Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, EvgeniaCher είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή χρονιά. Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για την 2η εμβρυομεταφορά εντός Ιανουαρίου 2023. Γνωρίζει κάποια να μου πει εάν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια που επιλέγεται να γίνει η εμβρυομεταφορά σε φυσικό ή τεχνικό κύκλο; Αναφορικά με την επιτυχία της κάθε περίπτωσης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο;

Οι περισσότεροι γιατροί επιλέγουν τον τεχνητό κύκλο για τη δική τους ευκολία. Μπορεί όμως να γίνει σε φυσικό κύκλο εφόσον πληρούνται οι εξής προυποθέσεις: η γυναίκα κάνει κανονικά ωορρηξία, έχει φυσιολογικό κύκλο, το ενδομήτριό της παχαίνει ικανοποιητικά από μόνο του. Εφόσον όλα αυτά είναι φυσιολογικά, μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο και δεν επηρεάζεται σε κάτι το αποτέλεσμα. Αλλά είναι πιο κουραστικό για το γιατρό να παρακολουθεί στενά την ωορρηξία σου και γι΄ αυτό κάποιοι δεν δίνουν καν την επιλογή.

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έχω την εντύπωση οτι προτιμούν οι περισσότεροι γιατροί τον φυσικό κύκλο αλλά δεν ξέρω γιατί ούτε και ξέρω αν έχει καλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Πάντως έχω δει και περιπτώσεις που πέτυχαν με τεχνητό  

Μπορεί από τότε που έκανα εγώ τη δική μου εμβρυομεταφορά 2 χρόνια πριν τα δεδομένα να έχουν αλλάξει και πλέον να προτιμούν το φυσικό. Τότε θυμάμαι ο κανόνας ήταν ο τεχνητός.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόσο συμφωνώ μαζί σας! Κι εγώ έχω να πω πως στην περίπτωση μου έγιναν πολλά λάθη κι έπρεπε να ψάχνω για τη λύση μόνη μου. Στην πρώτη εμβρυομεταφορά δεν μου μέτρησαν πριν την TSH κι όταν την μέτρησα μόνη μετά την αρνητική χοριακή ήταν 11!!!!! Έχω σκεφτεί πολλές φορές πως η βλαστοκύστη που μεταφέραμε τότε μπορεί να ήταν η μία και μοναδική γερή μου και να πήγε στράφι.. Έπειτα στη δεύτερη εμβρυομεταφορά εγώ ζητούσα να μου μετρήσουν θυρεοειδή γιατί ήμουν υποψιασμένη ότι ανεβαίνει από τα φάρμακα και  ευτυχώς δυο μέρες πριν τη μεταφορά είδα ότι ήταν 5 και ξεκίνησα Τ4 κι έγινε εμφύτευση για πρώτη φορά στη ζωή μου, πήρα θετική χοριακή όπου όμως κατέληξε σε παλίνδρομη. Τέλος, φέτος τον Οκτώβριο μου ξεκίνησαν διέγερση χωρίς ορμονολογικό έλεγχο την 2-3 μέρα περιόδου παρ’ ότι τους το ζητούσα επίμονα και μου έλεγαν δε χρειάζεται, έτσι είπε ο γιατρός. Το αποτέλεσμα ήταν να πάω στον πρώτο υπέρηχο μετά από 5 μέρες ενέσεων και να μου πουν έχεις φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα δεν πάει καλά! Έλεος, αφού ξεκινήσαμε στα τυφλά!!!! Κι ενώ τους έλεγα να διακόψουμε αυτήν την προσπάθεια το αποτέλεσμα ήταν να συνεχίσουμε τη διέγερση για πιο πολλές μέρες με πιο μεγάλες δοσολογίες και να καταλήξουμε σε παταγώδη αποτυχία!!!

