Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι η κοπέλα με το αίμα και πόνους περιόδου με χοριακη 9η μέρα εμβρυομεταφορας 199.30.

Σήμερα το πρωί έκανα επανάληψη ακριβώς 42 ώρες μετά την πρώτη χοριακη σε άλλο κέντρο όμως και βγήκε 305 δεν διπλασιάστηκε.

Το αίμα σταμάτησε από εχθές το βράδυ, ενώ τώρα ξανά άρχισαν ροζ μόνο στο σκούπισμα αρκετά αραιά.

Το πρώτο αποτέλεσμα το πήρα από την κοσμοιατρικη και το δεύτερο από την βιοϊατρική. Δεν ξέρω τι αποκλείσει έχουν. Αυξήθηκε μόνο 50%. Ο γιατρός μου είπε Δευτέρα επανάληψη.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Το αίμα για δύο μέρες ήταν πάρα πολύ! Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν περίοδος. Σήμερα είμαι 11η μέρα εμβρυομεταφορας.

Μην απογοητεύεσαι, είναι νωρίς ακόμα και πολλά μπορεί να συμβαίνουν. Διπλασιάζεται ανά 2-3 μέρες και εσένα δεν έπεσε, ανέβηκε. Επίσης αν έβαλες δυο μπορεί να πιάστηκαν και τα δυο και να υποχωρεί το ένα. Δυστυχώς όλο αυτό είναι για γερά στομάχια και πολύ υπομονή. Τη Δευτέρα θα έχεις καλύτερη εικόνα, ευχομαι και ευχάριστη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Σποράκι είπε:

Μην απογοητεύεσαι, είναι νωρίς ακόμα και πολλά μπορεί να συμβαίνουν. Διπλασιάζεται ανά 2-3 μέρες και εσένα δεν έπεσε, ανέβηκε. Επίσης αν έβαλες δυο μπορεί να πιάστηκαν και τα δυο και να υποχωρεί το ένα. Δυστυχώς όλο αυτό είναι για γερά στομάχια και πολύ υπομονή. Τη Δευτέρα θα έχεις καλύτερη εικόνα, ευχομαι και ευχάριστη!

2 βλαστοκυστες έβαλα, το ένα 4ΑΑ και το άλλο 4ΒΑ. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Τι τραβάμε και εμείς οι κοπέλες τις εξωσωματικής, παίρνεις θετικό τεστ χαίρεσαι και τσουπ αίμα, λες αποβολή δεν θα χαρώ, παίρνεις χοριακη ελαφρώς ανεβασμένη και αναρωτιεσαι να χαρείς; Χαίρεσαι και τσουπ πάλι ροζ και πόνους. Θα κάνω επανάληψη στο κέντρο που έκανα την πρώτη χοριακη. Αν υποχώρησε το ένα δεν είχε σταματήσει η διαρροή φρέσκου αίματος; Θέλω να πω δεν είναι καφέ. Είναι ροζ τώρα. Μόνο εικασίες κάνουμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ που προσπαθείς να με κάνεις να σκέφτομαι θετικά.

ria μην αγχώνεσαι για τα καφέ την 8η εγώ ξεκίνησα με αίμα κανονικό και πόνους τρελούς την 8η μέρα. Θεωρώ ότι όσο δεν έχεις πόνους έχεις παρά πολλές πιθανότητες να πάνε όλα καλά ❤️❤️

πρίν από 19 λεπτά , Xristina96 είπε:

2 βλαστοκυστες έβαλα, το ένα 4ΑΑ και το άλλο 4ΒΑ. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Τι τραβάμε και εμείς οι κοπέλες τις εξωσωματικής, παίρνεις θετικό τεστ χαίρεσαι και τσουπ αίμα, λες αποβολή δεν θα χαρώ, παίρνεις χοριακη ελαφρώς ανεβασμένη και αναρωτιεσαι να χαρείς; Χαίρεσαι και τσουπ πάλι ροζ και πόνους. Θα κάνω επανάληψη στο κέντρο που έκανα την πρώτη χοριακη. Αν υποχώρησε το ένα δεν είχε σταματήσει η διαρροή φρέσκου αίματος; Θέλω να πω δεν είναι καφέ. Είναι ροζ τώρα. Μόνο εικασίες κάνουμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ που προσπαθείς να με κάνεις να σκέφτομαι θετικά.

