Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Έκανα ναι και περιμένω γραπτώς το μηδέν

Το τεστ παλι αρνητικό σμρ οποτε τιποτα παλι.

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου ,μακάρι να είναι λάθος το τεστ 

1 hour ago, silvy22 είπε:

Εμενα με περίπου ίδιες χοριακες ήταν ένα ! 

Ναι κατάλαβα ,γερό να είναι και όλα να πάνε καλά και σας είναι και ένα και δύο! :)

Κορίτσια με κάλεσε η γραμματέας του γυναικολόγο μου και μου είπε ότι θέλει να με δει σε 2 εβδομάδες από σήμερα ... Δεν είναι παρά πολύ ?? Λέει ότι θέλει να φανεί κάτι για αυτό , δε ξέρω :-?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...μια ερώτηση μιας κ η γυναικολόγο μου δεν απαντάει τώρα το πρωί ..εγώ πριν σχεδόν δύο εβδομάδες έκανα υστεροσκοπηση όλα καλά..είχα λίγα ροζ για λίγες μέρες κ μετά σταμάτησαν τα πάντα...μου είχε δώσει να περνώ τα cyclacur κ μου είπε ότι θα μου έρθει η περίοδος αφού τα τελειώσω δηλαδή μετά από 21 μέρες...εγώ ωστόσο ήμουν ήδη στην 11  μέρα του κύκλου εκείνη την ημέρα της υστεροσκοπηση...με κύκλο 22-26 ( ο πιο μικρός με τον πιο μεγάλο πάνω κάτω)

Περνώ κανονικα τα cyclacur κ εχθές ήταν η πρώτη μέρα που πήρα το πρώτο καφέ χαπακι από την σειρά του ...σήμερα όμως είδα αίμα περιόδου...η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε στα φυσιολογικά μου...αλλά η γιατρός μου είπε ότι θα μου αργούσε κ θα ερχόταν αφού τελείωνα τα χάπια...δηλαδή 21 μέρες μετά την επέμβαση..

Ήθελα να ρωτήσω βασικά για όσες έχετε πάρει τα cyclacur o κύκλος ήταν κανονικός όπως πάντα και σας ερχόταν στις μέρες που ήταν ??? Η όταν τελειωνατε τα χάπια τότε ερχόταν???

Έπαθα το ίδιο όταν τα πήρα για μια εξέταση. Δεν υπάρχει πρόβλημα μου είχαν πει και όντως έκανα διέγερση εκείνο το μήνα και πήγε καλά!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Α ok, σου ήρθε κανονικά δηλαδή, περίεργο.
Γιατί καλέ να μην γίνει κάτι, αφού έχει ξανά γίνει;; Γιορτινό σεξάκι λοιπόν και ποτέ δεν ξέεερεις... 😉😊  

Είχαμε άλλη μια εγκυμοσύνη το καλοκαίρι από φυσική συλληψη βέβαια την 7 εβδομάδα κατέληξε σε βιοχημική ..εεεε τώρα μας είπε ελεύθερα για έναν μηνα κ 11/1/23 ο πρώτος υπέρηχος..για να ξεκινήσουμε για την ετ...άντε κ ανυπομωνω...εύχομαι ο νέος χρόνος από την καρδιά μου να βρει όλα τα κορίτσια με φουσκωμένες κοιλιτσες κ όχι από το φαγητό χαχαχα...

πρίν από 4 λεπτά , Σποράκι είπε:

Έπαθα το ίδιο όταν τα πήρα για μια εξέταση. Δεν υπάρχει πρόβλημα μου είχαν πει και όντως έκανα διέγερση εκείνο το μήνα και πήγε καλά!

Ναι τώρα εμένα μου είπαν από τον άλλον...ποιος ξέρει μπορεί κ λόγο γιορτών μπορεί το κέντρο της εξωσωματικής να λειτουργεί λιγότερο...11/1/23 θα πάω πάντως στο Ιασώ...ίσως μου είπε να είχε γίνει είδη η ωορρεξια μου όταν έκανα την υστεροσκοπηση κ έτσι τα cyclacur να μην επηρέασαν τελικα σε κάτι...μου είπε όλα καλά ..να περάσουμε καλά κ θα μας δει 11/1.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Pagor είπε:

Είχαμε άλλη μια εγκυμοσύνη το καλοκαίρι από φυσική συλληψη βέβαια την 7 εβδομάδα κατέληξε σε βιοχημική ..εεεε τώρα μας είπε ελεύθερα για έναν μηνα κ 11/1/23 ο πρώτος υπέρηχος..για να ξεκινήσουμε για την ετ...άντε κ ανυπομωνω...εύχομαι ο νέος χρόνος από την καρδιά μου να βρει όλα τα κορίτσια με φουσκωμένες κοιλιτσες κ όχι από το φαγητό χαχαχα...

