Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , Ninaki- είπε:

Κορίτσια καλή χρονιά σε όλες!εύχομαι ο,τι επιθυμεί η ψυχούλα της καθεμιάς!το 2023 να είναι πραγματικά τυχερό. Είχα χάσει κωδικούς κλπ κ για αυτό έχω να γράψω κάνα μήνα! Πέμπτη πάω για εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης μέρας μέτριες (4ΒΒ). Γενικά οι βλαστοκυστες Μ είναι μετριες...τις πρώτες μέρες εκλεγα τώρα ελπίζω! Ευχηθειτε καλήεπιτυχια! Εσείς όσες γνωρίζεται έχω λέτε πιθανότητες καλές????

Κορίτσι μου με το καλό η ετ σου....ευλογημένη να είναι κ το 2023 να σου φέρει ότι ποθείς περισσότερο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

50 minutes ago, Ninaki- said:

Κορίτσια καλή χρονιά σε όλες!εύχομαι ο,τι επιθυμεί η ψυχούλα της καθεμιάς!το 2023 να είναι πραγματικά τυχερό. Είχα χάσει κωδικούς κλπ κ για αυτό έχω να γράψω κάνα μήνα! Πέμπτη πάω για εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης μέρας μέτριες (4ΒΒ). Γενικά οι βλαστοκυστες Μ είναι μετριες...τις πρώτες μέρες εκλεγα τώρα ελπίζω! Ευχηθειτε καλήεπιτυχια! Εσείς όσες γνωρίζεται έχω λέτε πιθανότητες καλές????

Φυσικά και έχεις πιθανότητες καλέ. Μια χαρά εγκυμοσύνη δίνουν οι 4ΒΒ. Άλλωστε η μορφολογία δεν μπορεί να ορίσει τις χρωμοσωμικες ανωμαλίες του εμβρύου. Μια φαινομενικά άριστη βλαστοκύστη μπορει να έχει προβλήματα και μία μέτρια να είναι απόλυτα υγιής. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Να εισαι αισιόδοξη 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

1 hour ago, Ninaki- είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, όλα να σου πάνε τέλεια. Φυσικά και μπορεί να πάει καλά, να ξέρεις ότι προχωράνε μόνο με έμβρυα που μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη. Άλλωστε αν δεν γίνει προεμφυτευτικος δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι καλό ή όχι, ένα περιτύλιγμα βλέπουν και αυτοί. Μια τεράστια χοριακή!!!

• Μου αρέσει 2

Μίλησα με το γιατρό και δεν μου άλλαξε τίποτα στην αγωγή. Αύριο έχουμε ραντεβού. Μου είπε να μείνω ξαπλωμένη , δεν είναι το καλύτερο του που έχω αιματακι αλλά δε δε τραβάμε και τα μαλλιά μας… τι να πω! Κάθε ημέρα και μια περιπέτεια ! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

Καλημέρα ! Καλή χρόνια με υγεία !

Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε μια μικρή αιμορραγία και σε εμένα …δεν έχω δει έντονο κόκκινο αίμα αλλά συνεχίζεται και σήμερα με καφέ ροζ υγρά .. δεν εχω καταφέρει να βρω και το γιατρό… εχω θορυβηθεί … αύριο κανονικά έχουμε το πρώτο ραντεβού …

Εύχομαι από καρδιάς να σου πάνε όλα καλά και να μην είναι τίποτα η αιμορραγία. Καλή χρονιά με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια μου καλή χρονιά εύχομαι υγεία και του χρόνου να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου! Αχ εσένα σκέφτηκα αμέσως το πιστεύεις ,και εγώ έπαθα πανικό εκλεγα που τελικά ήταν για ούτε μια μέρα εμένα ενώ εσύ τη πράγμα είναι αυτό που έχεις συνέχεια ! Ο άντρας μου ο καημένος να μου λέει μη κλαίς όλα καλά θα είναι μην επηρεάζεις το μωρό ηρέμησε αλλά είναι δύσκολο και εμένα μια φορά όταν σηκώθηκα από τη τουαλέτα έπεσε έτσι ένα μεγάλο πηγμα στο πάτωμα εκεί να δεις σοκ . 