ria μην αγχώνεσαι για τα καφέ την 8η εγώ ξεκίνησα με αίμα κανονικό και πόνους τρελούς την 8η μέρα. Θεωρώ ότι όσο δεν έχεις πόνους έχεις παρά πολλές πιθανότητες να πάνε όλα καλά ❤️❤️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,όχι πόνους τρελούς όπως λες δεν έχω ,έχω που και που πονάκια είτε δεξιά είτε αριστερά χαμηλα καμιά φορά αλλά υποφερτός θα έλεγα . Μακάρι να πάνε όλα καλά το ίδιο εύχομαι και για εσένα εύχομαι τη Δευτέρα να δεις και εσύ ένα μεγάλο νούμερο και να σου πάνε όλα καλά. :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,όχι πόνους τρελούς όπως λες δεν έχω ,έχω που και που πονάκια είτε δεξιά είτε αριστερά χαμηλα καμιά φορά αλλά υποφερτός θα έλεγα . Μακάρι να πάνε όλα καλά το ίδιο εύχομαι και για εσένα εύχομαι τη Δευτέρα να δεις και εσύ ένα μεγάλο νούμερο και να σου πάνε όλα καλά. :wub:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και εσύ Δευτέρα θα κάνεις χοριακη; εγώ δυστυχώς πονάω αρκετά όταν με πιάνει, πίνω μπουσκοπαν γιατί τα ντεπον δεν μου κάνουν κάτι. Για αυτό δεν έχω πολλές ελπίδες, αλλά μετά από 3 χρόνια πρώτη φορά βλέπω χοριακη πάνω από 5. Είναι η δεύτερη εμβρυομεταφορα και δεν έχω αλλά καλά στην κατάψυξη, 2 μέτρια προς κακά. Ελπίζω στο καλύτερο. 

Ο αγ. Βασίλης να μου κάνει το δωράκι να μείνει το μωράκι μου! 

Η μαγεία των Χριστουγέννων 🎀

Περιμένω τα αποτελέσματα της δικιάς σου χοριακης!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια προσπαθήστε να κάνετε όλες τις Β χοριακες στο ίδιο διαγνωστικό, είναι πολύ σημαντικό μου έχει εξηγήσει ο γιατρός να γίνεται στο ίδιο εργαστήριο γιατί το πχ 300 στο Α μπορεί να είναι 400 στο Β διαγνωστικό .. άρα αν κάθε φορά κανεις αλλου την εξέταση δε μπορείς να ελέγξεις σωστά αν γίνεται ο διπλασιασμός ! 

Καλά αποτελέσματα σε όλες !!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Chris87 είπε:

Κορίτσια προσπαθήστε να κάνετε όλες τις Β χοριακες στο ίδιο διαγνωστικό, είναι πολύ σημαντικό μου έχει εξηγήσει ο γιατρός να γίνεται στο ίδιο εργαστήριο γιατί το πχ 300 στο Α μπορεί να είναι 400 στο Β διαγνωστικό .. άρα αν κάθε φορά κανεις αλλου την εξέταση δε μπορείς να ελέγξεις σωστά αν γίνεται ο διπλασιασμός ! 

Καλά αποτελέσματα σε όλες !!! 

Το γνωρίζω, δυστυχώς λόγω αιμορραγίας ο γιατρός ήθελε σήμερα επανάληψη σε περίπτωση που είχε πέσει το νούμερο να κόψω τα φάρμακα. Στο πρώτο κέντρο τα Σάββατα δεν έχουν γιατρό για να βγάλει τα αποτελέσματα, θα τα έπαιρνα την Δευτέρα. Στο δεύτερο κέντρο έπρεπε να πάω μέχρι τις 7 το πρωί για να έχω το αποτέλεσμα μέχρι τις 3 αλλιώς θα πήγαινε πάλι για Δευτέρα. 

