Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ναι!! Ακριβώς! Βράχος.

Εγώ είμαι με κοντομανικο όλη μέρα από την 6η μέρα. Είμαι η κρυουλιαρα και δεν έχουμε και θέρμανση στην πολυκατοικία, οπότε καλά την βγάλαμε αυτές τις μέρες χαχαχ. 

Αϋπνίες, δεν νυστάζω καθόλου, με το ζόρι κοιμάμαι ενώ είμαι ερωτευμένη με τον Μορφέα, κανονικά κοιμάμαι παντού και άνετα 10ωρα.

Στα πόδια νιώθω πιο πολύ μούδιασμα. 

Τα κακά συμπτώματα είναι οι κράμπες και η πίεση χαμηλά σαν κάψιμο. Δεν ξέρω αν φτιάξει η φάση και η εξέλιξη της έως τώρα με το αίμα, αλλά νιώθω ακριβώς όπως στην περίοδο μου. 

Θα επιστρέψω Δευτέρα με νεότερα.

Απολαύστε όσο μπορείτε το Σ/Κ. 

Έστω μέχρι την Δευτέρα είμαστε λίγο έγκυες, έχουμε από την Δευτέρα και μετά να είμαστε πάρα πολύ έγκυες!!

Χαχαχχα και εγώ η κρυουλιαρα είμαι άσε οπότε ναι ,εγώ έχει τις 3 τελευταίες μέρες που δε μπορώ να κοιμηθώ και ξυπνάω και νωρίς . 

Θα είμαστε ας το πιστέψουμε για να γίνει !!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Clouds είπε:

Πήγα χθες και από 7,5 πήγε 6,5!.Εν τω μεταξύ λείπει ο γιατρός στο εξωτερικό και πςρενα να μου πούνε τι να κάνω με τα φάρμακα.Δεβ με πήραν τηλέφωνο από χθες  έως και πριν μια ώρα , και αποφάσισα μόνη μου να τα σταματήσω και να πάρω το καφέ Σικλακουρ.Δλδ να ακυρώσω τον κύκλο.

Πάμε για τον επόμενο λοιπόν.

Θ αρχίσω να πίνω χυμό ρόδι.

Πάω τώρα κιόλας να αγοράσω!!!

Εν τω μεταξύ άλλαξε το φόρουμ και δεν βρίσκω τα μνμ 

Που βρίσκονται; Από κινητό μπαίνω.

Πως την λένε την κοπέλα;  Πηγαίνει  21;;; Μήπως 12;

πρίν από 9 λεπτά , Ria_ είπε:

Χαχαχχα και εγώ η κρυουλιαρα είμαι άσε οπότε ναι ,εγώ έχει τις 3 τελευταίες μέρες που δε μπορώ να κοιμηθώ και ξυπνάω και νωρίς . 

Θα είμαστε ας το πιστέψουμε για να γίνει !!!! 

Ακριβώς!! Ε εκεί στην εμφύτευση όλο και κάποια αλλαγή συμβαίνει.

Μακάρι μακάρι 🙏🙏🙏

Η Δευτέρα, μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα να έχουμε όμορφα νέα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ακριβώς!! Ε εκεί στην εμφύτευση όλο και κάποια αλλαγή συμβαίνει.

Μακάρι μακάρι 🙏🙏🙏

Η Δευτέρα, μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα να έχουμε όμορφα νέα.

Αμήν κοριτσι μου 🙏

3 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Νομίζω πιο πολύ με αγχωσε το καφέ μη με ρωτήσεις γιατί δε ξέρω να σου απαντήσω . Α μάλιστα κατάλαβα τα ίδια περνουμε και μετά υποχώρησε δεν είχες καθόλου? 

Εννοείται πως είναι για καλό και αξίζει κάθε θυσία ,αυτό θα κάνω και ελπίζω να υποχωρήσει σιγά σιγά και να πάνε όλα καλά !!!Σε ευχαριστώ πολύ κιολας

Ναι μετά υποχώρησε.Συνηθως το πρώτο τρίμηνο υπάρχουν αυτά. Το καφέ είναι παλιό αίμα το οποίο πρέπει να αποβάλει ο οργανισμός, μην σ'ανησυχεί! Τίποτα, γι'αυτό είμαστε εδώ! Θετική σκέψη λοιπον.....😀

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια καλημερα σήμερα ειμαι 8η μέρα από την έμβρυομεταφορα και μόλις έκανα ένα τεστ δε το πιστεύω θα τρελαθώ είναι θετικοοοοοο !!!! Θα το βάλω και φωτό προφιλ να δείτε....

