Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Αυτά που βρήκες είναι τα mycosis τα οποία τα παίρνεις σαν θεραπεία σε περίπτωση μυκητων. Εγώ βάζω τα biolact που είναι για αποκατάσταση της φυσιολογικής χλωρίδας. 

Το Eva Intima Biolact με τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς (γαλακτοβάκιλους) που προσφέρει είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αποκαθιστά άμεσα και να προλαμβάνει αποτελεσματικά τις διαταραχές της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου και της ευαίσθητης περιοχής που μπορεί να οφείλονται σε οποιαδήποτε αιτία όπως κολπίτιδα, λήψη αντιβιοτικών ή άλλων σκευασμάτων, το stress κ.α. Η σύνθεση με την μορφή σπόρων γαλακτοβακίλων Lactobacillus coagulans αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό του Eva biolact το οποίο διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του μικροοργανισμού και την επιτυχή εμφύτευσή του στον κόλπο.

Ααα…τέλεια! Θα ρωτήσω τη μαία, όταν πάρω οδηγίες για τα υπόλοιπα. Σε ευχαριστώ πολύ!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Ria_ όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι! Εγώ έχω κλείσει 2 μισή εβδομάδες με κανονικό κόκκινο, γεμίζω σερβιετα (συγνώμη και όλας) ήμουν σίγουρη ότι τα Χριστούγεννα απέβαλα, χθες είδαμε λεκιθικο ασκό και εμβρυακα στοιχεία. Το αίμα συνεχίζει και ο γιατρός δεν μπορεί να καταλάβει από πού έρχεται. Στην αρχή δεν μπορούν να δουν κάτι. Είναι σύνηθες όμως αυτό που έχεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. Αν δεις την ποσότητα που έχω εγώ λογικό τότε να ανησυχήσεις. Ξεκουράσου μην κάνεις τίποτα. 

Με πολύ αγάπη!

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

@Ria_ όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι! Εγώ έχω κλείσει 2 μισή εβδομάδες με κανονικό κόκκινο, γεμίζω σερβιετα (συγνώμη και όλας) ήμουν σίγουρη ότι τα Χριστούγεννα απέβαλα, χθες είδαμε λεκιθικο ασκό και εμβρυακα στοιχεία. Το αίμα συνεχίζει και ο γιατρός δεν μπορεί να καταλάβει από πού έρχεται. Στην αρχή δεν μπορούν να δουν κάτι. Είναι σύνηθες όμως αυτό που έχεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. Αν δεις την ποσότητα που έχω εγώ λογικό τότε να ανησυχήσεις. Ξεκουράσου μην κάνεις τίποτα. 

Με πολύ αγάπη!

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ ,ναι η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ αλλά όσο να ναι φοβήθηκα. Σήμερα ευτυχώς σταμάτησε μόνο λίγο καφέ έχω που και που ,ισως κουράστηκα δε ξέρω έβλεπα ότι δεν έχω τίποτα και λίγο ξεθερεψα μη φανταστείς πολυ αλλά τελικά μάλλον δεν έπρεπε. 

Ωχ ακόμα έχεις δηλαδή τόσο πολύ ? Το θετικό είναι ότι είδατε και σάκο και εμβρυϊκά στοιχεία οπότε όλα πηγαίνουν καλά !!! Τώρα πότε θα ξαναπάς ? Εγώ έχω τη τρίτη ραντεβού ! 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Ναι, όλα καλά ευτυχώς. Είδε τις εξετάσεις μου μια μαστολόγος στο metropolitan άμεσα μέσω mail (@Σποράκι ευχαριστώ) και ειπε οτι πιθανότατα δεν είναι κάτι αλλά με έστειλε να κάνω έναν υπέρηχο 3d για σιγουριά. Τον έκανα εχτές, μου έκαναν και μια τομογραφία για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά και τελικά δεν υπήρχε τίποτα, ευτυχώς. Μου πρότειναν να κάνω και έναν γονιδιακό έλεγχο λόγω ιστορικού. Είναι όμως πολύ ακριβή εξέταση, προς το παρόν δεν με παίρνει, θα την κάνω αργότερα. Αλήθεια, την έχει κάνει καμία κοπέλα να μου πει εμπειρία;

Κατερίνα να ξέρεις ότι η γονιδιακή πλέον γράφεται και πληρώνεις περίπου 70 ευρώ. Αν έχεις ιστορικό δικαιούσε να την κάνεις. Ψηφίστηκε πριν ένα μήνα περίπου. Θέλω και εγώ να την κάνω αλλά λέω πρώτα να ξεμπερδεψω με τις εξωσωματικές και μετά… καλή αρχηηηηηη 

• Μου αρέσει 1

8 minutes ago, Σποράκι said:

Κατερίνα να ξέρεις ότι η γονιδιακή πλέον γράφεται και πληρώνεις περίπου 70 ευρώ. Αν έχεις ιστορικό δικαιούσε να την κάνεις. Ψηφίστηκε πριν ένα μήνα περίπου. Θέλω και εγώ να την κάνω αλλά λέω πρώτα να ξεμπερδεψω με τις εξωσωματικές και μετά… καλή αρχηηηηηη 

