Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Είναι 15 μέρες σίγουρα; Σε ευχαριστώ,μακάρι σε 5 μέρες να είμαι σε θέση να εργαστώ, δε θέλω απλά ούτε να αγχωθω,ούτε να στρεσαρομαι ,έχω ξανακάνει την ίδια επέμβαση και μετά από δύο εβδομάδες συνήλθα δεν ήμουν σε θέση να εργαστώ. Δε θέλω να πιεστω αυτή τη φορά για αυτό σας ρωτάω ,αν γνωρίζετε...

Ο γιατρός μου εμένα μου χε πει δέκα πέντε μέρες πως μπορεί να μου γράψει. Ασχέτως αν δεν τις έγραψα. Φυσικά και δεν θα πιεστείς, επέμβαση είναι στο κάτω κάτω.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Neverstop είπε:

Ο γιατρός μου εμένα μου χε πει δέκα πέντε μέρες πως μπορεί να μου γράψει. Ασχέτως αν δεν τις έγραψα. Φυσικά και δεν θα πιεστείς, επέμβαση είναι στο κάτω κάτω.. 

Έχεις κάνει πρόσφατα; Και εγώ τόσες ξέρω ..απλά θέλω να σιγουρευτώ ,όχι δε θα πιεστω αυτή τη φορά .. Σε ευχαριστώ κορίτσι μου πολύ ,

πρίν από 4 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Έχεις κάνει πρόσφατα; Και εγώ τόσες ξέρω ..απλά θέλω να σιγουρευτώ ,όχι δε θα πιεστω αυτή τη φορά .. Σε ευχαριστώ κορίτσι μου πολύ ,

Ναι πρόσφατα έκανα και μου χε πει ο γιατρός έως 15 μέρες. Αλλά και παλαιότερα τόσο ξέρω να πήραν γνωστές μου.. Καλή επιτυχία!! 

Καλημέρα σας κορίτσια ,

Σας παρακολουθώ πολύ καιρό και σήμερα αποφάσισα να σας γράψω . Στις 11/12 έκανα εμβρυομεταφορα δυο βλαστοκυστεων 5ης ημέρας και στις 26/12 έκανα τη χοιριακη όπου ήταν 470. Το όνειρο όμως δε κράτησε πολύ χθες το πρωί ένιωσα έναν δυνατό πόνο και αμέσως είδα κατακόκκινο αίμα για τα δεδομένα μου πολυ. Έκανα  χοριακη η οποία έχει παει 3800 και στον υπέρηχο που μου έκανε ο γιατρός είδαμε έναν σάκο ο οποίος έχει αποκολληθεί περιφερικά . Μου έδωσε μισές πιθανότητες να αποβάλλω και μισές να συνεχίσω . Είμαι παρα πολυ χαλια δεν μπορώ να ηρεμήσω  γιατί μου έχει ξανασυμβεί άλλη μια φορα και στην ιδέα να το ξαναπάθω αρρωσταίνω  . Υπάρχει κάποια κοπελα που να της έτυχε κάτι τέτοιο και να συνεχίστηκε η εγκυμοσύνη της ;;

12 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Ναι πρόσφατα έκανα και μου χε πει ο γιατρός έως 15 μέρες. Αλλά και παλαιότερα τόσο ξέρω να πήραν γνωστές μου.. Καλή επιτυχία!! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,και σε σένα εύχομαι Καλή επιτυχία ,Καλή Χρονιά και να σου φέρει ένα μωράκι ο νέος χρόνος !!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια σας πολλά!! Να χαίρεστε τα μωράκια σας, την εγκυμοσύνη σας, όσες παλεύετε ακόμη: καλό κουράγιο!

Επανεξέταση μικροβιώματος ενδομητρίου: 0 γαλακτοβάκιλλοι, μικρόβια ξανά... Η απογοήτευση! Σε απόγνωση...πόση αντιβίωση πια να πάρω...έχω εξαντληθεί. Και τόσα χαπάκια πια καμία επίδραση; Βέβαια, τι με απασχολεί το περιβάλλον της μήτρας θα μου πείτε, αφού μόνο ένα έμβρυο έχουμε καταφέρει να "φτιάξουμε" παρά τις τόσες προσπάθειες με ή χωρίς ορμόνες...

