Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι εννοείται είναι αναλόγως το συμβόλαιο που έχεις. Γι αυτό να κοιτάξει τι την καλύπτει αλλά και από κλινική σε κλινική έχει διαφορά 

Ναι ναι ακριβως αυτο! Επισης @Angot εμενα μου ειχε γραψει η γιατρος κατι αλλο απο αυτο που εκανα γιατι μ ειχε πει πως αυτο π εκανα παραπεμπει σε επεμβαδη για εγκυμοσυνη κ συνηθως τα ταμεια δε καλυπτουν ο,τι εχει να κανει με εγκυμοσυνη..

ωστοσο αν υπαρχει απαλλαγή στο ασφαλιστηριο αλλα εχεις κ δημοσια ασφαλεια βαζεις πρωτα αυτη την ασφαλεια για να καλυψεις την απαλλαγη...εγω δηλαδη εβαλα πρωτα ΕΟΠΥΥ και μετα το ομαδικο ασφαλιστηριο της δουλειάς μου κ πληρωσα τη γιατρο μονο κ μια συμμετοχη καπου 200 ευρω..κ μετα απο ολα αυτα κατεθεσα κ τα χαρτια μου στην προσωπικη ιδιωτικη που εχω πως εκανα επεμβαση με μη χρηση της κ πηρα αν θυμαμαι καλα καπου 1.500 (παραπανω απ οσα ειχα δωσει δηλαδη σε γιατρο κ ποσο π δεν καλυφθηκε)..παντως αν εχεις απαλλαγη στην ιδιωτικη αλλα εισαι ασφαλισμενη σε ΕΟΠΥΥ οπωσδηποτε πρωτα ο ΕΟΠΥΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Angot είπε:

Μου χε πει ο ασφαλιστής καλυπτει τα παντα που αφορούν εμενα. Ακομα και την αποξεση που ειχα κανει. Οποτε θα δουμε! Ας ελπισουμε οτι δε θα μου χητησει να κανω! 

Το θέμα δεν είναι τι θα σου ζητήσει το θέμα είναι είναι τι θέλεις εσύ να νιώσεις ασφαλής κ σίγουρη. Έτσι κ αλλιώς ο γιατρος ητε στο ζητήσει ητε οχι πιθανο να κανει κ λάθος. Σε αυτά ούτε κ αυτός ξέρει με σιγουριά αν χρειάζονται ή όχι.  Δηλαδη μπορει απλα να στο ζητήσει γιατί δεν ξερει τι φταίει μήπως κ βοηθήσει.. εσυ αποφασίζεις ετσι κ αλλιώς.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Το θέμα δεν είναι τι θα σου ζητήσει το θέμα είναι είναι τι θέλεις εσύ να νιώσεις ασφαλής κ σίγουρη. Έτσι κ αλλιώς ο γιατρος ητε στο ζητήσει ητε οχι πιθανο να κανει κ λάθος. Σε αυτά ούτε κ αυτός ξέρει με σιγουριά αν χρειάζονται ή όχι.  Δηλαδη μπορει απλα να στο ζητήσει γιατί δεν ξερει τι φταίει μήπως κ βοηθήσει.. εσυ αποφασίζεις ετσι κ αλλιώς.  

Ετσι ακριβώς. Συμφωνώ μαζί σου.

Κοριτσια εγω σκέφτομαι να ρωτησω τον γιατρο αν θα βοηθούσε το prp σε περίπτωση αποτυχίας παλι.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλημέρα βγήκε η χοριακη μου είναι θετική 222.6!!!!!!!!! 

Συγχαρητήρια!!! Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η εβδομάδα των Χριστουγέννων! Με το καλό το μωράκι σας!!!

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Ria_ είπε:

Καλημέρα βγήκε η χοριακη μου είναι θετική 222.6!!!!!!!!! 

Τι ωραίο νούμερο είναι αυτο καλε;;;;;

Σούπερ ντουπερ και ουάουουουουου!!!!!!!

Με το καλο το νινακι κοριτσαρα.

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλες κορίτσια,εύχομαι και στα δικά σας σύντομα !!!! Όλες να δούμε αυτό το θετικό νούμερο ! Ήταν όντως το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων,βέβαια έχω αγωνία και για τη Τετάρτη αλλά έχω καλό προαίσθημα !!!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...