Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

18 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, ήθελα να σας ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο. Έκανα πριν λίγες μέρες την πρώτη μου μαστογραφία και ενώ στο συμπέρασμα έγραφε "χωρίς ευρήματα ύποπτα κακοήθειας", στα ευρήματα γράφει "Στην οπισθοθηλαία περιοχή του αριστερού μαστού στη MLO λήψη ελέγχεται ασύμμετρη περιοχή μερικώς ασαφών ορίων. Συνιστάται εντοπιστική λήψη μαστού."

Ο γιατρός μου μου είπε ότι πρέπει να μιλήσω με μαστολόγο αλλά εγώ δεν ξέρω κάποιον και δεν θα ήθελα να πάω στα τυφλά. Έχει κάποια από εσάς κάποιον να μου προτείνει; 

Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με πληροφορίες.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι πριν μια ώρα πήρα το χαπι που είναι τύπου cyclacoyr αν το λέω σωστά εγώ περνω τα trisequens. Και τώρα έκανα εμετό ,πιστεύω επειδή πέρασε αρκετή ώρα δεν επηρεάζει το χάπι σωστά ? 

πρίν από 40 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι πριν μια ώρα πήρα το χαπι που είναι τύπου cyclacoyr αν το λέω σωστά εγώ περνω τα trisequens. Και τώρα έκανα εμετό ,πιστεύω επειδή πέρασε αρκετή ώρα δεν επηρεάζει το χάπι σωστά ? 

Επειδή το πάθαινα κ γώ αυτό κ είχα αναρωτηθεί , όχι δεν επηρεάζει ! 

On 18/12/2022 at 11:09 ΜΜ, kateriiina25 είπε:

Aναλόγως που θα την κάνεις. Στο Ιασώ παλιότερα μου είχαν ζητήσει 1200€ (με αφαίρεση ενός πολύποδα). Στο Γεν έδωσα 350€ (διαγνωστική) γιατί ο Σφακ δεν πληρώνεται όταν στην κάνει πριν την 1η ετ

βέβαια έχω ακούσει κοπέλα που είχε ιδιωτική και ζήτησε στον Σφακ να της την κάνει στο Μητέρα για να την καλύψει και είχε πληρώσει 700€ που είναι η αρχική συμμετοχή και τα υπόλοιπα η ασφάλεια. Ενώ στο Γεν θα έδινε 350€ 🤷‍♀️

@Κατερινα δηλ για την υστεροσκοπηση πριν την 1η εξωσ στο γεν πληρώνεις μόνο 350 ευρώ και ό Σφακ δε πληρώνεται;

Διαφημίσεις

29 minutes ago, Maroxmarox said:

@Κατερινα δηλ για την υστεροσκοπηση πριν την 1η εξωσ στο γεν πληρώνεις μόνο 350 ευρώ και ό Σφακ δε πληρώνεται;

Ακριβώς. Τώρα ομως δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η χρέωση της κλινικής 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Τα μηνύματα τα προσωπικά που φαίνονται; Χάθηκα ....

Κορίτσια μου Καλά Χριστούγεννα εύχομαι σε όλες ,Χρόνια Πολλά και όλες μα όλες εύχομαι με ένα μωράκι αγκαλίτσα,  Καλές Γιορτές με Υγεία ,Χαρά ,Ευτυχία ❤️

• Μου αρέσει 6

Καλησπέρα και καλές γιορτές!

Μια φίλη μου σκέφτεται να έρθει Ελλάδα για να κάνει εξωσωματική και με ρωταει αν γνωριζω κατι απο τις παρακατω κλινικες... Αν γνωρίζετε κατι οποιαδηποτε πληροφορια είναι πολύτιμη. Εγώ εννοείται της είπα ότι γνωρίζω. Σε πρωτη φαση θα δοκιμάσει με δικά της ωαρια. Σας παραθετω τις κλινικες που με ρώτησε :

newlife-ivf.co.uk

ivfserum.com

pelargosivf.com

ivf-embryo.gr

assistingnature.gr

embryoclinic.eu

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Μια φίλη μου σκέφτεται να έρθει Ελλάδα για να κάνει εξωσωματική και με ρωταει αν γνωριζω κατι απο τις παρακατω κλινικες... Αν γνωρίζετε κατι οποιαδηποτε πληροφορια είναι πολύτιμη. Εγώ εννοείται της είπα ότι γνωρίζω. Σε πρωτη φαση θα δοκιμάσει με δικά της ωαρια. Σας παραθετω τις κλινικες που με ρώτησε :

newlife-ivf.co.uk

ivfserum.com

pelargosivf.com

ivf-embryo.gr

assistingnature.gr

embryoclinic.eu

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω κάποια από τις παραπάνω κλινικές. Νομίζω οι περισσότερες κοπέλες στην Αθήνα είμαστε σε Ιασω, Γεννεσις και Υγεία εμβρυογεννεσις. Κάποια στιγμή που έψαχνα για κέντρο και ειχα δει το serum κατάλαβα ότι απευθύνεται σε άτομα του εξωτερικού και ήταν και ακριβουτσικο. Καλή επιτυχία στη φίλη σου και καλές γιορτές!

