Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Με το καλό, να πάνε όλα καλά την Πέμπτη να ηρεμήσεις 

Σε ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!

Εύχομαι πραγματικά υγεία και σύντομα εγκυουλες!

Και οσεςείναι να πάνε όλα καλά!!! 

Σας ευχαριστώ που χωρίς να το ξέρατε μου κάνατε παρέα 3 ολόκληρα χρόνια! Σας φιλώ όλες ❤️❤️

πρίν από 2 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Πολυ καλη η χοριακη σου. Να συνεχίσεις ετσι καλα εύχομαι.  Μην κάνεις αλλη δεν χρειάζεται.

Με ηρεμησατε πολύ! Αλήθεια! Να είστε καλά ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 51 λεπτά , Xristina96 είπε:

@Ria_ συγχαρητήρια!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!

Εγώ σήμερα έκανα επανάληψη και έκανα βλακεία και πήγα στο κέντρο που είναι δίπλα μου που έκανα και την πρώτη χοριακη και καλά τα βγάζουν γρήγορα , αλλά έκαναν 11 ώρες. Το αποτέλεσμα 685. 

Προσπαθώ να μην ενθουασιαστω, αν και το αίμα σταμάτησε.

Κορίτσια τι πιστεύετε; 

Η πρώτη χοριακη με αιμορραγία 9η μέρες 199, φουλ πόνους και παρά πολύ αίμα. 11η μέρα σταμάτησε το αίμα χοριακη στο άλλο εργαστήριο 305 και 13η μέρα στο πρώτο εργαστήριο 685.

Πήρα τηλέφωνο και στα δύο για το τι απόκλιση μπορεί να υπάρχει δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Ο γιατρός είναι αισιόδοξος, να πάω λέτε και βιοϊατρική για επανάληψη;

Το ξέρω τα έκανα σαλάτα.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,πιστεύω είναι πολύ καλή η χοριακη σου να μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε  . Εμένα ο γυναικολόγος μου είπε ότι η δική μου τη Τετάρτη τη θέλουν αν σήμερα ήταν 222 περίπου από 350 και πάνω .!  Και μετά μου είπε λογικά θα με δει την άλλη εβδομάδα ανάλογα με τη χοριακη της Τετάρτης ! Θεωρητικά θέλει να με δει όταν θα είναι κοντά 5000 λέει! 

Να ρωτήσω κάτι πως υπολογίζουμε σε ποια εβδομάδα είμαστε? Τελευταία περίοδο 21/11 και έμβρυομεταφορα 9/12. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Και τι να κάνεις; Να μην ρισκάρεις να το πάρεις; Μπορεί και να είναι όπως σου είπε ο γιατρός. 

Όχι εννοείται πως προχωράω απλά προετοιμάζομαι για την αποτυχία!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου η χαρά μου κράτησε 3 ώρες.

Ξεκίνησε πάλι αίμα και καφέ στο σκούπισμα και πόνο σαν κάψιμο.

Όχι κράμπες ακόμα.

Νιώθω πολύ πληγωμένη, δεν μπόρεσα να χαρώ πάνω από 2 ώρες με τον άντρα μου; 

10 minutes ago, Xristina96 said:

Κορίτσια μου η χαρά μου κράτησε 3 ώρες.

Ξεκίνησε πάλι αίμα και καφέ στο σκούπισμα και πόνο σαν κάψιμο.

Όχι κράμπες ακόμα.

Νιώθω πολύ πληγωμένη, δεν μπόρεσα να χαρώ πάνω από 2 ώρες με τον άντρα μου; 

Είναι πολύ πιθανό να έχεις αίμα για καιρό ακόμα γι αυτό καλό είναι να μην τρελαίνεσαι γιατί δεν θα την παλέψεις. Η χοριακή είναι πιο αξιόπιστη από το αίμα και εκεί τα πήγες μια χαρά, αυτό έχει σημασία. Ενημέρωσε και τον γιατρό σου εννοείται. 
Πάντως 1€ να έβαζα στην άκρη για κάθε μήνυμα που διαβάζω με κοπέλες που βλέπουν αίμα στις αρχές, θα έβγαζα χαρτζιλικάκι καλό 😛 γι αυτό μην φρικάρεις

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! 

Έκανα σήμερα ωοληψια για πρώτη φορά. Ψαρακας τελειως! Εβγαλα 8 αυγουλάκια και αύριο περιμενω να δω τι θα παιχτει με τη γονιμοποίηση. Εχω μια απορία: μου ειπε η μαια πως ισως βαλουμε έμβρυα 3ων ημερων (αλλα θα μιλησουμε και με τους εμβρυολογους)... Εχει καποια εμπειρία με εγκυμοσυνη απο εμβρυακια 3ων ημερων; Γιατι η αλήθεια ειναι ακουω πως οι περισσοτερες "πιανουν" με βλαστοκυστες κατα κυριο λογο και εχω λίγο αγχωθει.....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Fifi88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Έκανα σήμερα ωοληψια για πρώτη φορά. Ψαρακας τελειως! Εβγαλα 8 αυγουλάκια και αύριο περιμενω να δω τι θα παιχτει με τη γονιμοποίηση. Εχω μια απορία: μου ειπε η μαια πως ισως βαλουμε έμβρυα 3ων ημερων (αλλα θα μιλησουμε και με τους εμβρυολογους)... Εχει καποια εμπειρία με εγκυμοσυνη απο εμβρυακια 3ων ημερων; Γιατι η αλήθεια ειναι ακουω πως οι περισσοτερες "πιανουν" με βλαστοκυστες κατα κυριο λογο και εχω λίγο αγχωθει.....

