Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 30/12/2022 at 11:10 ΠΜ, Visit a vis είπε:

Δεν μου είπε κανείς να τα συνεχίσω...λογικά θα πρέπει να κάνω πάλι εγχύσεις. Ποια έπαιρνες εσύ; lactoleveure ή κάπως έτσι μαζί με intimeo έπαιρνα για έναν μήνα περίπου. Στο μεταξύ...τόσα χρόνια που προσπαθώ το έχω χάσει με τα συμπληρώματα. Πότε σταματάμε; Εμείς που δεν πετυχαίνουμε ποτέ...συνεχίζουμε αιωνίως τις βιταμίνες; Με τη d είχα έναν μπούσουλα από τον προηγούμενο γιατρό μου: μισό χρόνο με 4000 φθινόπωρο-χειμώνα και μετά διακοπή. Υποτίθεται ο ήλιος αναπληρώνει. 

Έχετε βρει κάποια πολυβιταμίνη που να καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες σε d,c,e, zync κλπ; Ξέρετε ένα σκεύασμα pregnall bio-plus; 

Μιας που είμαστε στην προσπάθεια συγκέντρωσης εμβρύων - άφαντα!- έχω ξεκινήσει εδώ και κανα μήνα q10 μαζί με τόσες άλλες βιταμίνες μπας και επιδράσουν θετικά και σε κάποιον μήνα από τους πολλούς έχουμε αποτέλεσμα. Με φυσικούς προχωράμε, αφού με μηδέν καταλήξαμε ακόμη και μετά από διέγερση σε βραχύ πρωτόκολλο. 

Μας γεμίζετε αισιοδοξία όσες πετύχατε!!! Αλλά τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο τέλος κι αυτής της χρονιάς είναι απογοήτευση, απελπισία, απόγνωση. Πόσες φορές να σηκώσεις τα μανίκια!!! Σε ένα θαύμα πιστεύουμε...

Καλή χρονιά, με υγεία κ ότι επιθυμούμε να το αποκτήσουμε σύντομα. Έπαιρνα μόνο lactobiome τίποτα άλλο. Εμένα στην επανεξέταση οι γαλακτοβακιλλοι είχαν ανέβει. Αλλά ο εμβρυολογος κ μετά την επανεξέταση μου είπε τα προβιοτικα να μη τα σταματήσω. Τι να σου πω και εγώ τα αποτελέσματα θα τα μάθω αύριο που θα κάνω τη πρώτη  χοριακη (έφτασε η ώρα κ μπορώ να πω ότι είμαι σε πλήρη άγχος). Σου εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι γεμάτη από χαρές. 

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου! 
Λογικό να έχεις φοβηθεί αλλά αφού δε πονάς , είναι θετικό σημάδι. Μεινε ξαπλωμένη και υπομονή μέχρι την Τρίτη, εύχομαι να είναι απλά αιμορραγία από το salospir. Εμένα ο γιατρός που κάνω και αντιπηκτική και παίρνω και salospir με έχει προετοιμάσει για το ενδεχόμενο αιμορραγίας λόγω φαρμακευτικής αγωγής και τη Τρίτη θα κάνω και αιματολογικες εξετάσεις να δούμε αν έχει επηρεαστεί η αιμοσφαιρίνη .. θέλω να πω ότι μπορεί απλά να σε έχουν πειράξει τα φάρμακα .. και το/τα εμβρυακια να μεγαλώνουν κανονικότατα!!! Εχε πίστη ! Έχω πολύ καλό feeling από την πρώτη ημέρα για εσένα ! Καλή χρονιά!!

