Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Λες;;;;; εγω δεν είμαι αισιοδοξη,φοβάμαι. Σκεφτομαι οτι με τη μετριότητα των βλαστοκυστεων που μεταφέραμε οι πιθανότητες είναι λιγότερες.  Τέλος πάντων οτι ειναι να γινει θα γίνει.

Βαλε λίγη νότα αισιοδοξίας να αυξήσουμε τις πιθανότητες να ακούσει το σύμπαν την επιθυμία μας!!!

• Μου αρέσει 7

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 28 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια καλημερα σήμερα ειμαι 8η μέρα από την έμβρυομεταφορα και μόλις έκανα ένα τεστ δε το πιστεύω θα τρελαθώ είναι θετικοοοοοο !!!! Θα το βάλω και φωτό προφιλ να δείτε....

Εχω πονάκια από το πρωί που κρατάνε ώρα και είπα να το κάνω να δω !!!!! Μακάρι να πάνε όλα και καλά και μακάρι όλες να δείτε σύντομα αυτές τις 2 γραμμουλες !!!! 

Συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι όλα να πάνε όπως τα επιθυμείτε! Μακάρι να δούμε και μεις οι υπόλοιπες κάποτε τις πολυπόθητες δύο γραμμούλες...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 45 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια καλημερα σήμερα ειμαι 8η μέρα από την έμβρυομεταφορα και μόλις έκανα ένα τεστ δε το πιστεύω θα τρελαθώ είναι θετικοοοοοο !!!! Θα το βάλω και φωτό προφιλ να δείτε....

Εχω πονάκια από το πρωί που κρατάνε ώρα και είπα να το κάνω να δω !!!!! Μακάρι να πάνε όλα και καλά και μακάρι όλες να δείτε σύντομα αυτές τις 2 γραμμουλες !!!! 

Συγχαρητήρια !!! Είναι ξεκάθαρα θετικό οοο ναιιι 

αμην ! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 44 λεπτά , Ria_ είπε:

Συγχαρητηρια κορίτσι μου. Όλα να πάνε καλά σου ευχομαι. @Ivankaσυγχαρητήρια και σε εσενα

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

50 minutes ago, Ria_ said:

Συγχαρητήρια!! Θετικότατο 🥳

Να πάνε όλα κατ ευχήν 🥰 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 54 λεπτά , Ria_ είπε:

Συγχαρητήρια!!! Όλα να πάνε τέλεια!

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Ria_ είπε:

Συγχαρητήρια είναι 100% θετικο! Μπράβο πολύ χάρηκα για σένα κι ας μη  σε ξέρω. 

πρίν από 34 λεπτά , Kallo είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Χθες είχα πάει για υπέρηχο. Το μωράκι ήταν καλά. Κουνιόταν συνέχεια. Ήταν πολύ υπερκινητικο. Είναι λίγο στρουμπουλο. Είναι 102 γραμμάρια. Είδαμε και το φύλο καθώς ήταν σε πολύ καλή θέση. Έχω αγοράκι. Το είδαμε δύο φορές. 

Ερωτεύτηκες εεεεεε;;;;;;

Αυτά είναι!!!! 

9 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Βαλε λίγη νότα αισιοδοξίας να αυξήσουμε τις πιθανότητες να ακούσει το σύμπαν την επιθυμία μας!!!

Προσπαθώ ρε φίλη. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Συγχαρητήρια είναι 100% θετικο! Μπράβο πολύ χάρηκα για σένα κι ας μη  σε ξέρω. 

Ερωτεύτηκες εεεεεε;;;;;;

Αυτά είναι!!!! 

Προσπαθώ ρε φίλη. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!! άντε και στα δικά σου τώρα είσαι η επόμενη που θα έχεις θετικό τεστακι !! 

