Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

18 minutes ago, Ria_ said:

Μια χαρά ,δεν έχω τίποτα το πρωί που πήγα τουαλέτα και χτες το βράδυ που ειχα πάει πάλι δεν είχα τίποτα καθόλου ροζ ούτε καφέ ! Απλά κατάλαβες τη σκέφτηκα μήπως επειδή είναι αχνό ότι ίσως πέφτει η χοριακη από εχτές που ήταν έντονο ... 

Καλημέρα! Μόνο αν ήταν της ίδιας εταιρείας τα τεστ θα μπορούσες να το πεις αυτό. Άσε που δεν έχουν και μεγάλη διαφορά έτσι όπως τα βλέπω 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Kallo είπε:

Αυτά τα τεστ τα έκανες σήμερα το πρωί? 

Ναι ναι σήμερα το πρωί .

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Μόνο αν ήταν της ίδιας εταιρείας τα τεστ θα μπορούσες να το πεις αυτό. Άσε που δεν έχουν και μεγάλη διαφορά έτσι όπως τα βλέπω 

Το χτεσινό απλά ήταν πολύ έντονο ίδιο με τη γραμμή ελέγχου ενώ αυτά όχι για αυτό μου έκανε εντύπωση.

Κοριτσια καλημερα βρισκομαι 16 εβδομαδα κυησης κ δυστυχως κολλησα κοβιντ πριν λιγες μερες με πολυ ηπια συμπτωματα ευτυχως λιγα δεκατα για 1 μερα και πονολαιμο μονο.η μαια ηταν πολυ καθησυχαστικη αλλα εχω αγχωθει για το εμβρυο.εχετε εμπειρια απο αλλη κοπελα με κοβιντ εγκυμοσυνη;

πρίν από 2 λεπτά , Ria_ είπε:

Ναι ναι σήμερα το πρωί .

Το χτεσινό απλά ήταν πολύ έντονο ίδιο με τη γραμμή ελέγχου ενώ αυτά όχι για αυτό μου έκανε εντύπωση.

Μπορεί να είναι πιο άχνη η γραμμή γιατί είναι διαφορετικά τεστ και πιάνουν διαφορετικές μονάδες 

1 minute ago, Ria_ said:

Ναι ναι σήμερα το πρωί .

Ναι αλλά είναι διαφορετικής εταιρείας, μπορεί να έχουν διαφορετική ευαισθησία. Μόνο όταν ειναι απο ίδια εταιρεία λέμε οτι πέφτει ή ανεβαίνει η χοριακή. Και τώρα δεν έχει κ νόημα να πάρεις καινουργιο της 1ης γιατί δεν θα ειναι με πρωινά ούρα. Άσε τα τεστάκια κορίτσι μου και περίμενε αύριο την χοριακή σου. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Kallo είπε:

Μπορεί να είναι πιο άχνη η γραμμή γιατί είναι διαφορετικά τεστ και πιάνουν διαφορετικές μονάδες 

Και αυτά ευαισθησία από 10 έχουν όπως και το πρώτο δε ξέρω μακάρι να έτυχε απλά γιατί είναι διαφορετικά :-?

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Ναι αλλά είναι διαφορετικής εταιρείας, μπορεί να έχουν διαφορετική ευαισθησία. Μόνο όταν ειναι απο ίδια εταιρεία λέμε οτι πέφτει ή ανεβαίνει η χοριακή. Και τώρα δεν έχει κ νόημα να πάρεις καινουργιο της 1ης γιατί δεν θα ειναι με πρωινά ούρα. Άσε τα τεστάκια κορίτσι μου και περίμενε αύριο την χοριακή σου. 

Την ίδια ευαισθησία έχουν από 10 έλεγε αν εννοείς αυτό . Μακάρι να είναι έτσι ,τι να πω ! Έλεγα να πάρω ένα να κάνω αύριο το πρωί πριν τη χοριακη τουαλαχιστον να είμαι προετοιμασμένη αν είναι κάτι δε ξέρω. ! 

4 minutes ago, Jamie said:

Κοριτσια καλημερα βρισκομαι 16 εβδομαδα κυησης κ δυστυχως κολλησα κοβιντ πριν λιγες μερες με πολυ ηπια συμπτωματα ευτυχως λιγα δεκατα για 1 μερα και πονολαιμο μονο.η μαια ηταν πολυ καθησυχαστικη αλλα εχω αγχωθει για το εμβρυο.εχετε εμπειρια απο αλλη κοπελα με κοβιντ εγκυμοσυνη;

Μία φίλη μου πέρασε κόβιντ πριν λίγο καιρό και ήταν στον 5ο μήνα. Ήταν πολύ καθησυχαστική η γιατρός της όπως και σε σένα και πράγματι δεν έγινε τίποτα. Όλα προχωράνε άψογα και όπου να ‘ναι μπαίνει στον μήνα της. Και εκείνη είχε και κανονικό πυρετό για 2-3 μέρες. Όλα καλά θα πάνε

eardp2.png

Καλημέρα. Κορίτσια βρήκα πως μπορείτε να βρείτε τα μνμ και τις ειδοποιήσεις από το κινητό. Πάτε κάτω κάτω και κάπου στην μέση γράφει χρώμα και είναι επιλεγμένο το λιλά αν επιλέξετε το IPS DEFAULT το αλλάζει και σας τα δείχνει μέχρι να το φτιάξουν 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 3

3 minutes ago, Ria_ said:

Και αυτά ευαισθησία από 10 έχουν όπως και το πρώτο δε ξέρω μακάρι να έτυχε απλά γιατί είναι διαφορετικά :-?