Καλημέρα χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία ,αγάπη και όλα να μας πάνε καλά όχι μόνο για εμάς αλλά και για όλες όσες προσπαθούμε για αυτό το θαύμα ,μακάρι ο νέος χρόνος να μας το φέρει σε όλες . 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,μακάρι μακάρι . Η αλήθεια είναι ότι αυτό για το σαλοσπιρ δεν το ήξερα εχτές το έμαθα από το γιατρό και τώρα που μου το είπες εσύ . Ευτυχώς σήμερα δεν έχω τίποτα μόνο κάτι σαν ανοιχτό καφέ βέβαια το στήθος μου που πονούσε πέρασε και βρήκα άλλο να αγχωθω τώρα χαχα αλλά θα ηρεμήσω γιατί δε βγενει έτσι κοντά είναι η τρίτη! Κρατάω το ότι έχεις καλό προαίσθημα και εγώ πιστεύω και εύχομαι ότι όλα θα μας πάνε καλά και για μένα και για σένα ! 

• Μου αρέσει 6

7 ώρες πρίν, anna r είπε:

Καλή χρονιά, με υγεία κ ότι επιθυμούμε να το αποκτήσουμε σύντομα. Έπαιρνα μόνο lactobiome τίποτα άλλο. Εμένα στην επανεξέταση οι γαλακτοβακιλλοι είχαν ανέβει. Αλλά ο εμβρυολογος κ μετά την επανεξέταση μου είπε τα προβιοτικα να μη τα σταματήσω. Τι να σου πω και εγώ τα αποτελέσματα θα τα μάθω αύριο που θα κάνω τη πρώτη  χοριακη (έφτασε η ώρα κ μπορώ να πω ότι είμαι σε πλήρη άγχος). Σου εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι γεμάτη από χαρές. 

Ένα τέλειο νούμερο!!! Μια τελειότερη εγκυμοσύνη!!!! Από καρδιάς…

Εμένα δεν μου είπε κανείς τίποτα και αυτό με προβληματίζει…από 5% πήγαν στο 0%!!! Δεν είναι τρομερό, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Θα ξεκινήσω ό,τι μπορώ από μόνη μου…κακό δεν κάνουν!

πρίν από 16 λεπτά , Visit a vis είπε:

Ένα τέλειο νούμερο!!! Μια τελειότερη εγκυμοσύνη!!!! Από καρδιάς…

Εμένα δεν μου είπε κανείς τίποτα και αυτό με προβληματίζει…από 5% πήγαν στο 0%!!! Δεν είναι τρομερό, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Θα ξεκινήσω ό,τι μπορώ από μόνη μου…κακό δεν κάνουν!

Σ ευχαριστώ πολύ, από το στόμα σου κ στου Θεού τ αυτί .

Ξεκίνησε τα κακό δεν κάνουν προβιοτικα πρεβιοτικα κ βιταμίνες είναι. Ο γενετιστής που πήγα το δείγμα μου είχε πει ότι αν γαλακτοβακιλλοι είναι πάνω από 90% δεν ευδοκιμούν τα κακά μικροβια. Στην περίπτωση σου όμως πιστεύω ότι πρέπει να συμβουλευτεις έναν ειδικό να σε βοηθήσει 

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένο και καλότυχο το 2023. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας ❤️❤️

@Ria_ διάβασα τα μηνύματα σου και στεναχωρήθηκα που περνάς και εσύ το ίδιο. Έστω το πέρασες για μια μέρα. 

Και εγώ εχθές το βράδυ ήθελα να πάω νοσοκομείο. Εχθές η αιμορραγία ήταν τρελή με πηγματα κομμάτια, έτρεχε. Σήμερα πρώτη φορά μόνο ροζ. Φοβάμαι να το πω γιατί αύριο μπορεί πάλι να έχω αίμα. Άσπρη μέρα δεν έχω δει από την 9η μέρα. Εγώ έχω ραντεβού στις 11/01.

Κάθε φορά που βλέπω πάρα πολύ αίμα ξεπριζεται το στήθος μου. Όταν σταματάει νιώθω απότομα πόνο. 

Δεν ξέρω τι να περιμένω στο ραντεβού. Αλλά όσο δεν πεθαίνω απο τους πόνους εγώ θα ελπίζω. Όσο δύσκολο και αν είναι. Πίστεψέ με κάποιες φορές πέφτω και κλαίω και εγώ. Εγώ πονάω στην ωορρηξία, δεν θα πονέσω σε αποβολή; Οπότε ελπίζω. Είναι συχνό στις εξωσωματικες. Δεν έχω αφήσει άρθρο για άρθρο. 

