Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Διαβάζω 3 χρόνια τα φόρουμ. Μου δείνει δύναμη σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.

Εύχομαι σύντομα να αποκτήσουμε όλες το πολυπόθητο ❤️ και καλές και τελειωμενες εγκυμοσύνες όσες τα καταφέρατε ❤️

Έκανα 2η εμβρυομεταφορα στις 7/12, και ενώ δεν είχα συμπτώματα, από χθες το βράδυ είχα ροζ που εξελίχθηκε σε αίμα και πόνοι περιόδου και ξαπριστηκε το λίγο στήθος που είχε φουσκώσει. Αφού ήμουν πεπεισμένη ότι όλα τελείωσαν, για να κόψω τα φάρμακα, έκανα χοριακη σήμερα 9η μέρα και βγήκε 199. Συνεχίζω να έχω αίμα και πόνους περιόδου. Το αίμα είναι αρκετό όχι μόνο στο σκούπισμα.

Μίλησα με τον γιατρό μου, μου είπε να περιμένω μέχρι το Σάββατο να κάνω επανάληψη.

Παίρνω 4 ciclacur, 4 utrogestan των 200 ενδοκολπικα, 1 prolutex και salospir των 80 λόγω ελαφριάς τάσης θρομβοφυλιας όπως μου είπαν. 

Έχω στεναχωρηθεί πολύ, φοβάμαι ότι όλα τελείωσαν. Η προηγούμενη μου προσπάθεια ήταν βιοχημική, θετικό τεστ 10η μέρα και την επόμενη χοριακη 3.5 και μια βιοχημική από φυσική σύλληψη.

Προσπαθούμε 3 χρόνια. Ετών 26 και ο σύζυγος 34.

Έχει καμία εμπειρία σε αυτό;

πόνους με αίμα και η εγκυμοσύνη να εχει εξελιχθεί καλά; Φοβάμαι να χαρώ έστω και λίγο. Χθες και σήμερα μέχρι το αποτέλεσμα έκλαιγα συνέχεια!

Καταρχήν συγχαρητήρια! Δεν έχω υπάρξει έγκυος αλλά εδώ μέσα πολλές κοπέλες έχουν αναφέρει αίμα στην εγκυμοσύνη και έχει πάει πολύ καλά. Ίσως το ανησυχητικό είναι ο πόνος αλλά και πάλι πολύ θεωρητικά. Πρέπει να κανείς υπομονή μέχρι την επόμενη χοριακή, όπου ευχομαι να είναι όλα τέλεια!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, λουκουμαδακι είπε:

Clouds φίλη μου στη Νορβηγία είχε θέμα είναι στην κλιμακτήριο και έκανε κύκλο σαν να πήγαινε για ωοληψια πήρε κανονικά ορμόνες και αγωνιστές και έπιασε ένα δέκα. Δεν πέτυχε αλλά το ενδομήτριο ανέβηκε από το 7. Τώρα θα κάνει με δωρεά θα έρθει Ελλάδα δεν ξέρω τι θα δοκιμάσουν εδώ δεν έχει κάνει συζήτηση.  Έβαζε πατς και χάπια και δεν ανέβαινε.  Ρωτα το γιατρό σου μπας και παίζει να στο κάνουν και εδώ. Όταν έκανες ωοληψια τι έπαιρνες; Ανέβαινε τότε; 

Δεν μου το μετρούσαν διότι πήγαινα με φυσικούς οπότε δεν ήταν κύκλοι ερ.Παντως κάπου εκεί ήταν κάποιες φορές που είχα ρωτήσει.Δλδ δεν ήταν ποτέ 8 μάλλον .. Μόνο 2 φορές Μια που είχα μείνει έγκυος και μια όταν έκανα το ngs.ες να πάει ανάλογα τι κύκλος θα κάτσει;

3 hours ago, Clouds said:

Γνωρίζεις να έχουν πετύχει με μέρα ετ 26;

Τα έχω διαβάσει σαν περιπτώσεις αλλά δεν γνωρίζω αν πετύχανε αργότερα 

2 hours ago, Angot said:

Κορίτσια μου καλησπερα, ευχαριστω ολες σας για την συμπαράσταση... Ειμαι καλα! Μπροστα στο προηγούμενο αυτο ηταν παιχνιδάκι... Μη ξεχναμε οτι ειχα προετοιμαστει και για το αποτέλεσμα απο τα 14 + τεστ μου :P μιλησα με τον γιατρό σήμερα, μου εδωσε ρεπο και μου ειπε να κανουμε κατι που λεγεται σεξ να ξελαμπικαρω χαχαχαχα (wtf ειναι το σεξ;;; οεο;)  μετα τις γιορτές θα κλεισουμε ενα ραντεβού για να δουμε πως θα προχωρήσουμε. Το 23 θα μεινω εγκυος...  Το αποφασισα μολις! 

Αχ μπράβο που είσαι καλά, σε είχα έγνοια. Να περάσεις όμορφα τις γιορτές, να ξεχαστείς, να κάνεις τις διακοπούλες σου και να κάνεις πολύ από αυτό το σεξ που πρότεινε ο γιατρός. Και που ξέρεις; εχω ακούσει ότι κάποιες μένουν έγκυος με αυτό 😳 😜

Κορίτσια με 'γεια μας το νέο φόρουμ!!! 😊

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αχ μπράβο που είσαι καλά, σε είχα έγνοια. Να περάσεις όμορφα τις γιορτές, να ξεχαστείς, να κάνεις τις διακοπούλες σου και να κάνεις πολύ από αυτό το σεξ που πρότεινε ο γιατρός. Και που ξέρεις; εχω ακούσει ότι κάποιες μένουν έγκυος με αυτό 😳 😜

Τώρα άλλαξε το φόρουμ; Που βρίσκω τα μνμ; Τα έχασα!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Χαχα. Και ο γιατρός μου το ειπε αυτο, μαλλον θα τον πιστεψω!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Στο κινητό δεν τα βλέπω 🤔  Στον υπολογιστή είναι εκεί που ήταν και πριν 

Και γω δεν βλέπω τα μηνύματα καθόλου και τις ειδοποιήσεις 😕

8 minutes ago, Σποράκι said:

Κορίτσια σύρτε από δεξιά προς αριστερά την οθόνη και εμφανίζονται τα μηνύματα. Τις ειδοποιήσεις δεν τις βλέπω ούτε εγώ!

Εμένα δεν το κάνει

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Με γεια μας άλλαξαν όλα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Εγώ τα βλέπω κανονικά στον υπολογιστή παντως 

Μμμμ..πάω να δω...κ τι ωραία είχα ξαπλώσει στο κρεβατάκι μου...πάντως λένε εκεί που πας για τεχνικό πρόβλημα ότι από εχθές κάνουν συντήρηση στην σελίδα ..ενδεχομένως να μην έχει ολοκληρωθεί...ελπίζω να μην το αφήσουν έτσι...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...