Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

On 22/12/2022 at 10:42 ΜΜ, Ria_ είπε:

Κορίτσι μου τι κάνεις ? Πήγες στο γιατρό, όλα καλά ?

Καλησπέρα!! 

Πήγαμε είδαμε σάκο και δεν φαινόταν από πού προέρχεται το αίμα, εκείνη την στιγμή είχα πολύ λίγα και καθόλου πόνου. Είδε στον τράχηλο αίμα αλλά δεν φαινόταν αιματομα ούτε αίμα στην μήτρα. Μου έκανε και κολποσκόπηση. 

Μου είπε ότι μπορεί να ξανά παθω αιμορραγίες με πόνους , αφού συνέβη μια φορά μπορεί να ξανά συμβεί. Την επόμενη μέρα, δηλαδή από εχθές το μεσημέρι ξεκίνησε πάλι αίμα, αρκετό λερώνω λεκάνη αλλά χωρίς πόνο και σήμερα συνεχίζετε.

Η πιθανότητα αποβολής για κάθε φορά που βλέπω αίμα είναι 50%. Οπότε τώρα δεν ξέρω αν είμαι ακόμα έγκυος. Το αίμα είναι αρκετό αλλά πόνο δεν έχω. 

Αυτά τα νέα μου. 

Εσύ πως είσαι; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα!! 

Πήγαμε είδαμε σάκο και δεν φαινόταν από πού προέρχεται το αίμα, εκείνη την στιγμή είχα πολύ λίγα και καθόλου πόνου. Είδε στον τράχηλο αίμα αλλά δεν φαινόταν αιματομα ούτε αίμα στην μήτρα. Μου έκανε και κολποσκόπηση. 

Μου είπε ότι μπορεί να ξανά παθω αιμορραγίες με πόνους , αφού συνέβη μια φορά μπορεί να ξανά συμβεί. Την επόμενη μέρα, δηλαδή από εχθές το μεσημέρι ξεκίνησε πάλι αίμα, αρκετό λερώνω λεκάνη αλλά χωρίς πόνο και σήμερα συνεχίζετε.

Η πιθανότητα αποβολής για κάθε φορά που βλέπω αίμα είναι 50%. Οπότε τώρα δεν ξέρω αν είμαι ακόμα έγκυος. Το αίμα είναι αρκετό αλλά πόνο δεν έχω. 

Αυτά τα νέα μου. 

Εσύ πως είσαι; 

Μπράβο κορίτσι μου που είδατε σάκο τουλάχιστον ηρέμησες από αυτό. αφού δεν έχεις πόνους μη φοβάσαι εκεί είναι το μωράκι σου. πότε θα σε δει πάλι ο γιατρός; ξεκούραση πολύ αυτές τις μέρες και όλα καλά θα πάνε. Καλά Χριστούγεννα με υγεία κορίτσι μου. σου έχω στείλει και πμ αλλά δεν το έχεις δει 

• Μου αρέσει 1

@Chris87 

Διαβασα το μηνυμα σου και ανατρίχιασα! Τέτοιες μέρες πριν απο ένα χρόνο επαιρνα τα πρώτα μου θετικά τεστς και χοριακες.. Με αγχος, με χαρά, με ανησυχίες, με όνειρα, με ενα ρολερ κοστερ συναισθημάτων.. Τι μέρες κι αυτές. Είμαστε ηρωίδες και στα αρνητικά αλλα και στα θετικα αποτελεσματα. Δεν ησυχάζουμε ποτε γιατί ξέρουμε τι θα πει αποτυχία και αληθινή προσπάθεια να φέρουμε στον κόσμο τα παιδιά μας. 

Ένα χρόνο μετά είμαι δίπλα απ το λίκνο και προσπαθώ απ τα χαράματα η δόλια να ξανακοιμήσω το 3μηνο μωράκι μου (με αποτυχία απ ότι φαίνεται χαχχα)

Όλα καλά να σου πάνε σε σένα, στα κοριτσια με τα θετικα αλλα και τα αρνητικα αποτελεσματα. Αν το θελουμε πολυ δεν μας σταματαει τιποτα. 

