Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , Marlina είπε:

Την καμπύλη σακχάρου την έχω σκεφτεί και εγώ αλλά κανένας δεν μου έχει πει να την κάνω. Ο ενδοκρινολογος είπε μόνο να κόψω γλυκά και όχι πολλά μακαρόνια ψωμιά γιατί ήδη το σάκχαρο μου ειναι στο όριο για μια εγκυμονούσα.

Μα ένα οριακό ζαχαρο με τα φάρμακα κ μια εγκυμοσυνη μπορεί να εκτοξευθεί κ να είναι αιτία αποβολης... κ σίγουρα δεν ρυθμίζετε ετσι στην τύχη θελει διατροφή κ μετρήσεις δεν μπορείς απλά να κόψεις γλυκά κ να πεις είσαι καλημένη... σίγουρα πρέπει να αλλάξεις ενδοκρινολογο .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Μα ένα οριακό ζαχαρο με τα φάρμακα κ μια εγκυμοσυνη μπορεί να εκτοξευθεί κ να είναι αιτία αποβολης... κ σίγουρα δεν ρυθμίζετε ετσι στην τύχη θελει διατροφή κ μετρήσεις δεν μπορείς απλά να κόψεις γλυκά κ να πεις είσαι καλημένη... σίγουρα πρέπει να αλλάξεις ενδοκρινολογο .

Δεν περνώ κάποια αγωγή για το σάκχαρο.. Η μήπως επηρεάζουν τα χάπια της εξωσωματικής το σάκχαρο? 

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Αυτό της είπα κι εγώ...Εκτός από τις χρωμοσωμικές, μπορεί να της βρουν κι άλλα στο Έλενα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Troia είπε:

Καλά, πες του...Οι ενδοκρινολόγοι του Έλενα απ' όσο ξέρω, ασχολούνται πολύ με τη διατροφή, θα σε βοηθήσουν πολύ επ' αυτού. Τα ραντεβού μπορείς να τα κλείσεις την ίδια μέρα, αλλά στο τμ. αποβολών το 1ο ραντεβού διαρκεί γύρω στη 1 με 1,5 ώρα, οπότε θέλει σωστό προγραμματισμό αν τα κάνεις ταυτόχρονα. Εγώ θα έλεγα να μπεις στο 1535.gr και να ξεκινήσεις με αυτό για το οποίο βρίσκεις 1ο. Και στα 2 ιατρεία θα πρέπει να ξαναπάς για να σου κάνουν αιμοληψία, αυτά θα μπορούσες ίσως να τα συνδυάσεις. Επίσης, αν η τελευταία σου αποβολή είναι πρόσφατη, στείλε ένα mail στο τμ. αποβολών, γιατί μπορεί να θέλουν να σε δουν άμεσα (αν και έχετε βρει χρωμοσωμικές στα έμβρυα, οπότε αυτό μπορεί να μην έχει νόημα).

Είμαστε από επαρχεια  κ θελουμε αεροπορικα για Αθηνα οπότε γι αυτό σκευτομαι μήπως μπορούμε να τα συνδυάσουμε.. 

πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

Δεν περνώ κάποια αγωγή για το σάκχαρο.. Η μήπως επηρεάζουν τα χάπια της εξωσωματικής το σάκχαρο? 

Ναι, επηρεάζουν και το ζάχαρο και το θυρεοειδή. Μου τα είχε εξηγήσει η Τσεκούρα. Κάνε ένα διάλειμμα, κάνε τον έλεγχο σου στο Έλενα και μόλις τελειώσει θα μπορείς να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα με περισσότερη σιγουριά και όχι στα τυφλά. Και ξαναλέω, πιστεύω, αν δεν υπάρχει κανένας άλλος παράγοντας που δε γνωρίζω, ότι είσαστε από τα ζευγάρια που θα μπορέσετε να συλλάβετε φυσικά αν ρυθμιστούν όλα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Marlina είπε:

Είμαστε από επαρχεια  κ θελουμε αεροπορικα για Αθηνα οπότε γι αυτό σκευτομαι μήπως μπορούμε να τα συνδυάσουμε.. 

