Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 minute ago, Pagor said:

Μμμμ..πάω να δω...κ τι ωραία είχα ξαπλώσει στο κρεβατάκι μου...πάντως λένε εκεί που πας για τεχνικό πρόβλημα ότι από εχθές κάνουν συντήρηση στην σελίδα ..ενδεχομένως να μην έχει ολοκληρωθεί...ελπίζω να μην το αφήσουν έτσι...

Ε δεν νομίζω 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, Visit a vis είπε:

Το κατέβασες? 

Ναι, το κατέβασα, λίγο μπερδεύτηκα στην αρχή καθώς θέλει να κάνεις λογαριασμό μέσω Amazon και εν συνεχεία χρειάζεται εγκατάσταση μιας εφαρμογής για να μπορεί να διαβάσεις το e-book. 

Καλημέρα σας κορίτσια!! Γράφω για οποία ενδιαφέρει. Δυστυχώς βίωσα ενδομήτριο θάνατο στις 24 εβδομάδες κύησης από μικρόβιο (εντεροκκοκο) ενώ είχα κάνει ngs πριν μείνω έγκυος και κάθε μήνα έβγαιναν καθαρές οι εξετασεις ούρων. Οι γιατροί αποφάνθηκαν:

1)Σε επόμενη κυηση θα πάρω προφυλακτική αγωγή αντιβίωσης συμβατή με την εγκυμοσύνη για μια βδομάδα κάθε φορά που αλλάζω μήνα. 

2) Έπαιρνα αντιπηκτική αγωγή αλλά θα πάρω και Σαλοσπίρ γιατί βοηθάει στην αιμάτωση του πλακούντα (είχα και πλακουντιακη ανεπάρκεια στη β’ επιπέδου)

3) Έκανα κάθε μήνα εξέταση ζαχαρου νηστειας και ήταν πάντα <90 αλλά σε καμπύλη ζαχαρου που έκανα μετά την αποβολή έδειξε υψηλό μεταγευματικο ζάχαρο που επίσης επηρεάζει τον πλακούντα (πήρα μηχανάκι για μέτρηση ζαχαρου )

4) Δεν φαίνεται να υπήρχε πρόβλημα στον τράχηλο καθώς είχα 4εκ στη β’ επιπέδου και μίκραινε ο τράχηλος λόγω του μικροβιου που είχε εισέλθει, ωστόσο θα το δούμε σε επόμενη κυηση κι αν χρειαστεί θα γίνει περίδεση. 

Τελος ο λοιμωξιολογος είπε πως τα προβιοτικά μπορούν να βοηθήσουν ώστε να επικρατήσουν τα καλα μικρόβια.

Αυτά από εμένα εύχομαι σε όλες μας καλές γιορτες !!! Υγεία, ψυχική και συναισθηματική δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ότι επιθυμούμε  με όλη μας την ψυχή !!!!

• Μου αρέσει 7
  • Λυπημένη/-ος 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, EvgeniaCher said:

Ναι, το κατέβασα, λίγο μπερδεύτηκα στην αρχή καθώς θέλει να κάνεις λογαριασμό μέσω Amazon και εν συνεχεία χρειάζεται εγκατάσταση μιας εφαρμογής για να μπορεί να διαβάσεις το e-book. 

Δεν χρειαζόταν όλο αυτο. Ένα απλό pdf είναι. Έπρεπε να μου πεις να στο στείλω. Το πλήρωσες;

33 minutes ago, Αγγελική2021 said:

Καλημέρα σας κορίτσια!! Γράφω για οποία ενδιαφέρει. Δυστυχώς βίωσα ενδομήτριο θάνατο στις 24 εβδομάδες κύησης από μικρόβιο (εντεροκκοκο) ενώ είχα κάνει ngs πριν μείνω έγκυος και κάθε μήνα έβγαιναν καθαρές οι εξετασεις ούρων. Οι γιατροί αποφάνθηκαν:

1)Σε επόμενη κυηση θα πάρω προφυλακτική αγωγή αντιβίωσης συμβατή με την εγκυμοσύνη για μια βδομάδα κάθε φορά που αλλάζω μήνα. 

2) Έπαιρνα αντιπηκτική αγωγή αλλά θα πάρω και Σαλοσπίρ γιατί βοηθάει στην αιμάτωση του πλακούντα (είχα και πλακουντιακη ανεπάρκεια στη β’ επιπέδου)

3) Έκανα κάθε μήνα εξέταση ζαχαρου νηστειας και ήταν πάντα <90 αλλά σε καμπύλη ζαχαρου που έκανα μετά την αποβολή έδειξε υψηλό μεταγευματικο ζάχαρο που επίσης επηρεάζει τον πλακούντα (πήρα μηχανάκι για μέτρηση ζαχαρου )

4) Δεν φαίνεται να υπήρχε πρόβλημα στον τράχηλο καθώς είχα 4εκ στη β’ επιπέδου και μίκραινε ο τράχηλος λόγω του μικροβιου που είχε εισέλθει, ωστόσο θα το δούμε σε επόμενη κυηση κι αν χρειαστεί θα γίνει περίδεση. 

Τελος ο λοιμωξιολογος είπε πως τα προβιοτικά μπορούν να βοηθήσουν ώστε να επικρατήσουν τα καλα μικρόβια.

Αυτά από εμένα εύχομαι σε όλες μας καλές γιορτες !!! Υγεία, ψυχική και συναισθηματική δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ότι επιθυμούμε  με όλη μας την ψυχή !!!!

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεις την δύναμη να συνεχίσεις. Καλές γιορτές να έχεις! 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 54 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν χρειαζόταν όλο αυτο. Ένα απλό pdf είναι. Έπρεπε να μου πεις να στο στείλω. Το πλήρωσες;

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεις την δύναμη να συνεχίσεις. Καλές γιορτές να έχεις! 

Κατερίνα, ξεκίνησες προετοιμασία;

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ivanka said:

κοριτσια θετικο! επιτελους! ❤️❤️ 

Συγχαρητήρια! Τέλεια νέα και πολύ καλή η χοριακή σου. Να πάνε ολα τέλεια αυτή τη φορά  ❤️

53 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Με το καλο κοριτσι μου

Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ καλά αποτελέσματα εύχομαι 🙏🏻

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...