Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

@Angotεμενα μετά από 2αποξεσεις εκ των οποίων η μια στον 4ο μήνα όπως κι εσυ μου πρότεινε υστεροσκοπηση αφού είχα 2αποτυχημενες ετ. Δεν είναι βέβαια μόνο η απόξεση κριτήριο όποτε συζήτησε το μαζί του. Νομίζω όμως ότι θα σου δώσει περιθώριο.

@Ria_ καλά αποτελέσματα αύριο 🥰

@minnie26 στο δεύτερο τρίμηνο οι κίνδυνοι είναι σίγουρα μικρότεροι απ ότι να νοσούσες στο πρώτο. Σου ευχομαι να το περάσεις σαν μια απλή ίωση!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Linoula είπε:

@Angotεμενα μετά από 2αποξεσεις εκ των οποίων η μια στον 4ο μήνα όπως κι εσυ μου πρότεινε υστεροσκοπηση αφού είχα 2αποτυχημενες ετ. Δεν είναι βέβαια μόνο η απόξεση κριτήριο όποτε συζήτησε το μαζί του. Νομίζω όμως ότι θα σου δώσει περιθώριο.

@minnie26 στο δεύτερο τρίμηνο οι κίνδυνοι είναι σίγουρα μικρότεροι απ ότι να νοσούσες στο πρώτο. Σου ευχομαι να το περάσεις σαν μια απλή ίωση!

Σε βοηθησε η υστεροσκοπηση; βρηκατε κατι; 

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Ειχα εικόνα ενδομητριτιδας κ πήρα για ένα διάστημα αντιβίωση και προβιοτικά. Μου έκανε και scratching. Και η επόμενη ετ πέτυχε (προχωράει μέχρι τώρα τουλάχιστον). Δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό η απλά πετύχαμε υγιές εμβρυακι (μέχρι τώρα υγιές θα δούμε μην βγει κι αυτό ζαβό..)

πρίν από 42 λεπτά , Linoula είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ !! ❤️😍

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια ερωτηση. Λετε να μου ζητήσει να κανω υστεροσκοπηση; αγχωθηκα τωρα! εχω μεινει μια φορα εγκυος ασχετα με τη διακοπη που εκανα. Ποτε τη ζητάνε συνήθως;  απο επεμβατικα εχω κανει λαπαροσκοπηση, σαλπιγγογραφια και αποξεση. 

Καλησπέρα κορίτσι μου..εγώ έκανα τώρα πριν 10 μέρες υστεροσκοπηση ...είδαμε στον υπέρηχο ένα μικρό πολυποδακι μισό εκατοστό κ επειδή πρώτα ο Θεός πάμε για την πρώτη μας ετ από αρχές Ιανουαρίου μου είπε ότι κι είναι να βγει...όπως μου είπε μιας κ θα μπει με την καμερουλα θα κοιτάξει μην δει οτιδήποτε που θα ενοχλούσε κ θα μου κανει κ έναν καλό καθαρισμό γενικό...σκέψου ότι είναι με μέθη εγώ ήμουν μέσα μόνο 10 λεπτά κ ξύπνησα σχεδόν αμέσως ..όλα μια χαρά ...δεν είδε κάτι άλλο κ είπε όλα ήταν μια χαρά..κ έβγαλε κ το πολυποδακι...θέλω να πω ότι κ να σου πει να κάνεις μην αγχώνεσαι δεν είναι κανονική επέμβαση...σκέψου έφυγα μια ώρα μετά κ πήγα σπίτι μου..ούτε κατάλαβα τίποτα ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Δε θελω καθόλου. Αν μου το πει δεν ξερω αν θα δεχτω.  Δε θελω αλλο να πειραζω τα μεσα μου ! Απλως νομιζα οτι η λαπαροσκοπηση και η υστεροσκοπηση στην ουσια βλεπουν τα ιδια. 

