Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Kallo είπε:

Τίποτα κορίτσι μου. Να είσαι καλά. Γι αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μια την άλλη. Θα περιμένουμε αύριο τα νέα σου 

Ναι ναι εννοείται θα σας ενημερώσω μόλις έχω τα αποτελέσματα :) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 57 λεπτά , Jamie είπε:

Κοριτσια καλημερα βρισκομαι 16 εβδομαδα κυησης κ δυστυχως κολλησα κοβιντ πριν λιγες μερες με πολυ ηπια συμπτωματα ευτυχως λιγα δεκατα για 1 μερα και πονολαιμο μονο.η μαια ηταν πολυ καθησυχαστικη αλλα εχω αγχωθει για το εμβρυο.εχετε εμπειρια απο αλλη κοπελα με κοβιντ εγκυμοσυνη;

Καλημέρα κορίτσι ! Μην ανησυχείς ! Μια φίλη μ είχε κολλήσει κοβιντ στον 5ο μήνα κ το πέρασε ελαφρά ..ήταν μια χαρά ! Σκέψου είχε ήδη κ ένα παιδάκι 1.5 χρόνων ! Όλα θα είναι μια χαρά και το εμβρυακι σου ακόμη καλύτερα !

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Μία φίλη μου πέρασε κόβιντ πριν λίγο καιρό και ήταν στον 5ο μήνα. Ήταν πολύ καθησυχαστική η γιατρός της όπως και σε σένα και πράγματι δεν έγινε τίποτα. Όλα προχωράνε άψογα και όπου να ‘ναι μπαίνει στον μήνα της. Και εκείνη είχε και κανονικό πυρετό για 2-3 μέρες. Όλα καλά θα πάνε

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου μακαρι ανυπομονω να παω να δω αν ειναι καλα το μωρουλι!

πρίν από 11 λεπτά , minnie26 είπε:

Καλημέρα κορίτσι ! Μην ανησυχείς ! Μια φίλη μ είχε κολλήσει κοβιντ στον 5ο μήνα κ το πέρασε ελαφρά ..ήταν μια χαρά ! Σκέψου είχε ήδη κ ένα παιδάκι 1.5 χρόνων ! Όλα θα είναι μια χαρά και το εμβρυακι σου ακόμη καλύτερα !

Αχ μακαρι μινι μου σευχαριστω πολυ θελει πολυ προσοχη εγω μονιμως με μασκα και κολλησα τι να πω δεν ξερω που!εσυ ολα καλα ;

πρίν από 11 λεπτά , Jamie είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου μακαρι ανυπομονω να παω να δω αν ειναι καλα το μωρουλι!

Αχ μακαρι μινι μου σευχαριστω πολυ θελει πολυ προσοχη εγω μονιμως με μασκα και κολλησα τι να πω δεν ξερω που!εσυ ολα καλα ;

Ε, έρχεται εκεί που δε το περιμένεις ! 
Εγω μια χαρά , ακούσαμε κ καρδούλες ! Έχω μια μικρή αποκόλληση στο ένα αλλά είπε δε μας ανησυχεί ! Κάθομαι βέβαια αρκετές ώρες ξαπλωμένη κ έχω περιορίσει τις κινήσεις μου ώστε όταν θα πάω σε 10 μέρες να μην υπάρχει πια ! 🙂

• Μου αρέσει 5

πρίν από 7 λεπτά , minnie26 είπε:

Ε, έρχεται εκεί που δε το περιμένεις ! 
Εγω μια χαρά , ακούσαμε κ καρδούλες ! Έχω μια μικρή αποκόλληση στο ένα αλλά είπε δε μας ανησυχεί ! Κάθομαι βέβαια αρκετές ώρες ξαπλωμένη κ έχω περιορίσει τις κινήσεις μου ώστε όταν θα πάω σε 10 μέρες να μην υπάρχει πια ! 🙂

Μπραβο αγαπη μου ξεκουραση και υπομονη θελει κ κατσε σπιτακιι οσο μπορεις γιατι ειδες πως την πατησα εγω!με το καλο κ ο επομενος υπερηχος

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Jamie είπε:

Μπραβο αγαπη μου ξεκουραση και υπομονη θελει κ κατσε σπιτακιι οσο μπορεις γιατι ειδες πως την πατησα εγω!με το καλο κ ο επομενος υπερηχος

Έχω να βγω απ τ σπίτι για βόλτα απ 13 Νοεμβρίου ! 😂 πως σου φαίνεται αυτό ; Χαχαχα! 15 είχα την ετ κ δεν έχω κουνηθεί καθόλου … σε ευχαριστώ πολύ αγάπη, και σε σένα όλα να συνεχίσουν καλά ! ❤️

Κορίτσια ερωτηση. Λετε να μου ζητήσει να κανω υστεροσκοπηση; αγχωθηκα τωρα! εχω μεινει μια φορα εγκυος ασχετα με τη διακοπη που εκανα. Ποτε τη ζητάνε συνήθως;  απο επεμβατικα εχω κανει λαπαροσκοπηση, σαλπιγγογραφια και αποξεση. 