Υπομονή...καλό κουράγιο και σε εμένα!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Visit a vis είπε:

Καλημέρα και χρόνια σας πολλά!! Να χαίρεστε τα μωράκια σας, την εγκυμοσύνη σας, όσες παλεύετε ακόμη: καλό κουράγιο!

Επανεξέταση μικροβιώματος ενδομητρίου: 0 γαλακτοβάκιλλοι, μικρόβια ξανά... Η απογοήτευση! Σε απόγνωση...πόση αντιβίωση πια να πάρω...έχω εξαντληθεί. Και τόσα χαπάκια πια καμία επίδραση; Βέβαια, τι με απασχολεί το περιβάλλον της μήτρας θα μου πείτε, αφού μόνο ένα έμβρυο έχουμε καταφέρει να "φτιάξουμε" παρά τις τόσες προσπάθειες με ή χωρίς ορμόνες...

καλημέρα κορίτσι μου, παιρνεις προβιοτικα? υποθετα? κεφιρ γιαουρτια? αντιβιωση παιρνεις για την ενδομητριτιδα?
ο γιατρός τι λέει?

1 hour ago, silvy22 είπε:

καλημέρα κορίτσι μου, παιρνεις προβιοτικα? υποθετα? κεφιρ γιαουρτια? αντιβιωση παιρνεις για την ενδομητριτιδα?
ο γιατρός τι λέει?

Όλα τα πήρα για έναν μήνα…δεν ήταν αρκετά φαίνεται. Είναι τόσο κουραστικό όλο αυτό. Περιμένω ενημέρωση… είμαι στο Τσακ να τα αφήσω όλααααα… με τέτοια κατάσταση πώς έμεινα έγκυος πέρσι; Εκτός αν όλη αυτή η κατάσταση προκλήθηκε από την απόξεση μετά την αποβολή.

Στο διά ταύτα…πώς γλιτώνουμε με την ενδομητρίτιδα; Υπάρχει ελπίδα; 

Intimeo έπαιρνα…ούτε πού θυμάμαι πόσα είχα πάρει…αρκετά.

πρίν από 4 λεπτά , Visit a vis είπε:

Όλα τα πήρα για έναν μήνα…δεν ήταν αρκετά φαίνεται. Είναι τόσο κουραστικό όλο αυτό. Περιμένω ενημέρωση… είμαι στο Τσακ να τα αφήσω όλααααα… με τέτοια κατάσταση πώς έμεινα έγκυος πέρσι; Εκτός αν όλη αυτή η κατάσταση προκλήθηκε από την απόξεση μετά την αποβολή.

εγώ που το κοιτάζω με Νίκα υπάρχει βελτίωση, έκανα και 2η βιοψία, παιρνω προβιοτικα απο στομα κ κολπικα απο την 1η μερα αντιβιωσης, συμφωνώ οτι ειναι πολυ κουραστικό, πάρα πολύ ειδικα οταν εχεις κανει τοσο οπως εγω και συ.... σ μενα το πλανο λεει οτι φεβρουάριο αν ειναι όλα καλα θα προχωρήσουμε, και γω απορω πως εμεινα εγκυος, πιστευω οτι η αποξεση παιζει ρόλο, ο Νικας το ρωταει επι τουτου, και θελει και τ αποτελεσματα της ιστολογικης, εγω ξερω τουλάχιστον 4 κοπέλες που μετά απο τη 'θεραπεία' έχουν τα μωράκια τους
για τους γαλακτοβακιλλους το χω και γω απορια... εστίασε στο να μαζέψετε εμβρυάκια, μπουσταρε τον οργανισμό σου με προβιοτικα κτλ τι άλλο να κα΄νουμε? δεν είναι στο χέρι μας...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Visit a vis είπε:

Intimeo έπαιρνα…ούτε πού θυμάμαι πόσα είχα πάρει…αρκετά.

Κορίτσι μου και γω ειχα μείνει έγκυος παρόλο που ειχα ενδομητριτιδα και μάλιστα μετά απο αποτυχημένη εμβρυομεταφορα με φυσιολογική συλληψη αλλά ήταν παλλινδρομη γιατί δε μεγαλωνε το έμβρυο και δεν ακουσαμε ποτέ καρδιά!!Να μου πεις πως να μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον!!