Καλή επιτυχία!!! Συνήθως τα αφήνουν 3ων ημερων όταν δεν είναι πολλά γιατι δεν θέλουν να ρισκάρουν να μείνετε χωρίς εμβρυα για την προσπάθεια. Μέσα στη μήτρα έχουν καλύτερες προοπτικές να αναπτυχθούν απ ότι στο εργαστήριο.

Ενώ, οταν ένα ζευγάρι έχει πολλά συνήθως τα αφήνουν να φτάσουν 5ημερων για να γίνει "ξεσκαρταρισμα" και να μείνουν τα πιο δυνατά. Αυτός ειναι και ο λόγος που κάποιοι προτιμούν 5 ημερών....το παραπάνω "φιλτρο". Δεν σημαινει όμως ότι δεν είναι καλά τα 3ων ημερών. Καλές γονιμοποιήσεις!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!Εχω παρα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ..δυστυχώς έχασα το λογαριασμό μου..μόλις δημιούργησα νέο! 
Χρειάζομαι τις γνώσεις σας!εκανα ένα χειρουργείο το Σεπτέμβριο μου βρήκαν υδρο-πυο-σάλπιγγα..με άνοιξαν κ μου αφαίρεσαν κ τις δυο σάλπιγγες..😔 παράλληλα να σας πω ότι έχω κ ενδομητριωση..Στον προηγούμενο κύκλο εκανα τις ορμονολογικές κ πήρα τα παρακάτω αποτελέσματα  fsh: 26,9 , lh: 16,7 , E2: 62.                                          Σε αυτόν τον κύκλο. Fsh: 16,1 , Lh: 4,2 , E2: 38

Κάπως καλύτερες..ήθελα να ρωτήσω ποια τιμή Ε2 θεωρείται φυσιολογική..για fsh ξέρω πρέπει να είναι κάτω από 10 ιδανικά αλλά με την ε2 τι γίνεται;

επισης υποφέρω από εξάψεις το βράδυ..δε ξέρω αν οδεύω προς εμμηνόπαυση..ο γιατρός μου είπε εχω λίγο χρόνο ακόμα αλλά πολύ φοβάμαι ότι το ´χασα το παιχνίδι..γενικά μετά κ από αυτό το χειρουργείο εχω πολύ κακή ψυχολογία..Με έχει ρίξει παρα πολύ..επισης επανέλαβα κ την ΑΜΗ μετά από όλη αυτή την περιπέτεια..0,13..

30 minutes ago, Nana13 said:

Καλησπέρα σε όλες!!Εχω παρα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ..δυστυχώς έχασα το λογαριασμό μου..μόλις δημιούργησα νέο! 
Χρειάζομαι τις γνώσεις σας!εκανα ένα χειρουργείο το Σεπτέμβριο μου βρήκαν υδρο-πυο-σάλπιγγα..με άνοιξαν κ μου αφαίρεσαν κ τις δυο σάλπιγγες..😔 παράλληλα να σας πω ότι έχω κ ενδομητριωση..Στον προηγούμενο κύκλο εκανα τις ορμονολογικές κ πήρα τα παρακάτω αποτελέσματα  fsh: 26,9 , lh: 16,7 , E2: 62.                                          Σε αυτόν τον κύκλο. Fsh: 16,1 , Lh: 4,2 , E2: 38

Κάπως καλύτερες..ήθελα να ρωτήσω ποια τιμή Ε2 θεωρείται φυσιολογική..για fsh ξέρω πρέπει να είναι κάτω από 10 ιδανικά αλλά με την ε2 τι γίνεται;

επισης υποφέρω από εξάψεις το βράδυ..δε ξέρω αν οδεύω προς εμμηνόπαυση..ο γιατρός μου είπε εχω λίγο χρόνο ακόμα αλλά πολύ φοβάμαι ότι το ´χασα το παιχνίδι..γενικά μετά κ από αυτό το χειρουργείο εχω πολύ κακή ψυχολογία..Με έχει ρίξει παρα πολύ..επισης επανέλαβα κ την ΑΜΗ μετά από όλη αυτή την περιπέτεια..0,13..

Η ιδανική τιμής της Ε2 είναι από 20 έως 50 αλλά και μέχρι 70-80 θεωρείται νορμάλ. Η FSH ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 12. Έχω ακούσει πάντως και μικρότερα νούμερα της ΑΜΗ οπότε ίσως δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις τα πράγματα. Θα προχωρήσετε με φυσικούς; 

eardp2.png

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Η ιδανική τιμής της Ε2 είναι από 20 έως 50 αλλά και μέχρι 70-80 θεωρείται νορμάλ. Η FSH ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 12. Έχω ακούσει πάντως και μικρότερα νούμερα της ΑΜΗ οπότε ίσως δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις τα πράγματα. Θα προχωρήσετε με φυσικούς; 

Όποτε η ε2 φυσιολογική. Δε ξέρω καθόλου τι θα κάνουμε..κ δε ξέρω αν θα αλλάξω κ γιατρό..προς το παρών να πω την αλήθεια δε θέλω να κάνω κάτι..έχω ακόμη πόνο από την επέμβαση κ ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα ξαφνικά δε μπορώ να δω βελόνα..κ όποτε πηγαινω στο γιατρό με πιάνουν τα κλάματα..ορμόνες; Απλά ζορισμένη; Δε ξέρω.. (Ήμουν ένα μήνα στο νοσοκομείο με φουλ αντιβιωσεις..)

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...