Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

@νικηαντωνια81 κάνε σήμερα. Ο γιατρός μου μου είπε αν είναι να δείξει θα δείξει, απλά για να μην πάρεις χαμηλή χοριακη σου λένε να πας 12η πχ για να μην μπεις στην διαδικασία πολλών χοριακων 

Εγώ με βλαστοκυστες έκανα 9η μέρα λόγω αιμορραγίας γιατι ήθελα να κόψω τα φάρμακα. 

Και με μοριδια 4η μέρας τεστ στο σπίτι θετικό 10η μέρα και η χοριακη 11η μέρα 3.5.

@kateriiina25

Σε ευχαριστώ πολύ που προσπαθείς να με κάνεις να το δω πιο ήρεμα, το θέμα μου δεν είναι τόσο το αίμα όσο οι πόνοι. Δεν είναι καλό που το αίμα επέστρεψε μετά από 3 μέρες. Συν ότι ζαλίζομαι πάρα πολύ και νιώθω πολύ αδύναμη!

Πραγματικά δηλαδή θα προτιμούσα αρνητικό τεστ από το να χαίρομαι και μετά μέσα σε λίγα λεπτά σου παίρνουν την χαρά πίσω. Αν εξελιχθεί αυτή η εγκυμοσύνη θα πω ότι είναι θαύμα.

Δεν γνωρίζω καμία κοπέλα που να ποναγε έτσι και να εξελίχθηκε σωστά.

Μπορεί από την αιμορραγία να σου έχει πέσει ο σιδηρος και να νιώθεις τόσο αδύναμη. Ρωτα τον γιατρό σου εάν γινεται να σου δώσει κάποιο συμπλήρωμα διατροφής. Γιατί να ταλαιπωρήσαι ?

πρίν από 26 λεπτά , Ellidr είπε:

Κορίτσια μου όμορφα , καλησπέρα 

Έυχομαι να έχουμε όλες καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολλά θετικά τεστ στα χέρια σας 

Σας ενημερώνω ότι γέννησα ένα υπέροχο και πανέμορφο κοριτσάκι στις 15 Δεκεμβρίου,3820 kg , είμαστε σπίτι μας τώρα και όλα είναι υπέροχα

Εύχομαι σε όλες να ζήσετε σύντομα αυτήν την εμπειρία 

Να σας ζήσει!!!! Να είναι γερή και καλοτυχη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 58 λεπτά , Ellidr είπε:

Έυχομαι να έχουμε όλες καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολλά θετικά τεστ στα χέρια σας 

Σας ενημερώνω ότι γέννησα ένα υπέροχο και πανέμορφο κοριτσάκι στις 15 Δεκεμβρίου,3820 kg , είμαστε σπίτι μας τώρα και όλα είναι υπέροχα

Να σας ζήσει κορίτσι μου, όλα τα καλά να έχει στη ζωή της. Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο 🥰

1 hour ago, Chris87 είπε:

@EllidrΝα σας ζήσει το μωράκι σας!! Μόνο χαρές να διαβάζουμε από εδώ και πέρα στο φόρουμ :)

Στα δικά μου νέα, 12 ημέρα από την εμβρυομεταφορα και η χοριακη μου είναι 138 !! Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη :)

@Fifi88Δε ξέρω αν θα σου δώσω δύναμη και θάρρος αλλά εγώ σήμερα πήρα θετική χοριακη από εμβρυομεταφορα 3 ημερών !!! 
Δε ξέρω πως θα εξελιχθεί ..αλλά η αρχή έγινε ! Εχε πίστη στην προσπάθεια σου ! 

Ναι μου εδωσες δυναμη! Να εισαι καλα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου!!! Καλες γιορτές με πολλες χαρές!!

4 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλημέρα! Εγώ με 3 ημερών είμαι τώρα στη 10η εβδομάδα!!! Και πολλές άλλες, δεν είναι κάτι σπάνιο! Όλα καλά θα πάνε!!!

