Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Ria_ είπε:

Προσπαθώ να μη σκέφτομαι αρνητικά αλλά πραγματικά είναι πολύ και όσο το βλέπω αγχώνομαι , γεμίζω σερβιετα σχεδόν , σε μια ώρα. έχω μεγάλα κομμάτια  που και που πηγματα σα ζελέ σόρρυ για τη περιγραφή αφού πριν να φανταστείς σηκώθηκα από τη τουαλέτα και έπεσε στο πάτωμα ένα τέτοιο . Τώρα έβαλα το υπόθετο της προγεστερόνης και δε ξέρω πρώτη φορά δεν εμπενε καλά ενοιωθα σα πρησμένο το σημείο μέσα αφού μπήκε στραβά . Προσπαθώ να ηρεμήσω αλλά όλο αυτό το αίμα που βλέπω δε με βοηθάει είμαι κ μόνη μου στο σπιτι

κορίτσι μου μη φοβάσαι δεν είναι τίποτα. το ξέρω ότι μπορεί να σου ακούγετε κάπως αυτό αλλά έτσι είναι. από την στιγμή που δεν έχεις πόνους μη φοβάσαι. είδες και η @xristina96 και αυτή έχει αίμα πολλές μέρες και όμως το μωράκι της μεγαλώνει κανόνια. κάτσε στο κρεβάτι σου σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε. οι πιο πολλές το περάσαμε κορίτσι μου δυστυχώς. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 49 λεπτά , Ria_ είπε:

Προσπαθώ να μη σκέφτομαι αρνητικά αλλά πραγματικά είναι πολύ και όσο το βλέπω αγχώνομαι , γεμίζω σερβιετα σχεδόν , σε μια ώρα. έχω μεγάλα κομμάτια  που και που πηγματα σα ζελέ σόρρυ για τη περιγραφή αφού πριν να φανταστείς σηκώθηκα από τη τουαλέτα και έπεσε στο πάτωμα ένα τέτοιο . Τώρα έβαλα το υπόθετο της προγεστερόνης και δε ξέρω πρώτη φορά δεν εμπενε καλά ενοιωθα σα πρησμένο το σημείο μέσα αφού μπήκε στραβά . Προσπαθώ να ηρεμήσω αλλά όλο αυτό το αίμα που βλέπω δε με βοηθάει είμαι κ μόνη μου στο σπιτι

Όλα καλά θα πάνε

κάνε καμιά λεντοτζεστ να σου σταματήσει το αίμα και ηρέμησε 

πρίν από 31 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

κορίτσι μου μη φοβάσαι δεν είναι τίποτα. το ξέρω ότι μπορεί να σου ακούγετε κάπως αυτό αλλά έτσι είναι. από την στιγμή που δεν έχεις πόνους μη φοβάσαι. είδες και η @xristina96 και αυτή έχει αίμα πολλές μέρες και όμως το μωράκι της μεγαλώνει κανόνια. κάτσε στο κρεβάτι σου σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε. οι πιο πολλές το περάσαμε κορίτσι μου δυστυχώς. 

Σε ευχαριστώ πολύ ,όχι δεν έχω πόνους μόνο πονάκια περιόδου ήπια καποια στιγμή και χαμηλά δεξιά πονάκια αλλά ελαφριά όπως είχα τις πρώτες μέρες τίποτα έντονο να πω πεθαίνω απ' το πόνο . Ναι όντως αυτήν σκέφτηκα πριν και λέω και σε εμένα μπορεί να πάνε όλα καλά και να μεγαλώνει το μωράκι και να μην είναι κάτι , αλλά ναι με καταλαβαίνεις με όλη αυτή τη ποσότητα φοβήθηκα και φοβάμαι . Είναι κ πολλές οι μέρες μέχρι τη τρίτη αλλά θα προσπαθήσω να σκέφτομαι θετικά όσο μπορώ σε ευχαριστώ πολύ :)

πρίν από 15 λεπτά , Simodoro είπε:

Όλα καλά θα πάνε

κάνε καμιά λεντοτζεστ να σου σταματήσει το αίμα και ηρέμησε 

Μίλησα και με τους δύο γιατρούς μου δε μου είπε κανείς για αυτή την ένεση ,μόνο να κόψω το σαλοσπιρ μου είπε ο εξωσωματικος . Δε ξέρω τώρα έτσι να τη πάρω να τη κάνω από μόνη μου ...

