Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κορίτσια πήγα τώρα τουαλέτα και είδα κόκκινο αίμα στο χαρτί όχι έντονο έντονο αλλά κόκκινο. Πόνους δεν έχω μόνο είχα λίγο πονακι περιόδου αναιπαισθητο όμως. Φοβήθηκα πάρα πολύ ,πήρα το γιατρό μου είπε δεν είναι κάτι συμβαίνει αλλά δε μπορούμε να κάνουμε και κατι τώρα στην αρχή ! Ξεκούραση και θα μιλήσουμε αύριο . Αλλά έχω αγχωθει πολύ ...και φοβάμαι ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια πήγα τώρα τουαλέτα και είδα κόκκινο αίμα στο χαρτί όχι έντονο έντονο αλλά κόκκινο. Πόνους δεν έχω μόνο είχα λίγο πονακι περιόδου αναιπαισθητο όμως. Φοβήθηκα πάρα πολύ ,πήρα το γιατρό μου είπε δεν είναι κάτι συμβαίνει αλλά δε μπορούμε να κάνουμε και κατι τώρα στην αρχή ! Ξεκούραση και θα μιλήσουμε αύριο . Αλλά έχω αγχωθει πολύ ...και φοβάμαι ! 

Εγώ όταν έβλεπα ροζ , που μου έτυχε 3 φορές έκανα μια ένεση lentogest και έπειτα σταματούσε … δες πως θα συνεχίσει κ θα μιλήσεις πάλι με το γιατρό σου ! Μην ανησυχείς 💜

πρίν από 8 λεπτά , minnie26 είπε:

Εγώ όταν έβλεπα ροζ , που μου έτυχε 3 φορές έκανα μια ένεση lentogest και έπειτα σταματούσε … δες πως θα συνεχίσει κ θα μιλήσεις πάλι με το γιατρό σου ! Μην ανησυχείς 💜

Δε μου είπε κάτι για ένεση με ρώτησε τη περνω και μου είπε είσαι εντάξει . Απλά με φοβησε γιατί δεν ήταν ροζ ήταν πιο κόκκινο όχι το έντονο αλλά κόκκινο . 

πρίν από 4 λεπτά , Ria_ είπε:

Δε μου είπε κάτι για ένεση με ρώτησε τη περνω και μου είπε είσαι εντάξει . Απλά με φοβησε γιατί δεν ήταν ροζ ήταν πιο κόκκινο όχι το έντονο αλλά κόκκινο . 

Προγεστερονη έχεις μετρήσει ; Ποσό έχεις ; Μπορεί να είναι κ απ αυτό , εγώ λόγω χαμηλής προγεστερονης τ πάθαινα ..

πρίν από 33 λεπτά , minnie26 είπε:

Προγεστερονη έχεις μετρήσει ; Ποσό έχεις ; Μπορεί να είναι κ απ αυτό , εγώ λόγω χαμηλής προγεστερονης τ πάθαινα ..

Μέτρησα όταν έκανα τη πρώτη χοριακη και είχα 16.Ξαναπηγα τουαλέτα μετά από ένα μισάωρο περίπου δε ξέρω μπορεί να λέω και πολύ και δεν είχα σχεδόν τίποτα στο σκουπίσμα αναιπαισθητο ροζ αυτή τη φορά ,αλλά όσο να ναι φοβάμαι . Εντελώς τυχαία τη πρώτη φορά ήρθε και η κολλητή μου σπίτι και της το έδειξα και εκείνη κόκκινο μου λέει είναι. Ίσως να κουράστηκα σήμερα δε ξέρω πήγαμε σούπερ μάρκετ και κάναμε καμιά ώρα ίσως δεν έπρεπε.

Επίσης ήθελα να μου πει και ο γιατρός να με δει καλύτερα αύριο αντί τρίτη αλλά δε μου είπε κάτι να μου φύγει το άγχος .

