Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νευράκια τσαταλακια… με κόλλησε ο άντρας μου κορώνα, παρολο που έφυγε απο το σπιτι τον τσίμπησα τον ιό. Πιστεύω ότι θα επηρεάσει το αποτελέσμα… έχω δέκατα μπούκωμα αυτιά λαιμο φτέρνισμα κ βήχα … περιμένω κ το μοριακό … έκανα κάθε μέρα σελφ κ σήμερα βγήκε θετικό … πρέπει να ενημερώσω και το γυναικολόγο ; Είχαμε ένα κορίτσι στην παρέα μας που στην αναμονή χοριακης βγήκε θετική άμα το δει ας μου στείλει μνμ 

• Λυπημένη/-ος 10

5 minutes ago, silvy22 said:

Νευράκια τσαταλακια… με κόλλησε ο άντρας μου κορώνα, παρολο που έφυγε απο το σπιτι τον τσίμπησα τον ιό. Πιστεύω ότι θα επηρεάσει το αποτελέσμα… έχω δέκατα μπούκωμα αυτιά λαιμο φτέρνισμα κ βήχα … περιμένω κ το μοριακό … έκανα κάθε μέρα σελφ κ σήμερα βγήκε θετικό … πρέπει να ενημερώσω και το γυναικολόγο ; Είχαμε ένα κορίτσι στην παρέα μας που στην αναμονή χοριακης βγήκε θετική άμα το δει ας μου στείλει μνμ 

Έλα ρε 'σύ. Περαστικά σου. Γιατί όμως να επηρεάσουν λίγα δέκατα και μπούκωμα? Δεν νομίζω. Μην σκέφτεσαι αρνητικά.

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

παρε τον γιατρο σου να δεις τι θα σου πει...λογικα θα σ δωσει αντιβιωση να το περασεις πιο ανεμακτα! περαστικα <3 <3 <3

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έλα ρε 'σύ. Περαστικά σου. Γιατί όμως να επηρεάσουν λίγα δέκατα και μπούκωμα? Δεν νομίζω. Μην σκέφτεσαι αρνητικά.

Ευχαριστώ είναι κ ο βήχας κ το φτέρνισμα αν κ κάνω συνέχεια εισπνοές λόγω άσθματος 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

Εσυ θεωρεις οτι εχει αξια να μιλησουν και με εξωσωματικο;

Όχι πριν κάνουν τον έλεγχο για τις αποβολές, γιατί ο εξωσωματιστής το πιθανότερο είναι να τους πιέσει να ξεκινήσουν άμεσα (και να τους πουλήσει ελπίδα για υψηλά ποσοστά επιτυχίας) και κινδυνεύουν να δώσουν ένα σωρό χρήματα και να φορτωθεί η γυναίκα με ορμόνες και να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Εντωμεταξύ, ξέρω την άποψή σου για το lifestyle, αλλά στην περίπτωση αυτή που η κοπέλα έχει μια κάποια ηλικία, ίσως θα ήθελε να διαβάσει το βιβλίο it starts with the egg. Δεν ξέρω η Οικονομοπούλου αν ασχολείται με αυτά, δεν την έχω γνωρίσει, η Τσεκούρα όμως θα της μίλαγε σίγουρα περί lifestyle για να βελτιώσει την ποιότητα των ωαρίων της. 

πρίν από 31 λεπτά , silvy22 είπε:

ωχ, 2η φορά που το κολλάς; Ξέρω εγώ προσωπικά κοπέλα που κόλλησε με το που έμεινε έγκυος και όλα πήγαν καλά! Σε λίγο γεννάει. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι στη χοριακή σου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Troia είπε:

Όχι πριν κάνουν τον έλεγχο για τις αποβολές, γιατί ο εξωσωματιστής το πιθανότερο είναι να τους πιέσει να ξεκινήσουν άμεσα (και να τους πουλήσει ελπίδα για υψηλά ποσοστά επιτυχίας) και κινδυνεύουν να δώσουν ένα σωρό χρήματα και να φορτωθεί η γυναίκα με ορμόνες και να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Εντωμεταξύ, ξέρω την άποψή σου για το lifestyle, αλλά στην περίπτωση αυτή που η κοπέλα έχει μια κάποια ηλικία, ίσως θα ήθελε να διαβάσει το βιβλίο it starts with the egg. Δεν ξέρω η Οικονομοπούλου αν ασχολείται με αυτά, δεν την έχω γνωρίσει, η Τσεκούρα όμως θα της μίλαγε σίγουρα περί lifestyle για να βελτιώσει την ποιότητα των ωαρίων της. 

ωχ, 2η φορά που το κολλάς; Ξέρω εγώ προσωπικά κοπέλα που κόλλησε με το που έμεινε έγκυος και όλα πήγαν καλά! Σε λίγο γεννάει. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι στη χοριακή σου!

Ναι ρε σύ 2η πέρυσι είχα βγει θετική 14.02 μακαρι να πάνε όλα καλά 

και έχω κάνει και τα εμβόλια 

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι καινούργια στην ομάδα και θεοω τη βοήθεια σας! 