Όλα να πάνε καλά με την νέα σου προσπάθεια στον καινούριο χρόνο που μας έρχεται ! Βέβαια , που ξέρεις ; Μπορεί να έρθει ξανά κ απ κει που δε τ περιμένεις ! Καλή επιτυχία ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , minnie26 είπε:

Όλα να πάνε καλά με την νέα σου προσπάθεια στον καινούριο χρόνο που μας έρχεται ! Βέβαια , που ξέρεις ; Μπορεί να έρθει ξανά κ απ κει που δε τ περιμένεις ! Καλή επιτυχία ! 

Τι να πω μακαριιιιι!!! Καλοδεχούμενο οπότε κ να έρθει....αλλά κ έτσι να μην έρθει είμαι πολύ πολύ θετική για την ετ..κ ανυπομωνω πολύ...

Καλές γιορτές θα ευχηθώ σε όλες μας κ αυτά τα Χριστούγεννα να είναι οι ουρανοί ανοικτοι κ όλες οι προσευχές να ακουστούν!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Και επίσημα αρνητική! Καλές γιορτές σε ολες εύχομαι. Σας φιλω 

Λυπάμαι νικηαντωνια81, πραγματικά είναι δύσκολο μετά από μια αποτυχία.... πάρε το χρόνο σου...

age.pngpreg.png

πρίν από 28 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου. Προσπάθησε να μην επηρεάσει τις γιορτές σου, δύσκολο το ξέρω αλλά κοιτάμε μπροστά και ελπίζουμε ο νέος χρόνος να μας φέρει και εμάς αυτό το δώρο!

• Μου αρέσει 1

On 20/12/2022 at 3:04 ΜΜ, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου δύο εμβρυακια έβαλες; στο λέω γιατί και εγώ είχα αιμορραγία από την δεύτερή χοριακη μέχρι την αυχενική. στην αρχή με πολύ έντονους πόνους. δυστυχώς ήταν γιατί έχασα το ένα εμβρυακι μου. το άλλο είναι τώρα 3 ετών. 

Καλησπέρα!

Ναι 2 βλαστοκυστες έβαλα, οι πόνοι είναι έντονοι, δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο, είχε σταματήσει το αίμα και οι πόνοι ήταν υποφερτοι για 3 μέρες περίπου και ξανά το ίδιο. Αρκετό αίμα και πάλι πόνοι. Σήμερα το αίμα είναι πιο λίγο αλλά φοβάμαι πως θα ξανά έρθει πάλι. 

Έκανα επανάληψη σήμερα και πήγε στο 1514.60.

Έχω όμως αιμαι και κράμπες που τις νιώθω λίγο ακόμα και με το μπουσκοπαν, αίμα στο σκούπισμα ανοιχτό, με τρομάζει όταν βλέπω αίμα με ιστό ενδομητρίου, όπως στην περίοδο. 

Ρώτησα τον γιατρό πως γίνεται να αυξάνεται η χοριακη και εγώ να νιώθω ότι αδιαθετω, έχω όλα τα συμπτώματα περιόδου. Μου είπε αύριο να κάνουμε υπέρηχο να δούμε τι συμβαίνει.

Δεν μπορώ να χαρώ με το αποτέλεσμα. Όσα φόρουμ και να διαβάζω ή ήταν χωρίς πόνο το αίμα, ή το αίμα έγινε περισσότερο και κάποια στιγμή απέβαλαν.

@Ria_ συγχαρητήρια! Όλα πάνε καλά ❤️

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Λυπαμαι Νίκη μου , εύχομαι να παρετε σύντομα άριστα εμβρυακια και να φωλιάσουν καλές γιορτές με υγεία 

3 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου ,μακάρι να είναι λάθος το τεστ 

Ναι κατάλαβα ,γερό να είναι και όλα να πάνε καλά και σας είναι και ένα και δύο! :)

Κορίτσια με κάλεσε η γραμματέας του γυναικολόγο μου και μου είπε ότι θέλει να με δει σε 2 εβδομάδες από σήμερα ... Δεν είναι παρά πολύ ?? Λέει ότι θέλει να φανεί κάτι για αυτό , δε ξέρω :-?

Μια χαρα είναι 2 εβδομάδες , αν πας νωρίς και δεν δείτε και πολλά μετά θα ανησυχείς πιο πολύ , θα σαι 6 εβδομάδων περίπου τέλεια !!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα!