Έμειναν μόνο 2 ημέρες! Όλα θα πάνε καλά! 

• Μου αρέσει 4

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένο και καλότυχο το 2023. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας ❤️❤️

@Ria_ διάβασα τα μηνύματα σου και στεναχωρήθηκα που περνάς και εσύ το ίδιο. Έστω το πέρασες για μια μέρα. 

Και εγώ εχθές το βράδυ ήθελα να πάω νοσοκομείο. Εχθές η αιμορραγία ήταν τρελή με πηγματα κομμάτια, έτρεχε. Σήμερα πρώτη φορά μόνο ροζ. Φοβάμαι να το πω γιατί αύριο μπορεί πάλι να έχω αίμα. Άσπρη μέρα δεν έχω δει από την 9η μέρα. Εγώ έχω ραντεβού στις 11/01.

Κάθε φορά που βλέπω πάρα πολύ αίμα ξεπριζεται το στήθος μου. Όταν σταματάει νιώθω απότομα πόνο. 

Δεν ξέρω τι να περιμένω στο ραντεβού. Αλλά όσο δεν πεθαίνω απο τους πόνους εγώ θα ελπίζω. Όσο δύσκολο και αν είναι. Πίστεψέ με κάποιες φορές πέφτω και κλαίω και εγώ. Εγώ πονάω στην ωορρηξία, δεν θα πονέσω σε αποβολή; Οπότε ελπίζω. Είναι συχνό στις εξωσωματικες. Δεν έχω αφήσει άρθρο για άρθρο. 

Έμειναν μόνο 2 ημέρες! Όλα θα πάνε καλά! 

Κορίτσια μου καλή χρονιά εύχομαι υγεία και του χρόνου να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου! Αχ εσένα σκέφτηκα αμέσως το πιστεύεις ,και εγώ έπαθα πανικό εκλεγα που τελικά ήταν για ούτε μια μέρα εμένα ενώ εσύ τη πράγμα είναι αυτό που έχεις συνέχεια ! Ο άντρας μου ο καημένος να μου λέει μη κλαίς όλα καλά θα είναι μην επηρεάζεις το μωρό ηρέμησε αλλά είναι δύσκολο και εμένα μια φορά όταν σηκώθηκα από τη τουαλέτα έπεσε έτσι ένα μεγάλο πηγμα στο πάτωμα εκεί να δεις σοκ . 

Ευχομαι να σου σταματήσει ή έστω να παραμείνει ελάχιστο ροζ και να μη ξαναδείς κόκκινο . Φαντάζομαι τη τρομάρα θα πήρες ,πιστεύω όμως ότι όλα καλά θα μας πάνε τελικά . 

Και εμένα εχτές το στήθος μου καθόλου δε με ενοχλουσε που έγινε αυτό, σήμερα είχα πονάκια και μάλιστα έκανα και εμετό κανά 2 φορές μετά από φαγητό. Ελπίζω για καλό να είναι όλα αυτά και μέσα σε όλα συναχωθηκα και εγώ δε ξέρω πως αφού δε πάω πουθενά.  και εμένα πάντως ο γιατρός αυτό που λες μου είπε οσο δεν πονάς είναι καλό . Αμήν σε ευχαριστώ πολύ ! 

On 1/1/2023 at 12:41 ΠΜ, silvy22 είπε:

Καλή χρόνια κορίτσια μου ! Το 2023 να γεμίσουν οι αγκαλιές μας και το σπιτι μας απο μωράκια , γέλια , παιδικά κλάματα , μπιμπερό 🍼🍼 και πάνες !!!  
@kateriiina25 με το καλό να κανείς την αρχή για το 2023 ❤️🧿 

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία, ευτυχία, αγάπη και σύντομα να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας!!

