέφτομαι και σου στέλνω όλη μου την αγάπη, και μία τεράστια διαδικτυακή αγκαλιά - νομίζω όλες μας το ίδιο νιώθουμε.

Καλή Χρονιά σε όλα τα κορίτσια! Σε όσες προσπαθούν, το 2023 να είναι η χρονιά που θα γεμίσουν οι κοιλίτσες, και σε όσες είναι ήδη εγκυούλες εύχομαι ήσυχες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες! 

Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!!!!!!! ❤️

• Μου αρέσει 13
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

μίλα με τον γιατρό σου μάλλον θα σου ζητήσει πάλι σε δύο μέρες να δείτε αν πέφτει. αν και καλύτερα να κάνετε έναν καλό υπέρηχο κορίτσι μου. αν δεν έχει καλό υπέρηχο ο γιατρός σου να πας αλλού να αποκλείσετε το ενδεχόμενο εξωμήτριο αφού δεν είδατε σάκο το πρωί. 

Όχι έχει καλό υπέρηχο ο συγκεκριμένος. Τα έστειλα και στο γιατρό και στον εξωσωματικο. Ο δεύτερος με πήρε τηλέφωνο μου είπε ότι λογικά δε προχωράει είναι μικρό το νούμερο να κάνω και μια επανάληψη τη Πέμπτη για σίγουρα αν και λογικά θα είναι πιο χαμηλή  και μετά θα μιλήσουμε πως θα προχωρήσουμε και τι θα κάνουμε . Ήταν καλό λέει το ότι κάτι ξεκίνησε αλλά θα πρέπει να το συζητήσουμε γιατί δε προχώρησε αλλά θα μιλήσουμε τη Πέμπτη και μετά . 

πρίν από 13 λεπτά , Xristina96 είπε:

@Ria_ μου λυπάμαι πάρα πολύ!! Έτσι να σκέφτεσαι, έχετε παρά πολλά εμβρυακια στην κατάψυξη, έχετε πολλές προσπάθειες ακόμα. Σκέψου το θετικό. Μένεις έγκυος ❤️❤️ 

Ναι αυτό μου είπε και ο εξωσωματικος είναι θετικό αυτό ,βέβαια αυτή τη στιγμή δε μπορώ να βρω κάτι θετικό σε όλο αυτό αλλά πιστεύω θα συνέλθω είναι το πρώτο σοκ τώρα . Σε ευχαριστώ πολύ ❤️

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Λυπάμαι πολύ @Ria_ μου 😔 

Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά ,ελπίζω να σταθούμε τυχερή την επόμενη φορά. ❤️

πρίν από 5 λεπτά , MarGe2022 είπε:

@Ria_ κορίτσι μου, κάθε μέρα μπαίνω αυτές τις μέρες, σε έχω έννοια. Κάτσε να δεις τι θα σου πει ο γιατρός, αν πρέπει να κάνεις κι άλλο υπέρηχο. Σε σκέφτομαι και σου στέλνω όλη μου την αγάπη, και μία τεράστια διαδικτυακή αγκαλιά - νομίζω όλες μας το ίδιο νιώθουμε.

Καλή Χρονιά σε όλα τα κορίτσια! Σε όσες προσπαθούν, το 2023 να είναι η χρονιά που θα γεμίσουν οι κοιλίτσες, και σε όσες είναι ήδη εγκυούλες εύχομαι ήσυχες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες! 

Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!!!!!!! ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,θα κάνω μια επαναληπτική χοριακη τη Πέμπτη αλλά λογικα δε προχωράει αυτό είπε και ο εξωσωματικος είναι πολύ μικρό το νούμερο . Σε ευχαριστώ και πάλι και όλες σας είναι το πρώτο σοκ τώρα αλλά δε θα το βάλουμε κάτω θα ξαναπροσπαθήσουμε σίγουρα !❤️

@Ria_ όλες τα περάσαμε είναι μεγάλη απογοήτευση αλλά παίρνουμε δύναμη κ από τις αποτυχίες για να συνεχίσουμε.. Η κάθε μία με τον δικό της τρόπο.. πάρε τον χρόνο σου .. έχουμε Χρόνια ακόμη να προσπαθούμε,να ελπίζουμε και που θα πάει στο τέλος κάτι θα κερδίσουμε.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Εγώ έκανα την δεύτερη εμβρυομεταφορα με ελαφρώς τεχνικό κύκλο; Ξεκίνησα με ciclacur μόνο τα λευκά από την δεύτερη μέρα και δεν έκανα ωορρηξία και έτσι ξέραμε και πότε θα κάνω εμβρυομεταφορα. Έκανα και έναν υπέρηχο 12η μέρα εχω κύκλο 32 ημέρες. Έκανα μια ovitrell στην 14η μέρα νομίζω και μετά από 7 ημέρες έκανα την εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες. Μου ήταν πιο εύκολο από την εμβρυομεταφορα στον μήνες της διέγερσης γιατί δεν πονούσα. Μου έδωσε εγκυμοσύνη, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά αλλά δεν φταίει η διαδικασία. Απλά έτυχε.