Σε ευχαριστώ πολυ! Ευχομαι καλες γιορτές με πολλες χαρες!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

@νικηαντωνια81 κάνε σήμερα. Ο γιατρός μου μου είπε αν είναι να δείξει θα δείξει, απλά για να μην πάρεις χαμηλή χοριακη σου λένε να πας 12η πχ για να μην μπεις στην διαδικασία πολλών χοριακων 

Εγώ με βλαστοκυστες έκανα 9η μέρα λόγω αιμορραγίας γιατι ήθελα να κόψω τα φάρμακα. 

Και με μοριδια 4η μέρας τεστ στο σπίτι θετικό 10η μέρα και η χοριακη 11η μέρα 3.5.

@kateriiina25

Σε ευχαριστώ πολύ που προσπαθείς να με κάνεις να το δω πιο ήρεμα, το θέμα μου δεν είναι τόσο το αίμα όσο οι πόνοι. Δεν είναι καλό που το αίμα επέστρεψε μετά από 3 μέρες. Συν ότι ζαλίζομαι πάρα πολύ και νιώθω πολύ αδύναμη!

Πραγματικά δηλαδή θα προτιμούσα αρνητικό τεστ από το να χαίρομαι και μετά μέσα σε λίγα λεπτά σου παίρνουν την χαρά πίσω. Αν εξελιχθεί αυτή η εγκυμοσύνη θα πω ότι είναι θαύμα.

Δεν γνωρίζω καμία κοπέλα που να ποναγε έτσι και να εξελίχθηκε σωστά.

Καλησπέρα κορίτσι μου δύο εμβρυακια έβαλες; στο λέω γιατί και εγώ είχα αιμορραγία από την δεύτερή χοριακη μέχρι την αυχενική. στην αρχή με πολύ έντονους πόνους. δυστυχώς ήταν γιατί έχασα το ένα εμβρυακι μου. το άλλο είναι τώρα 3 ετών. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

@EllidrΝα σας ζήσει το μωράκι σας!! Μόνο χαρές να διαβάζουμε από εδώ και πέρα στο φόρουμ :)

Στα δικά μου νέα, 12 ημέρα από την εμβρυομεταφορα και η χοριακη μου είναι 138 !! Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη :)

@Fifi88Δε ξέρω αν θα σου δώσω δύναμη και θάρρος αλλά εγώ σήμερα πήρα θετική χοριακη από εμβρυομεταφορα 3 ημερών !!! 
Δε ξέρω πως θα εξελιχθεί ..αλλά η αρχή έγινε ! Εχε πίστη στην προσπάθεια σου ! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου ,με το καλό ήρθε και το δικό σου Χριστούγεννιατικο μωράκι :x

4 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου, γερό και καλότυχο πάντα !!!❤️❤️

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Fifi88 είπε:

Καλημέρα! 

Η αγχωμενη wanna be εγκυος ειμαι! Θα ξαναρωτήσω μπας και παρω λιγο θάρρος... Εχει μεινει καμια εγκυος με εμβρυα 3 ημερων;;;; Ή παω για "κουβά"....;

Καλησπερα κοριτσι μου κ εγω εμεινα εγκυος με 1 εμβρυο 3 ημερων ολα ειναι πιθανα εχε πιστη!

• Μου αρέσει 4

11 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έκανα τεστ πριν , αρνητικό. 10η μερα σμρ. Θα κάνω κ την χοριακή αυριο βέβαια αλλά κακά τα ψέματα δεν ελπίζω. 

Με το καλό αύριο να κάνεις την χοριακή σου, αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα, θετική διάθεση και σκέψη :) 

5 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Να σας ζήσει η μπέμπα!!

Κορίτσια μου καλησπέρα! Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου να συζητήσουμε για έλεγχο του ενδομητρίου για μικρόβια. Μου είπε η μαία στο τηλέφωνο ότι υπάρχει η υστεροσκοπική μέθοδος που παίρνει ο γιατρός δείγμα για βιοψία και άλλη μία που γίνεται μετά την ωορρηξία. Δεν μου τα ανέλυσε παραπάνω. Μπορείτε να με ενημερώσετε εσείς λίγο για τις επιλογές μου και το κόστος ώστε να πάω προετοιμασμένη;

