Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Elle12 είπε:

Ναι 2η μερα ολες.

Ετσι μου γραφει <24. Το μινιμουμ που μετραει το μηχανημα. ΦΑΝΤΑΣΟΥ χαχαχα.. με ανησυχησε και η fsh. Αλλα διαβασα οτι πρεπει να διαβαστουν συνδυαστικα κ με την ΑΜΗ. Η οιστραδιολη βελτιωνεται με αγωγη; Ισχυει; 

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση! ❤

Η ε2 αντικατόπτριζει το ωάριο το μήνα. Οποτε ισως τον αλλο μήνα να ειναι καλύτερη. Βοηθάει το inofert και το συνενζυμο q10.

Η fsh οσο πιο χαμηλή ειναι τοσο καλυτερα λένε, αλλα τωρα πρόσεξα οτι ειναι κάτω απο το κατώτερο όριο. Οποτε δεν ξερω τι σημαίνει. Παντως σε κοπέλες που ειναι 17 πχ οδεύουν προς εμμηνόπαυση.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

28 minutes ago, Elle12 said:

Kοριτσια καλησπερα. Καταρχας χιλια συγγνωμη που καταχραζομαι αυτο το ποστ για το δικο μου θεμα, απλα ξερω οτι οσες προσπαθειτε και ειστε σε φαση ivf ειστε πολυ κατατοπισμενες και ενημερωμενες. Βγηκαν σημερα οι ορμονικες μου και αγχωνομαι. Ειμαι 35 με χασιμοτο, χωρις αγωγη, προσπαθουμε μερικους μηνες..

LH 4.03 (φ.τ 1.1-11.6)

FSH 2.76 (φ.τ 3.35-21.6)

Προλακτινη 14.63 (φ.τ 5.18-26.5)

Οιστραδιολη <24 (φ.τ 21-251)

TSH 0.815 (φ.τ 0.35-4.94)

Περιμενω την ΑΜΗ μου την Τεταρτη και εννοειται θα παω στον γιατρο, απλα μου ηρθε λιγο βαρυ.

Ευχαριστω εκ των προτερων, συγγνωμη για την καταχρηση και τις καλυτερες ευχες μου για πολλα και υγιη μωρακια φετος ❤

Εγώ νομίζω και η οιστραδιόλη σου για 2η μέρα είναι μία χαρά. Γύρω στα 25-50 πρέπει να είναι και εσένα είναι 24, δεν είναι τραγικά χαμηλή. Και όλες οι υπόλοιπες πολύ καλές. Γιατί ανησυχείς τόσο? Σου είπαν κάτι?

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Laky είπε:

Σήμερα έκανες ωοληψια και σήμερα τα ξεκίνησες όλα αυτά; Εμένα μου έδωσε vibramicin, medrol, salospir, utrogestan και vasclor κρεμα. Αλλά δε μου έδωσε τίποτα για το ενδομήτριο. Κι αγχωθηκα.

Να σκεφτεις εγω μετα την ωοληψια (ημερα τεταρτη) ξεκινησα ουτρογεσταν( απο το βραδυ /1 κολπο 1 στομα πρωι-μεσημερι-βραδυ) και πηρα κ 3 μερες vibramicin.τιποτα αλλο..ετ καναμε τη 5η μερα(ημερα δευτερα)!τη μερα της ετ ξεκινησα αντιπηκτικη και σαλοσπιρ και μετρησαμε ενδομήτριο 9,5.με τη θετικη χοριακη μου προσθεσε σικλακουρ.καλη επιτυχια!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Καντι είπε:

Η ε2 αντικατόπτριζει το ωάριο το μήνα. Οποτε ισως τον αλλο μήνα να ειναι καλύτερη. Βοηθάει το inofert και το συνενζυμο q10.

Η fsh οσο πιο χαμηλή ειναι τοσο καλυτερα λένε, αλλα τωρα πρόσεξα οτι ειναι κάτω απο το κατώτερο όριο. Οποτε δεν ξερω τι σημαίνει. Παντως σε κοπέλες που ειναι 17 πχ οδεύουν προς εμμηνόπαυση.

Αρα θεωρητικα καλυτερα χαμηλα παρα ψηλα..

