Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Ελπίζω να είναι μόνο ένα κρύωμα κι αύριο να είμαι καλύτερα.

Μετά από διέγερση είμαι. Στον ίδιο κύκλο δη θα γίνει η εμβρυομεταφορα την Πέμπτη μου είπε. Λογικά θα μου βάλουν 3ης ημέρας γιατί είναι λίγα οπότε δε θα ρίσκαραν για βλαστοκυστες. Αύριο μετά τις 12 είπαν πως θα μου τηλεφωνήσουν. Όσο για το κρύωμα ελπίζω να είναι μόνο αυτό, που και πάλι δεν ήταν ότι το καλύτερο να γίνει τώρα και να είμαι με πεσμένο ανοσοποιητικό. Όμως σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Σου εύχομαι και σένα γρήγορα να έχεις το παιδάκι σου 

Κι όμως, νομίζω ότι είναι καλό να είσαι με πεσμένο ανοσοποιητικό, όσο κι αν ακούγεται παράλογο! Εξάλλου γι' αυτό δίνουν κορτιζόνη συνήθως στις ετ, για να πέφτει το ανοσοποιητικό και να μην υπάρχει περίπτωση το σώμα να αντιμετωπίζει το έμβρυο σαν εισβολέα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 minutes ago, happiness79 said:

Κι όμως, νομίζω ότι είναι καλό να είσαι με πεσμένο ανοσοποιητικό, όσο κι αν ακούγεται παράλογο! Εξάλλου γι' αυτό δίνουν κορτιζόνη συνήθως στις ετ, για να πέφτει το ανοσοποιητικό και να μην υπάρχει περίπτωση το σώμα να αντιμετωπίζει το έμβρυο σαν εισβολέα! 

Και μου λέει ο πατέρας μου τις προάλλες, κοίτα αυτές τις μέρες να τρως μόνο σαβούρες και άσε τα υγιεινά, δεν θες γερό ανοσοποιητικό γιατί το έμβρυο εξωσωματικής είναι ξένο σώμα. Και έλεγα έχει δίκιο, δεν έχει??

• Χαχα 6

eardp2.png

πρίν από 31 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και μου λέει ο πατέρας μου τις προάλλες, κοίτα αυτές τις μέρες να τρως μόνο σαβούρες και άσε τα υγιεινά, δεν θες γερό ανοσοποιητικό γιατί το έμβρυο εξωσωματικής είναι ξένο σώμα. Και έλεγα έχει δίκιο, δεν έχει??

Το απογείωσε ο πατέρας σου!!!!!!! Χαχαχα! 

• Χαχα 3

2 minutes ago, happiness79 said:

Το απογείωσε ο πατέρας σου!!!!!!! Χαχαχα! 

χαχα ναι. Ασχολείται πολύ με εναλλακτικά και υγιεινή διατροφή και τέτοια, γι αυτό και μου το είπε αυτό

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

9 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Κορίτσια, έχουμε αλλαγή πλάνου!!! Μου τηλεφώνησε ο γιατρός μου το απόγευμα και μου είπε ότι τον ενημέρωσαν οι εμβρυολογοι που μιλάνε με το κέντρο στην Ισπανία που θα εξετάσει το δείγμα, ότι πρέπει να έχω πάρει περισσότερες μέρες προγεστερόνη, οπότε θα βγω για την επεμβασούλα πιο μετά (μέσα στην επόμενη βδομάδα κάποια στιγμή), οπότε λογικά θα μου το κάνει ο γιατρός μου! Τελικά αποφάσισα να κάνω μέθη, διότι δεν ανεβαίνει πολύ το κόστος (είναι πολύ μικρή αύξηση επί του συνόλου) , οπότε λέω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου προκειμένου να γλυτώσω τον πόνο! Έχω ανακουφιστεί πολύ! 

Μπράβο, καλύτερα με μέθη! 

Να ρωτήσω πόσες μέρες προγεστερόνης σου είπαν; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , marina_86 είπε:

Μπράβο, καλύτερα με μέθη! 

Να ρωτήσω πόσες μέρες προγεστερόνης σου είπαν; 

Θα μου πει την Τετάρτη που θα με ξαναδεί. Για την ώρα το μόνο που μου είπε είναι να μην ξεκινήσω χθες την προγεστερονη, όπως μου είχε πει αρχικά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Θα μου πει την Τετάρτη που θα με ξαναδεί. Για την ώρα το μόνο που μου είπε είναι να μην ξεκινήσω χθες την προγεστερονη, όπως μου είχε πει αρχικά. 

Ρώτησα γιατί εγώ έκανα χθες την εξέταση ΕΡΑ και ήθελα να το διασταυρώσω! Χαχαχα 

Εμένα μου είπε ο γιατρός 120 ώρες πριν την εξέταση πρέπει να γίνει η έναρξη. Ουσιαστικά είναι πέντε μέρες γεμάτες κ την έκτη η εξέταση. Αν πχ ξεκινήσεις προγεστερόνη Δευτέρα 9 το πρωί, η εξέταση πρέπει να γίνει Σάββατο 9 το πρωί. Όταν μάθεις, πες μας!❤️ Όλα θα πάνε καλά!!!! Αφού θα είναι κ με μέθη θα είσαι εντελώς τζετ! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , mominthemaking είπε:

Καλημερα κοριτσια,

Και καλό μήνα!Να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα ευχομαι από εδώ κ περα!