Την ίδια ευαισθησία έχουν από 10 έλεγε αν εννοείς αυτό . Μακάρι να είναι έτσι ,τι να πω ! Έλεγα να πάρω ένα να κάνω αύριο το πρωί πριν τη χοριακη τουαλαχιστον να είμαι προετοιμασμένη αν είναι κάτι δε ξέρω. ! 

Και πάλι ομως είναι άλλη κατασκευή. Δεν ξέρω κορίτσι μου αν έχει νόημα αλλά πάρε και κάνε αν ειναι να νιώθεις καλύτερα 

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσι παίζει ρόλο η εταιρεία. Να σου θυμισω ότι εμένα το ένα τεστ βγήκε θετικό 3 μέρες πριν την χοριακη και το άλλο που ήταν άλλης εταιρείας την ημέρα την χοριακης βγήκε αρνητικό. Οπότε παίζει ρόλο ποιο τεστ κάνεις 

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Kallo said:

Καλημέρα. Κορίτσια βρήκα πως μπορείτε να βρείτε τα μνμ και τις ειδοποιήσεις από το κινητό. Πάτε κάτω κάτω και κάπου στην μέση γράφει χρώμα και είναι επιλεγμένο το λιλά αν επιλέξετε το IPS DEFAULT το αλλάζει και σας τα δείχνει μέχρι να το φτιάξουν 

Ωω τέλεια!! Ευχαριστούμε 😊

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και πάλι ομως είναι άλλη κατασκευή. Δεν ξέρω κορίτσι μου αν έχει νόημα αλλά πάρε και κάνε αν ειναι να νιώθεις καλύτερα 

Ναι θα δω ευχαριστώ πολύ πάντως ! Σίγουρα και εγώ τ σκέφτηκα αυτό ότι είναι άλλη εταιρεία και ίσως παίζει ρόλο αλλά κατάλαβες τώρα... :-?

πρίν από 8 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσι παίζει ρόλο η εταιρεία. Να σου θυμισω ότι εμένα το ένα τεστ βγήκε θετικό 3 μέρες πριν την χοριακη και το άλλο που ήταν άλλης εταιρείας την ημέρα την χοριακης βγήκε αρνητικό. Οπότε παίζει ρόλο ποιο τεστ κάνεις 

Αλήθεια ??? Σοκ πωπω φαντάζομαι το σοκ σου η αλήθεια ! Μακάρι όντως να είναι αυτό σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ! 

πρίν από 6 λεπτά , Ria_ είπε:

Ναι θα δω ευχαριστώ πολύ πάντως ! Σίγουρα και εγώ τ σκέφτηκα αυτό ότι είναι άλλη εταιρεία και ίσως παίζει ρόλο αλλά κατάλαβες τώρα... :-?

Αλήθεια ??? Σοκ πωπω φαντάζομαι το σοκ σου η αλήθεια ! Μακάρι όντως να είναι αυτό σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ! 

Ναι κορίτσι μου μεγάλο σοκ. Άστα. Γι αυτό αν θες να κάνεις το πρωί πριν την χοριακη που σε καταλαβαίνω και εγώ ήθελα να είμαι προετοιμασμένη πάρε καλύτερα το πρώτο που είχες κάνει για να είσαι σίγουρη 

πρίν από 1 λεπτό , Kallo είπε:

Ναι κορίτσι μου μεγάλο σοκ. Άστα. Γι αυτό αν θες να κάνεις το πρωί πριν την χοριακη που σε καταλαβαίνω και εγώ ήθελα να είμαι προετοιμασμένη πάρε καλύτερα το πρώτο που είχες κάνει για να είσαι σίγουρη 

Πωπω πραγματικά σε καταλαβαίνω ,δεν ήξερα ότι μπορεί τόσο πολύ να παίζει ρόλο από εταιρεία σε εταιρεία πίστευα ότι εφόσον είναι ίδιας ευαισθησίας είναι το ίδιο .Ναι αυτό σκέφτηκα να πάρω το ίδιο να κάνω όχι άλλο γιατί έχω ακόμα ένα αλλά δεν είναι το ίδιο οπότε..σε ευχαριστώ πολύ κ πάλι.

πρίν από 6 λεπτά , Ria_ είπε:

Πωπω πραγματικά σε καταλαβαίνω ,δεν ήξερα ότι μπορεί τόσο πολύ να παίζει ρόλο από εταιρεία σε εταιρεία πίστευα ότι εφόσον είναι ίδιας ευαισθησίας είναι το ίδιο .Ναι αυτό σκέφτηκα να πάρω το ίδιο να κάνω όχι άλλο γιατί έχω ακόμα ένα αλλά δεν είναι το ίδιο οπότε..σε ευχαριστώ πολύ κ πάλι.

Τίποτα κορίτσι μου. Να είσαι καλά. Γι αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μια την άλλη. Θα περιμένουμε αύριο τα νέα σου 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...