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Ria_ είπε:

Μέτρησα όταν έκανα τη πρώτη χοριακη και είχα 16.Ξαναπηγα τουαλέτα μετά από ένα μισάωρο περίπου δε ξέρω μπορεί να λέω και πολύ και δεν είχα σχεδόν τίποτα στο σκουπίσμα αναιπαισθητο ροζ αυτή τη φορά ,αλλά όσο να ναι φοβάμαι . Εντελώς τυχαία τη πρώτη φορά ήρθε και η κολλητή μου σπίτι και της το έδειξα και εκείνη κόκκινο μου λέει είναι. Ίσως να κουράστηκα σήμερα δε ξέρω πήγαμε σούπερ μάρκετ και κάναμε καμιά ώρα ίσως δεν έπρεπε.

Επίσης ήθελα να μου πει και ο γιατρός να με δει καλύτερα αύριο αντί τρίτη αλλά δε μου είπε κάτι να μου φύγει το άγχος .

Όλα θα είναι μια χαρά ! Μην σκέφτεσαι αρνητικά ! 🙂

πρίν από 14 λεπτά , minnie26 είπε:

Όλα θα είναι μια χαρά ! Μην σκέφτεσαι αρνητικά ! 🙂

Σε ευχαριστώ πολύ ,μακάρι αμήν !!! Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά η αλήθεια αλλά φοβήθηκα όσο να πεις :) 

14 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Την ίδια μέρα γεννησαμε 

Να τα χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας 

Σε φιλώ γλυκά ......

@happiness79Να σας ζήσουν και καλή ανατροφή!!!! Μπαίνω σπάνια πια και μόλις διάβασα τα νέα σας! 15 Δεκ. έχει γενέθλια και ο άντρας μου. Tip για τοξότες: να μη νιώθουν ότι τους λέτε τι να κάνουν...Θέλει τρόπο για να τους βάλετε να κάνουν κάτι...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

13 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Καλημέρα σου, ξεκούραση χρειάζεται και θετική σκέψη. Αφού ο ιατρός σου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αυτό θα ισχύει :) Έχεις δύο όμορφα εμβρυάκια μέσα σου και όσο νά'ναι οι δίδυμες εγκυμοσύνες είναι λίγο πιο ζόρι. Όλα καλά θα πάνε. 

@kateriiina25 Καλημέρα Κατερίνα, όλα καλά με την μαστογραφία σου; Είχες κάποια ενημέρωση; 

43 minutes ago, EvgeniaCher said:

Καλημέρα σου, ξεκούραση χρειάζεται και θετική σκέψη. Αφού ο ιατρός σου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αυτό θα ισχύει :) Έχεις δύο όμορφα εμβρυάκια μέσα σου και όσο νά'ναι οι δίδυμες εγκυμοσύνες είναι λίγο πιο ζόρι. Όλα καλά θα πάνε. 

@kateriiina25 Καλημέρα Κατερίνα, όλα καλά με την μαστογραφία σου; Είχες κάποια ενημέρωση; 

Καλημέρα κορίτσι μου. Ναι, όλα καλά ευτυχώς. Είδε τις εξετάσεις μου μια μαστολόγος στο metropolitan άμεσα μέσω mail (@Σποράκι ευχαριστώ) και ειπε οτι πιθανότατα δεν είναι κάτι αλλά με έστειλε να κάνω έναν υπέρηχο 3d για σιγουριά. Τον έκανα εχτές, μου έκαναν και μια τομογραφία για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά και τελικά δεν υπήρχε τίποτα, ευτυχώς. Μου πρότειναν να κάνω και έναν γονιδιακό έλεγχο λόγω ιστορικού. Είναι όμως πολύ ακριβή εξέταση, προς το παρόν δεν με παίρνει, θα την κάνω αργότερα. Αλήθεια, την έχει κάνει καμία κοπέλα να μου πει εμπειρία;

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, anna r είπε:

Καλησπέρα, το ίδιο είχα κ εγώ. Έκανα εγχυσεις 2διπλη αντιβίωση κ 1 από το στόμα αλλά από τον Απρίλιο μέχρι κ τώρα που έκανα την εμβρυομεταφορα (22 δεκ) τα προβιοτικα δεν τα έχω σταματήσει καθόλου. Υπομονή 

