Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , mominthemaking είπε:

Ευχαριστω κοριτσάκια μου,

λοιπον εγώ έπαιρνα μια από το εξωτερικό σε σπρευ αλλα Μαλλον δεν κάνει δουλίτσα θεωρητικά 3.000 iu θα πάρω τη λεκαλσιφ,ξέρετε αν γράφεται;;είναι και πολύ ακριβή νομίζω 

Είναι λιγο 3000 τη μερα!Μη φοβασαι να παρεις παραπανω,μονο καλο θα σου κανει,το αλλο που συμβαινει ειμαι οτι με το που κοπει η ντε πεφτει αποτομα & για αυτο θελει συντηρηση παντα.το ελαχιστο ειναι 35.οι λεκαλσιφ νομιζω γραφονται.εγώ σου προτεινω Smile D3 5000 IU + K2 100 mcg 60 καψουλες 12€

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

Εξέταση για ΕΡΑ τεστ έκανες τη Δευτέρα ή εμβρυομεταφορά;

Πάντως έκτη μέρα είναι κ σε σένα, απλά με μια απόκλιση στις ώρες. Κι εγώ για το ΕΡΑ τεστ Τετάρτη ξεκίνησα κ χθες (Δευτέρα) έγινε η εξέταση, απλά ξεκίνησα Τετάρτη πρωί.

Εξεταση για ΕΡΑ εγινε τη δευτερα 12:00 μεσημερι αφου προηγήθηκε τη τεταρτη η ωοληψια του βιολογικού ωαριου και μπηκε καταψυξη ως εμβρυο 3ης μερας,ΔΕν ειχα μετατοπιση παραθυρου οποτε και κατευθειαν στον αλλο κυκλο εκανα ετ και ακριβως τα ιδια..δηλαδη τεταρτη ωοληψια και δευτερα ετ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , mominthemaking είπε:

Ευχαριστω κοριτσάκια μου,

λοιπον εγώ έπαιρνα μια από το εξωτερικό σε σπρευ αλλα Μαλλον δεν κάνει δουλίτσα θεωρητικά 3.000 iu θα πάρω τη λεκαλσιφ,ξέρετε αν γράφεται;;είναι και πολύ ακριβή νομίζω 

Εμένα μου την έγραψε ο γιατρός πάντως.

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, mominthemaking είπε:

Καλημερα κοριτσια,

Και καλό μήνα!Να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα ευχομαι από εδώ κ περα!

Με ποια βιταμινη D έχετε δει καλα αποτελέσματα;Πάλι έπεσε η δική μου ..

Εγώ είχα πάρει τις eviol 2200 και σε έναν μήνα πήγε από 17 στο 37 

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ρώτησα γιατί εγώ έκανα χθες την εξέταση ΕΡΑ και ήθελα να το διασταυρώσω! Χαχαχα 

Εμένα μου είπε ο γιατρός 120 ώρες πριν την εξέταση πρέπει να γίνει η έναρξη. Ουσιαστικά είναι πέντε μέρες γεμάτες κ την έκτη η εξέταση. Αν πχ ξεκινήσεις προγεστερόνη Δευτέρα 9 το πρωί, η εξέταση πρέπει να γίνει Σάββατο 9 το πρωί. Όταν μάθεις, πες μας!❤️ Όλα θα πάνε καλά!!!! Αφού θα είναι κ με μέθη θα είσαι εντελώς τζετ! Χαχαχα

Ωωωω!! Περπατάμε παράλληλα! Ώστε την έκανες χθες! Πώς ήταν η εμπειρία σου? Ήσουν ξύπνια ή με μέθη? Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι παίζει ρόλο μέχρι και η ώρα, ότι πρέπει να είναι τόσο just! Μου φαίνεται και λιγάκι αγχωτικό, γιατί στα μεγάλα κέντρα δεν λειτουργούν όλα με ακρίβεια λεπτού, μπορεί να υπάρξει αναμονή. Προγεστερόνη πήρες μόνο ενέσιμη prolutex ή και Utrogestan ή κάτι άλλο? Σήμερα πώς είσαι? Σε βομβάρδισα στις ερωτήσεις!!! Εύχομαι να πάρεις μια πολύ καλή απάντηση!! Σε 2 βδομάδες περίπου, ε? Με το καλό! 