Εάν έχεις σταθερό κύκλο και κάνεις κανονικά ωορρηξία και δεν έχεις θέμα με τις ορμόνες σου και το ενδομήτριο σου μεγαλώνει σωστά, στην θέση σου θα προτιμούσα τον φυσικό κύκλο. Θέλει όμως παρακολούθηση και θα σου κάνουν και εσένα ovitrell εάν δουν ότι αργεί η ωορρηξία σου. Αλλά ο οργανισμός σου θα δουλεύει φυσιολογικα χωρίς πολλά φάρμακα. Ίσως άλλες κοπέλες εδώ να ξέρουν περισσότερα πράγματα από εμένα. 

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Έχω σταθερό κύκλο (28-29 μέρες), κάνω κανονικά ωορρηξία, οι ορμόνες μου είναι φυσιολογικές, τις έχω εξετάσει στην 2η και 21η μέρα του κύκλου μου, αλλά παρ' όλα αυτά με ξεκίνησε με ciclacur από την 2η μέρα του κύκλου (χθες τα ξεκίνησα) χωρίς όμως να μου εξηγήσει τον λόγο αλλά και την δυνατότητα ότι μπορεί να γίνει η εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο. Την ίδια διαδικασία ακολούθησα και στην πρώτη εμβρυομεταφορά που οδηγήθηκε σε βιοχημική κύηση. Την Πέμπτη έχω τον πρώτο υπέρηχο. 

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Έχω την εντύπωση οτι προτιμούν οι περισσότεροι γιατροί τον φυσικό κύκλο αλλά δεν ξέρω γιατί ούτε και ξέρω αν έχει καλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Πάντως έχω δει και περιπτώσεις που πέτυχαν με τεχνητό  

Ο δικός μου γιατρός φαίνεται να προτιμάει τον τεχνικό κύκλο, δεύτερη φορά που ξεκινώ σε τεχνικό κύκλο παρ' όλο που δεν έχω θέμα με ορμόνες, ωορρηξία και ο κύκλος μου είναι σταθερός. Την Πέμπτη έχω τον πρώτο υπέρηχο. Εγώ προσωπικά θέλω να πραγματοποιείται η διαδικασία όσο πιο φυσιολογικά γίνεται εφικτό χωρίς πολλά πολλά φάρμακα. 

5 ώρες πρίν, αστα είπε:

Ο γιατρος μου μου ειπε ότι οι νέες έρευνες λένε ότι ο φυσίκος κύκλος εχεί περισσότερες πιθανότητες για καλή έκβαση της εγκυμοσύνης, γιατι δημιουργείτε το ωχρο σωματιο.... εχω και γω πολυκυστικες (εικονα οχι το συνδρομο). Το πρωτο μου παιδι το έκανα με τεχνιτο κυκλο, μια χαρα πηγε η εγκυμοσύνη... τωρα την δευτερη βλαστοκυστη σε φυσικο.... καλα παει προς το παρον...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά :) 

5 ώρες πρίν, Troia είπε:

Οι περισσότεροι γιατροί επιλέγουν τον τεχνητό κύκλο για τη δική τους ευκολία. Μπορεί όμως να γίνει σε φυσικό κύκλο εφόσον πληρούνται οι εξής προυποθέσεις: η γυναίκα κάνει κανονικά ωορρηξία, έχει φυσιολογικό κύκλο, το ενδομήτριό της παχαίνει ικανοποιητικά από μόνο του. Εφόσον όλα αυτά είναι φυσιολογικά, μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο και δεν επηρεάζεται σε κάτι το αποτέλεσμα. Αλλά είναι πιο κουραστικό για το γιατρό να παρακολουθεί στενά την ωορρηξία σου και γι΄ αυτό κάποιοι δεν δίνουν καν την επιλογή.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το μόνο που δεν γνωρίζω και δεν έχει ελεγχθεί είναι ένα το ενδομήτριο μου παχαίνει ικανοποιητικά από μόνο του, όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά. Εύχομαι αυτήν την φορά να κυλήσουν όλα καλά :) 

5 ώρες πρίν, SummerDream είπε:

