Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Fifi88 είπε:

Πάντως εγω είμαι της άποψης ότι πρέπει να το ψάχνουμε και λίγο μόνες μας καθώς όλη αυτή η "μπιζνα" της εξωσωματικης-που είναι και μεγάλη, σε κάνει να νιώθεις πιο φαστ φουντ και από τις τηγανητές πατάτες στα Mac.... Ανέλπιστα θετική η άμεση ανταπόκριση (μέσα σε 5 λεπτα στο μειλ μου!!) που είχα από την κ. Οικονομοπούλου του τμήματος αποβολών στο Έλενα... "Ελάτε από κοντά να τα συζητήσουμε" η απάντηση της σε ερώτηση που της έκανα για το θέμα μου και για έξτρα εξετασεις. Και που?στο δημόσιο! Όταν ο γιατρός που μου έκανε την αποτυχημένη εξωσωματική ιδιωτικά δεν μου χει δώσει κάποια απάντηση ακόμα...

Καλέ ναι, εννοείται! Κι εγώ που θέλω να πάω για έλεγχο πριν την επόμενη εμβρυομεταφορά μου, μου απάντησε αμέσως από το κινητό της! Να ναι καλά η γυναίκα! Δεν το συζητάμε η προκάτοχός της, η κα. Τσεκούρα, είναι για μένα ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει σε γιατρό και ανυπομονώ να γνωρίσω και την ίδια την Οικονομοπούλου. Καλά, αυτό για τη μπίζνα το έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, και όταν έμπαινα παλιά συχνά συμβούλευα τα κορίτσια να ψαχτούν με τις άλλες ειδικότητες και μετά να ασχοληθούν με εξωσωματική, αν και εφόσον τελικά χρειαστεί...

πρίν από 27 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα προσωπικά οι ενδοκρινολόγοι στο Έλενα δεν με βοήθησαν καθόλου. Πήγα και στην Βενάκη και στον Μηλιώνη και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Και για το Glucophage που τους είχα ρωτησει μου είχαν πει οτι δεν το χρειάζομαι γιατί οι καμπύλες μου ειναι εντάξει και είμαι αδύνατη. Όμως μετά πήγα σε άλλη ενδοκρινολόγο και μου ειπε οτι οι καμπύλες μου είναι παθολογικές καθώς την 2η ώρα έχω υπογλυκαιμίες και την 3η ανεβαίνει πάλι. Έτσι ξεκίνησα την μετμορφίνη και μου έστρωσε και τον θυρεοειδή και την προλακτίνη και τα πήγα και άψογα στην διέγερση. Βέβαια περίοδος δεν μου ήρθε και πάλι αλλά έχω δει και διαφορά στο σώμα μου, έχει φύγει λίπος απο την κοιλιά χωρίς να έχω αλλάξει κάτι. Τελος πάντων, νιώθω πως με βοήθησε αρκετά αν και σαν φάρμακο δεν το συμπάθησα καθόλου γιατί με ταλαιπώρησε πολύ στις αρχές.

Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία από τους ενδοκρινολόγους του Έλενα, εδώ μέσα έχω ακούσει καλά λόγια. Στην Κιαπέκου πήγες; Έχω ακούσει και γι' αυτήν τα καλύτερα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Troia είπε:

Καλέ ναι, εννοείται! Κι εγώ που θέλω να πάω για έλεγχο πριν την επόμενη εμβρυομεταφορά μου, μου απάντησε αμέσως από το κινητό της! Να ναι καλά η γυναίκα! Δεν το συζητάμε η προκάτοχός της, η κα. Τσεκούρα, είναι για μένα ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει σε γιατρό και ανυπομονώ να γνωρίσω και την ίδια την Οικονομοπούλου. Καλά, αυτό για τη μπίζνα το έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, και όταν έμπαινα παλιά συχνά συμβούλευα τα κορίτσια να ψαχτούν με τις άλλες ειδικότητες και μετά να ασχοληθούν με εξωσωματική, αν και εφόσον τελικά χρειαστεί...

Ναι από αυτό και μόνο νομίζω σε κερδίζει.. Αλλά έχει 2 ιατρεία που μπορείς να επιλέξεις στο 1535. Σε ποιο από τα δύο είναι? Γιατί εγώ έκλεισα στο ελέγχου αποβολών πρώτης φοράς...