Ποιες ετοιμάζονται εντός Ιανουαρίου για εμβρυομεταφορά; 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά κορίτσια μου...ευτυχισμένο το 2023..εύχομαι στο τέλος της χρόνια όοοοολλαααα τα κορίτσια που είμαστε εδώ μέσα να μπαίνουμε ξανά στο forum αλλά να λέμε για το πόσο τρώνε τα μικρά μας πόσο κοιμούνται κ άλλα τέτοια...το 2023 να είναι καρπερό κ τυχερό Θεέ μου ...με γλυκές κ ευλογημένες εγκυμοσύνες ..

Για όσες είναι ήδη εγκυουλες σας εύχομαι για μια ανέφελη εγκυμοσύνη...ακόμα κ δύσκολα να είναι τώρα αυτό να φτιάξει κ να περάσετε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας κ να κράτησετε αγκαλιά τα αγγελούδια σας!!!

Στα δικά μου 11/1 έχω τον πρώτο υπέρηχο μετά την υστεροσκοπηση..με το καλό όπως τα έχουμε πει μέχρι τώρα τέλος Ιανουαρίου θα πάμε για την Ετ..λογικά κ εάν δεν αλλάξει κάτι δηλαδή ..προς το παρόν μας άφησε έναν μήνα ελεύθερο...η αλήθεια είναι τον έχουμε αξιοποίηση φουλ...βέβαια επειδή εγώ έχω πόνους στην ωορρεξια αυτό το μήνα τίποτα...κ λογικά σήμερα αύριο τέλος οι γόνιμες..ποιος ξέρει μπορεί να μη έκανα κ ωορρεξια αυτό το μήνα ..δεν πειράζει ..ας το χαρούμε λιγάκι όμως γιατί μετά την Ετ μάλλον θα το ξεχάσουμε ..χαχαχα...τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλα τα κορίτσια με τα καλύτερα αποτελέσματα !!!!

Ααααα κ όσες περιμένετε για χοριακεε σας εύχομαι τεράστια νούμερα με γερά μωράκια!!!

• Μου αρέσει 9

Κορίτσια καλή χρονιά σε όλες!εύχομαι ο,τι επιθυμεί η ψυχούλα της καθεμιάς!το 2023 να είναι πραγματικά τυχερό. Είχα χάσει κωδικούς κλπ κ για αυτό έχω να γράψω κάνα μήνα! Πέμπτη πάω για εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης μέρας μέτριες (4ΒΒ). Γενικά οι βλαστοκυστες Μ είναι μετριες...τις πρώτες μέρες εκλεγα τώρα ελπίζω! Ευχηθειτε καλήεπιτυχια! Εσείς όσες γνωρίζεται έχω λέτε πιθανότητες καλές????

• Μου αρέσει 12

Καλημέρα ! Καλή χρόνια με υγεία !

Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε μια μικρή αιμορραγία και σε εμένα …δεν έχω δει έντονο κόκκινο αίμα αλλά συνεχίζεται και σήμερα με καφέ ροζ υγρά .. δεν εχω καταφέρει να βρω και το γιατρό… εχω θορυβηθεί … αύριο κανονικά έχουμε το πρώτο ραντεβού …

πρίν από 9 λεπτά , Chris87 είπε:

Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε μια μικρή αιμορραγία και σε εμένα …δεν έχω δει έντονο κόκκινο αίμα αλλά συνεχίζεται και σήμερα με καφέ ροζ υγρά .. δεν εχω καταφέρει να βρω και το γιατρό… εχω θορυβηθεί … αύριο κανονικά έχουμε το πρώτο ραντεβού …

Αν δεν πονας μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα. Αφού έχετε αύριο ραντεβου μην σε απασχολεί μεινε ξαπλωμένη δεν νομίζω να σου συστήσει κ πολλά κ ο γιατρος ξεκούραση!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Chris87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ,εγώ την πρώτη φορά που είχα δει καφέ ροζ υγρά ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικα και δε μας θορυβουν,ξεκούραση μου είχε πει και τίποτα άλλο . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...