Κορίτσια να είστε alert σε όλη τη διαδικασία κι αν δεν αισθάνεστε σίγουρες για κάτι να μην προχωράτε. Οι γιατροί δε νοιάζονται για τις αποτυχίες μας, τη στεναχώρια και την ταλαιπωρία μας..ούτε φυσικά για την οικονομική μας αφαίμαξη.

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 4

πρίν από 43 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

@Ria_ Καλημέρα κορίτσι μου..  σε σκεφτόμουν... πες μου ότι όλα είναι καλά!! 

Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα. Σήμερα θεωρητικά είμαι 6 εβδομάδων αλλά ο γιατρός δεν είδε τίποτα ούτε σάκος ούτε τίποτα τίποτα ... Μου είπε ότι υπάρχουν 3 πιθανότητες να απέβαλα τοτε με το αίμα ,να είναι εξωμήτριο ή να είναι πολύ μικρό ακόμα και να μη φαίνεται πολύ μικρή πιθανότητα όμως βασικά έως ελάχιστη θα πω εγώ.... Με εστειλε να κάνω μια χοριακη να δούμε ! 

Αλλά κακά τα ψέματα αυτό ήταν τελείωσε :-(

• Λυπημένη/-ος 20

πρίν από 5 λεπτά , Ria_ είπε:

Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα. Σήμερα θεωρητικά είμαι 6 εβδομάδων αλλά ο γιατρός δεν είδε τίποτα ούτε σάκος ούτε τίποτα τίποτα ... Μου είπε ότι υπάρχουν 3 πιθανότητες να απέβαλα τοτε με το αίμα ,να είναι εξωμήτριο ή να είναι πολύ μικρό ακόμα και να μη φαίνεται πολύ μικρή πιθανότητα όμως βασικά έως ελάχιστη θα πω εγώ.... Με εστειλε να κάνω μια χοριακη να δούμε ! 

Αλλά κακά τα ψέματα αυτό ήταν τελείωσε :-(

Πόσο λυπάμαι.... με τόσο καλή χοριακή... 6η εβδομαδα δεν ειναι νωρίς? εμένα μου είπε να πάω 8η ο γιατρός μ...

age.pngpreg.png

πρίν από 5 λεπτά , αστα είπε:

Πόσο λυπάμαι.... με τόσο καλή χοριακή... 6η εβδομαδα δεν ειναι νωρίς? εμένα μου είπε να πάω 8η ο γιατρός μ...

Δε ξέρω καθόλου αν είναι νωρίς η αργά για το ενδεχόμενο να είναι μικρό δεν είναι πολύ αισιόδοξος μικρή πιθανότητα έδωσε 21/12 είχα χοριακη 504 πόσο θα έπρεπε κανονικά να είναι τώρα ? Κάτι θα φαινόταν πιστεύω ! 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ria_ είπε:

Δε ξέρω καθόλου αν είναι νωρίς η αργά για το ενδεχόμενο να είναι μικρό δεν είναι πολύ αισιόδοξος μικρή πιθανότητα έδωσε 21/12 είχα χοριακη 504 πόσο θα έπρεπε κανονικά να είναι τώρα ? Κάτι θα φαινόταν πιστεύω ! 

Σου είπε ο γιατρός να πας 6η βδομαδα? είναι νώρίς νομιζω, είχες βάλει δύο βλαστοκύστες?

age.pngpreg.png

πρίν από 4 λεπτά , αστα είπε:

Σου είπε ο γιατρός να πας 6η βδομαδα? είναι νώρίς νομιζω, είχες βάλει δύο βλαστοκύστες?