πρίν από 28 λεπτά , Fifi88 είπε:

Πάντως εγω είμαι της άποψης ότι πρέπει να το ψάχνουμε και λίγο μόνες μας καθώς όλη αυτή η "μπιζνα" της εξωσωματικης-που είναι και μεγάλη, σε κάνει να νιώθεις πιο φαστ φουντ και από τις τηγανητές πατάτες στα Mac.... Ανέλπιστα θετική η άμεση ανταπόκριση (μέσα σε 5 λεπτα στο μειλ μου!!) που είχα από την κ. Οικονομοπούλου του τμήματος αποβολών στο Έλενα... "Ελάτε από κοντά να τα συζητήσουμε" η απάντηση της σε ερώτηση που της έκανα για το θέμα μου και για έξτρα εξετασεις. Και που?στο δημόσιο! Όταν ο γιατρός που μου έκανε την αποτυχημένη εξωσωματική ιδιωτικά δεν μου χει δώσει κάποια απάντηση ακόμα...

Καλημέρα και καλή χρόνια! 
Αυτο ακριβώς είχα διαπιστώσει και εγώ. 
Εκει που είχα φάει πόρτα από τον εξωσωματικό, τύπου τι περιμένεις στα 40, λογικο να αποβάλεις, η Οικονομόπουλου με βοήθησε ψυχολογικά και ουσιαστικά και βρήκα δύναμη να εντοπίσω το πρόβλημα και να συνεχίσω. 

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι σαν αυτήν τη γυναίκα και μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε.

Από ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής εχω ιδιωτικά την Κι@πεκου και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένη. 

πρίν από 22 λεπτά , Fifi88 είπε:

Ναι από αυτό και μόνο νομίζω σε κερδίζει.. Αλλά έχει 2 ιατρεία που μπορείς να επιλέξεις στο 1535. Σε ποιο από τα δύο είναι? Γιατί εγώ έκλεισα στο ελέγχου αποβολών πρώτης φοράς...

Όπως μου είχε πει η ενδοκρινολόγος το 50% των γυναικών που κάνουν αποτυχημένες εξωσωματικές μετά τη σωστή ορμονική αντιμετώπιση συλλαμβάνουν φυσιολογικά εφόσον δεν υπάρχει θέμα στον ανδρικό παράγοντα…

• Μου αρέσει 1

44 minutes ago, SummerDream said:

Περιμένω τα αποτελέσματα, χθες έγινε η βιοψία και θα ξέρω τέλος του μήνα. Ακόμα κι όταν περιμένεις γι’ αυτά τα αποτελέσματα κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα πάντως..στην εξωσωματική δεν ησυχάζεις ποτέ.. 

Ποτέ δεν ησυχάζεις, πράγματι. Εγώ έλεγα τώρα θα είναι η πιο ήρεμη ετ μου αλλα να που έχω χάσει την ησυχια μου με το ενδομήτριο. Ήθελε ο γιατρός να προχωρήσουμε με φυσικό κύκλο (με femara γιατί αλλιώς δεν κανω ωορρηξία) αλλά εγώ εχω θέμα με το πάχος του ενδομητρίου και το femara μου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Στην 1η μέτρηση που έκανα εχτές 7η μέρα ήταν μόλις 3,5 και τώρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. 

28 minutes ago, SummerDream said:

@kateriiina25 αυτό που λες με το λίπος στην κοιλιά μου κάνει ένα κλικ επειδή κι εγώ έχω φαρδύνει μετά από όλα αυτά τα φάρμακα τόσες φορές  και ο θυρεοειδής μου είχε κάποια σκαμπανεβάσματα και φοβάμαι κι εγώ για ζάχαρο γιατί είναι φυσιολογικό αλλά τσιμπημένο αλλά εν τέλη ο ενδοκρινολόγος μου δε μου έχει βρει κάτι παθολογικό, καμπύλη ζαχάρου βέβαια δεν έχω κάνει ποτέ, μήπως έχεις εσύ ή κάποια άλλη κοπέλα να μου συστήσει έναν καλό ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής  στη Θεσσαλονίκη; Γιατί όποτε παίρνω τα φάρμακα της εξωσωματικής ο θυρεοειδής μου ανεβαίνει

Εγώ ενώ ήμουν πάντα αδύνατη, είχα σχετικά μεγάλο ποσοστό λίπους και το περισσότερο μαζεμένο στην κοιλιά. Είναι πολύ σύνηθες στις γυναίκες με πολυκυστικές αυτό. Κάθε χειμώνα έπαιρνα κιλά και το καλοκαίρι τα έχανα με δίαιτα. Τωρα με το Glucophage όσο καιρό το παίρνω δεν έχω πάρει καθόλου κιλά και παρατηρώ οτι έχει μειωθεί και το λίπος στην κοιλιά. Δεν ξέρω να σου πω γιατρό στην Θεσσαλονίκη αλλά ενδοκρινολόγο μπορείς πιθανών να δεις και online. 