Αλήθεια; Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα το ψάξω. Με λήψη αίματος γίνεται αυτή; Πρέπει να έχουμε ξεμπερδέψει λες με εξωσωματικές για να την κάνουμε;

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αλήθεια; Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα το ψάξω. Με λήψη αίματος γίνεται αυτή; Πρέπει να έχουμε ξεμπερδέψει λες με εξωσωματικές για να την κάνουμε;

Νομιζω αιματολογική είναι. Εγώ απλά δεν ήθελα επιπλέον άγχος σε περίπτωση που βγει θετική. Να σκέφτομαι ορμονες, αγχος μου φαίνεται βουνό. Έτσι είπα να την κάνω όταν και αν καταφέρω να κάνω παιδάκι. Αλλά αυτό είναι όπως το αντέχει ο καθένας, αν εσυ θες να ξέρεις εννοείται πως την κάνεις.

1 ώρα πρίν, Ria_ είπε:

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ ,ναι η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ αλλά όσο να ναι φοβήθηκα. Σήμερα ευτυχώς σταμάτησε μόνο λίγο καφέ έχω που και που ,ισως κουράστηκα δε ξέρω έβλεπα ότι δεν έχω τίποτα και λίγο ξεθερεψα μη φανταστείς πολυ αλλά τελικά μάλλον δεν έπρεπε. 

Ωχ ακόμα έχεις δηλαδή τόσο πολύ ? Το θετικό είναι ότι είδατε και σάκο και εμβρυϊκά στοιχεία οπότε όλα πηγαίνουν καλά !!! Τώρα πότε θα ξαναπάς ? Εγώ έχω τη τρίτη ραντεβού ! 

Δυστυχώς ναι. Κάθε μέρα νομίζω σπαω ρεκόρ τις προηγούμενης μέρας σε ποσότητα. Δεν ξέρω τι να πω. Κάθε μέρα πιστεύω ότι ήταν και η τελευταία.

Θα ξανά πάω στις 11/01. Δεν ξέρω πως θα αντέξω. Δεν έχω ούτε συμπτώματα εγκυμοσύνης, από κάπου να πιαστω.

Με το καλό, θα δεις όλα θα πάνε καλά ❤️❤️

1 hour ago, Σποράκι said:

Νομιζω αιματολογική είναι. Εγώ απλά δεν ήθελα επιπλέον άγχος σε περίπτωση που βγει θετική. Να σκέφτομαι ορμονες, αγχος μου φαίνεται βουνό. Έτσι είπα να την κάνω όταν και αν καταφέρω να κάνω παιδάκι. Αλλά αυτό είναι όπως το αντέχει ο καθένας, αν εσυ θες να ξέρεις εννοείται πως την κάνεις.

Έχεις δίκιο δεν το σκέφτηκα αυτό. Σε περίπτωση που βγει θετικό θα το εχω συνέχεια μεσα στο μυαλό μου. Καλύτερα μετά απο μια εγκυμοσύνη αν όλα πάνε καλά. Σε λίγες μέρες έχω και την ετ, ας μην προσθέσω έξτρα άγχος. 

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έχεις δίκιο δεν το σκέφτηκα αυτό. Σε περίπτωση που βγει θετικό θα το εχω συνέχεια μεσα στο μυαλό μου. Καλύτερα μετά απο μια εγκυμοσύνη αν όλα πάνε καλά. Σε λίγες μέρες έχω και την ετ, ας μην προσθέσω έξτρα άγχος. 

Νομίζω πως έτσι πρέπει να κάνεις. Καλή επιτυχία, με μια τεράστια χοριακή!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς ναι. Κάθε μέρα νομίζω σπαω ρεκόρ τις προηγούμενης μέρας σε ποσότητα. Δεν ξέρω τι να πω. Κάθε μέρα πιστεύω ότι ήταν και η τελευταία.

Θα ξανά πάω στις 11/01. Δεν ξέρω πως θα αντέξω. Δεν έχω ούτε συμπτώματα εγκυμοσύνης, από κάπου να πιαστω.

Με το καλό, θα δεις όλα θα πάνε καλά ❤️❤️

Πωπω αχ κορίτσι μου σε καταλαβαίνω εδώ εγώ λίγο βλέπω και με πιάνει πανικός φαντάζομαι εσύ . Πιστεύω όλα καλά θα πάνε και θα ακούσεις και τη καρδούλα του τότε αφού ο γιατρός δε βλέπει κ κάτι . Εύχομαι όλα καλά να πάνε. 

Ούτε εγώ έχω συμπτώματα μόνο λίγο το στήθος τίποτα άλλο. 

Σε ευχαριστώ πολύ :x και σε εσένα εύχομαι το ίδιο ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 22/12/2022 at 4:12 ΜΜ, Linoula είπε:

Κοριτσια μου,

δεν είναι σκοπός μου να σας μαυρισω  την ψυχή Χριστουγεννιάτικα αλλά να μιλήσω για την αλήθεια μου σε μια κοινότητα που αν μη τι άλλο έχει κατανοηση κι ενσυναίσθηση.