Τι να πω. Περιμενω 2 μερες ακομα να παρω την αμη, να παω στον γιατρο να δω τι θα μου πει κ τι θα γινει..

Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου κοριτσι μου!

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Εγώ νομίζω και η οιστραδιόλη σου για 2η μέρα είναι μία χαρά. Γύρω στα 25-50 πρέπει να είναι και εσένα είναι 24, δεν είναι τραγικά χαμηλή. Και όλες οι υπόλοιπες πολύ καλές. Γιατί ανησυχείς τόσο? Σου είπαν κάτι?

Οχι δε μου ειπαν ακομα, οπως ειπα περιμενω την αμη και μετα θα παω στον γιατρο.

Ειδα οτι ειναι η fsh  πιο κατω απο το κατωτατο και η ε2 επισης στο κατωτατο. Και λιγο φρικαρα γιατι τωρα που προσπαθω για παιδι τους εδωσα σημασια. Πχ πριν 12 μηνες η fsh ηταν 4.05 και η ε2 28.. το οτι μειωνονται δε ξερω τι σημαινει. Μακαρι να εχω αποθεμα και η fsh  απλα να ειναι "αχρειαστη"

Καλα, θα παω κ ενδοκρινολογο γιατι η tsh πηγε απο 2.5 στο 1.5 στο 0.81 μεσα σε 12 μηνες.. μπορει να χρειαστω καποια αγωγη..

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια, έχουμε αλλαγή πλάνου!!! Μου τηλεφώνησε ο γιατρός μου το απόγευμα και μου είπε ότι τον ενημέρωσαν οι εμβρυολογοι που μιλάνε με το κέντρο στην Ισπανία που θα εξετάσει το δείγμα, ότι πρέπει να έχω πάρει περισσότερες μέρες προγεστερόνη, οπότε θα βγω για την επεμβασούλα πιο μετά (μέσα στην επόμενη βδομάδα κάποια στιγμή), οπότε λογικά θα μου το κάνει ο γιατρός μου! Τελικά αποφάσισα να κάνω μέθη, διότι δεν ανεβαίνει πολύ το κόστος (είναι πολύ μικρή αύξηση επί του συνόλου) , οπότε λέω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου προκειμένου να γλυτώσω τον πόνο! Έχω ανακουφιστεί πολύ! 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Elle12 said:

Αρα θεωρητικα καλυτερα χαμηλα παρα ψηλα..

Τι να πω. Περιμενω 2 μερες ακομα να παρω την αμη, να παω στον γιατρο να δω τι θα μου πει κ τι θα γινει..

Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου κοριτσι μου!

Οχι δε μου ειπαν ακομα, οπως ειπα περιμενω την αμη και μετα θα παω στον γιατρο.

Ειδα οτι ειναι η fsh  πιο κατω απο το κατωτατο και η ε2 επισης στο κατωτατο. Και λιγο φρικαρα γιατι τωρα που προσπαθω για παιδι τους εδωσα σημασια. Πχ πριν 12 μηνες η fsh ηταν 4.05 και η ε2 28.. το οτι μειωνονται δε ξερω τι σημαινει. Μακαρι να εχω αποθεμα και η fsh  απλα να ειναι "αχρειαστη"

Καλα, θα παω κ ενδοκρινολογο γιατι η tsh πηγε απο 2.5 στο 1.5 στο 0.81 μεσα σε 12 μηνες.. μπορει να χρειαστω καποια αγωγη..

Η Ε2 κάθε μήνα μπορεί να είναι διαφορετική. Έχει να κάνει με την ωορρηξία που έχεις τον συγκεκριμένο μήνα οπότε μην σε ανησυχεί τόσο. Μπορεί ένα μήνα να είναι 25 και τον επόμενο 50. Υπέρηχο έχεις κάνει να παρακολουθήσεις την ωορρηξία σου? Έχεις σταθερό κύκλο γενικά?