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια έγινε σήμερα η ωοληψια. Δυστυχώς μόνο 4 πήρανε. Υπάρχει κάποια που έκανε κι αυτή ωοληψια να μου πει τι φάρμακα της ξεκίνησε ο γιατρός για προετοιμασία εμβρυομεταφορας;

Καλή επιτυχία να έχεις! Και εμένα 4 μου πήρανε, τα τρία γονιμοποιηθηκαν !

Just now, Maroxmarox είπε:

Χαρά και αυτή...τι τραβάμε ..

πρίν από 1 λεπτό , Maroxmarox είπε:

13 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Η ε2 αντικατόπτριζει το ωάριο το μήνα. Οποτε ισως τον αλλο μήνα να ειναι καλύτερη. Βοηθάει το inofert και το συνενζυμο q10.

Η fsh οσο πιο χαμηλή ειναι τοσο καλυτερα λένε, αλλα τωρα πρόσεξα οτι ειναι κάτω απο το κατώτερο όριο. Οποτε δεν ξερω τι σημαίνει. Παντως σε κοπέλες που ειναι 17 πχ οδεύουν προς εμμηνόπαυση.

@καντι μου συνένζυμο q10 σκέτο ;έχεις καμία μάρκα;

Κορίτσια μου γλυκά ...Τα νέα μου θα σας πω.. 4 ωάρια μου πήραν ,σήμερα Τρίτη μέρα με πήραν και μου είπαν ότι έχουμε 3 αρκετά καλής ποιότητας έμβρυα 8-10 κυττάρων τα οποία θα καταψυξουμε σήμερα ,η εμβυομεταφορα λόγω επέμβασης θα γίνει μετά από κάνα πενταμηνο. Είναι καλό αυτό ,λίγα δεν είναι ; Τι λέτε; Γνώμες ;Σημειώστε ότι είμαι όσο πιο άσχετη δε πάει! Συγνώμη που σας έχω πρήξει αυτό το καιρό με τις ηλίθιες ερωτήσεις μου..

• Μου αρέσει 4

πρίν από 10 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Κορίτσια μου γλυκά ...Τα νέα μου θα σας πω.. 4 ωάρια μου πήραν ,σήμερα Τρίτη μέρα με πήραν και μου είπαν ότι έχουμε 3 αρκετά καλής ποιότητας έμβρυα 8-10 κυττάρων τα οποία θα καταψυξουμε σήμερα ,η εμβυομεταφορα λόγω επέμβασης θα γίνει μετά από κάνα πενταμηνο. Είναι καλό αυτό ,λίγα δεν είναι ; Τι λέτε; Γνώμες ;Σημειώστε ότι είμαι όσο πιο άσχετη δε πάει! Συγνώμη που σας έχω πρήξει αυτό το καιρό με τις ηλίθιες ερωτήσεις μου..

Της lamberts 

200αρι κατά προτίμηση κάνει δουλειά το παίρνουν πολλά κοριτσια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@Καντι μου μπορώ να ζητήσω έκθεση ; Πώς θα το ζητησω θυμάσαι και με ποιον να μιλήσω;

πρίν από 2 λεπτά , giota1 είπε:

Της lamberts 

200αρι κατά προτίμηση κάνει δουλειά το παίρνουν πολλά κοριτσια

Πρέπει να κάνω εξετάσεις με αυτό;

Βοηθάει στα ωάρια;

Κορίτσια εγώ έπαιρνα fertilimax ένα χρόνο,στο 5μηνο μου είχε ρίξει την fsh και Ε2 δηλαδή από 8.6 και 80 οιστραδιόλη μου την είχε πάει 7.5 και 60

έτσι ενημερωτικά 

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, Maroxmarox said:

@Καντι μου μπορώ να ζητήσω έκθεση ; Πώς θα το ζητησω θυμάσαι και με ποιον να μιλήσω;

Φυσικά μπορείς να ζητήσεις έκθεση!

