Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

εμένα η τρίτη χοριακη δεν έκανε διπλασιασμό και το ίδιο βράδυ ξεκίνησε το αίμα. μου είπε να μείνω στο κρεβάτι δύο βδομάδες και μετά να πάω για υπέρηχο. όταν πήγα με αίμα ακόμα ακούσαμε μια καρδούλα και είδαμε και έναν σάκο με ολική αποκόλληση. τώρα εσύ τόσο νωρίς δεν ξέρω τι θέλει να δει. πάντως λένε ότι δεν είναι καλό να κάνουμε κολπικό υπέρηχο τόσο νωρίς και ιδικά με αιμορραγία. Ο γιατρός σου το πρότεινε η εσύ το ζήτησες να πας αύριο; 

Εγώ έκανα την πρώτη χοριακη 9η μέρα αντί για 11η επειδή ξεκίνησε αίμα και πόνος όπως στην περίοδο και επειδή ήθελα να κόψω τα φάρμακα πήγα και έκανα χοριακη γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν ήμουν. Πήρα χοριακη 199.30, το αίμα ήταν πάρα πολύ για 2 μέρες ίδιο με περιόδου, την 11η είχα πολύ λίγο στο σκούπισμα και χοριακη 305 (δεν διπλασιάστηκε). 11η με 13η πόνοι σχεδόν καθόλου και λίγο καφέ πολύ λίγο όλη μέρα. 13η χοριακη 668, το βράδυ ξεκίνησε το αίμα, χθες οι πόνοι ήταν απίστευτοι και είπαμε ν κΝω και σήμερα χοριακη για να δούμε αν διπλασιάζεται ή αν είναι αποβολή και σήμερα πήρα το 1500. Θέλει να δει αν είναι ενδομητριο και από πού έρχεται το αίμα και αν αυτό δικαιολογεί τους πόνους.

Με 1500 θα ξέρει αν μιλάμε για ενδομήτρια κύηση ή όχι και αύριο θα δούμε τι θα μου πει.

Ο γιατρός το πρότεινε και από όσο ξέρω ο υπέρηχος δεν κάνει κακό στο έμβρυο, ενώ μια εξωμήτρια κύηση είναι επικίνδυνη και δυστυχώς εκεί η λύση είναι το χειρουργείο. 

πρίν από 12 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εγώ έκανα την πρώτη χοριακη 9η μέρα αντί για 11η επειδή ξεκίνησε αίμα και πόνος όπως στην περίοδο και επειδή ήθελα να κόψω τα φάρμακα πήγα και έκανα χοριακη γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν ήμουν. Πήρα χοριακη 199.30, το αίμα ήταν πάρα πολύ για 2 μέρες ίδιο με περιόδου, την 11η είχα πολύ λίγο στο σκούπισμα και χοριακη 305 (δεν διπλασιάστηκε). 11η με 13η πόνοι σχεδόν καθόλου και λίγο καφέ πολύ λίγο όλη μέρα. 13η χοριακη 668, το βράδυ ξεκίνησε το αίμα, χθες οι πόνοι ήταν απίστευτοι και είπαμε ν κΝω και σήμερα χοριακη για να δούμε αν διπλασιάζεται ή αν είναι αποβολή και σήμερα πήρα το 1500. Θέλει να δει αν είναι ενδομητριο και από πού έρχεται το αίμα και αν αυτό δικαιολογεί τους πόνους.

Με 1500 θα ξέρει αν μιλάμε για ενδομήτρια κύηση ή όχι και αύριο θα δούμε τι θα μου πει.

Ο γιατρός το πρότεινε και από όσο ξέρω ο υπέρηχος δεν κάνει κακό στο έμβρυο, ενώ μια εξωμήτρια κύηση είναι επικίνδυνη και δυστυχώς εκεί η λύση είναι το χειρουργείο. 

με 1500 ναι θα δει σάκο σίγουρα. εσύ θα σκέφτεσαι θετικά ότι είναι εδομομητριο το μωράκι σου. το πιο πιθανό είναι να έχεις κάποια αποκόλληση που στο εύχομαι. περιμένουμε αύριο να μας πεις τα νέα σου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

με 1500 ναι θα δει σάκο σίγουρα. εσύ θα σκέφτεσαι θετικά ότι είναι εδομομητριο το μωράκι σου. το πιο πιθανό είναι να έχεις κάποια αποκόλληση που στο εύχομαι. περιμένουμε αύριο να μας πεις τα νέα σου. 

Εννοείται θα σας ενημερώσω! Έμειναν λιγότερο από 24 ώρες. Έχω βράδυ ραντεβού. 

Υπομονή και πίστη ❤️❤️🙏🙏

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από χθες. Πριν δύο μήνες ο άντρας μου αφαίρεσε έναν όζο στον θυροειδή. Έκανε μερική θυροειδεκτομή, έτσι έκρινε ο χειρούργος. Χθες βγήκε η ιστολογική του και έδειξε καρκίνωμα καλής διαφοροποίησης. Το σερί της καλής μας τύχης συνεχίζεται. Εγώ είχα ραντεβού με τον γυναικολόγο χθες. Μας είπε επειγόντως κατάψυξη σπέρματος γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα κάνει ραδιενεργό ιώδιο.  Πέσαμε και στις γιορτές τώρα και άντε να δούμε τι και πώς...