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε συ συγχαρητήρια! Τέλεια αποτελέσματα. Εύχομαι τα δύο πρώτα να είναι και τα τυχερά σου.
Τόσο γρήγορα σου ήρθε περίοδος? Τι στο καλό, μόνο σε μένα έκανε 17 μέρες κάθε φορά? Ένας αιώνας μου φάνηκαν οι 4 ωοληψίες. Άσε

Και μένα Σαββατο πέφτει και είχα τον ίδιο προβληματισμό. Λέω να πάω στο Μητερα κατευθείαν. Εν τω μεταξύ σε όλες δίνουν 10 μέρες μετά από βλαστοκύστες, μόνο σε μένα έδωσε 12, για να με πεθάνει χαχα  

Μπορεί να μην το χρειάζεσαι κοπέλα μου. Μπορεί το ενδομήτριο σου να είχε σωστό πάχος. Έχω παρατηρήσει ότι δεν δίνουν όλοι οι γιατροί πάντα. 

Σ ευχαριστωω! Μακαρι οντως τα 2 πρωτα να ειναι τα τυχερα! Κι οσο για την περιοδο.. δεν περιμενα τοσο συντομα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ηταν αναμενομενο! Τι να πω..!

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Η Ε2 κάθε μήνα μπορεί να είναι διαφορετική. Έχει να κάνει με την ωορρηξία που έχεις τον συγκεκριμένο μήνα οπότε μην σε ανησυχεί τόσο. Μπορεί ένα μήνα να είναι 25 και τον επόμενο 50. Υπέρηχο έχεις κάνει να παρακολουθήσεις την ωορρηξία σου? Έχεις σταθερό κύκλο γενικά?

Εχω σχετικα σταθερο 30-33 ημερες. Παρακολουθω ωορρηξια με τεστ εδω και 3 μηνες. Και συνειδητοποιησα οτι αλλες μερες πιστευα για χρονια οτι εχω ωορρηξια και αλλες τελικα εχω.. Αυτον τον μηνα μαλλον θα δουμε κ με υπερηχο..

Με καθησυχατε πολυ κοριτσια. Σας χιλιοευχαριστω πραγματικα.. μονο και μονο που μπηκατε στον κοπο να απαντησετε.. 

2 minutes ago, Elle12 said:

Εχω σχετικα σταθερο 30-33 ημερες. Παρακολουθω ωορρηξια με τεστ εδω και 3 μηνες. Και συνειδητοποιησα οτι αλλες μερες πιστευα για χρονια οτι εχω ωορρηξια και αλλες τελικα εχω.. Αυτον τον μηνα μαλλον θα δουμε κ με υπερηχο..

Με καθησυχατε πολυ κοριτσια. Σας χιλιοευχαριστω πραγματικα.. μονο και μονο που μπηκατε στον κοπο να απαντησετε.. 

Σιγά καλέ τον κόπο. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά, σύντομα και εύκολα να αποκτήσεις το παιδάκι σου. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 44 λεπτά , silvy22 είπε:

Κοιτα την ωοληψια την καταλαβαίνω για pcr λόγω νάρκωση σ αλλά για τη μεταφορά δεν νομιζω να Θέλει πάλι 

σελφ μου είπες εκανες ; Πιες τσαγακια κάτσε στα ζεστά σου κάνε πλύσεις με όρο 3φ τη μέρα κ θα είσαι καλύτερα 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Ελπίζω να είναι μόνο ένα κρύωμα κι αύριο να είμαι καλύτερα.

πρίν από 38 λεπτά , happiness79 είπε:

@Laky καλές γονιμοποιήσεις να έχουν τα αυγουλάκια σου!! Θα προχωρήσετε κατευθείαν σε αυτό τον κύκλο σε εμβρυομεταφορά απ' ότι κατάλαβα, σωστά? Τα Cyclacur είναι οιστρογόνα που βοηθούν το ενδομήτριο να παχύνει. Δεν είναι απαραίτητο να τα πάρεις αν δεν τα χρειάζεσαι. Καλύτερα κι όλας γιατί φέρνουν νεύρα!!! Αν πας χωρίς Cyclacur προχωράς με φυσικό κύκλο, και τότε η εμβρυομεταφορά πρέπει να συμβαδίζει χρονικά με τις μέρες ζωής των εμβρύων. Αν πας με Cyclacur θεωρείται τεχνητός κύκλος και δε χρειάζεται να συμβαδίζουν αυτά τα δύο, τα μεταφέρουν όταν κρίνουν ότι είναι εντάξει το ενδομήτριο. Όσο για το τεστ κόβιντ στο κέντρο που είμαι εγώ ζητάνε pcr και πριν την ωοληψία και πριν την εμβρυομεταφορά. Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου, όμως θα σου έλεγα να μην ανησυχείς, γιατί κυκλοφορούν τόσες πολλές ιώσεις, δεν είναι όλα κόβιντ! Αλλά και στη χειρότερη περίπτωση, ακόμα κι αν έχεις κόβιντ, πάλι υπάρχει και η λύση της κατάψυξης των εμβρύων, που είναι μια χαρά! Δε θα πάθουν τίποτα, άσε που μπορεί να είναι και καλύτερα έτσι! Σκέψου ότι πολλοί γιατροί θεωρούν καλύτερο να αφήνουν ένα μήνα κενό, για να ξεκουράζεται ο οργανισμός από τις ορμόνες (πριν περάσει στις επόμενες ορμόνες!!) Οπότε άφησε την τύχη να αποφασίσει τι είναι καλύτερο να γίνει! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

Μετά από διέγερση είμαι. Στον ίδιο κύκλο δη θα γίνει η εμβρυομεταφορα την Πέμπτη μου είπε. Λογικά θα μου βάλουν 3ης ημέρας γιατί είναι λίγα οπότε δε θα ρίσκαραν για βλαστοκυστες. Αύριο μετά τις 12 είπαν πως θα μου τηλεφωνήσουν. Όσο για το κρύωμα ελπίζω να είναι μόνο αυτό, που και πάλι δεν ήταν ότι το καλύτερο να γίνει τώρα και να είμαι με πεσμένο ανοσοποιητικό. Όμως σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Σου εύχομαι και σένα γρήγορα να έχεις το παιδάκι σου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Elle12 είπε:

Kοριτσια καλησπερα. Καταρχας χιλια συγγνωμη που καταχραζομαι αυτο το ποστ για το δικο μου θεμα, απλα ξερω οτι οσες προσπαθειτε και ειστε σε φαση ivf ειστε πολυ κατατοπισμενες και ενημερωμενες. Βγηκαν σημερα οι ορμονικες μου και αγχωνομαι. Ειμαι 35 με χασιμοτο, χωρις αγωγη, προσπαθουμε μερικους μηνες..

LH 4.03 (φ.τ 1.1-11.6)

FSH 2.76 (φ.τ 3.35-21.6)

Προλακτινη 14.63 (φ.τ 5.18-26.5)

Οιστραδιολη <24 (φ.τ 21-251)

TSH 0.815 (φ.τ 0.35-4.94)

Περιμενω την ΑΜΗ μου την Τεταρτη και εννοειται θα παω στον γιατρο, απλα μου ηρθε λιγο βαρυ.

Ευχαριστω εκ των προτερων, συγγνωμη για την καταχρηση και τις καλυτερες ευχες μου για πολλα και υγιη μωρακια φετος ❤

Μια χαρα ειναι οι εξετασεις σου κοριτσι μου.. μην ανησυχεις καθολου! Ελεγξε σαλπιγγες κ σπερμα.. κι αν ειναι ενταξει.. στοχευσε στις γονιμες. Αν δυσκολευτεις.. παρε λιγους μηνες 'serpafar' (χαπακια για να βγαλεις περισσοτερα απο 1 ωοθυλακια) και παρακολουθησε τον κυκλο σου με υπερηχο. Η ηλικια σου ειναι αψογη. Δεν χρειαζονται ολες οι γυναικες εξωσωματικη, μια χαρα μπορεις να τα καταφερεις κι εσυ! Ευχομαι καλη επιτυχια!

πρίν από 6 λεπτά , Laky είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Ελπίζω να είναι μόνο ένα κρύωμα κι αύριο να είμαι καλύτερα.