1 hour ago, Margeau said:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου να συζητήσουμε για έλεγχο του ενδομητρίου για μικρόβια. Μου είπε η μαία στο τηλέφωνο ότι υπάρχει η υστεροσκοπική μέθοδος που παίρνει ο γιατρός δείγμα για βιοψία και άλλη μία που γίνεται μετά την ωορρηξία. Δεν μου τα ανέλυσε παραπάνω. Μπορείτε να με ενημερώσετε εσείς λίγο για τις επιλογές μου και το κόστος ώστε να πάω προετοιμασμένη;

Καλησπέρα! Εξετάσεις για το μικροβίωμα είναι η απλή βιοψία ενδομητρίου, η ngs, η Αlice, η Νίκα και η εξέταση ιστού περιόδου. Οι 4 πρώτες γίνονται με τον ίδιο τρόπο, παίρνουν δείγμα από την μήτρα και το στέλνουν για εξέταση. Δεν χρειάζεται να χρεωθείς υστεροσκόπηση για να τις κάνεις, το δείγμα στο παίρνουν χωρίς μέθη σαν το τεστ παπ αλλά πιο βαθιά, εκτός και αν θέλει να σου κάνει υστεροσκοπηση και για να δει γενικά την μήτρα σου. Η εξέταση περιόδου γίνεται με δείγμα από την περίοδο σου που είτε το μαζεύεις μόνη σου είτε εκείνοι. Η NGS και η Alice είναι οι πιο ακριβές γύρω στα 700€. Οι άλλες είναι μέχρι περίπου 350€. Απ όσο ξέρω η λιγότερο αξιόπιστη απ όλες είναι η απλή βιοψία που μπορεί να σε βγάλει ψευδώς καθαρή. Κάθε γιατρός βέβαια υποστηρίζει και άλλη εξέταση. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλησπέρα! Εξετάσεις για το μικροβίωμα είναι η απλή βιοψία ενδομητρίου, η ngs, η Αlice, η Νίκα και η εξέταση ιστού περιόδου. Οι 4 πρώτες γίνονται με τον ίδιο τρόπο, παίρνουν δείγμα από την μήτρα και το στέλνουν για εξέταση. Δεν χρειάζεται να χρεωθείς υστεροσκόπηση για να τις κάνεις, το δείγμα στο παίρνουν χωρίς μέθη σαν το τεστ παπ αλλά πιο βαθιά, εκτός και αν θέλει να σου κάνει υστεροσκοπηση και για να δει γενικά την μήτρα σου. Η εξέταση περιόδου γίνεται με δείγμα από την περίοδο σου που είτε το μαζεύεις μόνη σου είτε εκείνοι. Η NGS και η Alice είναι οι πιο ακριβές γύρω στα 700€. Οι άλλες είναι μέχρι περίπου 350€. Απ όσο ξέρω η λιγότερο αξιόπιστη απ όλες είναι η απλή βιοψία που μπορεί να σε βγάλει ψευδώς καθαρή. Κάθε γιατρός βέβαια υποστηρίζει και άλλη εξέταση. 

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Είχα κάνει πέρσι μία εξέταση που λεγόταν endomitriome κάπως έτσι και έπαιρνε δείγμα από την μήτρα ή ιστό περιόδου και έλεγχε με pcr για καμιά 20αριά μικρόβια συν ποσοστό γαλακτοβακίλλων. Απλά εγώ ήμουν 7η μέρα περιόδου τότε και πήραν πήγμα περιόδου. Βγήκε καθαρή και με τέλειο ποσοστό γαλακτοβακίλλων αλλά εμένα με βασανίζει η αμφιβολία γιατί αργότερα διάβασα ποιες μέρες του κύκλου γίνεται και αμφισβήτησα αν πάρθηκε σωστά το δείγμα. Και σε μία υστεροσκόπηση μου είχαν κάνει χρώση CD138 που ανιχνεύει προιόντα φλεγμονής και πάλι αρνητική είχε βγει. και ο ιστός περιόδου που μου έκαναν πριν έναν μήνα αρνητικός. Μήπως είμαι υπερβολική που ζήτησα κι άλλη εξέταση για μικρόβια; Απλώς παλιότερα είχα για αρκετά χρόνια τραχηλήτιδα και κολπίτιτδες και βρέθηκε και στον άντρα μου χρόνια προστατίτιδα πριν κάποιους μήνες. Και μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι κάτι έχει η μήτρα...