εγώ πήρα στη γραμματεία με συνέδεσαν με εμβρυολογικο εκανα μια αίτηση και μετά από περίπου ένα μήνα την είχαν έτοιμη!

6 minutes ago, Maroxmarox said:

Φυσικά μπορείς να ζητήσεις έκθεση!

εγώ πήρα στη γραμματεία με συνέδεσαν με εμβρυολογικο εκανα μια αίτηση και μετά από περίπου ένα μήνα την είχαν έτοιμη!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

33 minutes ago, Maroxmarox said:

Κι εγώ κοπέλα μου 3 κατάφερα να μαζέψω. 8-10 κυττάρων και ενα ακαθόριστο σε φάση βλαστοκυστης. Τα είχαμε καταψύξει 3η μέρα και πριν την ετ τα ξεπαγώσαμε και τα αφήσαμε να γίνουν βλαστοκύστες. Τα κατάφεραν και τα 3 και προχωρησαμε με 2 άριστες. Το 3ο ξανα καταψύχθηκε. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , happiness79 είπε:

Ωωωω!! Περπατάμε παράλληλα! Ώστε την έκανες χθες! Πώς ήταν η εμπειρία σου? Ήσουν ξύπνια ή με μέθη? Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι παίζει ρόλο μέχρι και η ώρα, ότι πρέπει να είναι τόσο just! Μου φαίνεται και λιγάκι αγχωτικό, γιατί στα μεγάλα κέντρα δεν λειτουργούν όλα με ακρίβεια λεπτού, μπορεί να υπάρξει αναμονή. Προγεστερόνη πήρες μόνο ενέσιμη prolutex ή και Utrogestan ή κάτι άλλο? Σήμερα πώς είσαι? Σε βομβάρδισα στις ερωτήσεις!!! Εύχομαι να πάρεις μια πολύ καλή απάντηση!! Σε 2 βδομάδες περίπου, ε? Με το καλό! 

Ναι, εμένα έτσι μου είπε ο γιατρός ότι θέλει 120 ώρες πριν. Τώρα αν υπάρχει κάποια απόκλιση εντάξει, δεν έγινε κ κάτι φοβερό. Οπότε μην αγχωθεις γι'αυτό τζάμπα. Να είδες, η @Nephele78 ενώ ξεκίνησε προγεστερόνη βράδυ, την εξέταση την έκανε πρωί κ όλα μια χαρά!

Εγώ δεν έκανα μόνο το era. Έκανα κ βιοψία ngs και χτύπησα κ μια λαπαροσκοπηση. Οπότε είχα γενική αναισθησία και σήμερα είμαι κάπως αλλά λόγω της λαπαροσκόπησης, όχι του ΕΡΑ τεστ. Εσύ μια χαρά θα είσαι!!! 

Από προγεστερόνη εγώ πήρα μόνο ουτροτζεσταν. Είχα ξεκινήσει κανονικά με cyclacur τη 2η μέρα του κύκλου μου και μετά βάλαμε τα ουτρο. Μια προσομοίωση δηλαδή της διαδικασίας, αλλά με μικρότερες δόσεις φαρμάκων. Τ' αποτελέσματα σε δύο εβδομάδες... Άντε να δούμε τι θα δούμε... ❤️