• Λυπημένη/-ος 4

Διαφημίσεις

14 minutes ago, Ellidr said:

Σαε υχαριστω πολύ όλες 

Σας εύχομαι σύντομα μανουλες 

Ερώτηση 

Πώς βλέπουμε τα μνμτα μας ρε κορίτσια ,κάτι έχει αλλάξει και δε ξέρω που να τα δω

Πήγαινε κάτω κάτω στην σελίδα εκει που λέει theme και άλλαξε απο violet σε IPS default και θα εμφανιστούν πάνω δεξιά 

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από χθες. Πριν δύο μήνες ο άντρας μου αφαίρεσε έναν όζο στον θυροειδή. Έκανε μερική θυροειδεκτομή, έτσι έκρινε ο χειρούργος. Χθες βγήκε η ιστολογική του και έδειξε καρκίνωμα καλής διαφοροποίησης. Το σερί της καλής μας τύχης συνεχίζεται. Εγώ είχα ραντεβού με τον γυναικολόγο χθες. Μας είπε επειγόντως κατάψυξη σπέρματος γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα κάνει ραδιενεργό ιώδιο.  Πέσαμε και στις γιορτές τώρα και άντε να δούμε τι και πώς...

Ξέρω είναι τρομακτικό όταν το ακούς αλλά να ξέρεις κ στο λέω γιατί έχω κοντινό συγγενή μου που το έχει περάσει ...δεν είναι κάτι κ θα περάσει...η κατάψυξη σπέρματος είναι προληπτικό μέτρο...η σπερματογεννηση γίνεται κάθε 75μερες ...που σημαίνει μετά από 3 μήνες δεν θα υπάρχει κάτι να φοβάσαι(φυσικά αυτό πάντα σε συνεννοήση με τους αρμόδιους γιατρούς)..

Σκέψου εμένα ο άντρας μου πριν 4 χρόνια έκανε κανονικές χημειοθεραπείες για καρκίνο στο αιμα..για μήνες...κ χάπια για 2χρόνια μετά...πια εδώ κ αρκετό φυσικά καιρο εντελώς υγιής χωρίς κανένα φάρμακο...κάναμε ανάλυση στο σπέρμα όλα είναι μια χαρά...κ ήταν φουλ τοξικά ότι επερνε...

Από το κέντρο μας είπαν εάν δεν έχει γίνει επέμβαση εκεί κάτω η ακτίνες εκεί ..δεν έχει κανένα πρόβλημα μιας κ ανά 75 μέρες γεννιέται το νέο σπέρμα ..

Περαστικά θα σας πω...είναι κάτι που σε πολύ λίγο θα είστε εντάξει...κ η καταξυψη σπερματος είναι απλά για τώρα κ προληπτικά!!!  Πολύ καλή επιτυχία στον άνθρωπο σου κορίτσι μου κ με υγεία να σας βρει το νέο έτος!!!

Ααά κ να πω ότι ραδιενεργο ιώδιο κάνεις εάν αυτό έχει εξαπλωθεί κάπως στον θυρωειδη κ στους αδένες γύρω του...παραδειγμα ο μπαμπάς μου που έκανε αφαίρεση θυροειδή κ βρήκε μετά από την βιοψία ότι είχε μέσα καρκίνωμα δεν έκανε ιώδιο...γιατί δεν χρειαζόταν...δεν είχε φύγει από εκεί το καρκίνωμα άρα δεν χρειαζόταν κ τίποτα...η θεία μου πάλι που έκανε αφαίρεση επίσης εκείνης είχε εξαπλωθεί αλλά κ πάλι σκέψου έκανε απλά ιώδιο κ τέρμα αυτό ήταν...όλα μια χαρά μετά...κανένα θέμα στη υγεία της.

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Chris87 είπε:

Καλημέρα !

Μπήκα να μοιραστώ τη χαρά μου ! Είμαι γραφείο και χαζό γελάω μόνη μου !
Β χοριακη 20/12 138 και σήμερα 340 ! Δε μπορώ ακόμη να το πιστέψω !! 

Καλημέρα, πολλά όμορφα νέα!!! Τι πιο όμορφο για Χριστουγεννιάτικο δώρο :) Έτσι να ανεβαίνει!!

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου. Η κατάψυξη σπέρματος γίνεται προληπτικά. Η μητέρα μου με την ίδια πάθηση και ολική αφαίρεση του θυροειδή και παραθυροειδή έκανε ραδιενεργό ιώδιο, έχουν περάσει τόσα χρόνια και είναι μια χαρά.

• Ευχαριστώ 2

πρίν από 20 λεπτά , Chris87 είπε:

Καλημέρα !

Μπράβο!!! Τις χαρές τις μοιραζόμαστε, συνέχισε έτσι!!!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Σαε υχαριστω πολύ όλες 

Σας εύχομαι σύντομα μανουλες 

Ερώτηση 

Πώς βλέπουμε τα μνμτα μας ρε κορίτσια ,κάτι έχει αλλάξει και δε ξέρω που να τα δω

Καλημέρα, Κάτω στη σελίδα γράφει χρώμα, εκεί πατάς και το αλλάζεις 

3 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

Καλημέρα !

Σούπερ,με το καλοοο!!! Όλα καλά θα πάνε 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...