Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , Ivanka είπε:

Σας ευχαριστω παρα πολυ ! Εκανα χοριακη πρωι πρωι! 153 βγηκε! Περιμενω να μιλησω με τον γιατρο τωρα

Πολύ καλή μπράβο ! Θα χαρεί και θα σου πουν Δευτέρα επανάληψη ! Σήμερα έλειπε κάπου σουλατσάρει 🥰

ααα έχουμε και πολλά εμοτζι

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 51 λεπτά , Ivanka είπε:

Σας ευχαριστω παρα πολυ ! Εκανα χοριακη πρωι πρωι! 153 βγηκε! Περιμενω να μιλησω με τον γιατρο τωρα

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!! Χριστουγεννιατικο δωράκι!!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

@Clouds διάβασα τώρα την ιστορία μιας κοπέλας που στην 1η της μεταφορά έφτασε το ενδομήτριο μεχρι 8 μαξ και στην 2η έπινε κάθε μέρα χυμό ρόδι και έφτασε 21 και της ακύρωσαν τον κύκλο. Και ήταν λέει το μόνο που είχε αλλάξει  🤷🏻‍♀️

Τι έγινε με τον υπέρηχο σου αλήθεια;

eardp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Αγγελική2021 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια!! Γράφω για οποία ενδιαφέρει. Δυστυχώς βίωσα ενδομήτριο θάνατο στις 24 εβδομάδες κύησης από μικρόβιο (εντεροκκοκο) ενώ είχα κάνει ngs πριν μείνω έγκυος και κάθε μήνα έβγαιναν καθαρές οι εξετασεις ούρων. Οι γιατροί αποφάνθηκαν:

1)Σε επόμενη κυηση θα πάρω προφυλακτική αγωγή αντιβίωσης συμβατή με την εγκυμοσύνη για μια βδομάδα κάθε φορά που αλλάζω μήνα. 

2) Έπαιρνα αντιπηκτική αγωγή αλλά θα πάρω και Σαλοσπίρ γιατί βοηθάει στην αιμάτωση του πλακούντα (είχα και πλακουντιακη ανεπάρκεια στη β’ επιπέδου)

3) Έκανα κάθε μήνα εξέταση ζαχαρου νηστειας και ήταν πάντα <90 αλλά σε καμπύλη ζαχαρου που έκανα μετά την αποβολή έδειξε υψηλό μεταγευματικο ζάχαρο που επίσης επηρεάζει τον πλακούντα (πήρα μηχανάκι για μέτρηση ζαχαρου )

4) Δεν φαίνεται να υπήρχε πρόβλημα στον τράχηλο καθώς είχα 4εκ στη β’ επιπέδου και μίκραινε ο τράχηλος λόγω του μικροβιου που είχε εισέλθει, ωστόσο θα το δούμε σε επόμενη κυηση κι αν χρειαστεί θα γίνει περίδεση. 

Τελος ο λοιμωξιολογος είπε πως τα προβιοτικά μπορούν να βοηθήσουν ώστε να επικρατήσουν τα καλα μικρόβια.

Αυτά από εμένα εύχομαι σε όλες μας καλές γιορτες !!! Υγεία, ψυχική και συναισθηματική δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ότι επιθυμούμε  με όλη μας την ψυχή !!!!

Ποια προβιοτικά σου πρότειναν; 

Καλές γιορτές!!

5 ώρες πρίν, Ivanka είπε:

κοριτσια θετικο! επιτελους! ❤️❤️ 

Συγχαρητήρια! Καλούς διπλασιασμούς! 

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Οχι κορίτσι μου, την Δευτέρα ξεκινάω duphaston για να έρθει η περίοδος. Κοντοζυγώνει 

Καλή αρχή Κατερίνα! Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να σε κάνει μανούλα!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Συγχαρητήρια @Ivanka, και σε όλα τα κορίτσια που έχουν πάρει θετικές χοριακές! Με το καλό και σε όλες τις υπόλοιπες!

