Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, eleni49 είπε:

Καλημέρα,

Επειδή δεν βλέπω κάποια από εδώ να τα χρειάζεται, μήπως ξέρετε κάποια δομή να τα χαρίσω; Οσες δομές βρίσκω στο ιντερνετ, δεν δέχονται φάρμακα ψυγείου. Είναι πολύ κρίμα να πεταχτούν. Ευχαριστώ πολύ!

Σου έχω στείλει μήνυμα από εχθές 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 25/12/2022 at 10:03 ΠΜ, eleni49 είπε:

Καλημέρα,

Επειδή δεν βλέπω κάποια από εδώ να τα χρειάζεται, μήπως ξέρετε κάποια δομή να τα χαρίσω; Οσες δομές βρίσκω στο ιντερνετ, δεν δέχονται φάρμακα ψυγείου. Είναι πολύ κρίμα να πεταχτούν. Ευχαριστώ πολύ!

Θα βρεις κάπου να τα δώσεις.

Εγώ είχα πάρει τέτοια φάρμακα από τη 'μυστική πύλη' (ομάδα στο fb)

Έχει πολλές τέτοιες ομάδες και κατά καιρούς ζητάνε πολλές κοπέλες 

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Θα ήθελα γνώμες για τους Κούρτη και Σφακιανουδη, θετικά, αρνητικά, ποσοστά επιτυχιας κτλ. Είμαι στο σημείο που πρέπει να επιλέξω γιατρό και έχω πελαγώσει. 

3 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Θα ήθελα γνώμες για τους Κούρτη και Σφακιανουδη, θετικά, αρνητικά, ποσοστά επιτυχιας κτλ. Είμαι στο σημείο που πρέπει να επιλέξω γιατρό και έχω πελαγώσει. 

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Ήμουν κι εγώ ανάμεσα στους δυο, εγώ κατέληξα στον Σφακ (κι ένας λόγος ήταν το οικονομικό) αλλά ο Κούρτης θεωρώ ότι σου παρέχει πιο άμεση επικοινωνία μέσω της πολύ καλής/φιλικής του μαίας Στεφανίας, θα αφιερώσει αρκετό χρόνο στην κάθε ασθενή ενώ ο Σφακ έχει τόσες πολλές κοπέλες που δεν νομίζω ότι μπορεί να αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά!!!Με υγεία  κ χαμόγελα!!Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει φουσκωμένες κοιλίτσες!!🥰

δε ξέρω αν μπορεί κάποια κοπέλα να με βοηθήσει..αφαίρεσα σάλπιγγες κ έχω κ ενδομητριωση..Τρεις μήνες μετά κ πονάω ακόμα στην κοιλιά χαμηλά..Το πρωί, συγγνώμη κιόλας, αλλά μετά την ούρηση υποφέρω από πόνο..έχει συμβεί σε κάποια;Ο γιατρός όταν τον είχα ρωτήσει πριν κάνα μήνα μου λέει θα φύγει αλλά ακόμα τίποτα..πόσο φυσιολογικό μπορεί να είναι;πονανε όλα εκεί κάτω..

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κορίτσια. Με υγεία, αγάπη και σύντομα όλες με το θαυματάκι μας στην αγκαλιά μας.

Έκανα την 1η μου εβρυομεταφορά στις 23/12 και περιμένω να περάσουν οι μέρες για την χοριακή.

Βγαίνει να την κάνω 01/01 και ο γιατρός μου είπε να πάω στις 02/01, αλλά εννοείται ότι θα πάω το Σάββατο 31/12.

Να σας ρωτήσω κάτι.. κάθε πρωί κάνω 1 Prolutex και ενδοκολπικά 1 Vasclor. Αυτή η ζαλάδα, η τάση για έμετο και ο πονοκέφαλος θα μειωθούν καθόλου όσο περνάει ο καιρός ή θα χειροτερεύουν;;; Ώρες ώρες δεν μπορώ να σταθώ.. Από 03/01 επιστρέψω στην δουλειά και θα είμαι αρκετές ώρες στο τιμόνι.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 33 λεπτά , Orchid88 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια. Με υγεία, αγάπη και σύντομα όλες με το θαυματάκι μας στην αγκαλιά μας.

Έκανα την 1η μου εβρυομεταφορά στις 23/12 και περιμένω να περάσουν οι μέρες για την χοριακή.

Βγαίνει να την κάνω 01/01 και ο γιατρός μου είπε να πάω στις 02/01, αλλά εννοείται ότι θα πάω το Σάββατο 31/12.

Να σας ρωτήσω κάτι.. κάθε πρωί κάνω 1 Prolutex και ενδοκολπικά 1 Vasclor. Αυτή η ζαλάδα, η τάση για έμετο και ο πονοκέφαλος θα μειωθούν καθόλου όσο περνάει ο καιρός ή θα χειροτερεύουν;;; Ώρες ώρες δεν μπορώ να σταθώ.. Από 03/01 επιστρέψω στην δουλειά και θα είμαι αρκετές ώρες στο τιμόνι.