Για μένα το ταξίδι προς την μητρότητα τελειώνει εδώ. Με ακόμη ένα άδοξο τέλος. Είναι συνειδητή μου απόφαση μετά από έναν δύσκολο δρόμο 3 χρόνων με έναν τερματισμό κύησης στον 4ο μήνα, μια βιοχημική και 2 παλινδρομες κυήσεις, ένα κάρο εξετάσεις μα πάνω απ όλα τεράστιο ψυχικό κόστος να βάλω εδώ την κόκκινη γραμμή μου. 

Ξερω ότι με περιμένει μια ζωή με άλλες χαρές αλλά και πόνο για το όνειρο που παρά την τόση επιμονή κι υπομονή δεν ήρθε.

Σας αποχαιρετώ και ευχομαι σε όλες ξεχωριστά με όλη μου την ψυχή να έρθουν όλα όπως τα έχετε ονειρευτεί χωρίς να φθαρεί η ψυχή σας. Σας έχω έννοια @Angot @kateriiina25 @νικηαντωνια81 @winspert @Pagor @Margeau @Christin88 @silvy22 οι πιο παλιές και όλα τα κοριτσια τα υπόλοιπα να είστε δυνατές.

Σας φιλώ και σας ευχομαι καλη συνέχεια μόνο με χαρές!

Κοριτσάκι μου,μολις ειδα το μνμ σου. Τον τελευταίο καιρό δεν μπαίνω πολυ...Εχω κ εγω τις μαύρες μου γιατί μια γονιμοποιείται και δεν προχωράει,μια δε βρίσκουμε ωαριο,μια δεν γονιμοποιείται καν...εχω κουραστει παρα πολυ...

Δεν ξερω πραγματικά τι να σου πω...Μονο πως για να πηρες αυτη την αποφαση ειναι το καλύτερο για σενα.. Εννοείται πως δίνουμε τα παντα για να κάνουμε ενα παιδι αλλα υπάρχει ζωη και χωρίς παιδια και ειναι υπέροχη!!! Ευχομαι λοιπον να περνάς ομορφα και να εισαι παντα καλα με τον αντρουλη σου!!! Σε φιλω γλυκα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κορίτσια όσες παίρνατε κορτιζόνη στην εμβρυομεταφορά ποιο χάπι παίρνατε; Δεν αντέχεται το prezolon, είναι τόσο πικρό, με το που το ακουμπήσεις στην γλώσσα σου πικραίνει όλο το στόμα. Ξέρετε κάποιο άλλο με καλύτερη γεύση; 

eardp2.png

πρίν από 29 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια όσες παίρνατε κορτιζόνη στην εμβρυομεταφορά ποιο χάπι παίρνατε; Δεν αντέχεται το prezolon, είναι τόσο πικρό, με το που το ακουμπήσεις στην γλώσσα σου πικραίνει όλο το στόμα. Ξέρετε κάποιο άλλο με καλύτερη γεύση; 

Πρεζολον έπαιρνα Κ ακόμη παίρνω..2 χάπια εγώ τα ρίχνω κατευθείαν στο στόμα κ καπάκι νερό.. ούτε προλαβαίνει να πικρισει το στόμα 

• Μου αρέσει 1

4 minutes ago, eleni 21 said:

Πρεζολον έπαιρνα Κ ακόμη παίρνω..2 χάπια εγώ τα ρίχνω κατευθείαν στο στόμα κ καπάκι νερό.. ούτε προλαβαίνει να πικρισει το στόμα 

Κι εγώ το ίδιο κάνω αλλά τις περισσότερες φορές προλαβαίνει και με πικραίνει 😖

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Πωπω αχ κορίτσι μου σε καταλαβαίνω εδώ εγώ λίγο βλέπω και με πιάνει πανικός φαντάζομαι εσύ . Πιστεύω όλα καλά θα πάνε και θα ακούσεις και τη καρδούλα του τότε αφού ο γιατρός δε βλέπει κ κάτι . Εύχομαι όλα καλά να πάνε. 

Ούτε εγώ έχω συμπτώματα μόνο λίγο το στήθος τίποτα άλλο. 

Σε ευχαριστώ πολύ :x και σε εσένα εύχομαι το ίδιο ❤️❤️

Δεν ξέρω για πόσο θα είμαι ακόμα τυχερή και θα βλέπω εξέλιξη. Μακάρι, ελπίζω δηλαδή. Όχι είναι νωρίς για να φανεί κάτι. Είδαμε μόνο την εξέλιξη του εμβρύου. 

Να είμαι από τις σπάνιες περιπτώσεις με αίμα μέχρι την αυχενική; Ή μέχρι το τέλος; Ή ξαφνικά να σταματήσουν όλα; Τι να πω . Υπομονή θα δούμε.

Καθε μέρα και μια εξέλιξη, εύχομαι το καλύτερο και για τις δύο. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...