Ευχομαι να σου σταματήσει ή έστω να παραμείνει ελάχιστο ροζ και να μη ξαναδείς κόκκινο . Φαντάζομαι τη τρομάρα θα πήρες ,πιστεύω όμως ότι όλα καλά θα μας πάνε τελικά . 

Και εμένα εχτές το στήθος μου καθόλου δε με ενοχλουσε που έγινε αυτό, σήμερα είχα πονάκια και μάλιστα έκανα και εμετό κανά 2 φορές μετά από φαγητό. Ελπίζω για καλό να είναι όλα αυτά και μέσα σε όλα συναχωθηκα και εγώ δε ξέρω πως αφού δε πάω πουθενά.  και εμένα πάντως ο γιατρός αυτό που λες μου είπε οσο δεν πονάς είναι καλό . Αμήν σε ευχαριστώ πολύ ! 

Καλησπέρα, μακάρι να είχα και εγώ μόνο μια μέρα. Χάρηκα εχθές αλλά σήμερα πάλι χαμός. Δεν θεωρώ ότι έχω ελπίδες. Έχω κουραστεί πολύ. Προσπαθώ κάθε μέρα από κάπου να πιαστω. Το πρωί δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι να δω πόσο χάλια θα είναι σήμερα το αίμα. Εάν σήμερα θα πάρω λευκό χαρτί, καθαρό. Τίποτα κάθε μέρα το ίδιο. Άλλες χειρότερα άλλες καλύτερα. Τα κομμάτια; Αναρωτιέσαι αν απέβαλες. Ο άντρας μου και η μαμά μου πιστεύουν σε αυτήν την εγκυμοσύνη. Εγώ νομίζω πως πλέον όχι. Θα πάω σε μια εβδομάδα για υπέρηχο και δεν θα δω τίποτα. Έτσι νιώθω.

Εσύ αύριο θα πας και θα δεις ότι όλα είναι καλά. Εύχομαι να ακούσεις και καρδούλα. Αφήστε τους γιατρούς που λένε ε δεν θα θέλαμε να είχες και αίμα.

Να πανε να μην μπω τώρα. Ούτε εμείς θέλαμε να δούμε αίμα. Επίσης αν διαβάσεις αναρτήσεις για εγκυμοσύνη με αίμα, θα δεις με βαριές αιμορραγίες να τα κατάφεραν, με ίχνος αίματος ξαφνικά αποβολή. Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Σκέψου έχεις συμπτώματα ❤️ 

1 hour ago, Chris87 είπε:

Μίλησα με το γιατρό και δεν μου άλλαξε τίποτα στην αγωγή. Αύριο έχουμε ραντεβού. Μου είπε να μείνω ξαπλωμένη , δεν είναι το καλύτερο του που έχω αιματακι αλλά δε δε τραβάμε και τα μαλλιά μας… τι να πω! Κάθε ημέρα και μια περιπέτεια ! 

Καταλαβαίνω την αγωνία σου και λογικό. Κάνε σύγκριση με την δική μου κατάσταση για να νιώσεις καλύτερα. Είμαι 19 μέρες με αίμα, τις 10 τελευταίες ημέρες είναι όπως την περίοδο. Υπομονή, θετική σκέψη και αύριο να ακούσετε καρδούλα ❤️❤️

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

Καλή επιτυχία να έχεις!! 

• Μου αρέσει 1

Καλη χρονιά σε όλες με υγεία σωματική και ψυχική!! 