Α, ναι, ναι, μπορείτε. Τώρα είδα τα ραντεβού και βρίσκεις και στα 2 την ίδια μέρα. Αλλά να επικοινωνήσεις μαζί τους να σου πάρουν αίμα την ίδια μέρα (σου το παίρνουν στο τμ. αποβολών και στέλνουν όσο χρειάζεται στο ενδοκρινολογικό), οπότε και πρέπει να σου δώσουν οδηγίες π.χ. να είσαι νηστική κτλ. Και ειδικά για τις καμπύλες θα πρέπει να μείνεις εκεί κανένα 2ωρο, οπότε το πιο πιθανό είναι να σου πουν να πας για ιστορικό και την επομένη για αιμοληψία, αλλά στείλε τους mail να συνεννοηθείτε γι' αυτό. Το mail του τμ. αποβολών το βρίσκεις αν το γκουγκλάρεις, κι εγώ τους έστειλα πριν λίγο για ένα δικό μου θέμα, και σου απαντάνε άμεσα. Με το ενδοκρινολογικό δε γνωρίζω πώς επικοινωνείς, ίσως μπορεί κάποιο άλλο κορίτσι να σου πει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Troia είπε:

Α, ναι, ναι, μπορείτε. Τώρα είδα τα ραντεβού και βρίσκεις και στα 2 την ίδια μέρα. Αλλά να επικοινωνήσεις μαζί τους να σου πάρουν αίμα την ίδια μέρα (σου το παίρνουν στο τμ. αποβολών και στέλνουν όσο χρειάζεται στο ενδοκρινολογικό), οπότε και πρέπει να σου δώσουν οδηγίες π.χ. να είσαι νηστική κτλ. Και ειδικά για τις καμπύλες θα πρέπει να μείνεις εκεί κανένα 2ωρο, οπότε το πιο πιθανό είναι να σου πουν να πας για ιστορικό και την επομένη για αιμοληψία, αλλά στείλε τους mail να συνεννοηθείτε γι' αυτό. Το mail του τμ. αποβολών το βρίσκεις αν το γκουγκλάρεις, κι εγώ τους έστειλα πριν λίγο για ένα δικό μου θέμα, και σου απαντάνε άμεσα. Με το ενδοκρινολογικό δε γνωρίζω πώς επικοινωνείς, ίσως μπορεί κάποιο άλλο κορίτσι να σου πει.

Ευχαριστώ!!! Μπαίνω στο 1535.gr που έγραψες παραπάνω αλλά δεν μου ανοίγει η σελιδα. Είναι η σελίδα για να κλείσω τα ραντεβου?

2 ώρες πρίν, Marlina είπε:

Εγώ επειδή είχα τον φόβο είχα ρωτήσει για προεμφιτευτικο και νομίζω μας είχε πει το κέντρο γύρω στα 450 το εμβρυο!!!! Και ο γυναικολογος από την επαρχεία που είμαι μου είχε πει άστο θα σου βγει 10.000 η εξωσωματικη... Αν είναι έτσι λέτε να μπορώ να μεταφέρω τα εμβρυα σε άλλο κέντρο?

Γίνεται να τα μεταφέρεις ναι. Εμένα για μεταφορά εντός Θεσσαλονίκης απο το ένα κέντρο στο άλλο δεν πλήρωσα τίποτα, ήταν δωρεάν απο το κέντρο στο οποίο πήγα. Για 3 βλαστοκυστες πλήρωσα  σύνολο με τη βιοψία και τον προεμφυτευτικό 840€, ενώ αν πχ προχωρούσα σε εμβρυομεταφορά κι είχα πχ πάλι παλίνδρομη κύηση με απόξεση τα έξοδα θα ήταν διπλάσια και δεν το συζητώ για το συναισθηματικό κόστος όλη την ταλαιπωρία και τον χαμένο χρόνο γιατί την προηγούμενη φορά είχα εμφύτευση και παλινδρόμησε στην 9η βδομάδα κι ύστερα χρειάστηκε συν τρεις μήνες να στρώσει ο κύκλος μου και η περίοδος μου όποτε έχασα συνολικά 6 μήνες. Είμαι πλέον 40+με πιέζει ο χρόνος και στον προηγούμενο προεμφυτευτικό που έκανα στο παλιό κέντρο απο τις 6 βλαστοκύστες δυστυχώς δεν ήταν καμία γερή παρ’ οτι μορφολογικά ήταν άριστες…