Ναι 2 βλαστοκυστες έβαλα, οι πόνοι είναι έντονοι, δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο, είχε σταματήσει το αίμα και οι πόνοι ήταν υποφερτοι για 3 μέρες περίπου και ξανά το ίδιο. Αρκετό αίμα και πάλι πόνοι. Σήμερα το αίμα είναι πιο λίγο αλλά φοβάμαι πως θα ξανά έρθει πάλι. 

Έχω όμως αιμαι και κράμπες που τις νιώθω λίγο ακόμα και με το μπουσκοπαν, αίμα στο σκούπισμα ανοιχτό, με τρομάζει όταν βλέπω αίμα με ιστό ενδομητρίου, όπως στην περίοδο. 

Ρώτησα τον γιατρό πως γίνεται να αυξάνεται η χοριακη και εγώ να νιώθω ότι αδιαθετω, έχω όλα τα συμπτώματα περιόδου. Μου είπε αύριο να κάνουμε υπέρηχο να δούμε τι συμβαίνει.

Δεν μπορώ να χαρώ με το αποτέλεσμα. Όσα φόρουμ και να διαβάζω ή ήταν χωρίς πόνο το αίμα, ή το αίμα έγινε περισσότερο και κάποια στιγμή απέβαλαν.

κορίτσι μου αύριο θα το δεις ότι όλα είναι καλά. αφού ανεβαίνει η χοριακη σου σημαίνει ότι ένα προχωράει σίγουρα. θα το δεις. εύχομαι να είναι καλά και τα δύο σου εμβρυακια αλλά εγώ με πόνους ήταν γιατί έγινε ολική αποκόλληση του ενός σάκου και το χάσαμε. 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 28 λεπτά , silvy22 είπε:

Λυπαμαι Νίκη μου , εύχομαι να παρετε σύντομα άριστα εμβρυακια και να φωλιάσουν καλές γιορτές με υγεία 

Μια χαρα είναι 2 εβδομάδες , αν πας νωρίς και δεν δείτε και πολλά μετά θα ανησυχείς πιο πολύ , θα σαι 6 εβδομάδων περίπου τέλεια !!!!

Ναι όντως αυτό είναι αλήθεια ! Σε ευχαριστώ πολύ !!! 

πρίν από 58 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ! 

Η χοριακη σου ανεβαίνει και αυτό είναι το σημαντικό ,ίσως να είχαν εμφυτεύθει και τα δυο αλλά να μη προχώρησε τελικά το ένα μην απογοητεύεσαι αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα ! Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 46 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

κορίτσι μου αύριο θα το δεις ότι όλα είναι καλά. αφού ανεβαίνει η χοριακη σου σημαίνει ότι ένα προχωράει σίγουρα. θα το δεις. εύχομαι να είναι καλά και τα δύο σου εμβρυακια αλλά εγώ με πόνους ήταν γιατί έγινε ολική αποκόλληση του ενός σάκου και το χάσαμε. 

Μακάρι!!!

Αυτό φάνηκε; Δηλαδή ο γιατρός θα μου πει αύριο από πού έρχεται η αιμορραγία και οι πόνοι;

@Ria_μάκαρι φοβάμαι αλλά αύριο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δουλειά δεν έχω γυρίσει ακόμα , αντιπηκτικες δεν έχω ξεκινήσει ακόμα. 

Υπάρχει περίπτωση να έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποβολής και η χοριακη ανεβαίνει; Μια εβδομάδα έχω υγρά με σκαμπανεβάσματα. 

Αύριο θα σας ενημερώσω!! 

πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μακάρι!!!

Αυτό φάνηκε; Δηλαδή ο γιατρός θα μου πει αύριο από πού έρχεται η αιμορραγία και οι πόνοι;

@Ria_μάκαρι φοβάμαι αλλά αύριο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δουλειά δεν έχω γυρίσει ακόμα , αντιπηκτικες δεν έχω ξεκινήσει ακόμα. 

Υπάρχει περίπτωση να έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποβολής και η χοριακη ανεβαίνει; Μια εβδομάδα έχω υγρά με σκαμπανεβάσματα. 

Αύριο θα σας ενημερώσω!! 

εμένα η τρίτη χοριακη δεν έκανε διπλασιασμό και το ίδιο βράδυ ξεκίνησε το αίμα. μου είπε να μείνω στο κρεβάτι δύο βδομάδες και μετά να πάω για υπέρηχο. όταν πήγα με αίμα ακόμα ακούσαμε μια καρδούλα και είδαμε και έναν σάκο με ολική αποκόλληση. τώρα εσύ τόσο νωρίς δεν ξέρω τι θέλει να δει. πάντως λένε ότι δεν είναι καλό να κάνουμε κολπικό υπέρηχο τόσο νωρίς και ιδικά με αιμορραγία. Ο γιατρός σου το πρότεινε η εσύ το ζήτησες να πας αύριο; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...