Καλά αποτελέσματα να έχεις,συνήθως τα outro φέρνουν ζαλάδα, δες τις παρενέργειες της prolutex, παίρνεις κάτι άλλο? αν είναι απο την Prolutex μήπως μιλήσεις με το γιατρό και την κάνεις μόλις σχολάσεις

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Καλά αποτελέσματα να έχεις,συνήθως τα outro φέρνουν ζαλάδα, δες τις παρενέργειες της prolutex, παίρνεις κάτι άλλο? αν είναι απο την Prolutex μήπως μιλήσεις με το γιατρό και την κάνεις μόλις σχολάσεις

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ότι καλύτερο και για ΄σένα εύχομαι. Prolutex, Vasclor και Cyclacur παίρνω. Μετά που ξεκίνησα την προγεστερόνη ξεκίνησαν και οι παρενέργειες. Ο γιατρός που μιλήσαμε την ημέρα της εμβρυομεταφοράς μου είπε ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά, αλλά δεν ξέρω... είναι δύσκολη η κατάσταση.

Καλησπέρα κορίτσια,πάλι μου έσκασε η συρρριγα της prolutex όταν την κάναμε αλλά αυτή τη φορά σχεδον στην αρχή πρέπει να πήρε πολύ λίγο και κάναμε άλλη μισή δόση από ένα καινούργιο ... Λέτε να είναι εντάξει ? Είπα να μη το ρισκάρω να μη κάνω καθόλου ! 

On 26/12/2022 at 5:51 ΜΜ, Fay_ είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Εγώ είμαι με τον Σφακιανουδη,έχουμε ήδη μια επιτυχία!Είναι πολύ καλός γιατρός αλλά έχει αρκετό κόσμο!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 24/12/2022 at 5:46 ΜΜ, eleni49 είπε:

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΑΡΜΑΚΑ  

- 3 κουτιά Menopur 600 IU με ημερομηνία λήξης 11/2023

- 1 Ovitrelle 250 μικρογραμμάρια / 0,5 ml με ημ. λήξης 3/2023

-8 ενέσεις innohep με ημ. λήξης 5/2024

- 2 κουτιά Utrogestan με ημ. λήξης 10/2024

- 1 κουτί Vibramycin 100mg με ημ. λήξης 12/2023

Καλησπέρα αγαπημένη μου και μπράβο που τα χαρίζεις! Υπάρχει έλλειψη στα menopur! Εγώ έχω ήδη ένα κουτί χρειάζομαι αλλά δυο! Αν τα έχεις διαθέσιμα θα τα ήθελα! Αν πάλι δεν υπάρχουν δεν πειράζει μιλησα με τον γιατρό μου και θα συνεχίσω με άλλο σκεύασμα! 

11 minutes ago, happiness79 said:

Κορίτσια μου καλά, αγωνίστριες της ζωής, σας γράφω έχοντας το γιο μου αγκαλιά!!! Γέννησα την Πέμπτη 15 Δεκέμβρη ένα καταπληκτικό πλασματάκι, ανυπόμονο αφού επέλεξε να γεννηθεί ένα μήνα νωρίτερα και αναποφάσιστο αφού δεν έλεγε να κατέβει!! Όλα κύλισαν ομαλά και ύστερα από 12 ώρες εύκολου τοκετού ήρθε σ' αυτόν τον κόσμο ο μικρούλης μας! Που επειδή ήταν οριακά πρόωρος και τα πνευμονάκια του χρειάζονταν υποστήριξη, έμεινε μια βδομάδα στη μονάδα με τα προωράκια, μια δύσκολη βδομάδα που τον βλέπαμε ελάχιστα και δεν επιτρεπόταν η επαφή... Ευτυχώς την Πέμπτη τον πήραμε σπιτάκι μας και τώρα αναπληρώνουμε τις αγκαλιές και την τρυφερότητα που στερήθηκε τις πρώτες μέρες της ζωής του. Σας στέλνω ατελείωτη μωρουδόσκονη, απαλότητα, αγνότητα και θέλω να σας πω να μη χάνετε την πίστη σας και το θαύμα θα συμβεί σε όλες σας, οι αγώνες θα ανταμειφθούν με τον πιο γλυκό τρόπο! Κι εγώ ακόμα δεν το έχω πιστέψει, πώς είναι δυνατόν να δημιουργήσαμε ένα τόσο τέλειο πλάσμα! Θα το ζήσετε αγαπημένες και σας εύχομαι πολύ πολύ σύντομα! Φιλιά και από τους δυο μας!! ❤❤

Κορίτσι μου γλυκό με συγκίνησες τόσο πολύ με τα όμορφα νέα σου. Πότε μας έγραφες τα μηνύματα σου όλο απογοήτευση και ανησυχία για το αν θα τα καταφέρεις ποτέ και πότε πέρασε ο καιρός και είσαι αγκαλίτσα με το θαυματάκι σου; 🥺 Απίστευτο!