Δυστυχώς αυτό μας μπέρδεψε.

Οι ενδεικτικές τιμές που έχουν είναι:

Το πρώτο κέντρο που πήρα τα 199.30

1η-2η εβδομάδα: 50 - 500

2η-3η εβδομάδα: 100 - 5.000

3η-4η εβδομάδα: 500 - 10.000

Και στο δεύτερο κέντρο που πήρα το 305

Γράφει:

0 - 3η εβδομάδα: <5

3η - 4η εβδομάδα: 5 - 930

Η Δευτέρα θα δείξει.

Τόσο μεγάλη απόκλιση; 100; Δηλαδή μπορεί η χοριακη μου να έμεινε ίδια μετά την αιμορραγία;

πρίν από 51 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ότι και να λέμε εμείς εικασίες είναι. Και το ροζ έχει διαφορα από το κόκκινο αίμα. Σκέψου θετικά, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε αν δεν άρεσε στον γιατρό σου η σημερινή χοριακή δεν θα σου συνέχιζε τα χάπια. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ότι και να λέμε εμείς εικασίες είναι. Και το ροζ έχει διαφορα από το κόκκινο αίμα. Σκέψου θετικά, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε αν δεν άρεσε στον γιατρό σου η σημερινή χοριακή δεν θα σου συνέχιζε τα χάπια. 

Έχεις δίκιο.

Βοηθάει η συζήτηση. Έχω διαβάσει και τόσα πράγματα στο διαδίκτυο. Ναι μεν δεν κάνουν καλό, αλλά από την άλλη προσπαθείς να πιαστείς από κάπου για να έχεις ελπίδες. 

Θα κρατήσω το θετικό. Κάτι καταφέραμε αυτήν την φορά, ευελπιστώ στο καλύτερο!

Υπάρχουν προβλήματα που δυστυχώς δεν φτιάχνονται. Όπως ο κακός καρυότυπος μου 😔

πρίν από 32 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και εσύ Δευτέρα θα κάνεις χοριακη; εγώ δυστυχώς πονάω αρκετά όταν με πιάνει, πίνω μπουσκοπαν γιατί τα ντεπον δεν μου κάνουν κάτι. Για αυτό δεν έχω πολλές ελπίδες, αλλά μετά από 3 χρόνια πρώτη φορά βλέπω χοριακη πάνω από 5. Είναι η δεύτερη εμβρυομεταφορα και δεν έχω αλλά καλά στην κατάψυξη, 2 μέτρια προς κακά. Ελπίζω στο καλύτερο. 

Ο αγ. Βασίλης να μου κάνει το δωράκι να μείνει το μωράκι μου! 

Η μαγεία των Χριστουγέννων 🎀

Περιμένω τα αποτελέσματα της δικιάς σου χοριακης!

Ναι ναι τη Δευτέρα ! Ωχ κατάλαβα ελπίζω όλα να σου πάνε καλά θα  περιμένω και εσύ να μας πεις τα νέα σου και εύχομαι όλα να είναι καλά . 

Μακαρι να ήρθαν για να μείνουν τα μωράκια μας ,προσπαθώ να μη το δείχνω στον άντρα μου και τρομάξει γιατί ο γιατρός είπε είναι φυσιολογικό αλλά όσο πάω τουαλέτα και το βλέπω φοβάμαι όλο και πιο πολύ ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ria_ είπε:

Ναι ναι τη Δευτέρα ! Ωχ κατάλαβα ελπίζω όλα να σου πάνε καλά θα  περιμένω και εσύ να μας πεις τα νέα σου και εύχομαι όλα να είναι καλά . 