Στα δικά μου... κάναμε νέο σπερμοδιάγραμμα μετά από τρεισήμιση μήνες θεραπείας, και τζίφος... τα ίδια ακριβώς, ελάχιστη έως καθόλου βελτίωση. 😔 Θα μιλήσουμε με το γιατρό βέβαια, αλλά με τόσα που έχω ακούσει εδώ μέσα είμαι διστακτική να ξεκινήσουμε διέγερση... Είχαμε ελπίδα ότι θα βελτιωθούν κάποιοι δείκτες πριν ξεκινήσουμε... Προσπαθώ να τονώσω το σύζυγο γιατί είναι χάλια ψυχολογικά, αλλά δεν ξέρω τι να του πω πέρα από το ότι με την μικρογονιμοποίηση θα διαλέξουν τα πιο καλά. 

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Πολύ καλή μπράβο ! Θα χαρεί και θα σου πουν Δευτέρα επανάληψη ! Σήμερα έλειπε κάπου σουλατσάρει 🥰

ααα έχουμε και πολλά εμοτζι

ευχαριστω πολυ! Ας ξεκουραστει, σημερα του δινω ρεπο :P :P 

4 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!! Χριστουγεννιατικο δωράκι!!!!!!

To καλυτερο δωρο!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

20 minutes ago, MarGe2022 said:

Καλησπέρα κορίτσια! Συγχαρητήρια @Ivanka, και σε όλα τα κορίτσια που έχουν πάρει θετικές χοριακές! Με το καλό και σε όλες τις υπόλοιπες!

Στα δικά μου... κάναμε νέο σπερμοδιάγραμμα μετά από τρεισήμιση μήνες θεραπείας, και τζίφος... τα ίδια ακριβώς, ελάχιστη έως καθόλου βελτίωση. 😔 Θα μιλήσουμε με το γιατρό βέβαια, αλλά με τόσα που έχω ακούσει εδώ μέσα είμαι διστακτική να ξεκινήσουμε διέγερση... Είχαμε ελπίδα ότι θα βελτιωθούν κάποιοι δείκτες πριν ξεκινήσουμε... Προσπαθώ να τονώσω το σύζυγο γιατί είναι χάλια ψυχολογικά, αλλά δεν ξέρω τι να του πω πέρα από το ότι με την μικρογονιμοποίηση θα διαλέξουν τα πιο καλά. 

Που έγκειται το πρόβλημα; DFI?

eardp2.png

πρίν από 28 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Εχω να σου πω να μην στεναχωριέστε γιατί λύση υπάρχει για να γινεται γονείς!

Εμας μας έλεγαν να μην προχωρήσουμε σε εξωσωματική εάν δεν κάνουμε μικρογονιμοποιηση, αλλά πήραμε το ρισκο και το κάναμε και τώρα έχουμε 4 έμβρυα στην κατάψυξη. Δεν ξέρω ακόμα το αποτέλεσμα γιατί δεν εχουμε κάνει ακόμα την ετ, αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα. Μπορεί να είχαν δίκιο οι γιατροί.. μπορεί όμως και να σταθούμε τυχεροί....Πότε δεν ξέρεις! 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Visit a vis είπε:

Ποια προβιοτικά σου πρότειναν; 

Καλές γιορτές!!

Παίρνω τα Lactobiome της Cross είναι προβιοτικα + πρεβιοτικά για τον κόλπο και το έντερο δια στόματος επίσης παίρνω τα Biolact της Eva είναι γαλακτοβακιλλοι. Την αντιβίωση θα την πάρω 14 μέρες αλλά προβιοτικα και υποθετα για 1 μήνα.

Καλες γιορτες!!!Υγεία και χαμόγελα !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Ele@n είπε:

Συγχαρητήρια!!!!

@νικηαντωνια81 είσαι η επόμενη...και στα δικά σου!!!

Λες;;;;; εγω δεν είμαι αισιοδοξη,φοβάμαι. Σκεφτομαι οτι με τη μετριότητα των βλαστοκυστεων που μεταφέραμε οι πιθανότητες είναι λιγότερες.  Τέλος πάντων οτι ειναι να γινει θα γίνει.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...