Εγω προσωπικά πήρα αντιβίωση από το στόμα για 2 μήνες με παράλληλα προβιοτικα της Eva από το στόμα τα οποία συνέχισα μέχρι που έμεινα έγκυος!!Μετά την υστεροσκοπηση που έκανα δεν μου είχε φύγει τελείως η φλεγμονη, συνέχισα για 10 μέρες αντιβιωση αλλά λογικά για να έμεινα έγκυος και να γέννησα θα μου ειχε φύγει!!

Οποτε να ξέρεις πως φεύγει απλά θέλει χρόνο!!εγώ υποψιάζομαι ότι την ενδομητριτιδα την είχα για τουλάχιστον 2,5 χρόνια γιατί για ένα μεγάλο διάστημα είχα μόνιμα μικρόβια!!  

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να καταφέρεις πολύ σύντομα να μείνεις έγκυος γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ, αλλά παράλληλα δεν το έχεις βάλει κάτω και μπράβο σου!!Ο επιμένων νικά!!!!

• Μου αρέσει 2

On 27/12/2022 at 9:31 ΜΜ, happiness79 είπε:

Κορίτσια μου καλά, αγωνίστριες της ζωής, σας γράφω έχοντας το γιο μου αγκαλιά!!! Γέννησα την Πέμπτη 15 Δεκέμβρη ένα καταπληκτικό πλασματάκι, ανυπόμονο αφού επέλεξε να γεννηθεί ένα μήνα νωρίτερα και αναποφάσιστο αφού δεν έλεγε να κατέβει!! Όλα κύλισαν ομαλά και ύστερα από 12 ώρες εύκολου τοκετού ήρθε σ' αυτόν τον κόσμο ο μικρούλης μας! Που επειδή ήταν οριακά πρόωρος και τα πνευμονάκια του χρειάζονταν υποστήριξη, έμεινε μια βδομάδα στη μονάδα με τα προωράκια, μια δύσκολη βδομάδα που τον βλέπαμε ελάχιστα και δεν επιτρεπόταν η επαφή... Ευτυχώς την Πέμπτη τον πήραμε σπιτάκι μας και τώρα αναπληρώνουμε τις αγκαλιές και την τρυφερότητα που στερήθηκε τις πρώτες μέρες της ζωής του. Σας στέλνω ατελείωτη μωρουδόσκονη, απαλότητα, αγνότητα και θέλω να σας πω να μη χάνετε την πίστη σας και το θαύμα θα συμβεί σε όλες σας, οι αγώνες θα ανταμειφθούν με τον πιο γλυκό τρόπο! Κι εγώ ακόμα δεν το έχω πιστέψει, πώς είναι δυνατόν να δημιουργήσαμε ένα τόσο τέλειο πλάσμα! Θα το ζήσετε αγαπημένες και σας εύχομαι πολύ πολύ σύντομα! Φιλιά και από τους δυο μας!! ❤❤

Την ίδια μέρα γεννησαμε 

Να τα χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας 

Σε φιλώ γλυκά ......

• Μου αρέσει 5

6 ώρες πρίν, Visit a vis είπε:

Καλησπέρα, το ίδιο είχα κ εγώ. Έκανα εγχυσεις 2διπλη αντιβίωση κ 1 από το στόμα αλλά από τον Απρίλιο μέχρι κ τώρα που έκανα την εμβρυομεταφορα (22 δεκ) τα προβιοτικα δεν τα έχω σταματήσει καθόλου. Υπομονή 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 52 λεπτά , Ellidr είπε:

Την ίδια μέρα γεννησαμε 

Να τα χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας 

Σε φιλώ γλυκά ......

Ωωωωωωω!! Να σας ζήσει το μικράκι!!! Να τα χαιρόμαστε!!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , happiness79 είπε:

Ωωωωωωω!! Να σας ζήσει το μικράκι!!! Να τα χαιρόμαστε!!! ❤❤❤

@Ellidr @happiness79 του Αγίου Ελευθερίου ανήμερα!! Υπέροχη ημερομηνία.

Να χαίρεστε τα τοξοτάκια σας!! Φιλιά από μια ακόμη τοξοτίνα 🤪 Καλά ξενύχτια και καλή δύναμη! Ζητήστε βοήθεια απ όπου μπορείτε. Έρχονται δυνατές μέρες 💫🤞

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...