Δεν μου είπε κανείς να τα συνεχίσω...λογικά θα πρέπει να κάνω πάλι εγχύσεις. Ποια έπαιρνες εσύ; lactoleveure ή κάπως έτσι μαζί με intimeo έπαιρνα για έναν μήνα περίπου. Στο μεταξύ...τόσα χρόνια που προσπαθώ το έχω χάσει με τα συμπληρώματα. Πότε σταματάμε; Εμείς που δεν πετυχαίνουμε ποτέ...συνεχίζουμε αιωνίως τις βιταμίνες; Με τη d είχα έναν μπούσουλα από τον προηγούμενο γιατρό μου: μισό χρόνο με 4000 φθινόπωρο-χειμώνα και μετά διακοπή. Υποτίθεται ο ήλιος αναπληρώνει. 

Έχετε βρει κάποια πολυβιταμίνη που να καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες σε d,c,e, zync κλπ; Ξέρετε ένα σκεύασμα pregnall bio-plus; 

Μιας που είμαστε στην προσπάθεια συγκέντρωσης εμβρύων - άφαντα!- έχω ξεκινήσει εδώ και κανα μήνα q10 μαζί με τόσες άλλες βιταμίνες μπας και επιδράσουν θετικά και σε κάποιον μήνα από τους πολλούς έχουμε αποτέλεσμα. Με φυσικούς προχωράμε, αφού με μηδέν καταλήξαμε ακόμη και μετά από διέγερση σε βραχύ πρωτόκολλο. 

Μας γεμίζετε αισιοδοξία όσες πετύχατε!!! Αλλά τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο τέλος κι αυτής της χρονιάς είναι απογοήτευση, απελπισία, απόγνωση. Πόσες φορές να σηκώσεις τα μανίκια!!! Σε ένα θαύμα πιστεύουμε...

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, Visit a vis said:

Δεν μου είπε κανείς να τα συνεχίσω...λογικά θα πρέπει να κάνω πάλι εγχύσεις. Ποια έπαιρνες εσύ; lactoleveure ή κάπως έτσι μαζί με intimeo έπαιρνα για έναν μήνα περίπου. Στο μεταξύ...τόσα χρόνια που προσπαθώ το έχω χάσει με τα συμπληρώματα. Πότε σταματάμε; Εμείς που δεν πετυχαίνουμε ποτέ...συνεχίζουμε αιωνίως τις βιταμίνες; Με τη d είχα έναν μπούσουλα από τον προηγούμενο γιατρό μου: μισό χρόνο με 4000 φθινόπωρο-χειμώνα και μετά διακοπή. Υποτίθεται ο ήλιος αναπληρώνει. 

Έχετε βρει κάποια πολυβιταμίνη που να καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες σε d,c,e, zync κλπ; Ξέρετε ένα σκεύασμα pregnall bio-plus; 

Μιας που είμαστε στην προσπάθεια συγκέντρωσης εμβρύων - άφαντα!- έχω ξεκινήσει εδώ και κανα μήνα q10 μαζί με τόσες άλλες βιταμίνες μπας και επιδράσουν θετικά και σε κάποιον μήνα από τους πολλούς έχουμε αποτέλεσμα. Με φυσικούς προχωράμε, αφού με μηδέν καταλήξαμε ακόμη και μετά από διέγερση σε βραχύ πρωτόκολλο. 

Μας γεμίζετε αισιοδοξία όσες πετύχατε!!! Αλλά τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο τέλος κι αυτής της χρονιάς είναι απογοήτευση, απελπισία, απόγνωση. Πόσες φορές να σηκώσεις τα μανίκια!!! Σε ένα θαύμα πιστεύουμε...

Εγώ παίρνω lactolevure και lactotune vaginal balance (διπλή ποσότητα προβιοτικών απο τα intimeo) από 1 την ημέρα και 2 υπόθετα Eva την εβδομάδα. Από μόνη μου βέβαια γιατί κανονικά μου είχαν δώσει μόνο lactolevure αλλά δεν πιστεύω ότι αρκούν.