Με ποια βιταμινη D έχετε δει καλα αποτελέσματα;Πάλι έπεσε η δική μου ..

Καλό μήνα!!! Λοιπόν εμένα που είναι στα τάρταρα μου έγραψε ο γιατρός αμπούλες λεκαλσιφ των 2500. Μου είπε ότι με αυτές ανεβαίνει γρήγορα. 2 την εβδομάδα παίρνω. 

• Ευχαριστώ 1

13 minutes ago, mominthemaking said:

Καλημερα κοριτσια,

Εγώ d3fix 2000 μονάδες τις ξεκίνησα Δεκέμβριο και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στα φυσιολογικά είχα ανεπάρκεια 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , mominthemaking είπε:

Καλημερα κοριτσια,

Ποσό επαιρνες & ποιες; Παρε 10.000 τη μερα να ανεβει και μετα για συντηρηση 5000 3 φορες τη βδομαδα..

1 hour ago, marina_86 είπε:

Ρώτησα γιατί εγώ έκανα χθες την εξέταση ΕΡΑ και ήθελα να το διασταυρώσω! Χαχαχα 

Εμένα μου είπε ο γιατρός 120 ώρες πριν την εξέταση πρέπει να γίνει η έναρξη. Ουσιαστικά είναι πέντε μέρες γεμάτες κ την έκτη η εξέταση. Αν πχ ξεκινήσεις προγεστερόνη Δευτέρα 9 το πρωί, η εξέταση πρέπει να γίνει Σάββατο 9 το πρωί. Όταν μάθεις, πες μας!❤️ Όλα θα πάνε καλά!!!! Αφού θα είναι κ με μέθη θα είσαι εντελώς τζετ! Χαχαχα

Εγώ ξεκινησα προγεστερονη το βραδυ της ωοληψιας (ημερα Τετάρτη)και δευτερα εγινε η εξεταση.

πρίν από 3 λεπτά , KONNA28 είπε:

Εγώ d3fix 2000 μονάδες τις ξεκίνησα Δεκέμβριο και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στα φυσιολογικά είχα ανεπάρκεια 

Είναι πολυ λιγο,δε φταιει η fix αλλα οι μοναδες 

• Μου αρέσει 1

14 minutes ago, mominthemaking said:

Καλημερα κοριτσια,

Εγώ έπαιρνα lanes 1000 την ημέρα αλλα σε ένα μήνα δεν είχε αλλάξει σχεδόν καθολου. Ο γιατρός μου έδωσε μετά τις d3fix 2000 την μέρα αλλά εγώ έπαιρνα 3000 την μερα. Τωρα δεν έχω κάνει ακόμα μέτρηση για να σου πω. Την άλλη εβδομάδα θα ξέρω

6 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλό μήνα!!! Λοιπόν εμένα που είναι στα τάρταρα μου έγραψε ο γιατρός αμπούλες λεκαλσιφ των 2500. Μου είπε ότι με αυτές ανεβαίνει γρήγορα. 2 την εβδομάδα παίρνω. 

5000 την εβδομάδα είναι πολύ μικρή ποσότητα. Δεν νομίζω να σου ανέβει καθόλου

• Μπερδεμένη/-ος 2

eardp2.png

9 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αυτό δν το ειχα ακούσει ποτέ μου. Αλλά μόνο σαβούρες έτρωγα όπως και στην εγκυμοσυνη χαχαχχα. Λες να είχε δίκαιο ο πατέρας σου τελικά!!!! 

• Χαχα 2

46 minutes ago, Chrussa1982 said:

40 minutes ago, KONNA28 said:

39 minutes ago, Nephele78 said:

Ποσό επαιρνες & ποιες; Παρε 10.000 τη μερα να ανεβει και μετα για συντηρηση 5000 3 φορες τη βδομαδα..

Εγώ ξεκινησα προγεστερονη το βραδυ της ωοληψιας (ημερα Τετάρτη)και δευτερα εγινε η εξεταση.

Είναι πολυ λιγο,δε φταιει η fix αλλα οι μοναδες 

Ευχαριστω κοριτσάκια μου,

λοιπον εγώ έπαιρνα μια από το εξωτερικό σε σπρευ αλλα Μαλλον δεν κάνει δουλίτσα θεωρητικά 3.000 iu θα πάρω τη λεκαλσιφ,ξέρετε αν γράφεται;;είναι και πολύ ακριβή νομίζω 

xu6xp2.png

πρίν από 46 λεπτά , Nephele78 είπε:

Εξέταση για ΕΡΑ τεστ έκανες τη Δευτέρα ή εμβρυομεταφορά;

Πάντως έκτη μέρα είναι κ σε σένα, απλά με μια απόκλιση στις ώρες. Κι εγώ για το ΕΡΑ τεστ Τετάρτη ξεκίνησα κ χθες (Δευτέρα) έγινε η εξέταση, απλά ξεκίνησα Τετάρτη πρωί.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...