Μακαρι να ήρθαν για να μείνουν τα μωράκια μας ,προσπαθώ να μη το δείχνω στον άντρα μου και τρομάξει γιατί ο γιατρός είπε είναι φυσιολογικό αλλά όσο πάω τουαλέτα και το βλέπω φοβάμαι όλο και πιο πολύ ! 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Τρέμεις στη. Ιδέα μην γίνει περισσότερο! Έχω κλάψει τόσο πολύ αυτές τις 3 μέρες. Την 8η μέρα το βράδυ με το που είδα ροζ καφέ έκλαιγα ασταμάτητα, ήμουν σίγουρη ότι είναι περίοδος, 13 χρόνια έχω από αυτήν και δεν τα πάμε καλά με την ακατανομαστη, μου κρατάει 10 μέρες οπότε έχω εμπειρία. Το στήθος ξεπρησττηκε (σήμερα πρήστηκε πάλι και πονάει λίγο). Εγώ αποφάσισα σε αυτήν την προσπάθεια, όπως είπα είναι η δεύτερη να του τα λέω όλα. Την προηγούμενη φορά που είχα θετικό τεστ και μετά χοριακη 3.5 το κράτησα κρυφό για να μην το στεναχωρήσω. Μόνο που δεν έπαθα εγκεφαλικό όταν μου ανακοίνωσε η μαία το αρνητικό. Τουλάχιστον τώρα είμαστε προετοιμασμένοι για τα καλύτερα και για τα χειρότερα. Αυτήν την φορά μαζί. Συγνώμη αν ακούγονται γλυκαναλατη, αλλά παίρναμε πολλά κορίτσια, ενέσεις, ορμόνες, παρενέργειες, παλεύουμε με τύψεις, α έσκυψα απότομα, φτερνιστηκα, και με το βάρος της αποτυχίας όταν αυτό συμβαίνει και ας μην σου ρίχνει κάνεις την ευθύνη. Ε θες το "βάρος" αυτό να το μοιραστείς.

Εσένα είναι η πρώτη σου προσπάθεια;; 

Έχεις συμπτώματα;

Πόσο μαλλον όταν έφτασε σε σημείο το αίμα να ρέει!! Συγνώμη και όλας. Δεν παίρνω ακόμα αντιπηκτικες ενώ έχω κληρονομική θρόμβωφιλια.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Τρέμεις στη. Ιδέα μην γίνει περισσότερο! Έχω κλάψει τόσο πολύ αυτές τις 3 μέρες. Την 8η μέρα το βράδυ με το που είδα ροζ καφέ έκλαιγα ασταμάτητα, ήμουν σίγουρη ότι είναι περίοδος, 13 χρόνια έχω από αυτήν και δεν τα πάμε καλά με την ακατανομαστη, μου κρατάει 10 μέρες οπότε έχω εμπειρία. Το στήθος ξεπρησττηκε (σήμερα πρήστηκε πάλι και πονάει λίγο). Εγώ αποφάσισα σε αυτήν την προσπάθεια, όπως είπα είναι η δεύτερη να του τα λέω όλα. Την προηγούμενη φορά που είχα θετικό τεστ και μετά χοριακη 3.5 το κράτησα κρυφό για να μην το στεναχωρήσω. Μόνο που δεν έπαθα εγκεφαλικό όταν μου ανακοίνωσε η μαία το αρνητικό. Τουλάχιστον τώρα είμαστε προετοιμασμένοι για τα καλύτερα και για τα χειρότερα. Αυτήν την φορά μαζί. Συγνώμη αν ακούγονται γλυκαναλατη, αλλά παίρναμε πολλά κορίτσια, ενέσεις, ορμόνες, παρενέργειες, παλεύουμε με τύψεις, α έσκυψα απότομα, φτερνιστηκα, και με το βάρος της αποτυχίας όταν αυτό συμβαίνει και ας μην σου ρίχνει κάνεις την ευθύνη. Ε θες το "βάρος" αυτό να το μοιραστείς.

Εσένα είναι η πρώτη σου προσπάθεια;; 

Έχεις συμπτώματα;

Ναι ακριβώς αυτό φοβάμαι μη γίνει περισσότερο,μη γίνει κάτι με τη χοριακη τη Δευτέρα όλα μαζι ! Όχι έχεις δίκιο σε αυτό που λες και εμείς τα μοιραζόμαστε όλα εύχομαι αυτή η φορά σου να είναι και η τυχερή και όλα να πάνε καλά . 