Συγχαρητήρια!!!!! 💕

Εύχομαι αυτό το μωράκι να έχει πάντα την τύχη που είχε και εκείνη την μέρα που έγινε έτσι αναπάντεχα η σύλληψη του και σου έκανε αυτό το τεράστιο δώρο 🥰 

Και 'σύ κορίτσι μου να είσαι καλά δίπλα του πάντα να το φροντίζεις και να το αγαπάς 😘   

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 22 λεπτά , happiness79 είπε:

Κορίτσια μου καλά, αγωνίστριες της ζωής, σας γράφω έχοντας το γιο μου αγκαλιά!!! Γέννησα την Πέμπτη 15 Δεκέμβρη ένα καταπληκτικό πλασματάκι, ανυπόμονο αφού επέλεξε να γεννηθεί ένα μήνα νωρίτερα και αναποφάσιστο αφού δεν έλεγε να κατέβει!! Όλα κύλισαν ομαλά και ύστερα από 12 ώρες εύκολου τοκετού ήρθε σ' αυτόν τον κόσμο ο μικρούλης μας! Που επειδή ήταν οριακά πρόωρος και τα πνευμονάκια του χρειάζονταν υποστήριξη, έμεινε μια βδομάδα στη μονάδα με τα προωράκια, μια δύσκολη βδομάδα που τον βλέπαμε ελάχιστα και δεν επιτρεπόταν η επαφή... Ευτυχώς την Πέμπτη τον πήραμε σπιτάκι μας και τώρα αναπληρώνουμε τις αγκαλιές και την τρυφερότητα που στερήθηκε τις πρώτες μέρες της ζωής του. Σας στέλνω ατελείωτη μωρουδόσκονη, απαλότητα, αγνότητα και θέλω να σας πω να μη χάνετε την πίστη σας και το θαύμα θα συμβεί σε όλες σας, οι αγώνες θα ανταμειφθούν με τον πιο γλυκό τρόπο! Κι εγώ ακόμα δεν το έχω πιστέψει, πώς είναι δυνατόν να δημιουργήσαμε ένα τόσο τέλειο πλάσμα! Θα το ζήσετε αγαπημένες και σας εύχομαι πολύ πολύ σύντομα! Φιλιά και από τους δυο μας!! ❤❤

Να σου ζήσει κορίτσι μου,να είναι γερός, δυνατός και να έχει μια ζωή γεμάτη αγάπη και ευτυχία ❤️Με τόσο γλυκιά μαμά,είναι σίγουρο ένα πολύ τυχερό μπεμπακι❤️ Αν έχεις απορίες σχετικά με τις πρώτες μέρες,έλα στις μαμάδες Νοεμβρίου,όλο και κάποια πληροφορία θα σου φανεί χρήσιμη 

• Ευχαριστώ 1

58 minutes ago, happiness79 said:

Συγχαρητήρια γλυκειά μου, πόσο χαίρομαι για σένα! 

Σαν να ζούμε την ίδια ιστορία! Ίδια ηλικία, πετύχαμε ξαφνικά και φυσικά, και ο δικός μου αποφάσισε να έρθει 1 μήνα νωρίτερα, & έμεινε 1 εβδομάδα στη ΜΕΝΝ. Ξέρω πολύ καλά πώς ένιωσες, αν ήσουν κι εσύ στο ΙΑΣΩ όπως εγώ ήταν ζόρικο να μην μπορείς καν να τον αγγίξεις. Άσε που δεν έχει επισκέψεις κάθε μέρα (!). Και ξαφνικά σου λένε ότι τον παίρνετε σπίτι. 

Πάντως έχω να σου πω πως έχω δίπλα μου το 5μιση μηνών αγοράκι μου και ακόμα νιώθω αυτό που τόσο εύστοχα εξέφρασες, πώς είναι δυνατόν να κάναμε ένα τόσο τέλειο πλασματάκι;! Πραγματικά δεν θα σταματήσουμε να το νιώθουμε αυτό, και υποπτεύομαι ότι η έκπληξη και η εκπλήρωση θα μεγαλώνουν καθώς κάνει νέα πράγματα και σιγά-σιγά γίνεται ο άνθρωπος που μέλλει να γίνει. 

Έχετε ένα υπέρ-φανταστικό ταξίδι μπροστά σας! ❤️ να σου ζήσει, να είναι υγιής και τυχερός στη ζωή του!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...