@Angotνομίζω ότι η λαμπαροσκοπιση βλέπει την περιοχή έξω από την μήτρα και η υστεροσκοπιση το εσωτερικό της. Εάν κανείς μη επεμβατική υστεροσκοπιση ουσιαστικά δεν σου πειράζει κάτι απλώς ελέγχει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να μην ευνοεί την εμφύτευση όπως πολύποδες, συμφησεις, ενδομητρητιδα κλπ. Καλό είναι να τα έχεις ελέγξει για να μην σπαταλάς εμβρυακια, αν όντως κάτι υπάρχει. Υπάρχει η πιθανότητα να μην βρεθεί τίποτα, αλλά τουλάχιστον θα αποκλείσεις κάποιους παραγοντες από αυτους

1 hour ago, Linoula είπε:

Ειχα εικόνα ενδομητριτιδας κ πήρα για ένα διάστημα αντιβίωση και προβιοτικά. Μου έκανε και scratching. Και η επόμενη ετ πέτυχε (προχωράει μέχρι τώρα τουλάχιστον). Δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό η απλά πετύχαμε υγιές εμβρυακι (μέχρι τώρα υγιές θα δούμε μην βγει κι αυτό ζαβό..)

Ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα, μην σκέφτεσαι ετσι! Ποσο εισαι τωρα κοριτσι; 6 εβδομαδων;

Στην ουσια η υστεροσκοπηση εχει μεινει για να εχω κανει τα παντα...  Θελω να πετυχει η επομενη γτ δεν ξερω αν θα παω για 4η ετ. κουραστηκα! Οπως επισης και κουραστηκα τις εξετασεις γι αυτο λεω ελπίζω να μην μου ζητησει κατι αλλο. 

• Ευχαριστώ 1

6 hours ago, Angot said:

Μου εκανε ο ιδιος γιατρος πριν αρχισω τις εξωσωματικες. Δλδ τον Οκτώβριο του 21. Απριλιο καναμε την 1η εξωσωματική πέτυχε αλλα μετα καναμε αποξεση. Και τωρα καναμε τη 2η εξωσωματικη απετυχε. 

Δεν μου ειχε βρει τπτ στην λαπαροσκοπηση, την καναμε για να δουμε αν υπάρχει ενδομητριωση 

Κορίτσι μου άλλο η λαπαροσκόπηση και άλλο η υστεροσκοπηση. Στην 1η ελέγχουν έξω από την μήτρα, ωοθήκες και σάλπιγγες και στην 2η το εσωτερικό της μήτρας. Δεν σε καλύπτει η λαπ για πολύποδες, συμφυσεις, φλεγμονές κτλ της μήτρας. Φυσικά και να την κάνεις αν στην προτείνει, γιατί εισαι τοσο αρνητική; Δεν ειναι καν απαραίτητα επεμβατική, μονο αν δει κατι 

eardp2.png

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου άλλο η λαπαροσκόπηση και άλλο η υστεροσκοπηση. Στην 1η ελέγχουν έξω από την μήτρα, ωοθήκες και σάλπιγγες και στην 2η το εσωτερικό της μήτρας. Δεν σε καλύπτει η λαπ για πολύποδες, συμφυσεις, φλεγμονές κτλ της μήτρας. Φυσικά και να την κάνεις αν στην προτείνει, γιατί εισαι τοσο αρνητική; Δεν ειναι καν απαραίτητα επεμβατική, μονο αν δει κατι 

Αχ πολυ φοβάμαι οτι θα μου πει να κανω. Πφφ και νόμιζα ειχε ξεμπερδέψει απο εξετασεις... Και ποση περιουσία κοστιζει αυτο; ευτυχώς λογικα θα μου την καλυψει η ιδιωτική. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , Angot είπε:

Αχ πολυ φοβάμαι οτι θα μου πει να κανω. Πφφ και νόμιζα ειχε ξεμπερδέψει απο εξετασεις... Και ποση περιουσία κοστιζει αυτο; ευτυχώς λογικα θα μου την καλυψει η ιδιωτική. 

