Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Ria_ είπε:

Αχ τη ωραία μπράβο ,εγώ τον ξύπνησα για να του δείξω το τεστ και επειδή εκλεγα γελούσα μαζί δε καταλάβαινε τη ήθελε να του πω τρόμαξε κιόλας στην αρχη αλλά μετά εντάξει όλα καλά χαχχαχα είχε πλάκα γιατί όταν τ το έδειξα λέει μη πω βλακεία δε ξέρω και από αυτά ,λέω καλέ θετικό είναι χαχαχαχ !!! 

Εννοείται νομίζω δε φεύγει αυτός ο φόβος ! Αλλά σιγά σιγά όσο μεγαλώνει και το νοιωθεις κιόλας αρχίζεις να το συνηδιτοποιεις ότι όλα θα πάνε καλά !

Χα χα τι τραβάνε και αυτοί με εμάς τις τρελές 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Kallo είπε:

Χα χα τι τραβάνε και αυτοί με εμάς τις τρελές 

Χαχαχα άστο !!! 

Κορίτσια δε το πιστεύω πήγα τουαλέτα μόλις και είδα ροζ αίμα στο χαρτί :-( Πήρα το γιατρό αλλά δεν απάντησε .... 

πρίν από 17 λεπτά , Ria_ είπε:

Χαχαχα άστο !!! 

Κορίτσια δε το πιστεύω πήγα τουαλέτα μόλις και είδα ροζ αίμα στο χαρτί :-( Πήρα το γιατρό αλλά δεν απάντησε .... 

Δεν λέει κάτι αυτό. Μεινε ξαπλωμένη μέχρι να σου απαντήσει ο γιατρός 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 1 λεπτό , νικηαντωνια81 είπε:

Δεν λέει κάτι αυτό. Μεινε ξαπλωμένη μέχρι να σου απαντήσει ο γιατρός 

Φοβήθηκα πάρα πολύ μόλις το είδα ,πάγωσα ! Αχ ελπίζω να πάνε όλα καλά... 

20 minutes ago, Ria_ said:

Χαχαχα άστο !!! 

Δεν θα είναι κάτι, μην ανησυχείς

eardp2.png

Διαφημίσεις

Θέλω τη γνώμη σας.. πότε θα μπορούσα να κάνω τεστ ; Η ετ έγινε 9/12 με έμβρυα 3 ημερών…είναι νωρίς ακόμη ;;; Χοριακη ο γιατρός μου είπε 20/12 αλλά επειδή έχω πόνους περιόδου έχω αρχίσει και τρώγομαι με τα ρούχα μου …

@Ria_ έκανες νωρίτερα τεστ και εσυ βλέπω !!! Συγχαρητήρια !!! Μην σε αγχώνει το ροζ , έχει συμβεί παρά πολλες φορές και συνήθως τις ημερομηνίες γύρω από την χαμένη -πλέον- περίοδο !! Απόλαυσε τα θετικά νέα & ξεκουράσου !!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Ria_ είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μακάρι μακάρι 

Καλημέρα σου και συγχαρητήρια για το θετικό τεστακι. Λίγο ροζ αιματική βλέπουμε καμία φορά κοντά στην ημέρα της περιόδου μας. Ξεκουράσου, επικοινώνησε με το γιατρό σου και προσπάθησε να είσαι ήρεμη. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Chris87 είπε:

@Ria_ έκανες νωρίτερα τεστ και εσυ βλέπω !!! Συγχαρητήρια !!! Μην σε αγχώνει το ροζ , έχει συμβεί παρά πολλες φορές και συνήθως τις ημερομηνίες γύρω από την χαμένη -πλέον- περίοδο !! Απόλαυσε τα θετικά νέα & ξεκουράσου !!!

Ναι ναι δε κρατήθηκα,σε ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά όμως γιατί φοβήθηκα η αλήθεια ! Σε ευχαριστώ εύχομαι σύντομα και στα δικά σου ευχάριστα ! 

πρίν από 2 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα σου και συγχαρητήρια για το θετικό τεστακι. Λίγο ροζ αιματική βλέπουμε καμία φορά κοντά στην ημέρα της περιόδου μας. Ξεκουράσου, επικοινώνησε με το γιατρό σου και προσπάθησε να είσαι ήρεμη. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,ναι τον πήρα αλλά δεν απάντησε θα το ξαναπάρω σε λίγο . Μακάρι κορίτσι μου να μην είναι κάτι σε ευχαριστώ πολύ αγχώθηκα πρέπει να ηρεμήσω όντως !

Με πήρε μόλις ο γιατρός  ,μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού . Ηρέμησα κάπως σας ευχαριστώ πολύ και εσάς αλλά φοβήθηκα η αλήθεια. Τώρα που ξανά πήγα ήταν πιο αχνό κ λίγο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Χαχαχα άστο !!! 

Λοιπόν εγώ μια μέρα πριν τη χοριακη, είδα αίμα, απογοητεύτηκα, είχα γράψει την εξέταση κ λέω δεν πάω να την κάνω να  τελειώνει κ αυτό......κ βγαίνει η χοριακη θετική! Οπότε χαλάρωσε, ξάπλωσε κ ξεκουράσου!

Ξαναείδες αίμα?

