Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έκανα τεστ πριν , αρνητικό. 10η μερα σμρ. Θα κάνω κ την χοριακή αυριο βέβαια αλλά κακά τα ψέματα δεν ελπίζω. 

Καλημέρα..Τίποτα δεν μου λέει το τεστ.. άστο... αλλάζουν πολλά...με το καλό αύριο η χοριακη σου 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , eleni 21 είπε:

Καλημέρα..Τίποτα δεν μου λέει το τεστ.. άστο... αλλάζουν πολλά...με το καλό αύριο η χοριακη σου 

Κανονικα πρέπει να την κάνω την Πέμπτη αλλα για 1 μερα νωριτερα πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Είναι σπάνιο αυτό που λες. Ξερω οτι εχει συμβεί αλλα τι πιθανότητες να εχω; εχω ξενερώσει τελειωσ.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

11 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

@Xristina96μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε..  Όπως λέει και η @kateriiina25 μην φρικαρεις γιατί πολλές έχουν αιμα κ η εγκυμοσύνη συνεχίζεται...

Καλημέρα,

Δυστυχώς, πλέον είναι καθαρό κόκκινο και νομίζω συνοδεύεται και από υπολείμματα, μου θυμίζουν περιόδου. Ο πόνος περνάει μόνο με μπουσκοπαν.

Μόνο ένα θαύμα περιμένω τώρα. 

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα χάρηκα 1 μέρα, στην δεύτερη μια εβδομάδα; Και αυτό με φόβο λόγω αίματος.

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 12 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα,

Δυστυχώς, πλέον είναι καθαρό κόκκινο και νομίζω συνοδεύεται και από υπολείμματα, μου θυμίζουν περιόδου. Ο πόνος περνάει μόνο με μπουσκοπαν.

Μόνο ένα θαύμα περιμένω τώρα. 

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα χάρηκα 1 μέρα, στην δεύτερη μια εβδομάδα; Και αυτό με φόβο λόγω αίματος.

Πήρες τον γιατρο σου τηλεφωνο;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Πήρες τον γιατρο σου τηλεφωνο;

Τοβ ενημέρωσα εχθές, όπως μου είπε και την πρώτη φορά, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Προγεστερόνη παίρνω 4 χάλια ενδοκολπικα, κάνω 1 prolutex και 4 ciclacur . Δυστυχώς μου είπε δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε. Η χοριακη μέχρι και εχθές αυξανόταν. Και βέβαια είναι ξάπλα. 

Ενώ πρέπει να κάνω αντιπηκτικες, δεν τις ξεκίνησα καν λόγω αίματος.

Χάπια***

Με πήρε τώρα ο γιατρός και μου είπε να κάνω υπομονή μέχρι την Πέμπτη. 

Σκέφτομαι αύριο να κάνω χοριακη αν το αίμα είναι αποβολή η χοριακη πρέπει να πέσει.

πρίν από 56 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κανονικα πρέπει να την κάνω την Πέμπτη αλλα για 1 μερα νωριτερα πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Είναι σπάνιο αυτό που λες. Ξερω οτι εχει συμβεί αλλα τι πιθανότητες να εχω; εχω ξενερώσει τελειωσ.

Καλημέρα κοριτσι. Νομίζω θα συμφωνήσω με την @eleni 21, είναι νομίζω ακόμη νωρίς και η ανατροπή του αρνητικού είναι πιθανή, θυμήσου και τα άχνα τεστ της @Ria_ προχθες με χοριακη 220β  σε ποια μέρα μετά την εμβρυομεταφορα είσαι; 

πρίν από 3 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα κοριτσι. Νομίζω θα συμφωνήσω με την @eleni 21, είναι νομίζω ακόμη νωρίς και η ανατροπή του αρνητικού είναι πιθανή, θυμήσου και τα άχνα τεστ της @Ria_ προχθες με χοριακη 220β  σε ποια μέρα μετά την εμβρυομεταφορα είσαι; 

Είμαι στην 10η με βλαστοκυστες πολύ μέτριες.

Παρηγορια στον αρρωστο χαχαχαχχα 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 20 λεπτά , Xristina96 είπε:

πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

πρίν από 3 λεπτά , Chris_V είπε:

Είναι κανονικό αίμα, πόνους πολύ δυνατούς και εγώ νιώθω πάρα πολύ αδύναμη σαν άρρωστη.