12 ώρες πρίν, Fifi88 είπε:

Καλημέρα! 

Η αγχωμενη wanna be εγκυος ειμαι! Θα ξαναρωτήσω μπας και παρω λιγο θάρρος... Εχει μεινει καμια εγκυος με εμβρυα 3 ημερων;;;; Ή παω για "κουβά"....;

@Fifi88 γιατι μανα μου κουβα;; σκεψου πως τα πρωτα χρονια των εξωσωματικων μονο με 3ων ημερων κάνανε εμβρυομεταφορες (ή λιγότερο). στην πορεια η επιστημη εξελιχθηκε και μπορεσαν να θρεφουν σε καλλιεργητικο υλικο τα κυτταρα μας εως την φαση των βλαστοκυστεων.

Προσωπικά εγινα μαμα πριν 4 περιπου μηνες με 3ων ημερων εμβρυο. επισης ειχα αλλες 2 θετικες χοριακες απο εμβρυομεταφορες 3ων ημερων αλλα κατεληξαν βιοχημικες. 

Stay positive, εμπιστεψου τον γιατρο σου κ μην ταλανιζεις το μυαλουδακι σου με αυτα! Καλη επιτυχια!!!

• Μου αρέσει 4

8 minutes ago, Ele@n said:

Οιστραδιόλη 45 τη 2η μέρα τι σημαίνει;;; Γιατί ανεβαίνει;;; Να υποθέσω και αυτή λόγω ηλικίας....;;;;

Καλέ τέλεια είναι 45, δεν είναι υψηλή

38 minutes ago, Margeau said:

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Είχα κάνει πέρσι μία εξέταση που λεγόταν endomitriome κάπως έτσι και έπαιρνε δείγμα από την μήτρα ή ιστό περιόδου και έλεγχε με pcr για καμιά 20αριά μικρόβια συν ποσοστό γαλακτοβακίλλων. Απλά εγώ ήμουν 7η μέρα περιόδου τότε και πήραν πήγμα περιόδου. Βγήκε καθαρή και με τέλειο ποσοστό γαλακτοβακίλλων αλλά εμένα με βασανίζει η αμφιβολία γιατί αργότερα διάβασα ποιες μέρες του κύκλου γίνεται και αμφισβήτησα αν πάρθηκε σωστά το δείγμα. Και σε μία υστεροσκόπηση μου είχαν κάνει χρώση CD138 που ανιχνεύει προιόντα φλεγμονής και πάλι αρνητική είχε βγει. και ο ιστός περιόδου που μου έκαναν πριν έναν μήνα αρνητικός. Μήπως είμαι υπερβολική που ζήτησα κι άλλη εξέταση για μικρόβια; Απλώς παλιότερα είχα για αρκετά χρόνια τραχηλήτιδα και κολπίτιτδες και βρέθηκε και στον άντρα μου χρόνια προστατίτιδα πριν κάποιους μήνες. Και μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι κάτι έχει η μήτρα...

Έχεις κάνει δηλαδή ήδη 3 εξετάσεις, δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα να κάνεις και κάποια έξτρα. Είναι πιθανό κάποιες να σε βγάλουν ψευδώς καθαρή αλλά μωρέ δεν πιστεύω 3 εξετάσεις πια. Με τον ίδιο γιατρό τις έχεις κάνει όλες;

eardp2.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Καλέ τέλεια είναι 45, δεν είναι υψηλή

Έχεις κάνει δηλαδή ήδη 3 εξετάσεις, δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα να κάνεις και κάποια έξτρα. Είναι πιθανό κάποιες να σε βγάλουν ψευδώς καθαρή αλλά μωρέ δεν πιστεύω 3 εξετάσεις πια. Με τον ίδιο γιατρό τις έχεις κάνει όλες;

Ναι αλλά δεν είναι έως 50 το φυσιολογικό; Δλδ σε επόμενο κύκλο μπορεί να είναι πάνω από 50;

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...