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Troia said:

Καλά, πες του...Οι ενδοκρινολόγοι του Έλενα απ' όσο ξέρω, ασχολούνται πολύ με τη διατροφή, θα σε βοηθήσουν πολύ επ' αυτού. Τα ραντεβού μπορείς να τα κλείσεις την ίδια μέρα, αλλά στο τμ. αποβολών το 1ο ραντεβού διαρκεί γύρω στη 1 με 1,5 ώρα, οπότε θέλει σωστό προγραμματισμό αν τα κάνεις ταυτόχρονα. Εγώ θα έλεγα να μπεις στο 1535.gr και να ξεκινήσεις με αυτό για το οποίο βρίσκεις 1ο. Και στα 2 ιατρεία θα πρέπει να ξαναπάς για να σου κάνουν αιμοληψία, αυτά θα μπορούσες ίσως να τα συνδυάσεις. Επίσης, αν η τελευταία σου αποβολή είναι πρόσφατη, στείλε ένα mail στο τμ. αποβολών, γιατί μπορεί να θέλουν να σε δουν άμεσα (αν και έχετε βρει χρωμοσωμικές στα έμβρυα, οπότε αυτό μπορεί να μην έχει νόημα).

Εμένα προσωπικά οι ενδοκρινολόγοι στο Έλενα δεν με βοήθησαν καθόλου. Πήγα και στην Βενάκη και στον Μηλιώνη και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Και για το Glucophage που τους είχα ρωτησει μου είχαν πει οτι δεν το χρειάζομαι γιατί οι καμπύλες μου ειναι εντάξει και είμαι αδύνατη. Όμως μετά πήγα σε άλλη ενδοκρινολόγο και μου ειπε οτι οι καμπύλες μου είναι παθολογικές καθώς την 2η ώρα έχω υπογλυκαιμίες και την 3η ανεβαίνει πάλι. Έτσι ξεκίνησα την μετμορφίνη και μου έστρωσε και τον θυρεοειδή και την προλακτίνη και τα πήγα και άψογα στην διέγερση. Βέβαια περίοδος δεν μου ήρθε και πάλι αλλά έχω δει και διαφορά στο σώμα μου, έχει φύγει λίπος απο την κοιλιά χωρίς να έχω αλλάξει κάτι. Τελος πάντων, νιώθω πως με βοήθησε αρκετά αν και σαν φάρμακο δεν το συμπάθησα καθόλου γιατί με ταλαιπώρησε πολύ στις αρχές.

5 minutes ago, SummerDream said:

Γίνεται να τα μεταφέρεις ναι. Εμένα για μεταφορά εντός Θεσσαλονίκης απο το ένα κέντρο στο άλλο δεν πλήρωσα τίποτα, ήταν δωρεάν απο το κέντρο στο οποίο πήγα. Για 3 βλαστοκυστες πλήρωσα  σύνολο με τη βιοψία και τον προεμφυτευτικό 840€, ενώ αν πχ προχωρούσα σε εμβρυομεταφορά κι είχα πχ πάλι παλίνδρομη κύηση με απόξεση τα έξοδα θα ήταν διπλάσια και δεν το συζητώ για το συναισθηματικό κόστος όλη την ταλαιπωρία και τον χαμένο χρόνο γιατί την προηγούμενη φορά είχα εμφύτευση και παλινδρόμησε στην 9η βδομάδα κι ύστερα χρειάστηκε συν τρεις μήνες να στρώσει ο κύκλος μου και η περίοδος μου όποτε έχασα συνολικά 6 μήνες. Είμαι πλέον 40+με πιέζει ο χρόνος και στον προηγούμενο προεμφυτευτικό που έκανα στο παλιό κέντρο απο τις 6 βλαστοκύστες δυστυχώς δεν ήταν καμία γερή παρ’ οτι μορφολογικά ήταν άριστες…

Και στις 3 που έστειλες, βγήκε κάποια υγιής;

eardp2.png

Διαφημίσεις

Περιμένω τα αποτελέσματα, χθες έγινε η βιοψία και θα ξέρω τέλος του μήνα. Ακόμα κι όταν περιμένεις γι’ αυτά τα αποτελέσματα κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα πάντως..στην εξωσωματική δεν ησυχάζεις ποτέ.. 