Ναι ο γιατρός μου το είπε βάση της χοριακης μου . Ναι 2 

πρίν από 7 λεπτά , Ria_ είπε:

Οταν έχεις βαλει 2 βλαστοκύστες αν στην αρχη πιασουν και οι δυο.....ειναι φυσιολογικο να έχεις μεγάλη χοριάκη... αν υποχωρήσει η μία .... φαντάζομαι οτι θα κάνει και μια κοιλία η χοριακη.... δε ξέρω εγω θα περίμενα την χοριάκη για να στεναχώρηθω.... πρέπει να ναι πανω απο 2,000(περιπου) για να δεις στοιχεια....

age.pngpreg.png

πρίν από 3 λεπτά , αστα είπε:

Οταν έχεις βαλει 2 βλαστοκύστες αν στην αρχη πιασουν και οι δυο.....ειναι φυσιολογικο να έχεις μεγάλη χοριάκη... αν υποχωρήσει η μία .... φαντάζομαι οτι θα κάνει και μια κοιλία η χοριακη.... δε ξέρω εγω θα περίμενα την χοριάκη για να στεναχώρηθω.... πρέπει να ναι πανω απο 2,000(περιπου) για να δεις στοιχεια....

Ναι αλλά 21/12 ηταν 504 δε θα έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω από 2.000 τώρα ? 

πρίν από 18 λεπτά , Ria_ είπε:

Κι εμένα ο γιατρός μου είχε πει να πάω για πρώτο υπέρηχο την 6η εβδομάδα. Είχαμε δει σάκο απλά δεν είχαμε ακούσει καρδιά. Ο υπέρηχος την 6η εβδομάδα γίνεται για να δουν εμβρυϊκά στοιχεία κι οτι έχει γίνει εμφύτευση σε σωστό σημείο πχ δεν είναι εξωμητριο. Στην περίπτωση μου στο δεύτερο υπέρηχο διαπιστώσαμε ότι η κύηση δεν προχωρούσε σωστά..ποτέ δεν είναι εύκολο να παίρνεις άσχημα νέα..εδώ μέσα οι περισσότερες δυστυχώς  το έχουμε βιώσει..

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Ria_ είπε:

Ναι αλλά 21/12 ηταν 504 δε θα έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω από 2.000 τώρα ? 

Καλησπέρα κορίτσι μου 21/12 ηταν 504; τότε τώρα θα πρέπει να είναι πάνω από 20000 μετά από τόσες μέρες. 

πρίν από 11 λεπτά , SummerDream είπε:

Κι εμένα ο γιατρός μου είχε πει να πάω για πρώτο υπέρηχο την 6η εβδομάδα. Είχαμε δει σάκο απλά δεν είχαμε ακούσει καρδιά. Ο υπέρηχος την 6η εβδομάδα γίνεται για να δουν εμβρυϊκά στοιχεία κι οτι έχει γίνει εμφύτευση σε σωστό σημείο πχ δεν είναι εξωμητριο. Στην περίπτωση μου στο δεύτερο υπέρηχο διαπιστώσαμε ότι η κύηση δεν προχωρούσε σωστά..ποτέ δεν είναι εύκολο να παίρνεις άσχημα νέα..εδώ μέσα οι περισσότερες δυστυχώς  το έχουμε βιώσει..

Λυπάμαι πολύ για ότι σου συνεβει και εσένα ... Ναι δεν ειναι καθόλου εύκολο η αλήθεια ! Εμείς δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα 

πρίν από 5 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου 21/12 ηταν 504; τότε τώρα θα πρέπει να είναι πάνω από 20000 μετά από τόσες μέρες. 

Ε ναι για αυτό λέω εφόσον δε φαινόταν κάτι αυτό ηταν έφυγε ...Μακάρι να μην είναι εξωμήτριο τουλάχιστον! 

πρίν από 4 λεπτά , Ria_ είπε:

Λυπάμαι πολύ για ότι σου συνεβει και εσένα ... Ναι δεν ειναι καθόλου εύκολο η αλήθεια ! Εμείς δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα 

Ε ναι για αυτό λέω εφόσον δε φαινόταν κάτι αυτό ηταν έφυγε ...Μακάρι να μην είναι εξωμήτριο τουλάχιστον! 

αν ήταν εξωμητριο θα έπρεπε να το δει στον υπέρηχο. πότε θα βγει η χοριακη σου; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...