16 hours ago, Ellidr said:

Την ίδια μέρα γεννησαμε 

Να τα χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας 

Σε φιλώ γλυκά ......

Συγχαρητήρια! Τωρα το ειδα το μήνυμα σου, να σου ζήσει το μωράκι σου 🥰

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ παίρνω lactolevure και lactotune vaginal balance (διπλή ποσότητα προβιοτικών απο τα intimeo) από 1 την ημέρα και 2 υπόθετα Eva την εβδομάδα. Από μόνη μου βέβαια γιατί κανονικά μου είχαν δώσει μόνο lactolevure αλλά δεν πιστεύω ότι αρκούν.

Συγχαρητήρια! Τωρα το ειδα το μήνυμα σου, να σου ζήσει το μωράκι σου 🥰

• Ως συμπληρωματική αγωγή σε περιπτώσεις που δεν θα πραγματοποιηθεί αντιμυκητόγραμμα προκειμένου να εξασφαλίσουμε το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα
  • Ως μονοθεραπεία σε περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων υποτροπών ανεξάρτητα από τον αιτιολογικό παράγοντα (στελέχη Candida albicans & Candida non-albicans)
  • Ως μονοθεραπεία σε περιπτώσεις που μετά από ταυτοποίηση διαπιστώθηκε ότι ο αιτιολογικός παράγοντας είναι στελέχη Candida non-albicans όπως Candida glabrata κ.α. [για τα eva]

Κι αν είναι άλλο το μικρόβιο; Δεν ρώτησες τον γιατρό σου ή κάποιον φαρμακοποιό πριν τα πάρεις; 

2 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,δε ξέρουμε η αλήθεια ακόμα αν είναι διδυμακια γιατί δεν έχω πάει ακόμα στο γιατρό αλλά εύχομαι όλα να είναι καλά . Σήμερα ευτυχώς δεν έχω τίποτα κάτι σα μπεζοκαφε μόνο βέβαια στο σκούπισμα είδα σα καφετί βλέννα δε ξέρω αν είναι κακό αυτό η όχι ...πφφφ μακάρι έτσι να συνεχίσει και να σταματήσει.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Visit a vis said:
  • Ως συμπληρωματική αγωγή σε περιπτώσεις που δεν θα πραγματοποιηθεί αντιμυκητόγραμμα προκειμένου να εξασφαλίσουμε το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα
  • Ως μονοθεραπεία σε περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων υποτροπών ανεξάρτητα από τον αιτιολογικό παράγοντα (στελέχη Candida albicans & Candida non-albicans)
  • Ως μονοθεραπεία σε περιπτώσεις που μετά από ταυτοποίηση διαπιστώθηκε ότι ο αιτιολογικός παράγοντας είναι στελέχη Candida non-albicans όπως Candida glabrata κ.α. [για τα eva]

Κι αν είναι άλλο το μικρόβιο; Δεν ρώτησες τον γιατρό σου ή κάποιον φαρμακοποιό πριν τα πάρεις; 

Αυτά που βρήκες είναι τα mycosis τα οποία τα παίρνεις σαν θεραπεία σε περίπτωση μυκητων. Εγώ βάζω τα biolact που είναι για αποκατάσταση της φυσιολογικής χλωρίδας. 

Το Eva Intima Biolact με τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς (γαλακτοβάκιλους) που προσφέρει είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αποκαθιστά άμεσα και να προλαμβάνει αποτελεσματικά τις διαταραχές της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου και της ευαίσθητης περιοχής που μπορεί να οφείλονται σε οποιαδήποτε αιτία όπως κολπίτιδα, λήψη αντιβιοτικών ή άλλων σκευασμάτων, το stress κ.α. Η σύνθεση με την μορφή σπόρων γαλακτοβακίλων Lactobacillus coagulans αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό του Eva biolact το οποίο διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του μικροοργανισμού και την επιτυχή εμφύτευσή του στον κόλπο.

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...