• Ευχαριστώ 1

13 hours ago, chitaneta said:

newlife-ivf.co.uk

ivfserum.com

pelargosivf.com

ivf-embryo.gr

assistingnature.gr

embryoclinic.eu

Καλησπερα. Καλά Χριστούγεννα σε όλες . Καλή μου Φίλη δουλεύει στην τελευταία κλινική που έγραψες. Είναι μαία εκεί! Κ απ' όσο θυμάμαι ο θείος της είναι γιατρός εκεί   🥰

16 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

newlife-ivf.co.uk

ivfserum.com

pelargosivf.com

ivf-embryo.gr

assistingnature.gr

embryoclinic.eu

Καλησπέρα και καλές γιορτές. Εγώ προσωπικά έχω εμπειρία μόνο για την ivfserum.com, είχε πάει ο σύντροφός μου για να κάνει μια πιο εξιδεικευμένη ανάλυση στο σπέρμα και η συμπεριφορά τους προς τον ίδιο ήταν αρκετά καλή. Όταν όμως στην πρώτη συμβουλευτική πήγα και εγώ για να γίνει η πρώτη ενημερωτική συνάντηση και εξέταση σε εμένα, η συμπεριφορά τους ήταν επικός απαράδεκτη, έκανα υπερηχογράφημα το οποίο το αξιολόγησαν ότι είναι τόσο μα τόσο παθολογικό που έπρεπε να κάνω ότι υπάρχει και δεν υπάρχει από εξετάσεις (επεμβατικές και μη επεμβατικές) που προτείνουν οι ίδιοι. Ήταν τόσο παθολογικό που το έχασαν και δεν μου το έδωσαν κατηγορώντας ότι μου έπεσε από την τσάντα μου όταν τους το ζήτησα!!! Οποιαδήποτε εξέταση και εάν χρειαστείς να κάνεις δεν δουλεύουν με ΕΟΠΥ, συνεπώς τα πληρώνεις όλα, ακόμα και εάν θέλεις να περάσεις από επιτροπή δεν υπάρχει ιατρός συγκεκριμένης ειδικότητας (Βιοπαθολόγος) για να υπογράψουν την εξέταση. Μετά από αυτούς πήγα και ζήτησα και  τρίτη γνώμη, πριν ένα μήνα είχα πάει στον δικό μου γυναικολόγο, και διαπιστώθηκε ότι τίποτα απ' όλα αυτά δεν ισχύουν. Μπορεί εάν είχα έρθει από το εξωτερικό να είχα διαφορετική αντιμετώπιση καθώς οι πλειοψηφία των πελατών ήταν από το εξωτερικό. 

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΑΡΜΑΚΑ  

- 3 κουτιά Menopur 600 IU με ημερομηνία λήξης 11/2023

- 1 Ovitrelle 250 μικρογραμμάρια / 0,5 ml με ημ. λήξης 3/2023

-8 ενέσεις innohep με ημ. λήξης 5/2024

- 2 κουτιά Utrogestan με ημ. λήξης 10/2024

- 1 κουτί Vibramycin 100mg με ημ. λήξης 12/2023

• Μου αρέσει 6

19 hours ago, chitaneta said:

newlife-ivf.co.uk

ivfserum.com

pelargosivf.com

ivf-embryo.gr

assistingnature.gr

embryoclinic.eu

Είχα πάει στο serum για μια 2η γνώμη γιατί είχα ακούσει οτι έχει εξαιρετικές κριτικές. Γενικά μου άφησε καλές εντυπώσεις. Ο χώρος είναι σαν πεντάστερο ξενοδοχείο και το προσωπικό ευγενικό. Ο γιατρός εκεί κλασικά προσπάθησε να ακυρώσει τον γιατρό μου σχεδόν στα πάντα, αλλα οκ το περίμενα αυτό, παρόλα αυτά μου πρότεινε πάνω κάτω την ίδια λύση. Είχα ρωτήσει το κόστος μόνο για εμβρυομεταφορά και μου είχαν πει 1000€ τα οποία μου φάνηκαν πολύ καλά και ήθελαν και 200€ ανά δυάδα εμβρύων για κατάψυξη. Το πακέτο με ωοληψία δεν ξέρω πόσο κοστίζει  

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...