Κοστίζει αρκετά αλλα αφου στην καλύπτει η ασφάλεια δεν σε απασχολεί το οικονομικό. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Angot είπε:

Κοστίζει πολύ εγώ στο Ιασώ..1509-1800 δυστηχως δεν είχαμε ιδιωτική...εάν έχεις σώθηκες παντως..εμείς λέμε τώρα να κάνουμε ιδιωτική ασφαλεια...να καμία φορά δεν ξέρεις...στο ξαφνικό μας βγήκαν αυτά τα λεφτά τώρα κ τα δώσαμε..

1 hour ago, Angot said:

Aναλόγως που θα την κάνεις. Στο Ιασώ παλιότερα μου είχαν ζητήσει 1200€ (με αφαίρεση ενός πολύποδα). Στο Γεν έδωσα 350€ (διαγνωστική) γιατί ο Σφακ δεν πληρώνεται όταν στην κάνει πριν την 1η ετ

βέβαια έχω ακούσει κοπέλα που είχε ιδιωτική και ζήτησε στον Σφακ να της την κάνει στο Μητέρα για να την καλύψει και είχε πληρώσει 700€ που είναι η αρχική συμμετοχή και τα υπόλοιπα η ασφάλεια. Ενώ στο Γεν θα έδινε 350€ 🤷‍♀️

eardp2.png

πρίν από 24 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Aναλόγως που θα την κάνεις. Στο Ιασώ παλιότερα μου είχαν ζητήσει 1200€ (με αφαίρεση ενός πολύποδα). Στο Γεν έδωσα 350€ (διαγνωστική) γιατί ο Σφακ δεν πληρώνεται όταν στην κάνει πριν την 1η ετ

βέβαια έχω ακούσει κοπέλα που είχε ιδιωτική και ζήτησε στον Σφακ να της την κάνει στο Μητέρα για να την καλύψει και είχε πληρώσει 700€ που είναι η αρχική συμμετοχή και τα υπόλοιπα η ασφάλεια. Ενώ στο Γεν θα έδινε 350€ 🤷‍♀️

Παίζει ρόλο το συμβόλαιο οου έχεις με την ασφάλεια , τι απαλλαγή έχεις
πχ Εγω στη λαμπαροσκοπηση στο μητέρα με κάλυψε η ασφάλεια κόστισε συνολικά 7000€ δεν πλήρωσα τίποτα 

ενώ υστεροσκοπηση που έκανα στο γεν δεν ήταν συμβεβλημένο κ την πλήρωσα 

@Angot οι ιδιωτικές καλύπτουν υστεροσκοπιση, αλλά πρέπει να το ψάξεις πριν. Εγώ πχ την πάτησα και δεν μου τα κάλυψαν. Επειδή την έκανα στο γ.. που δεν είναι συμβεβλημένο με την ασφάλεια έπρεπε η απόδειξη να ξεπερνάει ενα πόσο. Φυσικά επειδή τα περισσότερα χρήματα τα περνούν μαύρα η απόδειξη δεν έφτανε στο ποσό που όριζε η ασφαλεια οπότε...Τζιφός. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, silvy22 said:

Παίζει ρόλο το συμβόλαιο οου έχεις με την ασφάλεια , τι απαλλαγή έχεις
πχ Εγω στη λαμπαροσκοπηση στο μητέρα με κάλυψε η ασφάλεια κόστισε συνολικά 7000€ δεν πλήρωσα τίποτα 

ενώ υστεροσκοπηση που έκανα στο γεν δεν ήταν συμβεβλημένο κ την πλήρωσα 

Ναι εννοείται είναι αναλόγως το συμβόλαιο που έχεις. Γι αυτό να κοιτάξει τι την καλύπτει αλλά και από κλινική σε κλινική έχει διαφορά 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...