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σας. Μόλις ενημερώθηκα ότι γονιμοποιηθηκαν 4 έμβρυα. Ο γιατρός μου πρότεινε να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες και να κάνω εμβρυομεταφορα το Σάββατο κι όχι τη Πέμπτη. Εγώ όμως αγχωθηκα ότι ίσως δε τα καταφέρουν και σκέφτομαι πως ίσως έπρεπε να κάνω εμβρυομεταφορα με τρίτης ημέρας έμβρυο κι όχι να τα αφήσω για βλαστοκυστες. Ο εμβρυολογος επιμένει πως αυτό που δε θα γίνει βλαστοκυστη δε θα δώσει κι εγκυμοσύνη. Γνωρίζοντας όμως πως το περιβάλλον της μήτρας είναι καλύτερα απ' το τεχνικό δε ξέρω τι απόφαση πρέπει να πάρω.

13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

• Μου αρέσει 5

Γεια σας κοριτσια,καλο μηνα!
Εμενα μου χει γραψει lecalcif των 25000ΙU μια την εβδομαδα.Και ειναι καλο να συνδιαζονται με VIT K.

Σημερα πηγα και πηρα απο το φαρμακειο του ΕΟΠΥΥ τις menopur.Εκει μου ειπε κατι κουλα που μου φανηκαν υπερβολες οτι δεν πρεπει να ανοιχτει καθολου το κουτι με χρι να καταναλωθουν,οτι δεν πρεπει να αποθηκευτουν σε συρταρακι ή στην πορτα και οτι πρεπει να μπουν στο μεσαιο ραφι του ψυγειου και φυσικα οτι πρεπει να καταναλωθουν σχετικα αμεσα γιατι αν γινει καποια διακοπη ρευματος πανε αχρηστα.
Εγω εχω καποιες gonal απο προηγουμενη προσπαθεια και τις εχω φυλαξει στο ραφακι για τα αυγα.Επισης χτες μου εγραψε ο γιατρος και μια ovitrelle και την ειχα βαλει εκει.Ρωτησα τη γραμματεα του γιατρου και μου ειπε δεν πειραζει.
Εσεις τι αποψη εχετε?Φυσικα την ovitrelle την εβγαλα απο το συρταρακι(για μια μερα λετε να επαθε τιποτα)?Οι gonal ομως ειναι πολυ καιρο εκει.Λετε να ειναι κακοσυντηρημενες?

πρίν από 37 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κι εγώ κοπέλα μου 3 κατάφερα να μαζέψω. 8-10 κυττάρων και ενα ακαθόριστο σε φάση βλαστοκυστης. Τα είχαμε καταψύξει 3η μέρα και πριν την ετ τα ξεπαγώσαμε και τα αφήσαμε να γίνουν βλαστοκύστες. Τα κατάφεραν και τα 3 και προχωρησαμε με 2 άριστες. Το 3ο ξανα καταψύχθηκε. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Κορίτσι μου να είσαι καλά..είσαι εγκυουλα τώρα; Είναι το πρώτο σου; Εύχομαι όλα τα καλά... Απλά φοβάμαι μήπως πρέπει να μαζέψω και αλλά,είναι η πρώτη μου ετ,δεν έχω ξαναμεινει ςγκυος..φοβάμαι μη δε τα καταφέρουν ..δεν έχω πολλά περιθωρια

2 minutes ago, Maroxmarox said:

Κορίτσι μου να είσαι καλά..είσαι εγκυουλα τώρα; Είναι το πρώτο σου; Εύχομαι όλα τα καλά... Απλά φοβάμαι μήπως πρέπει να μαζέψω και αλλά,είναι η πρώτη μου ετ,δεν έχω ξαναμεινει ςγκυος..φοβάμαι μη δε τα καταφέρουν ..δεν έχω πολλά περιθωρια

Μπορεί να είμαι μπορεί και να μην είμαι χαχαχα 
Μία εβδομάδα από την πρώτη μου ετ είμαι και περιμένω αποτελέσματα!! Τις ίδιες φοβίες με σένα είχα και έχω. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...