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια ερωτηση. Λετε να μου ζητήσει να κανω υστεροσκοπηση; αγχωθηκα τωρα! εχω μεινει μια φορα εγκυος ασχετα με τη διακοπη που εκανα. Ποτε τη ζητάνε συνήθως;  απο επεμβατικα εχω κανει λαπαροσκοπηση, σαλπιγγογραφια και αποξεση. 

Εξαρτατε ποτε έκανες λαπαροσκοπηση κ για πιο λόγο τι κοίταξαν . Η σαλπιγγογραφια δεν μετράει σαν επεμβατικη μια ακτινογραφία ειναι . 

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εξαρτατε ποτε έκανες λαπαροσκοπηση κ για πιο λόγο τι κοίταξαν . Η σαλπιγγογραφια δεν μετράει σαν επεμβατικη μια ακτινογραφία ειναι . 

Μου εκανε ο ιδιος γιατρος πριν αρχισω τις εξωσωματικες. Δλδ τον Οκτώβριο του 21. Απριλιο καναμε την 1η εξωσωματική πέτυχε αλλα μετα καναμε αποξεση. Και τωρα καναμε τη 2η εξωσωματικη απετυχε. 

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Μου εκανε ο ιδιος γιατρος πριν αρχισω τις εξωσωματικες. Δλδ τον Οκτώβριο του 21. Απριλιο καναμε την 1η εξωσωματική πέτυχε αλλα μετα καναμε αποξεση. Και τωρα καναμε τη 2η εξωσωματικη απετυχε. 

Δεν μου ειχε βρει τπτ στην λαπαροσκοπηση, την καναμε για να δουμε αν υπάρχει ενδομητριωση 

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Δεν μου ειχε βρει τπτ στην λαπαροσκοπηση, την καναμε για να δουμε αν υπάρχει ενδομητριωση 

Ε αφού είναι τόσο σύντομα πολυ πιθανο να μην σου ζητήσει. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ε αφού είναι τόσο σύντομα πολυ πιθανο να μην σου ζητήσει. 

Εχω διαβασει οτι καμια φορα η αποξεση δημιουργεί συμφυσεις ή φράζει τις σάλπιγγες ισχύει; 

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Εχω διαβασει οτι καμια φορα η αποξεση δημιουργεί συμφυσεις ή φράζει τις σάλπιγγες ισχύει; 

Ναι συμβαίνει αλλα ενταξει οχι συχνά . Αν θες πάντως να κάνεις υστεροσκοπιση κανε την απλή που απλώς μπαινει η κάμερα κ βλεπει . 

πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Ναι συμβαίνει αλλα ενταξει οχι συχνά . Αν θες πάντως να κάνεις υστεροσκοπιση κανε την απλή που απλώς μπαινει η κάμερα κ βλεπει . 

Δε θελω καθόλου. Αν μου το πει δεν ξερω αν θα δεχτω.  Δε θελω αλλο να πειραζω τα μεσα μου ! Απλως νομιζα οτι η λαπαροσκοπηση και η υστεροσκοπηση στην ουσια βλεπουν τα ιδια. 

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

Δε θελω καθόλου. Αν μου το πει δεν ξερω αν θα δεχτω.  Δε θελω αλλο να πειραζω τα μεσα μου ! Απλως νομιζα οτι η λαπαροσκοπηση και η υστεροσκοπηση στην ουσια βλεπουν τα ιδια. 

Ε αν δεν θες δεν πειράζει νομιζω είσαι καλλημενη από την λαπαροσκοπηση που έκανες δεν είναι πολύς καιρός. Η υστεροσκοπηση δεν είναι επεμβατικη αν δεν το θες μπαινει απλα κάμερα κ όχι επεμβατικα .  η λαπαροσκοπηση είναι επεμβατικη . 

πρίν από 19 λεπτά , Angot είπε:

Πιστεύω δεν θα στο προτείνει. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...