πρίν από 5 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ ,όχι δεν έχω πόνους μόνο πονάκια περιόδου ήπια καποια στιγμή και χαμηλά δεξιά πονάκια αλλά ελαφριά όπως είχα τις πρώτες μέρες τίποτα έντονο να πω πεθαίνω απ' το πόνο . Ναι όντως αυτήν σκέφτηκα πριν και λέω και σε εμένα μπορεί να πάνε όλα καλά και να μεγαλώνει το μωράκι και να μην είναι κάτι , αλλά ναι με καταλαβαίνεις με όλη αυτή τη ποσότητα φοβήθηκα και φοβάμαι . Είναι κ πολλές οι μέρες μέχρι τη τρίτη αλλά θα προσπαθήσω να σκέφτομαι θετικά όσο μπορώ σε ευχαριστώ πολύ :)

Μίλησα και με τους δύο γιατρούς μου δε μου είπε κανείς για αυτή την ένεση ,μόνο να κόψω το σαλοσπιρ μου είπε ο εξωσωματικος . Δε ξέρω τώρα έτσι να τη πάρω να τη κάνω από μόνη μου ...

για να σε κάνω να νοιώσεις καλύτερα να σου πω ότι εγώ επειδή είχα πολύ αίμα με πήγε κατευθείαν για υπέρηχο όταν ήταν να ακούσουμε καρδιά όπως και έγινε. άρα τι είναι μέχρι την Τρίτη;; τίποτα. υπάρχουν και χειρότερα. έτσι δες το. και με σύζυγο ναυτικό και ήμουν τελείως μόνη σε όλο αυτό. 

πρίν από 7 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

για να σε κάνω να νοιώσεις καλύτερα να σου πω ότι εγώ επειδή είχα πολύ αίμα με πήγε κατευθείαν για υπέρηχο όταν ήταν να ακούσουμε καρδιά όπως και έγινε. άρα τι είναι μέχρι την Τρίτη;; τίποτα. υπάρχουν και χειρότερα. έτσι δες το. και με σύζυγο ναυτικό και ήμουν τελείως μόνη σε όλο αυτό. 

Πωπω σε καταλαβαίνω εδώ έφυγε ο άντρας μου για δουλειά και είμαι μόνη και νοιωθω λες και έφυγε σε άλλη πόλη,ναι δε θέλω να φανώ αχάριστη σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα. Σε ευχαριστώ παρα πολύ ,εν τέλει από τι σου συνεβει εσένα σου είπε ? 

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Ria_ είπε:

Πωπω σε καταλαβαίνω εδώ έφυγε ο άντρας μου για δουλειά και είμαι μόνη και νοιωθω λες και έφυγε σε άλλη πόλη,ναι δε θέλω να φανώ αχάριστη σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα. Σε ευχαριστώ παρα πολύ ,εν τέλει από τι σου συνεβει εσένα σου είπε ? 

Εγώ είχα αποβολή του ενός εμβρύου κορίτσι μου οπότε καταλαβαίνεις για τι αίμα και πόνους μιλάμε. και εκεί που έγινε η αποκόλληση του σάκου έκανε ένα μεγάλο αιματωμα. 

πρίν από 14 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

@Ria_Αφού δεν έχεις πόνο μην φοβάσαι.. Ο πολύς πόνος είναι επικίνδυνος.. το αίμα Όχι..  

Σε ευχαριστώ πολύ,μακάρι να πάνε όλα καλά ! Είπαμε τελικά να μη πάμε και στο νοσοκομείο ας μη ταλαιπωρηθω άσκοπα αφού και οι δύο μου είπαν ξάπλα ας μείνω ξάπλα και τρίτη βλέπουμε στο γιατρό. 

πρίν από 4 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Εγώ είχα αποβολή του ενός εμβρύου κορίτσι μου οπότε καταλαβαίνεις για τι αίμα και πόνους μιλάμε. και εκεί που έγινε η αποκόλληση του σάκου έκανε ένα μεγάλο αιματωμα. 