Εχω πονάκια από το πρωί που κρατάνε ώρα και είπα να το κάνω να δω !!!!! Μακάρι να πάνε όλα και καλά και μακάρι όλες να δείτε σύντομα αυτές τις 2 γραμμουλες !!!! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου ❤️ Φωτό βέβαια δεν βλέπω,μάλλον την κατέβασες,αλλά δεν πειράζει,σημασία έχει ότι είσαι έγκυος ❤️❤️❤️ Μπράβο και ξανά μπράβο και σε σένα και στον σούπερ ντοκτορ μας❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 44 λεπτά , Πεγκούλα! είπε:

Ναι μετά υποχώρησε.Συνηθως το πρώτο τρίμηνο υπάρχουν αυτά. Το καφέ είναι παλιό αίμα το οποίο πρέπει να αποβάλει ο οργανισμός, μην σ'ανησυχεί! Τίποτα, γι'αυτό είμαστε εδώ! Θετική σκέψη λοιπον.....😀

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ,δε λέω ότι έφυγε ο φόβος αλλά ηρέμησα κάπως η αλήθεια !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά θετικές σκέψεις ! 

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου ❤️ Φωτό βέβαια δεν βλέπω,μάλλον την κατέβασες,αλλά δεν πειράζει,σημασία έχει ότι είσαι έγκυος ❤️❤️❤️ Μπράβο και ξανά μπράβο και σε σένα και στον σούπερ ντοκτορ μας❤️❤️❤️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,μάλλον καταλάθος γιατί προσπαθούσα να βρω τα μηνύματα και δε ξέρω τι έκανα . Την ξανά ανέβασα τώρα μπορείς να δεις ! Σε ευχαριστώ πολύ ναιι ο γιατρουλης μας ο καλύτερος ,βέβαια πήρα ένα φόβο μετά είχα ροζ και καφέ αλλά μου είπε είναι φυσιολογικό και αυτός και όλες σας εδώ και κάπως ηρέμησα φοβάμαι αλλά ηρέμησα νομίζω κάπως ! :wub:

πρίν από 6 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ,δε λέω ότι έφυγε ο φόβος αλλά ηρέμησα κάπως η αλήθεια !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά θετικές σκέψεις ! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,μάλλον καταλάθος γιατί προσπαθούσα να βρω τα μηνύματα και δε ξέρω τι έκανα . Την ξανά ανέβασα τώρα μπορείς να δεις ! Σε ευχαριστώ πολύ ναιι ο γιατρουλης μας ο καλύτερος ,βέβαια πήρα ένα φόβο μετά είχα ροζ και καφέ αλλά μου είπε είναι φυσιολογικό και αυτός και όλες σας εδώ και κάπως ηρέμησα φοβάμαι αλλά ηρέμησα νομίζω κάπως ! :wub:

Καλέ αυτό είναι καραμπαμ θετικότατο!!!Μπράβο Ρία,σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη ❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλέ αυτό είναι καραμπαμ θετικότατο!!!Μπράβο Ρία,σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη ❤️

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Clouds said:

Πως την λένε την κοπέλα;  Πηγαίνει  21;;; Μήπως 12;

Ήταν σε ξένη ομάδα IVF στο fb η κοπέλα. Η αλήθεια είναι οτι και μένα μου έκανε εντύπωση το 21, δεν το εχω ξανά ακούσει αλλά είπε συγκεκριμένα ότι της ακύρωσαν τον κύκλο επειδή ήταν πάρα πολύ παχύ. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Butterfly 92 είπε:

@Ria_ μπράβο κούκλα εύχομαι τα καλύτερα να σου πάνε όλα τέλεια κ μην φοβάσαι..  ξεκούραση και θετική σκέψη. 

Καλημέρα σε ευχαριστώ παρα πάρα πολύ.

Κορίτσια μη με βρίσετε χαχα απλά φοβήθηκα ότι κάτι έγινε χτες εκεί που έλεγα ηρέμησα και έκανα ξανά τεστ,βέβαια είναι άλλης εταιρείας και τα δυο από το χτεσινό απλά μου φαίνονται πιο άχνα σήμερα ή όχι ? Τα έχω βάλει φωτο 

1 hour ago, Ria_ είπε:

Κορίτσια μη με βρίσετε χαχα απλά φοβήθηκα ότι κάτι έγινε χτες εκεί που έλεγα ηρέμησα και έκανα ξανά τεστ,βέβαια είναι άλλης εταιρείας και τα δυο από το χτεσινό απλά μου φαίνονται πιο άχνα σήμερα ή όχι ? Τα έχω βάλει φωτο 

Καλημερα ειναι θετικά κ τα 2 όντως δεν έχει σημαδια η ένταση τησ γραμμουλασ. Σμρ πως εισαι;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 29 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλημερα ειναι θετικά κ τα 2 όντως δεν έχει σημαδια η ένταση τησ γραμμουλασ. Σμρ πως εισαι;

Μια χαρά ,δεν έχω τίποτα το πρωί που πήγα τουαλέτα και χτες το βράδυ που ειχα πάει πάλι δεν είχα τίποτα καθόλου ροζ ούτε καφέ ! Απλά κατάλαβες τη σκέφτηκα μήπως επειδή είναι αχνό ότι ίσως πέφτει η χοριακη από εχτές που ήταν έντονο ... 

2 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Αυτά τα τεστ τα έκανες σήμερα το πρωί? 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...