Εναι η 1η μας προσπάθεια ναι και έχουμε βάλει 2 βλαστοκυστες 5ΑΑ και 5ΒΒ . Ξέρει τη κατάσταση μου λέει να μην ανησυχώ εφόσον ο γιατρός είπε είναι φυσιολογικό όπως και οι περισσότερες εδώ αλλά δυστυχώς αυτή η ανησυχία δεν μπορεί να φύγει . Όχι δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα πέρα από μερικά πονάκια ,λίγο το στήθος και με έπιασε μια αναγουλα πριν και χτες αλλά αυτό ίσως είναι κ από τα φάρμακα γιατι είναι νωρίς ακόμα θεωρώ δε ξέρω εύχομαι μόνο να πάνε όλα καλά . !!!

• Μου αρέσει 1

Αχ υπέροχα!! Χαίρομαι πολύ για σένα και ας μην σε ξέρω! Είναι μοναδικό να τα καταφέρνεις με την πρώτη! Αφού λέει ο γιατρός είναι όλα καλά μην αγχώνεσαι, μόνο κακό κάνει! Να σκέφτεσαι θετικά! 

Εμένα ο δικός μου έχω του έλεγα το αίμα είναι φουλ περιόδου έχω τραγικά πολύ και να κλαίω, εκείνος ψύχραιμος ότι μπορεί όλα στο τέλος να πάνε καλά. Ο γιατρός είπε υπομονή και ξεκούραση.

Μια ερώτηση που με βασανίζει, δεν ξέρω αν πρέπει να γυρίσω δουλειά ή να κάτσω λίγο ακόμα; Κανονικά Δευτέρα πρέπει να γυρίσω....αλλά φοβάμαι για τα ροζ που πάνε και έρχονται.

Από συμπτώματα;

Και εγώ έχω χάλια στομάχι και από εχθές περισσότερες αναγουλες και οι ζαλάδες μόνιμα. Σίγουρα παίζει τα utrogestan και η prolutex , αλλά έγιναν χειρότερα σήμερα. 

Το σύμπτωμα που έχω όμως αυτήν την φορά είναι κράμπες στις γκαμπες μου και ταχυπαλμιες.

Εύχομαι να σου έχουν γραπωθει και τα δύο ❤️ 

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αχ υπέροχα!! Χαίρομαι πολύ για σένα και ας μην σε ξέρω! Είναι μοναδικό να τα καταφέρνεις με την πρώτη! Αφού λέει ο γιατρός είναι όλα καλά μην αγχώνεσαι, μόνο κακό κάνει! Να σκέφτεσαι θετικά! 

Εμένα ο δικός μου έχω του έλεγα το αίμα είναι φουλ περιόδου έχω τραγικά πολύ και να κλαίω, εκείνος ψύχραιμος ότι μπορεί όλα στο τέλος να πάνε καλά. Ο γιατρός είπε υπομονή και ξεκούραση.

Μια ερώτηση που με βασανίζει, δεν ξέρω αν πρέπει να γυρίσω δουλειά ή να κάτσω λίγο ακόμα; Κανονικά Δευτέρα πρέπει να γυρίσω....αλλά φοβάμαι για τα ροζ που πάνε και έρχονται.

Από συμπτώματα;

Και εγώ έχω χάλια στομάχι και από εχθές περισσότερες αναγουλες και οι ζαλάδες μόνιμα. Σίγουρα παίζει τα utrogestan και η prolutex , αλλά έγιναν χειρότερα σήμερα. 

Το σύμπτωμα που έχω όμως αυτήν την φορά είναι κράμπες στις γκαμπες μου και ταχυπαλμιες.

Εύχομαι να σου έχουν γραπωθει και τα δύο ❤️ 

Προσπαθώ όσο μπορώ η αλήθεια αλλά καταλαβαίνεις ,και εμένα ο δικός μου του είπα ότι φοβάμαι και μου λέει ο γιατρός είπε είναι φυσιολογικό και όλα θα πάνε καλά οπότε ηρέμησε . Προσπαθούν και αυτοί για μας να μένουν δυνατοί . 

