Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 58 λεπτά , Σποράκι είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι! Πολλά συγχαρητήρια!

πρίν από 49 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! 🥰

πρίν από 28 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

@Ria_ συγχαρητήρια κορίτσι μου όλα να πάνε καλά.. 

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ! Εύχομαι όλες σύντομα εγκυουλες !!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Ria_ είπε:

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλες κορίτσια,εύχομαι και στα δικά σας σύντομα !!!! Όλες να δούμε αυτό το θετικό νούμερο ! Ήταν όντως το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων,βέβαια έχω αγωνία και για τη Τετάρτη αλλά έχω καλό προαίσθημα !!!

Εχω πολυ καιρο να σας διαβασω.. Αλλαξα το όνομα ηταν Maria.28.

Συγχαρητήρια κοπελα μου μπηκα κ επεσα πανω σε ευχάριστα νεα! Να πανε ολα καλα! Απολαυσε το Χριστουγεννιάτικο δωρακι σου! 

πρίν από 11 λεπτά , Maria Ad είπε:

Εχω πολυ καιρο να σας διαβασω.. Αλλαξα το όνομα ηταν Maria.28.

Συγχαρητήρια κοπελα μου μπηκα κ επεσα πανω σε ευχάριστα νεα! Να πανε ολα καλα! Απολαυσε το Χριστουγεννιάτικο δωρακι σου! 

Σε ευχαριστώ πολθ κορίτσι μου!!

πρίν από 19 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

@Ria_μακάρι.. Κ γω πάλι ξεκινάω μετά τις γιορτές..

Σου εύχομαι ολόψυχα η επόμενη να είναι και η τυχερή σου !!   

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσια 7η μέρα, ωοθυλάκιο 17,5 και Ε2 250. Φουλ κυστικό μου φαίνεται 🤨

Κανεις φυσικούς? Μπορει κ όχι απλά να κάνεις πολυ νωρίς ωορηξια. 

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Κανεις φυσικούς? Μπορει κ όχι απλά να κάνεις πολυ νωρίς ωορηξια. 

Νωρίς κάνω ωορρηξία, δεν έχω θέμα με το μέγεθος αλλά μου φαίνεται πολύ υψηλή η Ε2. Συνήθως είναι 150

40 minutes ago, Σποράκι said:

Κορίτσια 7η μέρα, ωοθυλάκιο 17,5 και Ε2 250. Φουλ κυστικό μου φαίνεται 🤨

Η αλήθεια είναι πως ανέβηκε πολύ νωρίς. Είχες κάνει εξετάσεις 2η μέρα;  Ο γιατρός τι σου ειπε;

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Η αλήθεια είναι πως ανέβηκε πολύ νωρίς. Είχες κάνει εξετάσεις 2η μέρα;  Ο γιατρός τι σου ειπε;

Δεν κάνω 2η μέρα γιατί πάω με φυσικούς. Ότι προχωράμε είπε και μπορεί να υπάρχει και κάποιο μικρότερο και την ανεβάζει. Εγώ είμαι σίγουρη όμως ότι θα ακούσω μηδέν!!!

18 minutes ago, Σποράκι said:

Δεν κάνω 2η μέρα γιατί πάω με φυσικούς. Ότι προχωράμε είπε και μπορεί να υπάρχει και κάποιο μικρότερο και την ανεβάζει. Εγώ είμαι σίγουρη όμως ότι θα ακούσω μηδέν!!!

Και τι να κάνεις; Να μην ρισκάρεις να το πάρεις; Μπορεί και να είναι όπως σου είπε ο γιατρός. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

@Ria_ συγχαρητήρια!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!

Εγώ σήμερα έκανα επανάληψη και έκανα βλακεία και πήγα στο κέντρο που είναι δίπλα μου που έκανα και την πρώτη χοριακη και καλά τα βγάζουν γρήγορα , αλλά έκαναν 11 ώρες. Το αποτέλεσμα 685. 

