Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , Ele@n είπε:

Ναι αλλά δεν είναι έως 50 το φυσιολογικό; Δλδ σε επόμενο κύκλο μπορεί να είναι πάνω από 50;

Σε κάθε κύκλο έχει άλλη τιμή για αυτό την κοιτάμε. Υψηλή Ε2 δείχνει ενδεχόμενο κυστικο ωοθυλάκιο σε αυτό τον κύκλο. 45 είναι μια χαρά 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

48 minutes ago, Ele@n said:

Ναι αλλά δεν είναι έως 50 το φυσιολογικό; Δλδ σε επόμενο κύκλο μπορεί να είναι πάνω από 50;

Αν είναι πολύ υψηλή στην αρχή του κύκλου σημαίνει ότι πιθανότατα υπάρχει κυστικό από τον προηγούμενο κύκλο. Μέχρι 50 είναι το τέλειο αλλά και παραπάνω είναι μια χαρά. Στο 45 είναι άψογη. Στον κύκλο διέγερσης μου ήταν 65 και καλύτερα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πάει 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

6 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Είναι αψογη όπως λένε τα κοριτσια. 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλέ τέλεια είναι 45, δεν είναι υψηλή

Έχεις κάνει δηλαδή ήδη 3 εξετάσεις, δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα να κάνεις και κάποια έξτρα. Είναι πιθανό κάποιες να σε βγάλουν ψευδώς καθαρή αλλά μωρέ δεν πιστεύω 3 εξετάσεις πια. Με τον ίδιο γιατρό τις έχεις κάνει όλες;

Όχι, με διαφορετικό γιατρό η καθεμία. Εντωμεταξύ δεν ξέρω τι με έπιασε και άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ πληροφορίες από αυτά που γράφουν οι ιστολογικές μου. Και έχω φάει φρίκη... Στις δύο τελευταίες υστεροσκοπήσεις αφαιρέθηκαν λέει αδενοματώδεις ενδομητρικοί πολύποδες και διαβάζω ότι αυτοί οι πολύποδες είναι οι πιο επικίνδυνοι και θεωρούνται προκαρκινικοί. Fuck!

Καλημέρα κορίτσια μου...μια ερώτηση μιας κ η γυναικολόγο μου δεν απαντάει τώρα το πρωί ..εγώ πριν σχεδόν δύο εβδομάδες έκανα υστεροσκοπηση όλα καλά..είχα λίγα ροζ για λίγες μέρες κ μετά σταμάτησαν τα πάντα...μου είχε δώσει να περνώ τα cyclacur κ μου είπε ότι θα μου έρθει η περίοδος αφού τα τελειώσω δηλαδή μετά από 21 μέρες...εγώ ωστόσο ήμουν ήδη στην 11  μέρα του κύκλου εκείνη την ημέρα της υστεροσκοπηση...με κύκλο 22-26 ( ο πιο μικρός με τον πιο μεγάλο πάνω κάτω)

Περνώ κανονικα τα cyclacur κ εχθές ήταν η πρώτη μέρα που πήρα το πρώτο καφέ χαπακι από την σειρά του ...σήμερα όμως είδα αίμα περιόδου...η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε στα φυσιολογικά μου...αλλά η γιατρός μου είπε ότι θα μου αργούσε κ θα ερχόταν αφού τελείωνα τα χάπια...δηλαδή 21 μέρες μετά την επέμβαση..

Ήθελα να ρωτήσω βασικά για όσες έχετε πάρει τα cyclacur o κύκλος ήταν κανονικός όπως πάντα και σας ερχόταν στις μέρες που ήταν ??? Η όταν τελειωνατε τα χάπια τότε ερχόταν???

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια βγήκε η δεύτερη χοριακη η πρώτη 222 και η δεύτερη 504!!!!!!

Μπράβο κορίτσι μου....τέλειες κ οι δύο!!!

Να το απολαύσεις από εδώ κ πέρα....πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 46 λεπτά , Pagor είπε:

Μπράβο κορίτσι μου....τέλειες κ οι δύο!!!

Να το απολαύσεις από εδώ κ πέρα....πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!

Σε ευχαριστώ πολύ !!!! 

πρίν από 58 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Τελειαααααααααα!!!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου ,εσύ έκανες χοριακη ? 

πρίν από 59 λεπτά , silvy22 είπε:

Σούπερ ρρρρρ

Ευχαριστώωωωω!!!

Ο εξωσωματικος μου είπε ότι μπορεί να είναι κ δύο. Ο γυναικολόγος δε με πήρε ακόμα του το έστειλα και περιμένω να μου πει ποτε θα με δει . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ !!!! 

Ευχαριστώωωωω!!!

Ο εξωσωματικος μου είπε ότι μπορεί να είναι κ δύο. Ο γυναικολόγος δε με πήρε ακόμα του το έστειλα και περιμένω να μου πει ποτε θα με δει . 

Έκανα ναι και περιμένω γραπτώς το μηδέν

Το τεστ παλι αρνητικό σμρ οποτε τιποτα παλι.

• Λυπημένη/-ος 6

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Margeau said:

Όχι, με διαφορετικό γιατρό η καθεμία. Εντωμεταξύ δεν ξέρω τι με έπιασε και άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ πληροφορίες από αυτά που γράφουν οι ιστολογικές μου. Και έχω φάει φρίκη... Στις δύο τελευταίες υστεροσκοπήσεις αφαιρέθηκαν λέει αδενοματώδεις ενδομητρικοί πολύποδες και διαβάζω ότι αυτοί οι πολύποδες είναι οι πιο επικίνδυνοι και θεωρούνται προκαρκινικοί. Fuck!