Λοιπόν είμαι στην 11 μέρα μετά την εμβρυομεταφορα, σήμερα έβγαλα τον σκύλο μου βόλτα και έπεσαν να με φάνε όλοι, λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα? Την Δευτέρα θα πάω για χοριακη. Επίσης έχετε κάποια συμπτώματα εσείς μετά την εμβρυομεταφορα? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Troia είπε:

κοιτα οσον αφορα τη διατροφη κι εγω εχω μπει στη διαδικασια να κανω πολυ συγκεκριμενη. αλλα να πω την αληθεια, δεν ευελπιστω τοσο στην αλλαγη των ωαριων,αλλα στη βελτιωση του θεματος υγειας που εχω με το σακχαρο. που οντως καποια στιγμη επρεπε να αρχισω να το προσεχω παραπανω.. τωρα για τις βαφες και τα αφρολουτρα...διατηρω επιφυλαξεις..και παλι ομως μιλαω και με βαση την προαωπικη μου εμπειρια.  παντως και στην κοπελα που σας λεω, θεωρω πως προφανως και πρωτα πρεπει να ολοκληρωσει τον κυκλο των εξετασεων. απλα τους προτεινω σε δευτερο χρονο και με ολα τα αποτελεσματα, να δουν εξωσωματικο για να εκμεταλλευτουν οσο το δυνατο καλυτερα το κομμαρι του χρονου.

πρίν από 14 λεπτά , Ίνα 24 είπε:

Κορίτσια είμαι καινούργια στην ομάδα και θεοω τη βοήθεια σας! 

Λοιπόν είμαι στην 11 μέρα μετά την εμβρυομεταφορα, σήμερα έβγαλα τον σκύλο μου βόλτα και έπεσαν να με φάνε όλοι, λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα? Την Δευτέρα θα πάω για χοριακη. Επίσης έχετε κάποια συμπτώματα εσείς μετά την εμβρυομεταφορα? 

Σώπα καλέ! Τα πάντα έκανα εγώ, πήγαινα λαική, σουπερμάρκετ, για περπάτημα...Το μόνο μου εμπόδιο ήταν τα utrogestan που με έκαναν σαν κοτόπουλο, κατά τα άλλα συνέχιζα κανονικά τη ζωή μου. 

πρίν από 50 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ είναι κ ο βήχας κ το φτέρνισμα αν κ κάνω συνέχεια εισπνοές λόγω άσθματος 

Κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε!! Έχω ερώτηση....εγώ αν όλα πάνε καλά κάνω ετ στις 12 Φεβρ 2 παγωμένες βλαστοκυστες 5 ημερών. Έχω πάθει όμως ιγμοριτιδα και ο γιατρός είναι στο τσακ να μου το ακυρώσει γιατί δεν κάνει να βηχω μου είπε. Εν τω μεταξύ εγώ έχω χρόνιο βήχα λόγω αυτοανοσου. Τι θα γίνει δλδ θα φοβάμαι να βηξω? Και όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ νιώθω ότι θέλω να βήχω!! Θα μου φύγουν τα έμβρυα με τον βήχα???? 

πρίν από 10 λεπτά , Pagotoula είπε:

κοιτα οσον αφορα τη διατροφη κι εγω εχω μπει στη διαδικασια να κανω πολυ συγκεκριμενη. αλλα να πω την αληθεια, δεν ευελπιστω τοσο στην αλλαγη των ωαριων,αλλα στη βελτιωση του θεματος υγειας που εχω με το σακχαρο. που οντως καποια στιγμη επρεπε να αρχισω να το προσεχω παραπανω.. τωρα για τις βαφες και τα αφρολουτρα...διατηρω επιφυλαξεις..και παλι ομως μιλαω και με βαση την προαωπικη μου εμπειρια.  παντως και στην κοπελα που σας λεω, θεωρω πως προφανως και πρωτα πρεπει να ολοκληρωσει τον κυκλο των εξετασεων. απλα τους προτεινω σε δευτερο χρονο και με ολα τα αποτελεσματα, να δουν εξωσωματικο για να εκμεταλλευτουν οσο το δυνατο καλυτερα το κομμαρι του χρονου.

Δεν προσπαθώ να σε πείσω, αλλά το βιβλίο έχει επιστημονικές παραπομπές για όσα γράφει. Γνώμη μου: μπορείς να πεις στην κοπέλα ότι υπάρχει και αυτή η άποψη που εσύ όμως δεν την πολυπιστεύεις και αν θέλει να ρωτήσει την Οικονομοπούλου τη γνώμη της. Είναι καλύτερο να ακούσει επ᾽ αυτού τη γνώμη μιας γιατρού παρά της κάθε μίας από εμάς (βάζω πρώτα πρώτα τον εαυτό μου μέσα). Και μετά κάνει όπως νιώθει πιο άνετα εκείνη. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...