27 minutes ago, Troia said:

Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία από τους ενδοκρινολόγους του Έλενα, εδώ μέσα έχω ακούσει καλά λόγια. Στην Κιαπέκου πήγες; Έχω ακούσει και γι' αυτήν τα καλύτερα!

Όχι, μονο τους δυο που σου είπα πριν έχω δει. Είναι και στην τύχη με ποιον θα σου βγουν τα ραντεβού. Πάντως είχαν φανεί και οι δυο αξιόλογοι και δεν με είχαν ξεπετάξει, παρόλα αυτά δεν με είχαν βοηθήσει κιόλας. 

eardp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Fifi88 είπε:

Δεν είναι 2 ιατρεία, ένα είναι, αλλά είναι άλλο το ραντεβού 1ης φοράς και άλλο για επανέλεγχο, δεδομένου ότι την 1η φορά σου παίρνει ιστορικό και διαρκεί περισσότερη ώρα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Chris_V είπε:

Όπως μου είχε πει η ενδοκρινολόγος το 50% των γυναικών που κάνουν αποτυχημένες εξωσωματικές μετά τη σωστή ορμονική αντιμετώπιση συλλαμβάνουν φυσιολογικά εφόσον δεν υπάρχει θέμα στον ανδρικό παράγοντα…

έτσι είναι και πόσα παραδείγματα δεν έχουμε διαβάσει εδώ που τελικά συνέλαβαν φυσιολογικά! Όλο τέτοια διαβάζουμε...

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Η Κιαπέκου είναι στο Έλενα; Εγώ είμαι στην Δεμπεγιώτη

όχι, είναι ιδιώτης. Πολύ καλή έχω διαβάσει εδώ.

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια και καλή χρονιά. Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για την 2η εμβρυομεταφορά εντός Ιανουαρίου 2023. Γνωρίζει κάποια να μου πει εάν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια που επιλέγεται να γίνει η εμβρυομεταφορά σε φυσικό ή τεχνικό κύκλο; Αναφορικά με την επιτυχία της κάθε περίπτωσης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο;

1 ώρα πρίν, EvgeniaCher είπε:

Αυτό που το κέντρο σου φουσκώνει τα μυαλά και είναι σίγουροι για την επικείμενη επιτυχία, ότι όλα θα πάνε καλά, ότι όλες οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου και άλλα πολλά το έχω ζήσει και εγώ...βέβαια όταν έρχεται η πρώτη αποτυχία αρχίζουν και σου λένε άλλα, ότι ξέρετε υπάρχουν και άλλοι παράγοντες κτλ..τα οποία όφειλαν να σε ενημερώσουν από την αρχή!! Η πρώτη αποτυχία πονάει πολύ καθώς πέρα από το γεγονός αυτό καθ' αυτό έχεις  και την αίσθηση ότι σε έχουν κοροϊδέψει.  

Ακριβώς! Για αυτό έφυγα, ένιωσα ότι με κορόιδεψαν. Έκαναν και πάρα πολλά λάθη. Είχα αντιμετώπιση δημοσίου ενώ πλήρωσα 4.000 με τα φάρμακα από εοππυ. 

Μου έκανα εμβρυομεταφορα με διπλάσια από το όριο προλακτίνη, TSH 3.6, προγεστερόνη 500 κάτι και Ε2 ή 2 ή 3 χιλιάδες λόγω διέγερσης. Οι ωοθήκες μου κολλημένες μεταξύ τους. Καρυότυπο δικό μου προβληματικό, δεν μου το είπαν ποτέ, ενώ έπρεπε να κάνω έλεγχο στα έμβρυα. Αλλά μου είπαν να ακνω εκεί τις εξετάσεις γιατί βγαίνουν γρήγορα και είναι αξιόπιστα. Και στο τέλος; Ήταν σαν να ρίχνουν την ευθύνη σε εμένα. Μου είπαν μετά την αποτυχία να πάω αιματολογο, να πάρω κορτιζόνη, να κάνω υστεροσκοπηση. Με βομβάρδισαν. Είδε ο γιατρός τις εξετάσεις και μου είπε να ξεκινήσω Τ4 ενώ τους είχα πει ότι έπαιρνα κανονικα και να δούμε την προλακτίνη και κανένας δεν τον ενημέρωσε ότι εγώ είχα πάρει θετικό τεστ στο σπίτι (είχα βιοχιμικη) υποτίθεται είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα με απίστευτα σχόλια. Υποτίθεται κοιτάνε την κάθε ασθενή ξεχωριστά 🤣🤣 18 ωάρια , 12 ώριμα, 8 γονιμοποιηθηκαν, μου έβαλαν με το ζόρι 4η μέρα όπου έδωσαν βιοχημική, και έμεινα με 2 άριστα και 2 πολύ κακά. Τους είπα ότι θα αλλάξω κέντρο και είπαν ένα ξερό οκ. 