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 32 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου που είδατε σάκο τουλάχιστον ηρέμησες από αυτό. αφού δεν έχεις πόνους μη φοβάσαι εκεί είναι το μωράκι σου. πότε θα σε δει πάλι ο γιατρός; ξεκούραση πολύ αυτές τις μέρες και όλα καλά θα πάνε. Καλά Χριστούγεννα με υγεία κορίτσι μου. σου έχω στείλει και πμ αλλά δεν το έχεις δει 

Ναι αλλά η χαρά δεν κράτησε πολύ. Το αίμα δεν σταματάει. Δυστυχώς είναι συνεχόμενο από χθες και αναρωτιέμαι αν απέβαλα. Πόνο 3 φορές ένιωσα σαν κράμπα χαμηλά την κοιλιά περιμετρικά 1 δευτερόλεπτο και μια με την μέση μαζί. Συμπτώματα εγκυμοσύνης μηδέν.

Ραντεβού έχω για καρδιά στις 11/01. 

Να περιμένω τόσο πολύ. Πως θα ξέρω με τόσο αίμα αν έχω μωρό ακόμα στην κοιλιά μου; Πονάει πολύ όλο αυτό.

Πως βλέπω τα μηνύματα;; Δεν ξέρω καθόλου.

Καλά Χριστούγεννα! Εννοείται υγεία και χαρές στην ζωή σας εύχομαι σε όλες! Υγεία να έχουμε να μπορέσουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Υγεία σωματική και ψυχική ❤️

• Μου αρέσει 5

πρίν από 19 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ναι αλλά η χαρά δεν κράτησε πολύ. Το αίμα δεν σταματάει. Δυστυχώς είναι συνεχόμενο από χθες και αναρωτιέμαι αν απέβαλα. Πόνο 3 φορές ένιωσα σαν κράμπα χαμηλά την κοιλιά περιμετρικά 1 δευτερόλεπτο και μια με την μέση μαζί. Συμπτώματα εγκυμοσύνης μηδέν.

Ραντεβού έχω για καρδιά στις 11/01. 

Να περιμένω τόσο πολύ. Πως θα ξέρω με τόσο αίμα αν έχω μωρό ακόμα στην κοιλιά μου; Πονάει πολύ όλο αυτό.

Πως βλέπω τα μηνύματα;; Δεν ξέρω καθόλου.

Καλά Χριστούγεννα! Εννοείται υγεία και χαρές στην ζωή σας εύχομαι σε όλες! Υγεία να έχουμε να μπορέσουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Υγεία σωματική και ψυχική ❤️

κορίτσι μου εγώ πήγα για αυχενική με αίμα που είχα από την αρχή. μη φοβάσαι όλα καλά είναι. κάνε την Τρίτη μια χοριακη αν θες να δεις ότι ανεβαίνει. για τα μηνύματα πήγαινε κάτω κατω στη σελίδα εκεί που λέει χρώμα και κάνε αλλαγή. και μετά πήγαινε πάνω πανω δεξιά θα έχει τρεις οριζόντιες γραμμές εκεί θα τα βρεις 

Διαφημίσεις

1 hour ago, KoraliaP είπε:

@Chris87 

Διαβασα το μηνυμα σου και ανατρίχιασα! Τέτοιες μέρες πριν απο ένα χρόνο επαιρνα τα πρώτα μου θετικά τεστς και χοριακες.. Με αγχος, με χαρά, με ανησυχίες, με όνειρα, με ενα ρολερ κοστερ συναισθημάτων.. Τι μέρες κι αυτές. Είμαστε ηρωίδες και στα αρνητικά αλλα και στα θετικα αποτελεσματα. Δεν ησυχάζουμε ποτε γιατί ξέρουμε τι θα πει αποτυχία και αληθινή προσπάθεια να φέρουμε στον κόσμο τα παιδιά μας. 