Μολις εκανα την 1η μου χοριακή, απο την 1η μου εμβρυομεταφορα της 1ης μου ivf και πήρα ενα εορταστικο αρνητικο αποτέλεσμα! Καλα η αλήθεια ειναι πως το χω παρει πααααρα πολυ χαλαρα (περιεργο για μενα) και δεν ειναι και πολυ νορμαλ ολο αυτο. Τι να κανουμε; Ολα για καποιο λογο γίνονται... Η επόμενη να ειναι και τυχερη. Δυναμη σε ολες που ειμαστε στον ιδιο παρανομαστή και συγχαρητήρια σε οσες τα καταφέρατε!Ερωτηση: Απ οτι φαίνεται δεν εμφυτεύονται τα έμβρυα και λογω οτι εχω κανει υστεροσαλπιγγογραφια/λαπαροσκοπιση και ειμαι κομπλε απο γυναικολογοκης αποψης, τα έμβρυα ηταν πολυ καλα, ΑΛΛΑ δεν εχω κανει καμια εξεταση ανασολογικη/θρομβοφιλιας κλπ, εχει καμια εικονα για το που μπορω να απευθυνθώ; Διαβασα οτι στο Ελενα εχει τμημα αντίστοιχο που σε ξεψαχνιζουν γενικα...Ισχυει;Αξιζει τον κοπο;;; Ευχαριστωωω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Fifi88 είπε:

Μολις εκανα την 1η μου χοριακή, απο την 1η μου εμβρυομεταφορα της 1ης μου ivf και πήρα ενα εορταστικο αρνητικο αποτέλεσμα! Καλα η αλήθεια ειναι πως το χω παρει πααααρα πολυ χαλαρα (περιεργο για μενα) και δεν ειναι και πολυ νορμαλ ολο αυτο. Τι να κανουμε; Ολα για καποιο λογο γίνονται... Η επόμενη να ειναι και τυχερη. Δυναμη σε ολες που ειμαστε στον ιδιο παρανομαστή και συγχαρητήρια σε οσες τα καταφέρατε!Ερωτηση: Απ οτι φαίνεται δεν εμφυτεύονται τα έμβρυα και λογω οτι εχω κανει υστεροσαλπιγγογραφια/λαπαροσκοπιση και ειμαι κομπλε απο γυναικολογοκης αποψης, τα έμβρυα ηταν πολυ καλα, ΑΛΛΑ δεν εχω κανει καμια εξεταση ανασολογικη/θρομβοφιλιας κλπ, εχει καμια εικονα για το που μπορω να απευθυνθώ; Διαβασα οτι στο Ελενα εχει τμημα αντίστοιχο που σε ξεψαχνιζουν γενικα...Ισχυει;Αξιζει τον κοπο;;; Ευχαριστωωω

Καλή χρονιά, η επόμενη να είναι η τυχερή. Φυσικά και αξίζει, να κλείσεις άμεσα ραντεβού στο τμήμα αποβολών γιατί έχει πολύ αναμονή. Η γιατρός όμως είναι φοβερή γυναίκα. Πάντως μια αποτυχία δεν σημαίνει κάτι και για τα έμβρυα ποτέ δεν είναι σίγουρο ότι είναι καλά, έχουν καποια στάνταρ οι εμβρυολογοι και τα χαρακτηρίζουν απο ακατάλληλα έως άριστα. Άριστο όμως έμβρυο δεν σημαίνει και υγιές! Υπάρχουν πολλές εξετάσεις που γίνονται μετά απο αποτυχίες αλλα αυτά θα στα ζητήσει ο γιατρός σου, σίγουρα να μιλήσεις μαζί του για τη συνέχεια.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Fifi88 είπε:

Συγχαρητήρια για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το θεμα, έτσι θα έπρεπε να το αντιμετωπίζουμε όλες, οπότε μάλλον είσαι η μόνη φυσιολογική!!Εύχομαι η επόμενη να ειναι τυχερη σου! Μόνο καλό θα σου κάνει να κλεισεις ένα ραντεβού στο Τμήμα ελέγχου αποβολών του Έλενα, μέσω του 1535. Η γιατρός την ημέρα που θα πας θα σου παρει ιστορικό και θα σου κάνει αρκετές αίματολογικες επιτόπου. Είναι φοβερός άνθρωπος.