Προσπαθώ να μην ενθουασιαστω, αν και το αίμα σταμάτησε.

Κορίτσια τι πιστεύετε; 

Η πρώτη χοριακη με αιμορραγία 9η μέρες 199, φουλ πόνους και παρά πολύ αίμα. 11η μέρα σταμάτησε το αίμα χοριακη στο άλλο εργαστήριο 305 και 13η μέρα στο πρώτο εργαστήριο 685.

Πήρα τηλέφωνο και στα δύο για το τι απόκλιση μπορεί να υπάρχει δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Ο γιατρός είναι αισιόδοξος, να πάω λέτε και βιοϊατρική για επανάληψη;

Το ξέρω τα έκανα σαλάτα.

• Ευχαριστώ 1

8 minutes ago, Xristina96 said:

Εγώ σήμερα έκανα επανάληψη και έκανα βλακεία και πήγα στο κέντρο που είναι δίπλα μου που έκανα και την πρώτη χοριακη και καλά τα βγάζουν γρήγορα , αλλά έκαναν 11 ώρες. Το αποτέλεσμα 685. 

Κορίτσια τι πιστεύετε; 

Η πρώτη χοριακη με αιμορραγία 9η μέρες 199, φουλ πόνους και παρά πολύ αίμα. 11η μέρα σταμάτησε το αίμα χοριακη στο άλλο εργαστήριο 305 και 13η μέρα στο πρώτο εργαστήριο 685.

Πήρα τηλέφωνο και στα δύο για το τι απόκλιση μπορεί να υπάρχει δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Ο γιατρός είναι αισιόδοξος, να πάω λέτε και βιοϊατρική για επανάληψη;

Το ξέρω τα έκανα σαλάτα.

Εμένα πολύ καλή μου φαίνεται πάντως. Θέλει, αν δεν κάνω λάθος, από 70% αύξηση ανά διήμερο κι εσύ στις 4 μέρες έχεις ξεπεράσει το 80%. Και αν δεις μόνο τις 2 τελευταίες έχεις και πάνω από 100%. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα πολύ καλή μου φαίνεται πάντως. Θέλει, αν δεν κάνω λάθος, από 70% αύξηση ανά διήμερο κι εσύ στις 4 μέρες έχεις ξεπεράσει το 80%. Και αν δεις μόνο τις 2 τελευταίες έχεις και πάνω από 100%. 

Πω δεν φαντάζεστε πόσο με ηρεμησες!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν το σκέφτηκα έτσι. Νόμιζα ότι πρέπει να διπλασιάζεται και σκέφτηκα ότι πρέπει να ήταν από αυτό το εργαστήριο 800. 

Την Πέμπτη μου είπε ο γιατρός να κάνουμε υπέρηχο, ίσως από το αίμα που είχα και τους πόνους να φοβάται το εξωμήτριο;; Και ξεκινάω αύριο αντιπηκτικες λόγω θρομβοφυλιας, μακάρι να μην ξανά ξεκινήσει το αίμα.

4 minutes ago, Xristina96 said:

Πω δεν φαντάζεστε πόσο με ηρεμησες!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν το σκέφτηκα έτσι. Νόμιζα ότι πρέπει να διπλασιάζεται και σκέφτηκα ότι πρέπει να ήταν από αυτό το εργαστήριο 800. 

Την Πέμπτη μου είπε ο γιατρός να κάνουμε υπέρηχο, ίσως από το αίμα που είχα και τους πόνους να φοβάται το εξωμήτριο;; Και ξεκινάω αύριο αντιπηκτικες λόγω θρομβοφυλιας, μακάρι να μην ξανά ξεκινήσει το αίμα.

Με το καλό, να πάνε όλα καλά την Πέμπτη να ηρεμήσεις 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσια τι πιστεύετε; 

Το ξέρω τα έκανα σαλάτα.

Πολυ καλη η χοριακη σου. Να συνεχίσεις ετσι καλα εύχομαι.  Μην κάνεις αλλη δεν χρειάζεται.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...