Α ναι και εμένα η γάμπα μου πολύ ειδικά από το δεξί πόδι με πονάει όχι κράμπες αλλά κ όχι συνέχεια όπως και ότι ζεστενοναι ! Εγώ που αν μπορούσα όλοι μέρα να αναβα τη ζέστη θα το έκανα χαχχα! 

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου ,μακάρι!!! Εύχομαι και σε εσένα ολόψυχα όλα να πάνε καλά θα χαρώ πολύ και ας μη σε ξέρω. !!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Ria_ είπε:

Προσπαθώ όσο μπορώ η αλήθεια αλλά καταλαβαίνεις ,και εμένα ο δικός μου του είπα ότι φοβάμαι και μου λέει ο γιατρός είπε είναι φυσιολογικό και όλα θα πάνε καλά οπότε ηρέμησε . Προσπαθούν και αυτοί για μας να μένουν δυνατοί . 

Α ναι και εμένα η γάμπα μου πολύ ειδικά από το δεξί πόδι με πονάει όχι κράμπες αλλά κ όχι συνέχεια όπως και ότι ζεστενοναι ! Εγώ που αν μπορούσα όλοι μέρα να αναβα τη ζέστη θα το έκανα χαχχα! 

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου ,μακάρι!!! Εύχομαι και σε εσένα ολόψυχα όλα να πάνε καλά θα χαρώ πολύ και ας μη σε ξέρω. !!! 

Ναι!! Ακριβώς! Βράχος.

Εγώ είμαι με κοντομανικο όλη μέρα από την 6η μέρα. Είμαι η κρυουλιαρα και δεν έχουμε και θέρμανση στην πολυκατοικία, οπότε καλά την βγάλαμε αυτές τις μέρες χαχαχ. 

Αϋπνίες, δεν νυστάζω καθόλου, με το ζόρι κοιμάμαι ενώ είμαι ερωτευμένη με τον Μορφέα, κανονικά κοιμάμαι παντού και άνετα 10ωρα.

Στα πόδια νιώθω πιο πολύ μούδιασμα. 

Τα κακά συμπτώματα είναι οι κράμπες και η πίεση χαμηλά σαν κάψιμο. Δεν ξέρω αν φτιάξει η φάση και η εξέλιξη της έως τώρα με το αίμα, αλλά νιώθω ακριβώς όπως στην περίοδο μου. 

Θα επιστρέψω Δευτέρα με νεότερα.

Απολαύστε όσο μπορείτε το Σ/Κ. 

Έστω μέχρι την Δευτέρα είμαστε λίγο έγκυες, έχουμε από την Δευτέρα και μετά να είμαστε πάρα πολύ έγκυες!!

On 16/12/2022 at 4:47 ΜΜ, kateriiina25 είπε:

@Clouds διάβασα τώρα την ιστορία μιας κοπέλας που στην 1η της μεταφορά έφτασε το ενδομήτριο μεχρι 8 μαξ και στην 2η έπινε κάθε μέρα χυμό ρόδι και έφτασε 21 και της ακύρωσαν τον κύκλο. Και ήταν λέει το μόνο που είχε αλλάξει  🤷🏻‍♀️

Τι έγινε με τον υπέρηχο σου αλήθεια;

Πήγα χθες και από 7,5 πήγε 6,5!.Εν τω μεταξύ λείπει ο γιατρός στο εξωτερικό και πςρενα να μου πούνε τι να κάνω με τα φάρμακα.Δεβ με πήραν τηλέφωνο από χθες  έως και πριν μια ώρα , και αποφάσισα μόνη μου να τα σταματήσω και να πάρω το καφέ Σικλακουρ.Δλδ να ακυρώσω τον κύκλο.

Πάμε για τον επόμενο λοιπόν.

Θ αρχίσω να πίνω χυμό ρόδι.

Πάω τώρα κιόλας να αγοράσω!!!

Εν τω μεταξύ άλλαξε το φόρουμ και δεν βρίσκω τα μνμ 

Που βρίσκονται; Από κινητό μπαίνω.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...