Πόσο συμφωνώ μαζί σας! Κι εγώ έχω να πω πως στην περίπτωση μου έγιναν πολλά λάθη κι έπρεπε να ψάχνω για τη λύση μόνη μου. Στην πρώτη εμβρυομεταφορά δεν μου μέτρησαν πριν την TSH κι όταν την μέτρησα μόνη μετά την αρνητική χοριακή ήταν 11!!!!! Έχω σκεφτεί πολλές φορές πως η βλαστοκύστη που μεταφέραμε τότε μπορεί να ήταν η μία και μοναδική γερή μου και να πήγε στράφι.. Έπειτα στη δεύτερη εμβρυομεταφορά εγώ ζητούσα να μου μετρήσουν θυρεοειδή γιατί ήμουν υποψιασμένη ότι ανεβαίνει από τα φάρμακα και  ευτυχώς δυο μέρες πριν τη μεταφορά είδα ότι ήταν 5 και ξεκίνησα Τ4 κι έγινε εμφύτευση για πρώτη φορά στη ζωή μου, πήρα θετική χοριακή όπου όμως κατέληξε σε παλίνδρομη. Τέλος, φέτος τον Οκτώβριο μου ξεκίνησαν διέγερση χωρίς ορμονολογικό έλεγχο την 2-3 μέρα περιόδου παρ’ ότι τους το ζητούσα επίμονα και μου έλεγαν δε χρειάζεται, έτσι είπε ο γιατρός. Το αποτέλεσμα ήταν να πάω στον πρώτο υπέρηχο μετά από 5 μέρες ενέσεων και να μου πουν έχεις φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα δεν πάει καλά! Έλεος, αφού ξεκινήσαμε στα τυφλά!!!! Κι ενώ τους έλεγα να διακόψουμε αυτήν την προσπάθεια το αποτέλεσμα ήταν να συνεχίσουμε τη διέγερση για πιο πολλές μέρες με πιο μεγάλες δοσολογίες και να καταλήξουμε σε παταγώδη αποτυχία!!!

Κορίτσια να είστε alert σε όλη τη διαδικασία κι αν δεν αισθάνεστε σίγουρες για κάτι να μην προχωράτε. Οι γιατροί δε νοιάζονται για τις αποτυχίες μας, τη στεναχώρια και την ταλαιπωρία μας..ούτε φυσικά για την οικονομική μας αφαίμαξη.

Αυτό που ξεκινάνε την όλη διαδικασία χωρίς τις απαραίτητες αιματολογικές - ορμονολογικές εξετάσεις δεν μπορώ να το κατανοήσω!!! Στηρίζονται στον αρχικό έλεγχο που έχει γίνει 2-6 μήνες πριν και θεωρούν ότι όλα είναι καλά όπως τότε........απλά απερίγραπτο....

5 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα. Σήμερα θεωρητικά είμαι 6 εβδομάδων αλλά ο γιατρός δεν είδε τίποτα ούτε σάκος ούτε τίποτα τίποτα ... Μου είπε ότι υπάρχουν 3 πιθανότητες να απέβαλα τοτε με το αίμα ,να είναι εξωμήτριο ή να είναι πολύ μικρό ακόμα και να μη φαίνεται πολύ μικρή πιθανότητα όμως βασικά έως ελάχιστη θα πω εγώ.... Με εστειλε να κάνω μια χοριακη να δούμε ! 

Αλλά κακά τα ψέματα αυτό ήταν τελείωσε :-(

Πωπωωωω, ειλικρινά λυπάμαι πολύ 😒

• Μου αρέσει 1

@Ria_ λυπάμαι πολύ κορίτσι μου.. δεν ξέρω τι να πω..το θετικό είναι ότι μένεις έγκυος..κρατα αυτό.. εύχομαι η επόμενη φορά σου να είναι η τυχερή.. Σου στέλνω τεράστια αγκαλιά 

@Ria_ Δεν έχω λόγια κορίτσι μου… μακάρι να έχει συμβεί το λιγότερο επώδυνο για εσένα και την υγεία σου! Στεναχωρήθηκα αληθινά μόλις διάβασα τα νέα σου.. το θετικό είναι ότι μένεις έγκυος και έχεις εμβρυακια που σε περιμένουν! Τα επόμενα να είναι τα τυχερά εύχομαι! 

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εμένα προσωπικά οι ενδοκρινολόγοι στο Έλενα δεν με βοήθησαν καθόλου. Πήγα και στην Βενάκη και στον Μηλιώνη και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Και για το Glucophage που τους είχα ρωτησει μου είχαν πει οτι δεν το χρειάζομαι γιατί οι καμπύλες μου ειναι εντάξει και είμαι αδύνατη. Όμως μετά πήγα σε άλλη ενδοκρινολόγο και μου ειπε οτι οι καμπύλες μου είναι παθολογικές καθώς την 2η ώρα έχω υπογλυκαιμίες και την 3η ανεβαίνει πάλι. Έτσι ξεκίνησα την μετμορφίνη και μου έστρωσε και τον θυρεοειδή και την προλακτίνη και τα πήγα και άψογα στην διέγερση. Βέβαια περίοδος δεν μου ήρθε και πάλι αλλά έχω δει και διαφορά στο σώμα μου, έχει φύγει λίπος απο την κοιλιά χωρίς να έχω αλλάξει κάτι. Τελος πάντων, νιώθω πως με βοήθησε αρκετά αν και σαν φάρμακο δεν το συμπάθησα καθόλου γιατί με ταλαιπώρησε πολύ στις αρχές.

Και στις 3 που έστειλες, βγήκε κάποια υγιής;

Μηπως μπορείς να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα την ενδοκρινολογο που πήγες?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...