5 ώρες πρίν, Ninaki- είπε:

Με το καλό!! Εύχομαι να κάνεις ποδαρικό στο φόρουμ!! :)

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα, μακάρι να είχα και εγώ μόνο μια μέρα. Χάρηκα εχθές αλλά σήμερα πάλι χαμός. Δεν θεωρώ ότι έχω ελπίδες. Έχω κουραστεί πολύ. Προσπαθώ κάθε μέρα από κάπου να πιαστω. Το πρωί δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι να δω πόσο χάλια θα είναι σήμερα το αίμα. Εάν σήμερα θα πάρω λευκό χαρτί, καθαρό. Τίποτα κάθε μέρα το ίδιο. Άλλες χειρότερα άλλες καλύτερα. Τα κομμάτια; Αναρωτιέσαι αν απέβαλες. Ο άντρας μου και η μαμά μου πιστεύουν σε αυτήν την εγκυμοσύνη. Εγώ νομίζω πως πλέον όχι. Θα πάω σε μια εβδομάδα για υπέρηχο και δεν θα δω τίποτα. Έτσι νιώθω.

Εσύ αύριο θα πας και θα δεις ότι όλα είναι καλά. Εύχομαι να ακούσεις και καρδούλα. Αφήστε τους γιατρούς που λένε ε δεν θα θέλαμε να είχες και αίμα.

Να πανε να μην μπω τώρα. Ούτε εμείς θέλαμε να δούμε αίμα. Επίσης αν διαβάσεις αναρτήσεις για εγκυμοσύνη με αίμα, θα δεις με βαριές αιμορραγίες να τα κατάφεραν, με ίχνος αίματος ξαφνικά αποβολή. Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Σκέψου έχεις συμπτώματα ❤️ 

Καταλαβαίνω την αγωνία σου και λογικό. Κάνε σύγκριση με την δική μου κατάσταση για να νιώσεις καλύτερα. Είμαι 19 μέρες με αίμα, τις 10 τελευταίες ημέρες είναι όπως την περίοδο. Υπομονή, θετική σκέψη και αύριο να ακούσετε καρδούλα ❤️❤️

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω και είναι απόλυτα λογικό να νοιωθεις έτσι το έχω περάσει 3 φορές μέχρι τώρα με τη τελευταία πολύ έντονη και αν και δε κράτησε πολύ αρκεί για να νοιώσεις όλα αυτά που περιγράφεις .Δε σε αφήνει να το απολαύσεις αλλά εγώ έχω θετικό προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά και εμένα ο άντρας μου έχει θετικο προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά , εγώ έκλαιγα και αυτός μου έλεγε έτσι . Πίστεψε στο μωράκι σου και θα δεις θα πάνε όλα καλά πιστεύω ! Επίσης αν δεν αντέχεις ζήτησε του να σε δει και νωρίτερα δεν είναι κακό ότι σε κάνει εσένα να νοιώσεις καλύτερα.  

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Καλή χρονιά, η επόμενη να είναι η τυχερή. Φυσικά και αξίζει, να κλείσεις άμεσα ραντεβού στο τμήμα αποβολών γιατί έχει πολύ αναμονή. Η γιατρός όμως είναι φοβερή γυναίκα. Πάντως μια αποτυχία δεν σημαίνει κάτι και για τα έμβρυα ποτέ δεν είναι σίγουρο ότι είναι καλά, έχουν καποια στάνταρ οι εμβρυολογοι και τα χαρακτηρίζουν απο ακατάλληλα έως άριστα. Άριστο όμως έμβρυο δεν σημαίνει και υγιές! Υπάρχουν πολλές εξετάσεις που γίνονται μετά απο αποτυχίες αλλα αυτά θα στα ζητήσει ο γιατρός σου, σίγουρα να μιλήσεις μαζί του για τη συνέχεια.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Πως τη λενε τη γιατρο-αιματολογο στο Ελενα;

3 ώρες πρίν, Fifi88 είπε:

Δώσε μου λίγο από τη χαλαρότητα σου να ηρεμήσω και εγώ που είμαι παθουσα. Τα είχα κάνει όλα από την αρχή 2 άριστα κ δε κόλλησε ούτε ένα. 1η φορά και εγώ 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...