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μπράβο κορίτσια που το βλέπετε έτσι! Είναι σπάνια η επιτυχία με την πρώτη. Εμένα λόγω ηλικίας και υποτίθεται όλα ήταν τέλεια, μου φούσκωσαν από το κέντρο τα μυαλά μέχρι και την ημέρα της χοριακης, μου έκανα υπέρηχο και μου ήμουν είμαστε σίγουροι ότι είσαι έγκυος και πήρα χοριακη 3.5. Το τι μούδιασμα ένιωσα στο κεφάλι μου, δεν άκουγα τι μου έλεγε η μαία. Είχα πάρει και μια μέρα πριν θετικό τεστ στο σπίτι. Νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Η πρώτη "αποτυχία" είναι η πιο δυσκολη. 

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Να κάνετε ότι εξετάσεις σας έχει μείνει για να αυξήσετε τις πιθανότητες. Απλά να θυμάστε, δεν φταίτε εσείς και δεν κάνατε τίποτα λάθος. Σας εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σας.

Αυτό που το κέντρο σου φουσκώνει τα μυαλά και είναι σίγουροι για την επικείμενη επιτυχία, ότι όλα θα πάνε καλά, ότι όλες οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου και άλλα πολλά το έχω ζήσει και εγώ...βέβαια όταν έρχεται η πρώτη αποτυχία αρχίζουν και σου λένε άλλα, ότι ξέρετε υπάρχουν και άλλοι παράγοντες κτλ..τα οποία όφειλαν να σε ενημερώσουν από την αρχή!! Η πρώτη αποτυχία πονάει πολύ καθώς πέρα από το γεγονός αυτό καθ' αυτό έχεις  και την αίσθηση ότι σε έχουν κοροϊδέψει.  

• Μου αρέσει 3

Πάντως εγω είμαι της άποψης ότι πρέπει να το ψάχνουμε και λίγο μόνες μας καθώς όλη αυτή η "μπιζνα" της εξωσωματικης-που είναι και μεγάλη, σε κάνει να νιώθεις πιο φαστ φουντ και από τις τηγανητές πατάτες στα Mac.... Ανέλπιστα θετική η άμεση ανταπόκριση (μέσα σε 5 λεπτα στο μειλ μου!!) που είχα από την κ. Οικονομοπούλου του τμήματος αποβολών στο Έλενα... "Ελάτε από κοντά να τα συζητήσουμε" η απάντηση της σε ερώτηση που της έκανα για το θέμα μου και για έξτρα εξετασεις. Και που?στο δημόσιο! Όταν ο γιατρός που μου έκανε την αποτυχημένη εξωσωματική ιδιωτικά δεν μου χει δώσει κάποια απάντηση ακόμα...

• Μου αρέσει 9

1 ώρα πρίν, Marlina είπε:

Ευχαριστώ!!! Μπαίνω στο 1535.gr που έγραψες παραπάνω αλλά δεν μου ανοίγει η σελιδα. Είναι η σελίδα για να κλείσω τα ραντεβου?

Ναι, ναι, από εκεί θα τα κλείσεις. Διαφορετικά τηλεφωνικά από το 1535, αλλά ζήτα να μιλήσεις με εκπρόσωπο, επειδή θα πρέπει να τα συντονίσεις και τα 2.

• Μου αρέσει 1

@kateriiina25 αυτό που λες με το λίπος στην κοιλιά μου κάνει ένα κλικ επειδή κι εγώ έχω φαρδύνει μετά από όλα αυτά τα φάρμακα τόσες φορές  και ο θυρεοειδής μου είχε κάποια σκαμπανεβάσματα και φοβάμαι κι εγώ για ζάχαρο γιατί είναι φυσιολογικό αλλά τσιμπημένο αλλά εν τέλη ο ενδοκρινολόγος μου δε μου έχει βρει κάτι παθολογικό, καμπύλη ζαχάρου βέβαια δεν έχω κάνει ποτέ, μήπως έχεις εσύ ή κάποια άλλη κοπέλα να μου συστήσει έναν καλό ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής  στη Θεσσαλονίκη; Γιατί όποτε παίρνω τα φάρμακα της εξωσωματικής ο θυρεοειδής μου ανεβαίνει

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...