Ένα χρόνο μετά είμαι δίπλα απ το λίκνο και προσπαθώ απ τα χαράματα η δόλια να ξανακοιμήσω το 3μηνο μωράκι μου (με αποτυχία απ ότι φαίνεται χαχχα)

Όλα καλά να σου πάνε σε σένα, στα κοριτσια με τα θετικα αλλα και τα αρνητικα αποτελεσματα. Αν το θελουμε πολυ δεν μας σταματαει τιποτα. 

@KoraliaP

σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου , να χαίρεσαι το μωράκι σου :) , μου δίνει θάρρος να διαβάζω για γυναίκες που τα κατάφεραν! 

ελπιζω και η δική μου ιστορία να έχει αίσιο τέλος αυτή τη φορά , είμαι μόλις 4 εβδομαδων και κάτι ημερών και η αγωνία μου είναι στο κόκκινο μέχρι να δούμε σάκο , να ακούσουμε καρδούλα .. καταλαβαίνεις ..

καλες γιορτές, με υγεία για εσένα και την οικογένεια σου !!! 

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, eleni49 είπε:

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΑΡΜΑΚΑ  

- 3 κουτιά Menopur 600 IU με ημερομηνία λήξης 11/2023

- 1 Ovitrelle 250 μικρογραμμάρια / 0,5 ml με ημ. λήξης 3/2023

-8 ενέσεις innohep με ημ. λήξης 5/2024

- 2 κουτιά Utrogestan με ημ. λήξης 10/2024

- 1 κουτί Vibramycin 100mg με ημ. λήξης 12/2023

Καλημέρα,

Επειδή δεν βλέπω κάποια από εδώ να τα χρειάζεται, μήπως ξέρετε κάποια δομή να τα χαρίσω; Οσες δομές βρίσκω στο ιντερνετ, δεν δέχονται φάρμακα ψυγείου. Είναι πολύ κρίμα να πεταχτούν. Ευχαριστώ πολύ!

πρίν από 24 λεπτά , eleni49 είπε:

Καλημέρα,

Επειδή δεν βλέπω κάποια από εδώ να τα χρειάζεται, μήπως ξέρετε κάποια δομή να τα χαρίσω; Οσες δομές βρίσκω στο ιντερνετ, δεν δέχονται φάρμακα ψυγείου. Είναι πολύ κρίμα να πεταχτούν. Ευχαριστώ πολύ!

Σας έχω στείλει προσωπικό μήνυμα! 

πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Σας έχω στείλει προσωπικό μήνυμα! 

Ξέρω άτομο που τα χρειάζεται. 

πρίν από 36 λεπτά , eleni49 είπε:

Καλημέρα,

Καλημέρα ! Υπάρχει μια σελίδα στο ινσταγκραμ που λέγεται no baby news κ εκεί μπορείς να στείλεις μήνυμα ! Συνέχεια γράφει για άλλες κοπέλες απ όλη την Ελλάδα που ψάχνουν φάρμακα !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα!! 

Αυτά τα νέα μου. 

Εσύ πως είσαι; 

Καλημέρα κορίτσι μου χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία και εύχομαι με το μωράκι σου αγκαλιά !!! 

Είναι πολύ σημαντικό το ότι είδατε σάκο θεωρώ. Μπορεί να είναι από κάτι που δε φαίνεται η αιμορραγία και να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου . Να σκέφτεσαι θετικά και αισιόδοξα ,πιστεύω θα πάνε όλα καλά ! 

Εγώ καλά είμαι ,δεν έχω ξαναδεί αίμα ευτυχώς ,4/1 έχω ραντεβού στο γυναικολόγο. 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, eleni49 said:

Καλημέρα,

Χρονια Πολλά! Εχω στείλει μήνυμα από εχθές. Χρειάζομαι εγώ τα φάρμακα εάν είναι διαθέσιμα. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...