Πόσες βιοχημικές να αντέξω;

Μόλις μου έστειλε και μήνυμα ο γιατρός, μια επανάληψη χοριακης αύριο.

Τώρα αυτό θεωρείται βιοχημική ή παλινδρόμηση;;

πρίν από 24 λεπτά , Xristina96 είπε:

πρίν από 24 λεπτά , Xristina96 είπε:

πρίν από 4 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα κοριτσι. Νομίζω θα συμφωνήσω με την @eleni 21, είναι νομίζω ακόμη νωρίς και η ανατροπή του αρνητικού είναι πιθανή, θυμήσου και τα άχνα τεστ της @Ria_

Είναι κανονικό αίμα, πόνους πολύ δυνατούς και εγώ νιώθω πάρα πολύ αδύναμη σαν άρρωστη.

Πόσες βιοχημικές να αντέξω;

Μόλις μου έστειλε και μήνυμα ο γιατρός, μια επανάληψη χοριακης αύριο.

Τώρα αυτό θεωρείται βιοχημική ή παλινδρόμηση;;

Δεν ξέρω να λειτουργώ το φόρουμ.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Fifi88 είπε:

Καλημέρα! 

Η αγχωμενη wanna be εγκυος ειμαι! Θα ξαναρωτήσω μπας και παρω λιγο θάρρος... Εχει μεινει καμια εγκυος με εμβρυα 3 ημερων;;;; Ή παω για "κουβά"....;

Καλημέρα!!! Πολλά κορίτσια εδώ στο φόρουμ, και εγώ την πρώτη φορά, άσχετα που δεν προχώρησε για άλλους λόγους που δεν σχετίζονταν με αυτό (μικρόβια, θυρεοειδής κλπ).

Χαλάρωσε, πίνε ζεστά ροφήματα και δουλίτσες με τσίλι για καλή κυκλοφορία του αίματος στη μήτρα, ποδαράκια πάντα ζεστά, ανανάς που βοηθάει την εμφύτευση και θετικές σκέψεις, και όλα θα γίνουν! 

1 hour ago, Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και εσύ με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου ! 

Με το καλό το χριστουγεννιάτικο μωράκι σου! 

πρίν από 3 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλημέρα σε όλες ! Έχω μια ερώτηση ... όσες παίρνετε συμπλήρωμα q10 ποιας εταιρείας το σκεύασμα προτιμάτε ; 

Συνήθως  lambe..rts  όταν το έπαιρνα μόνο του και τα υπόλοιπα επίσης μόνα τους, αλλά επειδή βαριόμουν να πίνω κάθε μέρα 20 χαπάκια, τις περισσότερες φορές ή fertilmax ή ovamax με DHEA συμπλήρωμα 

πρίν από 8 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα!!! Πολλά κορίτσια εδώ στο φόρουμ, και εγώ την πρώτη φορά, άσχετα που δεν προχώρησε για άλλους λόγους που δεν σχετίζονταν με αυτό (μικρόβια, θυρεοειδής κλπ).

Χαλάρωσε, πίνε ζεστά ροφήματα και σουπιτσες με τσίλι για καλή κυκλοφορία του αίματος στη μήτρα, ποδαράκια πάντα ζεστά, ανανάς που βοηθάει την εμφύτευση και θετικές σκέψεις, και όλα θα γίνουν! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , Chris_V είπε:

Έμβρυομεταφορα έκανα 9/12 άρα στη 10η. 

πρίν από 15 λεπτά , Chris_V είπε:

Χαλάρωσε, πίνε ζεστά ροφήματα και δουλίτσες με τσίλι για καλή κυκλοφορία του αίματος στη μήτρα, ποδαράκια πάντα ζεστά, ανανάς που βοηθάει την εμφύτευση και θετικές σκέψεις, και όλα θα γίνουν! 

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου !!!! ❤️

πρίν από 2 λεπτά , Ria_ είπε:

Έμβρυομεταφορα έκανα 9/12 άρα στη 10η. 

Χαχαχαχ μπερδεύτηκαν τα μνμ επειδή τα έγραψα μαζί! 
Για εσένα κοριτσιού ήταν οι οι θερμές ευχές για το μικρό μωράκι σου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...