Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια όσες παίρνατε κορτιζόνη στην εμβρυομεταφορά ποιο χάπι παίρνατε; Δεν αντέχεται το prezolon, είναι τόσο πικρό, με το που το ακουμπήσεις στην γλώσσα σου πικραίνει όλο το στόμα. Ξέρετε κάποιο άλλο με καλύτερη γεύση; 

Εμένα μου είχανε δώσει ένα σιρόπι, το Priver 

Συνταγογραφειται αλλά είναι πιο ακριβό και αφού ανοιχτεί διατηρείται στο ψυγείο για ενα μήνα 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 minutes ago, Simodoro said:

Εμένα μου είχανε δώσει ένα σιρόπι, το Priver 

Συνταγογραφειται αλλά είναι πιο ακριβό και αφού ανοιχτεί διατηρείται στο ψυγείο για ενα μήνα 

Και σε γεύση πως είναι αυτό; 

eardp2.png

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια όσες παίρνατε κορτιζόνη στην εμβρυομεταφορά ποιο χάπι παίρνατε; Δεν αντέχεται το prezolon, είναι τόσο πικρό, με το που το ακουμπήσεις στην γλώσσα σου πικραίνει όλο το στόμα. Ξέρετε κάποιο άλλο με καλύτερη γεύση; 

Το ίδιο έπαιρνα. Το δάγκωνα και το κατέβαζα κατευθείαν με νερό. Ελάχιστη πίκρα άφηνε έτσι.

tvXOp2.png

12 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Δεν ξέρω για πόσο θα είμαι ακόμα τυχερή και θα βλέπω εξέλιξη. Μακάρι, ελπίζω δηλαδή. Όχι είναι νωρίς για να φανεί κάτι. Είδαμε μόνο την εξέλιξη του εμβρύου. 

Να είμαι από τις σπάνιες περιπτώσεις με αίμα μέχρι την αυχενική; Ή μέχρι το τέλος; Ή ξαφνικά να σταματήσουν όλα; Τι να πω . Υπομονή θα δούμε.

Καθε μέρα και μια εξέλιξη, εύχομαι το καλύτερο και για τις δύο. 

Αμήν κοριτσι μου! Πιστεύω θα πάνε όλα καλά ,είδες τόσο αίμα αλλά το μωράκι σου είναι εκεί. Ξέρω είναι ψυχοφθόρο πολυ όλο αυτό αλλά σκέψου θετικά και όλα θα πάνε καλά ! 

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου Καλημέρα!!!

Σήμερα είμαι στην 8η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά μιας βλαστοκύστης. Ο γιατρός μου συνέστησε χοριακή την Δευτέρα 02/01, αλλά από το άγχος μου έκανα το πρωϊ τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό.

Μετά από πολύ κλάμα, πήγα και για χοριακή και το αποτέλεσμα βγήκε 58. Η μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι χαμηλή ναι μεν αλλά ίσως είναι νωρίς. Εσείς τι λέτε ;;; Θα ξαναπάω φυσικά και την Δευτέρα για επανέλεγχο.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , Orchid88 είπε:

Κορίτσια μου Καλημέρα!!!

Σήμερα είμαι στην 8η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά μιας βλαστοκύστης. Ο γιατρός μου συνέστησε χοριακή την Δευτέρα 02/01, αλλά από το άγχος μου έκανα το πρωϊ τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό.

Μετά από πολύ κλάμα, πήγα και για χοριακή και το αποτέλεσμα βγήκε 58. Η μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι χαμηλή ναι μεν αλλά ίσως είναι νωρίς. Εσείς τι λέτε ;;; Θα ξαναπάω φυσικά και την Δευτέρα για επανέλεγχο.

Καλημέρα και σταματα να κλαις.. εγώ μια βλαστοκυστη έβαλα την 9η ημέρα είχα χοριακη 78.. όλα καλά πηγαίνουν μέχρι στιγμής...θα πω ότι είσαι σούπερρρρρρρρρρρ ... εσύ 8η μέρα 58 άρα πάει καλά!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια δε το πιστεύω ενοιωθα ξαφνικά κάτι σα να τρέχει και πήγα τουαλέτα και έχω πολύ αίμα αυτή τη φορά και πολύ κόκκινο ,μάλιστα μετά από 2-3 φορές που σκουπιστηκα είδα κάτι σκούρα πηγματα δε ξέρω πως ακριβώς λέγονται κοντεύω να τρελαθώ :sad::sad: Επίσης περίεργο αλλά σε ένα σκούπισμα είχε κάτι σαν κάτι μεταλλικό πολύ μικρό δε ξέρω τι ήταν λέτε τίποτα από το utrogestan υπόλειμα ?