πρίν από 15 λεπτά , Πεγκούλα! είπε:

Λοιπόν εγώ μια μέρα πριν τη χοριακη, είδα αίμα, απογοητεύτηκα, είχα γράψει την εξέταση κ λέω δεν πάω να την κάνω να  τελειώνει κ αυτό......κ βγαίνει η χοριακη θετική! Οπότε χαλάρωσε, ξάπλωσε κ ξεκουράσου!

Ξαναείδες αίμα?

Προγεστερόνη βάζεις? Μήπως σου την αυξήσει!

πρίν από 20 λεπτά , Πεγκούλα! είπε:

Ξαναείδες αίμα?

Προγεστερόνη βάζεις? Μήπως σου την αυξήσει!

Χαίρομαι πολύ που είχες θετική έκβαση ,όταν λες αίμα κόκκινο ? 

Ναι ξαναείδα πάλι ροζ και τώρα έβαλα το υπόθετο της προγεστερόνης και στο γάντι είχε καφέ επάνω υγρά συγνώμη για την περιγραφή και έβαλα και σερβιετα και είχε ελάχιστο καφέ ροζ και αυτή μια γραμμουλα . Μίλησα μαζί του ναι βάζω 3 υπόθετα τη μέρα και μια prolutex,δε μου είπε κάτι να την αυξήσω.

πρίν από 5 λεπτά , Ria_ είπε:

Χαίρομαι πολύ που είχες θετική έκβαση ,όταν λες αίμα κόκκινο ? 

Ναι ξαναείδα πάλι ροζ και τώρα έβαλα το υπόθετο της προγεστερόνης και στο γάντι είχε καφέ επάνω υγρά συγνώμη για την περιγραφή και έβαλα και σερβιετα και είχε ελάχιστο καφέ ροζ και αυτή μια γραμμουλα . Μίλησα μαζί του ναι βάζω 3 υπόθετα τη μέρα και μια prolutex,δε μου είπε κάτι να την αυξήσω.

Ωραία, τα καφέ είναι καλό σημάδι. Τρία έβαζα κι εγώ κ έκανα κ την ένεση που λες. Όχι κόκκινο κόκκινο αλλά ροζ που μετά γίνεται καφέ για 2,3 μέρες. Προσπάθησε να είσαι ξάπλα κ να σηκώνεσαι για τουαλέτα.....το ξέρω είναι δύσκολο κ εγώ ζορίστηκα αλλά είναι για καλό!

πρίν από 2 λεπτά , Πεγκούλα! είπε:

Ωραία, τα καφέ είναι καλό σημάδι. Τρία έβαζα κι εγώ κ έκανα κ την ένεση που λες. Όχι κόκκινο κόκκινο αλλά ροζ που μετά γίνεται καφέ για 2,3 μέρες. Προσπάθησε να είσαι ξάπλα κ να σηκώνεσαι για τουαλέτα.....το ξέρω είναι δύσκολο κ εγώ ζορίστηκα αλλά είναι για καλό!

Νομίζω πιο πολύ με αγχωσε το καφέ μη με ρωτήσεις γιατί δε ξέρω να σου απαντήσω . Α μάλιστα κατάλαβα τα ίδια περνουμε και μετά υποχώρησε δεν είχες καθόλου? 

Εννοείται πως είναι για καλό και αξίζει κάθε θυσία ,αυτό θα κάνω και ελπίζω να υποχωρήσει σιγά σιγά και να πάνε όλα καλά !!!Σε ευχαριστώ πολύ κιολας

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι η κοπέλα με το αίμα και πόνους περιόδου με χοριακη 9η μέρα εμβρυομεταφορας 199.30.

Σήμερα το πρωί έκανα επανάληψη ακριβώς 42 ώρες μετά την πρώτη χοριακη σε άλλο κέντρο όμως και βγήκε 305 δεν διπλασιάστηκε.

Το αίμα σταμάτησε από εχθές το βράδυ, ενώ τώρα ξανά άρχισαν ροζ μόνο στο σκούπισμα αρκετά αραιά.

Το πρώτο αποτέλεσμα το πήρα από την κοσμοιατρικη και το δεύτερο από την βιοϊατρική. Δεν ξέρω τι αποκλείσει έχουν. Αυξήθηκε μόνο 50%. Ο γιατρός μου είπε Δευτέρα επανάληψη.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Το αίμα για δύο μέρες ήταν πάρα πολύ! Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν περίοδος. Σήμερα είμαι 11η μέρα εμβρυομεταφορας.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι η κοπέλα με το αίμα και πόνους περιόδου με χοριακη 9η μέρα εμβρυομεταφορας 199.30.

Σήμερα το πρωί έκανα επανάληψη ακριβώς 42 ώρες μετά την πρώτη χοριακη σε άλλο κέντρο όμως και βγήκε 305 δεν διπλασιάστηκε.

Το αίμα σταμάτησε από εχθές το βράδυ, ενώ τώρα ξανά άρχισαν ροζ μόνο στο σκούπισμα αρκετά αραιά.

Το πρώτο αποτέλεσμα το πήρα από την κοσμοιατρικη και το δεύτερο από την βιοϊατρική. Δεν ξέρω τι αποκλείσει έχουν. Αυξήθηκε μόνο 50%. Ο γιατρός μου είπε Δευτέρα επανάληψη.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Το αίμα για δύο μέρες ήταν πάρα πολύ! Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν περίοδος. Σήμερα είμαι 11η μέρα εμβρυομεταφορας.

Και Ria συγχαρητήρια! Σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη ❤️❤️

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...