Μετά από διέγερση είμαι. Στον ίδιο κύκλο δη θα γίνει η εμβρυομεταφορα την Πέμπτη μου είπε. Λογικά θα μου βάλουν 3ης ημέρας γιατί είναι λίγα οπότε δε θα ρίσκαραν για βλαστοκυστες. Αύριο μετά τις 12 είπαν πως θα μου τηλεφωνήσουν. Όσο για το κρύωμα ελπίζω να είναι μόνο αυτό, που και πάλι δεν ήταν ότι το καλύτερο να γίνει τώρα και να είμαι με πεσμένο ανοσοποιητικό. Όμως σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Σου εύχομαι και σένα γρήγορα να έχεις το παιδάκι σου 

Μ ενα κρυωματακι, δεν θα αλλαξει το αποτελεσμα.. μην αγχωνεσαι και γι αυτο! Ευχομαι να πανε ολα τελεια κ να εμφυτευτει ενα γερο παιδακι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Μια χαρα ειναι οι εξετασεις σου κοριτσι μου.. μην ανησυχεις καθολου! Ελεγξε σαλπιγγες κ σπερμα.. κι αν ειναι ενταξει.. στοχευσε στις γονιμες. Αν δυσκολευτεις.. παρε λιγους μηνες 'serpafar' (χαπακια για να βγαλεις περισσοτερα απο 1 ωοθυλακια) και παρακολουθησε τον κυκλο σου με υπερηχο. Η ηλικια σου ειναι αψογη. Δεν χρειαζονται ολες οι γυναικες εξωσωματικη, μια χαρα μπορεις να τα καταφερεις κι εσυ! Ευχομαι καλη επιτυχια!

Μ ενα κρυωματακι, δεν θα αλλαξει το αποτελεσμα.. μην αγχωνεσαι και γι αυτο! Ευχομαι να πανε ολα τελεια κ να εμφυτευτει ενα γερο παιδακι!

Σπερμα ελεγξαμε, ειναι καλο.

Θα μιλησω με τον  γιατρο να κανω κ ενα σαλπιγγογραφημα.

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου ❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου. Ο Θεός να δώσει σε όλες μας γερά παιδάκια! Καλό σας βράδυ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Elle12 είπε:

Δεν έχεις πολυκυστικες ε; Εκανες Εξεταση για αντισταση στην ινσουλινη ; Κανε κ ενα φυλλικο οξυ..εφοσον προσπαθείς..παντως η αντισταση στην ινσουλινη ,το στρες,η  ελλειψη D,B12 ειναι παραγοντες που επιβαρύνουν το θυροειδη!

πρίν από 57 λεπτά , happiness79 είπε:

Κορίτσια, έχουμε αλλαγή πλάνου!!! Μου τηλεφώνησε ο γιατρός μου το απόγευμα και μου είπε ότι τον ενημέρωσαν οι εμβρυολογοι που μιλάνε με το κέντρο στην Ισπανία που θα εξετάσει το δείγμα, ότι πρέπει να έχω πάρει περισσότερες μέρες προγεστερόνη, οπότε θα βγω για την επεμβασούλα πιο μετά (μέσα στην επόμενη βδομάδα κάποια στιγμή), οπότε λογικά θα μου το κάνει ο γιατρός μου! Τελικά αποφάσισα να κάνω μέθη, διότι δεν ανεβαίνει πολύ το κόστος (είναι πολύ μικρή αύξηση επί του συνόλου) , οπότε λέω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου προκειμένου να γλυτώσω τον πόνο! Έχω ανακουφιστεί πολύ! 

Άσε σωθηκες σου λεω! Μεθη κ παλι μεθη!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , Nephele78 είπε:

Δεν έχεις πολυκυστικες ε; Εκανες Εξεταση για αντισταση στην ινσουλινη ; Κανε κ ενα φυλλικο οξυ..εφοσον προσπαθείς..παντως η αντισταση στην ινσουλινη ,το στρες,η  ελλειψη D,B12 ειναι παραγοντες που επιβαρύνουν το θυροειδη!

Άσε σωθηκες σου λεω! Μεθη κ παλι μεθη!!

Πολυκυστικες οχι, δεν εχω 

Αντισταση ινσουλινης εκανα περιμενω να βγει τη τεταρτη μαζι με την αμη. Φολικο παιρνω σχεδον 1 χρονο. D3 και Β12 επαιρνα αλλα τωρα ξαναπεσαν και ξαναπαιρνω.. οψομεθα!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...