Έβαλα σερβιετα και ξάπλωσα και ακόμα νοιωθω σα λίγο κάτι να τρέχει. 

10 hours ago, Ele@n said:

Το ίδιο έπαιρνα. Το δάγκωνα και το κατέβαζα κατευθείαν με νερό. Ελάχιστη πίκρα άφηνε έτσι.

Α εσυ το δάγκωνες κιόλας 😳 Είσαι σκληρή!

1 hour ago, Orchid88 said:

Κορίτσια μου Καλημέρα!!!

Είναι μια χαρά η χοριακή σου για 8η μέρα. Είσαι έγκυος κοπέλα μου γι αυτό χαλάρωσε προς το παρόν. 

31 minutes ago, Ria_ said:

Κορίτσια δε το πιστεύω ενοιωθα ξαφνικά κάτι σα να τρέχει και πήγα τουαλέτα και έχω πολύ αίμα αυτή τη φορά και πολύ κόκκινο ,μάλιστα μετά από 2-3 φορές που σκουπιστηκα είδα κάτι σκούρα πηγματα δε ξέρω πως ακριβώς λέγονται κοντεύω να τρελαθώ :sad::sad: Επίσης περίεργο αλλά σε ένα σκούπισμα είχε κάτι σαν κάτι μεταλλικό πολύ μικρό δε ξέρω τι ήταν λέτε τίποτα από το utrogestan υπόλειμα ?

Έβαλα σερβιετα και ξάπλωσα και ακόμα νοιωθω σα λίγο κάτι να τρέχει. 

Χαλάρωσε, ξεκουράσου και πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είναι μια χαρά η χοριακή σου για 8η μέρα. Είσαι έγκυος κοπέλα μου γι αυτό χαλάρωσε προς το παρόν. 

Το πήρα μιλήσαμε επειδή δεν τον έβρισκα πήρα και τον εξωσωματικο αλλά μετά με πήρε.  Πάνω κάτω και οι δύο μου είπαν τα ίδια ότι μπορεί να μην είναι και τίποτα και απλά συμβαίνει στην αρχή αλλά μπορεί να είναι και κάτι ανυσηχιτικο. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε τώρα ξάπλα τελείως και να σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα. Και τη τρίτη έχω υπέρηχο οπότε θα περιμένουμε μέχρι τότε. 

Ο εξωσωματικος μου είπε ότι μπορεί να είναι αγγειακια που σπάνε και λόγο του σαλοσπιρ όλο αυτό να γίνεται πολύ έντονο.  Να μη πάρω 2 μέρες καθόλου και βλέπουμε . Με ρώτησε αν έχω συσπάσεις δεν νοιωθω να έχω κάτι μόνο λίγο πονάκια ελαφριά σα περιόδου του είπα είχα . 

Αλλά είμαι ξάπλα και νοιωθω όπως στη περίοδο ότι βγενει αρκετό αίμα. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Orchid88 είπε:

Κορίτσια μου Καλημέρα!!!

Καλημέρα σου, δεν υπάρχει λόγος να στρεσάρεις τον οργανισμό σου και να στεναχωριέσαι. Παρ'όλο που έκανες νωρίτερα την χοριακή βγήκε θετική, άρα είσαι έγκυος υπομονή μέχρι την Δευτέρα για να δεις πως αυξάνεται :) Καλή Χρονιά να έχεις!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες. Μίλησα με το κέντρο και μου είπαν να επαναλάβω την χοριακή την Δευτέρα αλλά..ναι φαίνεται ότι μέχρι στιγμής πάμε καλά!! Μέχρι στιγμής τα καταφέραμε!!! Απίστευτο μου φαίνεται..

Ελπίζω σε όλες μας να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, πίστη και ελπίδα.🥰

Όσες είσαστε στην προσπάθεια απόκτησης του θαύματος σας, να πάρετε θετικό αποτέλεσμα σύντομα..