Ιστορία ολόκληρη γράφω, άρα πως να μην νιώσω ότι με κορόιδεψαν.

Αν ήταν έτσι πήγαινα σε δημόσιο.

Ήμουν προετοιμασμένη για αρνητικό, ήξερα ότι συνήθως δεν πετυχαίνεις με την πρώτη. Αλλά έπρεπε να παίξουν και με την ψυχολογία μου. 

(Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει).

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 56 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή χρονιά. Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για την 2η εμβρυομεταφορά εντός Ιανουαρίου 2023. Γνωρίζει κάποια να μου πει εάν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια που επιλέγεται να γίνει η εμβρυομεταφορά σε φυσικό ή τεχνικό κύκλο; Αναφορικά με την επιτυχία της κάθε περίπτωσης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο;

Εγω σε φυσικο κυκλο έκανα γιατι μου ειπε ο γιατρος μου οτι σε τεχνικο κυκλο δεν δημιουργειτε το ωχρο σωματιο (δε ξερω τι ακριβως ειναι)

age.pngpreg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Εγώ έκανα την δεύτερη εμβρυομεταφορα με ελαφρώς τεχνικό κύκλο; Ξεκίνησα με ciclacur μόνο τα λευκά από την δεύτερη μέρα και δεν έκανα ωορρηξία και έτσι ξέραμε και πότε θα κάνω εμβρυομεταφορα. Έκανα και έναν υπέρηχο 12η μέρα εχω κύκλο 32 ημέρες. Έκανα μια ovitrell στην 14η μέρα νομίζω και μετά από 7 ημέρες έκανα την εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες. Μου ήταν πιο εύκολο από την εμβρυομεταφορα στον μήνες της διέγερσης γιατί δεν πονούσα. Μου έδωσε εγκυμοσύνη, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά αλλά δεν φταίει η διαδικασία. Απλά έτυχε.

Εάν έχεις σταθερό κύκλο και κάνεις κανονικά ωορρηξία και δεν έχεις θέμα με τις ορμόνες σου και το ενδομήτριο σου μεγαλώνει σωστά, στην θέση σου θα προτιμούσα τον φυσικό κύκλο. Θέλει όμως παρακολούθηση και θα σου κάνουν και εσένα ovitrell εάν δουν ότι αργεί η ωορρηξία σου. Αλλά ο οργανισμός σου θα δουλεύει φυσιολογικα χωρίς πολλά φάρμακα. Ίσως άλλες κοπέλες εδώ να ξέρουν περισσότερα πράγματα από εμένα. 

πρίν από 4 λεπτά , αστα είπε:

Εγω σε φυσικο κυκλο έκανα γιατι μου ειπε ο γιατρος μου οτι σε τεχνικο κυκλο δεν δημιουργειτε το ωχρο σωματιο (δε ξερω τι ακριβως ειναι)

Το ωχρό σωμάτιο είναι ας το πούμε κύστη η οποία δημιουργείτε μετά την ωορρηξία, αυτό παράγει προγεστερόνη για να συντηρήσει μια εγκυμοσύνη. 

Αυτό όμως είναι πιο εύκολο σε μια γυναίκα με σταθερό κύκλο και αν δεν κάνω λάθος χωρίς πολυκυστγκες.

Έχω την εντύπωση οτι προτιμούν οι περισσότεροι γιατροί τον φυσικό κύκλο αλλά δεν ξέρω γιατί ούτε και ξέρω αν έχει καλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Πάντως έχω δει και περιπτώσεις που πέτυχαν με τεχνητό  

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Το ωχρό σωμάτιο είναι ας το πούμε κύστη η οποία δημιουργείτε μετά την ωορρηξία, αυτό παράγει προγεστερόνη για να συντηρήσει μια εγκυμοσύνη. 

Αυτό όμως είναι πιο εύκολο σε μια γυναίκα με σταθερό κύκλο και αν δεν κάνω λάθος χωρίς πολυκυστγκες.

Ο γιατρος μου μου ειπε ότι οι νέες έρευνες λένε ότι ο φυσίκος κύκλος εχεί περισσότερες πιθανότητες για καλή έκβαση της εγκυμοσύνης, γιατι δημιουργείτε το ωχρο σωματιο.... εχω και γω πολυκυστικες (εικονα οχι το συνδρομο). Το πρωτο μου παιδι το έκανα με τεχνιτο κυκλο, μια χαρα πηγε η εγκυμοσύνη... τωρα την δευτερη βλαστοκυστη σε φυσικο.... καλα παει προς το παρον...

• Μου αρέσει 1

age.pngpreg.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...