Κανονικά όταν αφαιρούν πολύποδα τον στέλνουν για βιοψία. Αν υπήρχε κακοήθεια θα σε είχαν ενημερώσει. Μην αγχώνεσαι με όσα διαβάζεις.  

1 hour ago, Pagor said:

Καλημέρα κορίτσια μου...μια ερώτηση μιας κ η γυναικολόγο μου δεν απαντάει τώρα το πρωί ..εγώ πριν σχεδόν δύο εβδομάδες έκανα υστεροσκοπηση όλα καλά..είχα λίγα ροζ για λίγες μέρες κ μετά σταμάτησαν τα πάντα...μου είχε δώσει να περνώ τα cyclacur κ μου είπε ότι θα μου έρθει η περίοδος αφού τα τελειώσω δηλαδή μετά από 21 μέρες...εγώ ωστόσο ήμουν ήδη στην 11  μέρα του κύκλου εκείνη την ημέρα της υστεροσκοπηση...με κύκλο 22-26 ( ο πιο μικρός με τον πιο μεγάλο πάνω κάτω)

Περνώ κανονικα τα cyclacur κ εχθές ήταν η πρώτη μέρα που πήρα το πρώτο καφέ χαπακι από την σειρά του ...σήμερα όμως είδα αίμα περιόδου...η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε στα φυσιολογικά μου...αλλά η γιατρός μου είπε ότι θα μου αργούσε κ θα ερχόταν αφού τελείωνα τα χάπια...δηλαδή 21 μέρες μετά την επέμβαση..

Ήθελα να ρωτήσω βασικά για όσες έχετε πάρει τα cyclacur o κύκλος ήταν κανονικός όπως πάντα και σας ερχόταν στις μέρες που ήταν ??? Η όταν τελειωνατε τα χάπια τότε ερχόταν???

Όταν παίρνεις όλο το κουτάκι cyclacur, ξεκινάς 5η μέρα περιόδου και έρχεται η περίοδος 28η. Τώρα εσύ που το πήρες 11η μέρα δεν ξέρω μήπως λειτουργεί κάπως διαφορετικά όμως κανονικά δεν πρέπει να σου έρθει περίοδος όσο το παίρνεις. Η μικρή ροή αίματος δεν είναι περίοδος, λογικά θα σου σταματήσει και όταν τελειώσεις τα χάπια θα σου έρθει με κανονική ροή μετά από 2 μέρες

eardp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ !!!! 

Ευχαριστώωωωω!!!

Εμενα με περίπου ίδιες χοριακες ήταν ένα ! 

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κανονικά όταν αφαιρούν πολύποδα τον στέλνουν για βιοψία. Αν υπήρχε κακοήθεια θα σε είχαν ενημερώσει. Μην αγχώνεσαι με όσα διαβάζεις.  

Όταν παίρνεις όλο το κουτάκι cyclacur, ξεκινάς 5η μέρα περιόδου και έρχεται η περίοδος 28η. Τώρα εσύ που το πήρες 11η μέρα δεν ξέρω μήπως λειτουργεί κάπως διαφορετικά όμως κανονικά δεν πρέπει να σου έρθει περίοδος όσο το παίρνεις. Η μικρή ροή αίματος δεν είναι περίοδος, λογικά θα σου σταματήσει και όταν τελειώσεις τα χάπια θα σου έρθει με κανονική ροή μετά από 2 μέρεςμ

Μου ήρθε καλέ  κανονικά...όχι μικρή ροή...μα κ εγώ απορησα...μου είπε κόβω τα χάπια ...κ πάω για πρώτο υπέρηχο 11/1/23....επομένως θα περιμένω να έρθει άλλη μια φορά η περίοδος...την ρωτήσω της λέω αυτό τον κύκλο που θα μπήκα τώρα μπορώ να έχω κ επαφές αφού δεν θα κάνω τώρα κάτι σχετικά με τη ετ...κ γελαγε...μου λέει ΕΛΕΥΘΕΡΑ ..χαχαχα..γελάγα...καλά δεν λέω ότι θα γίνει κάτι αλλά να το χαρούμε κ λίγο ρε κορίτσια...χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, Pagor said:

Μου ήρθε καλέ  κανονικά...όχι μικρή ροή...μα κ εγώ απορησα...μου είπε κόβω τα χάπια ...κ πάω για πρώτο υπέρηχο 11/1/23....επομένως θα περιμένω να έρθει άλλη μια φορά η περίοδος...την ρωτήσω της λέω αυτό τον κύκλο που θα μπήκα τώρα μπορώ να έχω κ επαφές αφού δεν θα κάνω τώρα κάτι σχετικά με τη ετ...κ γελαγε...μου λέει ΕΛΕΥΘΕΡΑ ..χαχαχα..γελάγα...καλά δεν λέω ότι θα γίνει κάτι αλλά να το χαρούμε κ λίγο ρε κορίτσια...χαχαχαχαχα

Α ok, σου ήρθε κανονικά δηλαδή, περίεργο.
Γιατί καλέ να μην γίνει κάτι, αφού έχει ξανά γίνει;; Γιορτινό σεξάκι λοιπόν και ποτέ δεν ξέεερεις... 😉😊  

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...