Όσες βρίσκεστε ήδη σε αυτό το ταξίδι να έχετε μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη

..και σε αυτές που μετά από πολύ κόπο, σωματικό και ψυχικό, αποφάσισαν να αφήσουν το όνειρο τους στην άκρη, να έχουν το κεφάλι ψηλά!!! 

Δεν μας ήρθε τίποτα εύκολα.. κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.. είμαστε όλες ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ!! 🙏🥇

2 ώρες πρίν, eleni 21 είπε:

Καλημέρα και σταματα να κλαις.. εγώ μια βλαστοκυστη έβαλα την 9η ημέρα είχα χοριακη 78.. όλα καλά πηγαίνουν μέχρι στιγμής...θα πω ότι είσαι σούπερρρρρρρρρρρ ... εσύ 8η μέρα 58 άρα πάει καλά!!!!!!!!!

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

1 hour ago, EvgeniaCher είπε:

Καλημέρα σου, δεν υπάρχει λόγος να στρεσάρεις τον οργανισμό σου και να στεναχωριέσαι. Παρ'όλο που έκανες νωρίτερα την χοριακή βγήκε θετική, άρα είσαι έγκυος υπομονή μέχρι την Δευτέρα για να δεις πως αυξάνεται :) Καλή Χρονιά να έχεις!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες. Μίλησα με το κέντρο και μου είπαν να επαναλάβω την χοριακή την Δευτέρα αλλά..ναι φαίνεται ότι μέχρι στιγμής πάμε καλά!! Μέχρι στιγμής τα καταφέραμε!!! Απίστευτο μου φαίνεται..

Ελπίζω σε όλες μας να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, πίστη και ελπίδα.🥰

Όσες είσαστε στην προσπάθεια απόκτησης του θαύματος σας, να πάρετε θετικό αποτέλεσμα σύντομα..

Όσες βρίσκεστε ήδη σε αυτό το ταξίδι να έχετε μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη

..και σε αυτές που μετά από πολύ κόπο, σωματικό και ψυχικό, αποφάσισαν να αφήσουν το όνειρο τους στην άκρη, να έχουν το κεφάλι ψηλά!!! 

Δεν μας ήρθε τίποτα εύκολα.. κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.. είμαστε όλες ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ!! 🙏🥇

• Μου αρέσει 6

Κορίτσια σκεφτόμουν να πάω στο νοσοκομείο εδώ να κάνω έναν υπέρηχο δε ξέρω αν αντέχω να περιμένω μέχρι τη τρίτη ,αλλά δε ξέρω το σκέφτομαι δε ξέρω αν αντέχω και να πάω αν είναι κάτι κακό είμαι πολύ μπερδεμένη . 

@Ria_ μην σκέφτεσαι αρνητικά.. Αν νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει πήγαινε.. Αλλά καλύτερα να περιμένεις. Ξέρω είναι πολλές οι μέρες. Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να μην είναι τίποτα και όλα να πάνε καλά.. 

πρίν από 2 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

@Ria_ μην σκέφτεσαι αρνητικά.. Αν νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει πήγαινε.. Αλλά καλύτερα να περιμένεις. Ξέρω είναι πολλές οι μέρες. Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να μην είναι τίποτα και όλα να πάνε καλά.. 

Προσπαθώ να μη σκέφτομαι αρνητικά αλλά πραγματικά είναι πολύ και όσο το βλέπω αγχώνομαι , γεμίζω σερβιετα σχεδόν , σε μια ώρα. έχω μεγάλα κομμάτια  που και που πηγματα σα ζελέ σόρρυ για τη περιγραφή αφού πριν να φανταστείς σηκώθηκα από τη τουαλέτα και έπεσε στο πάτωμα ένα τέτοιο . Τώρα έβαλα το υπόθετο της προγεστερόνης και δε ξέρω πρώτη φορά δεν εμπενε καλά ενοιωθα σα πρησμένο το σημείο μέσα αφού μπήκε στραβά . Προσπαθώ να ηρεμήσω αλλά όλο αυτό το αίμα που βλέπω δε με βοηθάει είμαι κ μόνη μου στο σπιτι

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...