Αααα μάλιστα κατάλαβα λυπάμαι πολύ αλλά το άλλο προχώρησε κανονικά ε ? Σε ευχαριστώ πολύ πάντως ,ευτυχώς που είσται και εσείς εδώ και κάπως ηρεμώ η αλήθεια και παρηγορουμε ,εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ,μακάρι να πάνε όλα καλά ! Είπαμε τελικά να μη πάμε και στο νοσοκομείο ας μη ταλαιπωρηθω άσκοπα αφού και οι δύο μου είπαν ξάπλα ας μείνω ξάπλα και τρίτη βλέπουμε στο γιατρό. 

Αααα μάλιστα κατάλαβα λυπάμαι πολύ αλλά το άλλο προχώρησε κανονικά ε ? Σε ευχαριστώ πολύ πάντως ,ευτυχώς που είσται και εσείς εδώ και κάπως ηρεμώ η αλήθεια και παρηγορουμε ,εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

ναι καλέ το άλλο είναι ένα θηρίο 3 ετών τώρα. όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου. από την ώρα που άκουσα την καρδούλα του έλεγα συνέχεια κάτσε εκεί που είσαι εσύ χα χα χα χα χα χα χα. και με άκουσε. με πολύ δυσκολία αλλά έκατσε όσο μπορούσε το αγόρι μου!!!! 

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Α εσυ το δάγκωνες κιόλας 😳 Είσαι σκληρή!

Είναι μια χαρά η χοριακή σου για 8η μέρα. Είσαι έγκυος κοπέλα μου γι αυτό χαλάρωσε προς το παρόν. 

Χαλάρωσε, ξεκουράσου και πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο. 

Αχ παρεξήγηση. Εννοώ ότι το έβαζα στα δύο μπροστινά δόντια μέχρι να βάλω το ποτήρι νερού στο στόμα. Εμένα το ζόρι μου ήταν τα utrogestan. Πρώτον γιατί με ζαλιζαν αλλά άσχημη ναυτία και δεν ήξερα ότι παίρνονται και κολπικά και δεύτερον γιατί δεν καταπινοταν το ρημαδι με τίποτα. 

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

ναι καλέ το άλλο είναι ένα θηρίο 3 ετών τώρα. όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου. από την ώρα που άκουσα την καρδούλα του έλεγα συνέχεια κάτσε εκεί που είσαι εσύ χα χα χα χα χα χα χα. και με άκουσε. με πολύ δυσκολία αλλά έκατσε όσο μπορούσε το αγόρι μου!!!! 

Χαχαχαχαχχα ,ωραία να σου ζήσει το αγοράκι σου ! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για όλη τη συμπαράσταση,αμήν Παναγία μου !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Ria_ είπε:

Χαχαχαχαχχα ,ωραία να σου ζήσει το αγοράκι σου ! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για όλη τη συμπαράσταση,αμήν Παναγία μου !

όσες το περάσαμε ήμαστε εδώ για σας για να σας λέμε ότι θα πάνε όλα καλά. έτσι κι εσύ μετά από καιρό θα δίνεις θάρρος σε άλλες κοπέλες που θα το έχουν ανάγκη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

όσες το περάσαμε ήμαστε εδώ για σας για να σας λέμε ότι θα πάνε όλα καλά. έτσι κι εσύ μετά από καιρό θα δίνεις θάρρος σε άλλες κοπέλες που θα το έχουν ανάγκη 

Έτσι είναι μακάρι να πάνε όλα καλά και εννοείται αυτό !!! :)

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Έτσι είναι μακάρι να πάνε όλα καλά και εννοείται αυτό !!! :)

Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου! 
Λογικό να έχεις φοβηθεί αλλά αφού δε πονάς , είναι θετικό σημάδι. Μεινε ξαπλωμένη και υπομονή μέχρι την Τρίτη, εύχομαι να είναι απλά αιμορραγία από το salospir. Εμένα ο γιατρός που κάνω και αντιπηκτική και παίρνω και salospir με έχει προετοιμάσει για το ενδεχόμενο αιμορραγίας λόγω φαρμακευτικής αγωγής και τη Τρίτη θα κάνω και αιματολογικες εξετάσεις να δούμε αν έχει επηρεαστεί η αιμοσφαιρίνη .. θέλω να πω ότι μπορεί απλά να σε έχουν πειράξει τα φάρμακα .. και το/τα εμβρυακια να μεγαλώνουν κανονικότατα!!! Εχε πίστη ! Έχω πολύ καλό feeling από την πρώτη ημέρα για εσένα ! Καλή χρονιά!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...