23 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν χρειαζόταν όλο αυτο. Ένα απλό pdf είναι. Έπρεπε να μου πεις να στο στείλω. Το πλήρωσες;

Καλημέρα Κατερίνα, δεν το γνώριζα. Το μόνο που μπόρεσα να βρω δωρεάν ήταν το πρώτο κεφάλαιο και μέσω ενός άλλου site είχε περιορισμένη πρόσβαση στο βιβλίο για 30 μέρες οπότε αποφάσισα να το αγοράσω, το κόστος ήταν χαμηλό 9$ οπότε το κατέβασα ως ηλεκτρονικό βιβλίο. Σ' ευχαριστώ πολύ :) 

21 ώρες πρίν, Ivanka είπε:

Σας ευχαριστω παρα πολυ ! Εκανα χοριακη πρωι πρωι! 153 βγηκε! Περιμενω να μιλησω με τον γιατρο τωρα

Πολλά συγχαρητήρια!!! Εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα σε μερικούς μήνες να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!

2 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Συγχαρητήρια, τι υπέροχα νέα!!! Εάν δεν κάνω λάθος την Δευτέρα θα πας για χοριακή, ουάου!!!

1 hour ago, Kallo είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Χθες είχα πάει για υπέρηχο. Το μωράκι ήταν καλά. Κουνιόταν συνέχεια. Ήταν πολύ υπερκινητικο. Είναι λίγο στρουμπουλο. Είναι 102 γραμμάρια. Είδαμε και το φύλο καθώς ήταν σε πολύ καλή θέση. Έχω αγοράκι. Το είδαμε δύο φορές. 

Τι υπέροχα νέα. Έτσι να συνεχίσει η εγκυμοσύνη σου μέχρι το τέλος!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

πρίν από 11 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Καλημέρα Κατερίνα, δεν το γνώριζα. Το μόνο που μπόρεσα να βρω δωρεάν ήταν το πρώτο κεφάλαιο και μέσω ενός άλλου site είχε περιορισμένη πρόσβαση στο βιβλίο για 30 μέρες οπότε αποφάσισα να το αγοράσω, το κόστος ήταν χαμηλό 9$ οπότε το κατέβασα ως ηλεκτρονικό βιβλίο. Σ' ευχαριστώ πολύ :) 

Πολλά συγχαρητήρια!!! Εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα σε μερικούς μήνες να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!

Συγχαρητήρια, τι υπέροχα νέα!!! Εάν δεν κάνω λάθος την Δευτέρα θα πας για χοριακή, ουάου!!!

Τι υπέροχα νέα. Έτσι να συνεχίσει η εγκυμοσύνη σου μέχρι το τέλος!!

Σε ευχαριστώ πολύ ,ναι ναι τη Δευτέρα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ναι ναι έρωτας δεν λες τίποτα. Έκανα και έκπληξη στον άντρα μου για το φύλο γιατί δούλευε και δεν είχε έρθει μαζί μου και ηταν πολύ ωραία. Εύχομαι όλες να ζήσετε αυτές τις στιγμές που είναι πραγματικά μαγικές. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συμβαίνει αυτό. Φυσικά ποτέ δεν φεύγει ο φόβος μην γίνει κάτι κακό. Αυτό θα υπάρχει μέχρι το τέλος! 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 5 λεπτά , Kallo είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ναι ναι έρωτας δεν λες τίποτα. Έκανα και έκπληξη στον άντρα μου για το φύλο γιατί δούλευε και δεν είχε έρθει μαζί μου και ηταν πολύ ωραία. Εύχομαι όλες να ζήσετε αυτές τις στιγμές που είναι πραγματικά μαγικές. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συμβαίνει αυτό. Φυσικά ποτέ δεν φεύγει ο φόβος μην γίνει κάτι κακό. Αυτό θα υπάρχει μέχρι το τέλος! 

Αχ τη ωραία μπράβο ,εγώ τον ξύπνησα για να του δείξω το τεστ και επειδή εκλεγα γελούσα μαζί δε καταλάβαινε τη ήθελε να του πω τρόμαξε κιόλας στην αρχη αλλά μετά εντάξει όλα καλά χαχχαχα είχε πλάκα γιατί όταν τ το έδειξα λέει μη πω βλακεία δε ξέρω και από αυτά ,λέω καλέ θετικό είναι χαχαχαχ !!! 

Εννοείται νομίζω δε φεύγει αυτός ο φόβος ! Αλλά σιγά σιγά όσο μεγαλώνει και το νοιωθεις κιόλας αρχίζεις να το συνηδιτοποιεις ότι όλα θα πάνε καλά !

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...